hımm sen bugün başladın gibi anladım doğrumu olsun bende cuma dahil yaparım eğer bana da anlatırsan
oy oyy yerim ben onu..sabah kızım aradı annannesinin tl dan teyzzzee dedi içim gitti ya beni sayıklıyormuş aşkım teyzesinin kuzusu az kaldı kızım gelecem dedim uyuyacaz kalcaz uyuyacaz kalcaz aaa teyze gelmişşş olacaaak dedimmm canımın içi ya o da özlemiş beni aybike tutturuyormuş teyzem neydeee diye anneme tutturuyormuş teyzem neden gelmedi diye kızzzııımmm çok seviyorum onu çoookkk .....
kuşum burdan giremezmisin aybik giriyor arada yazıyor kilonu telden de gönderebilirsinkıss bak şu hengameyi de atlatsın baho ki geldiğimde süprizle gelebilirim akrebimden cevap gelmedi ama 2 haftalık izin aldım kilom 2 ye bölünecek mi yoksa kaldığım yerden mi devam edecem durumu da bilmiyorum ama o hafta seni her zamanki gibi ezecemmmmm görürsün bak
ayın 5 inden sonra iştah felan kalmayacak sende inş.yenilen pehlivan misali ne zmaan geçtin kuşum sen beni
her seferinde ben geçtim bi kerem ama tatil olayı dağıttı beni
bide çok iştahım açık yaa her dk yemek istiorum
regl olcam onun da etkisi var sanırsam
ahahahaha eğer bana uğramazsan bence sen kötü olcan rukgus giycek kalem elbiseleriiye ye ye :131: benim için de ye göbekten popodan pammmuuukk gibi alıver kilocukları ben eylül ayında kalem elbisemi giyip burada dostu düşmanı çatlatırken sn boynun bükülsünnnn
oyy işten sonra kuaför randevum var..cumartesi pazar ankaraya gidicem onun telaşesi sardı şimdiden ama sabah koşarım inş.rakibem almisin dopingi.... Ama soyliyim beni ezip gecmene izin vermiycem... Bu haftada fark atmam lazim hatta en az 3 hafta daha benim sevili rizeden donuyor o tarihlerde. iyice asildim dusta bile eski spor hocamin gosterdigi yag kirma masajlarini yapiyorum. Dolunay var ayrica bu gunden cumaya kadar uc gun kiraz kuru yapiyorum. Bakalim sampiyon belli 2. Kim... Ha ha isten cikinca da doru kosuya... Hadi millet hep beraber hareket vakti mayismayalim.
hadi bakalım sen düşün kararını verince dönersin banasirri ogrendim bende... Henuz dusunuyorum aksam kuzenlerlede paylasacagim...
kuşum senin emaneti gönderdim yarın geçer inş eline..canım bu da kaçamak olsun ama dikkat et bence de çok lezzetli poğaça. bende bu hafta sonu yapacağım bakalım.
şimdi sen izne ayrılıyorsun ya özleyeceğiz seni valla şekercim.
uff bende regl oldum bu hafta kelebekcearzum şu kiraz kürü nasıldı daha önce okumuştum ama unuttum. sen bana bir anlatsan ben de iki gün de olsa yapsam ne kadar güzel olur.
Nettede var aciklamalari aslinda bu gun benim asistanla basladik sabah kahvemi iciyordum birakin onu 3 gun dolunay var hadi sadece kiraz ve su yiyip icicez dedi 3 gunde 3 kilo dedi gecen yil arkadaslarimda yapmisti ise yariyormus. Her ogunde kiraz su baska bisey yok. Aslinda bir nevi detoks oluyor vucuda. Mide calisiyor bobreklerde insanin ici temizleniyor..... Lavabonun yakinlarinda olmani tavsiye ederim bu ara...
oy oyy yerim ben onu..
ayy kız sen gelcen ben sevindirik oluyorum neden acabaabak eğer bana gelme takımın kapısından adım attırmam ona göre..bak ben de burdan sayıklıyorum bahocan aybik bahocan aybiikkk
kuşum burdan giremezmisin aybik giriyor arada yazıyor kilonu telden de gönderebilirsin
ayın 5 inden sonra iştah felan kalmayacak sende inş.
ahahahaha eğer bana uğramazsan bence sen kötü olcan rukgus giycek kalem elbiselerii
oyy işten sonra kuaför randevum var..cumartesi pazar ankaraya gidicem onun telaşesi sardı şimdiden ama sabah koşarım inş.
hadi bakalım sen düşün kararını verince dönersin bana
kuşum senin emaneti gönderdim yarın geçer inş eline..
oyy o kiraz küründen çok önceleri ben de yapmıştım bağırsaklarım tıkanmıştı..milletinki temizlenir benimkisi tıkandı ne enteresan kadınım ben de
Nettede var aciklamalari aslinda bu gun benim asistanla basladik sabah kahvemi iciyordum birakin onu 3 gun dolunay var hadi sadece kiraz ve su yiyip icicez dedi 3 gunde 3 kilo dedi gecen yil arkadaslarimda yapmisti ise yariyormus. Her ogunde kiraz su baska bisey yok. Aslinda bir nevi detoks oluyor vucuda. Mide calisiyor bobreklerde insanin ici temizleniyor..... Lavabonun yakinlarinda olmani tavsiye ederim bu ara...
hmm düşündüm taşındım her öğünde yememeye karar verdim şekercim..aralarda yerim artık..çünkü tekrar tıkanmak istemiyorumkaptanim her ogunde bir porsiyon kase yani aralarda gene yenebiliyor ben bir kiloyu 1 gunde anca bitirebiliyorum valla....
Allah 'ım düştük akrebin elineeeeeee, verniuor formülü vermiyoorrrrr, ne göstercen bize kızzz, sırf yanına gelelim diye yapıyon dimiiii
sana son sözüm akreeepp
" dağ dağda, bağ bağda, tava delik , iş yağda"
cıkss canım siz yapın ben sizi seyredicemm çünkü çok tırsıyorumm:18:ooooooo canımsın harikasın bitanem bakalım bende nasıl bir değişiklik olacak tartı günümüze 3 gün kaldı. kiraz kürünü de yaparız. 3 değil de 1 bile tam kulağa süper geliyor balla.
ahaydi şekercim yapalım biz de kiraz kürü
dün akşam yemeğimizi yedik masayı toparladım makinayı çalıştırdım. 10 dk sonra yanına bir gittim bütün ışıkları yanıyor sönüyor tabii ben şok
meğer evdeki canavar oynamış bir de ben yaptım diyor artist artistneyse ayarladım bir daha başlattım. çamaşır makinasını boşalttım, balkonu yıkadım, çamaşırları astım. gitmeden 2 makina çamaşır yıkanmıştı ütülenmemişti hemen giriştim onları ütülemeye bu arada eşime çayını demledim pastası ile beraber onları verdim. ben ütü yaparken kaan puzzle yaptı. ütü bitti yerleştirdim hepsini. sonra baba oğula dondurma hazırladım onlar yerken ben küçük tuvaleti temizledim. sonra kaan' ı uyuttum geldim döndüm buzdolabına da bir el attım şöyle. duşumu da aldım saat 11,30 gibi yattım. fakat akşamdan astığım beyaz çamaşırlarımı sabah toplamayı unutmuşum hakan geç çıkacaktı evden onu arayacaktım alıversin diye onu da unuttum amaaaa neyseki benim düşünceli kocam toplamış allah razı olsun. neyseki ara sıra da olsa böyle şeyler yapıyor ben söylemeden buna da binlerce kere şükürler olsun.
cıkss canım siz yapın ben sizi seyredicemm çünkü çok tırsıyorumm:18:
oyy genicimmben fena oldum maaşallah yahuu utandım kendimden akşam yorgunluktan bitap uyuyakalmışım ama bu verdiğin gaz iyi oldu eveett bekle güzel evimm süperwomen geliyooor
buda sanaa
tatlım valla var ya ben de bu gazı senden alıyorum sen heveslendiriyosun beni. böyle böyle yapıyorum işlerimi ama ben istiyorum ki şöyle evimi bir dip köşe böyle herşeyi altını üstüne getireyim de temizleyeyim ama yapamıyorum. bak mesela bu c.tesi kaanın doğumgünü sırf evi öyle temizleyemedim diye yapmayacaktım ama vazgeçtim valaa yapıcam nasıl olsa ben evimi her akşam bir el atıyorum. önümüzdeki haftaiçi de bir gün eve temizlikçi alıcam ben ondan sonra kala kala dolap içleri kalacak onlara el atıcam bitti gitti. var ya sırf temizlik yapabilmek için izin almayı planlıyordum vazgeçtim. yapmayacağım şimdi alayım kadını sonra bir de bayrama yakın alırım ohhhh misss...
hatta bir ara kendi kendime dedim ki ne olacak ya boşver kadın almayı her akşam bir odayı temizle kendin yap en azından nasıl yaptığın belli olur dedim. son halı olayından (eşimle olan) sonra şimdi bu buna da karışır dedim vazgeçtim. anacım ev küçük olsa valla ben yine kendim yaparım. fakat salon, mutfak, oturma odası, çocuk odası, yatak odası, 3 tane balkon ki biri oldukça büyük, 1 küçük tuvalet, 2 banyo. gel de yap şimdi yapabilirsen.
öğrendim rahatladım kaptanım:121::121::121:
bu arada çok yoğunum ben 2 gündür
okuyorum ara ara ama çok cevap yazamıyorum
ayrıca akrebimin önerisini öğrenen arkadaslar ben varım diyorum
herkesin günü güzel geçsin
bahocan arzum bu hafta umutsuz vakayım ama haftaya varım yine
ya kızlar çatladım meraktan söyleyin şu sırrı yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:sirri ogrendim bende... Henuz dusunuyorum aksam kuzenlerlede paylasacagim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?