Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hımm sen bugün başladın gibi anladım doğrumu olsun bende cuma dahil yaparım eğer bana da anlatırsan

Nettede var aciklamalari aslinda bu gun benim asistanla basladik sabah kahvemi iciyordum birakin onu 3 gun dolunay var hadi sadece kiraz ve su yiyip icicez dedi 3 gunde 3 kilo dedi gecen yil arkadaslarimda yapmisti ise yariyormus. Her ogunde kiraz su baska bisey yok. Aslinda bir nevi detoks oluyor vucuda. Mide calisiyor bobreklerde insanin ici temizleniyor..... Lavabonun yakinlarinda olmani tavsiye ederim bu ara...

oy oyy yerim ben onu..
ayy kız sen gelcen ben sevindirik oluyorum neden acabaa bak eğer bana gelme takımın kapısından adım attırmam ona göre..bak ben de burdan sayıklıyorum bahocan aybik bahocan aybiikkk
kuşum burdan giremezmisin aybik giriyor arada yazıyor kilonu telden de gönderebilirsin
yenilen pehlivan misali ne zmaan geçtin kuşum sen beni
her seferinde ben geçtim bi kerem ama tatil olayı dağıttı beni
bide çok iştahım açık yaa her dk yemek istiorum
regl olcam onun da etkisi var sanırsam
ayın 5 inden sonra iştah felan kalmayacak sende inş.
ye ye ye :131: benim için de ye göbekten popodan pammmuuukk gibi alıver kilocukları ben eylül ayında kalem elbisemi giyip burada dostu düşmanı çatlatırken sn boynun bükülsünnnn
ahahahaha eğer bana uğramazsan bence sen kötü olcan rukgus giycek kalem elbiselerii
oyy işten sonra kuaför randevum var..cumartesi pazar ankaraya gidicem onun telaşesi sardı şimdiden ama sabah koşarım inş.
sirri ogrendim bende... Henuz dusunuyorum aksam kuzenlerlede paylasacagim...
hadi bakalım sen düşün kararını verince dönersin bana
canım bu da kaçamak olsun ama dikkat et bence de çok lezzetli poğaça. bende bu hafta sonu yapacağım bakalım.

şimdi sen izne ayrılıyorsun ya özleyeceğiz seni valla şekercim.
kuşum senin emaneti gönderdim yarın geçer inş eline..
uff bende regl oldum bu hafta kelebekcearzum şu kiraz kürü nasıldı daha önce okumuştum ama unuttum. sen bana bir anlatsan ben de iki gün de olsa yapsam ne kadar güzel olur.

oyy o kiraz küründen çok önceleri ben de yapmıştım bağırsaklarım tıkanmıştı..milletinki temizlenir benimkisi tıkandı ne enteresan kadınım ben de

üç günde üç kilo ağzımmı sulandı ne
bende yapsammıki acebaa ya tekrar tıkanırsam ama bir yandan 3 kilo oyy napsamm
her öğünde kaç kilo kiraz yiyoduk

aslında öğlen de 1 kilo kiraz almıştım tesadüfe bak akşam öğünümü onlamı yesem
yaw dolunayla birlikte bizi bozmasın
kirazkadınlara dönüşmeyelim her dolunayda

Son düzenleme:
yok yafff daha neler 3 öğün kiraz yiyemem
bu arada akreb aybikin leptopu var ondan girerim ama bildiğim kadarı ile eniştemle düğün sonrası aybikin başka planları var bu cuma tartılıp bildiririm aybikten ama ondan sonra ki hafta sorun benim leptopum yok

kızlar mrhaba, benin vın ın kotası dolmak üzere, 2 gün sonra yüklenecek yenisi, 2 gün içinde birşey yazamazsaaaammm polisi aramayın oluyy muu??

bakın twiter da gezerken ne buldum: taylan kümeli tweetlemiş :)))))))999

p.taylan kumeli ‏@taylankumelii
3 orta boy domatesi rendeleyin,icine maydanoz,dereotu blender ara ogunlerde icin !!!bakin bakalil odemden eser var mi?

yaaa ben neden alıntı yapamıyorummmm, kimseye laf yetiştiremeyorum yaaaaaa!! var mı bunun bir ayarı, yoksa ayarsızlık bende mi

arzuu, bu yağ kırma masajı nasıl bir şşey oluyor yahuu, çok merak ettim tarif edebilir misin?

bahocaann puaça değil poo-ğaaa-çaa, dii bakeemmm, poğaça neyse gel öğreteyim ben sanaaa, annemin kuzide, Umit ustaaaa dediği gibiiiiiiiii

Allah 'ım düştük akrebin elineeeeeee, verniuor formülü vermiyoorrrrr, ne göstercen bize kızzz, sırf yanına gelelim diye yapıyon dimiiii

sana son sözüm akreeepp

" dağ dağda, bağ bağda, tava delik , iş yağda"

ooooooo canımsın harikasın bitanem bakalım bende nasıl bir değişiklik olacak tartı günümüze 3 gün kaldı. kiraz kürünü de yaparız. 3 değil de 1 bile tam kulağa süper geliyor balla.

ahaydi şekercim yapalım biz de kiraz kürü

tatlım ya haziranın ortası gibi kiraz kürü ile ilgili bir konu vardı orada okumuştum ondan heveslendim şimdi sen de yapıyosun bende yapayım dur.

amaninn ben menü de paylaşmamışım kafa kalmadı ki neyse bakalım neler yemişim.

dünkü menüm:

sabah: yarım simit, domates, salatalık ve şekersiz çay

ara: 5 tane yeşil erik.

öğle : çorba ve salata

ara: 3 tane kuru kayısı

akşam: z.yağlı bezelye ve yoğurt

3 tane yeşil çay, 3,5 lt su

dün akşam yemeğimizi yedik masayı toparladım makinayı çalıştırdım. 10 dk sonra yanına bir gittim bütün ışıkları yanıyor sönüyor tabii ben şok
meğer evdeki canavar oynamış bir de ben yaptım diyor artist artist neyse ayarladım bir daha başlattım. çamaşır makinasını boşalttım, balkonu yıkadım, çamaşırları astım. gitmeden 2 makina çamaşır yıkanmıştı ütülenmemişti hemen giriştim onları ütülemeye bu arada eşime çayını demledim pastası ile beraber onları verdim. ben ütü yaparken kaan puzzle yaptı. ütü bitti yerleştirdim hepsini. sonra baba oğula dondurma hazırladım onlar yerken ben küçük tuvaleti temizledim. sonra kaan' ı uyuttum geldim döndüm buzdolabına da bir el attım şöyle. duşumu da aldım saat 11,30 gibi yattım. fakat akşamdan astığım beyaz çamaşırlarımı sabah toplamayı unutmuşum hakan geç çıkacaktı evden onu arayacaktım alıversin diye onu da unuttum amaaaa neyseki benim düşünceli kocam toplamış allah razı olsun. neyseki ara sıra da olsa böyle şeyler yapıyor ben söylemeden buna da binlerce kere şükürler olsun.

kaptanim her ogunde bir porsiyon kase yani aralarda gene yenebiliyor ben bir kiloyu 1 gunde anca bitirebiliyorum valla....
hmm düşündüm taşındım her öğünde yememeye karar verdim şekercim..aralarda yerim artık..çünkü tekrar tıkanmak istemiyorum

bu ne kız şimdiiiiiiii açıklaa çabıkkkkkkk
yanıma gelicen işteee hıhh

cıkss canım siz yapın ben sizi seyredicemm çünkü çok tırsıyorumm:18:

oyy genicimm ben fena oldum maaşallah yahuu utandım kendimden akşam yorgunluktan bitap uyuyakalmışım ama bu verdiğin gaz iyi oldu eveett bekle güzel evimm süperwomen geliyooor
buda sanaa

tatlım valla var ya ben de bu gazı senden alıyorum sen heveslendiriyosun beni. böyle böyle yapıyorum işlerimi ama ben istiyorum ki şöyle evimi bir dip köşe böyle herşeyi altını üstüne getireyim de temizleyeyim ama yapamıyorum. bak mesela bu c.tesi kaanın doğumgünü sırf evi öyle temizleyemedim diye yapmayacaktım ama vazgeçtim valaa yapıcam nasıl olsa ben evimi her akşam bir el atıyorum. önümüzdeki haftaiçi de bir gün eve temizlikçi alıcam ben ondan sonra kala kala dolap içleri kalacak onlara el atıcam bitti gitti. var ya sırf temizlik yapabilmek için izin almayı planlıyordum vazgeçtim. yapmayacağım şimdi alayım kadını sonra bir de bayrama yakın alırım ohhhh misss...

hatta bir ara kendi kendime dedim ki ne olacak ya boşver kadın almayı her akşam bir odayı temizle kendin yap en azından nasıl yaptığın belli olur dedim. son halı olayından (eşimle olan) sonra şimdi bu buna da karışır dedim vazgeçtim. anacım ev küçük olsa valla ben yine kendim yaparım. fakat salon, mutfak, oturma odası, çocuk odası, yatak odası, 3 tane balkon ki biri oldukça büyük, 1 küçük tuvalet, 2 banyo. gel de yap şimdi yapabilirsen.

ah canım benimmm
al tabi tatlım hem evin büyük hem çalışıyosun..ama böyle bayram öncelerine felan getir öyle sık alma
zaten her akşam el atıyosun..bi tane çocuk kirlenmez bile ev..sadece aralarda şööle kapı baca dört bir yanı kadına yaptırırsın olur biteer

sirri ogrendim bende... Henuz dusunuyorum aksam kuzenlerlede paylasacagim...
ya kızlar çatladım meraktan söyleyin şu sırrı yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:

kusum mide gobek masajini anlatayim... Ben dus alirken sabunlaninca gobegimin once sag tarafini iki yanindan tutup yukari asagi ellerim ters istikamette biraz acisada kirma islemi yapiyorum sonra ortasina daha sonra sol tarafina ayni sekilde masaj yapiyorum. Ust midesi olanlar icinde ise yariyor. Aslinda bu islemi spordan sonra ozellikle mekik hareketleri karin kasi calistirici hareketlerden sonra yapilirsa daha etkili oluyor hatta spor oncesi ilacli vazalin surerseniz catlaklariniz bile kapaniyor. Ben on yil once 95 kilolari bulmustum ve haftada dort gun spor yaptim alet falan yoktu oyle aman aman ama hocam iyiydi. Evde oturup tembellik yapan ben sadece bu 4 gun hareket ederek ve iyide bir diyetle 2 ayda 25 kilo verdim harika olan tum catlaklarimdan kurtuldum ve hic sarkma yasamadim. Ilk ay o koca gobegim tam 16cm inceldi. Dilerim faydasini gorursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…