ya kızlar çatladım meraktan söyleyin şu sırrı yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:
Gunaydin sekerler.... Istanbulun muazzam trafiginde ise gitmeye calisiyorum... Kiraz kuru yuzumu guldurdugu icin saatlerce yollarda takilmak o kadarda koymayacak bu gun.....
hem akreple iletişime geçme hem de çatladım de
canım işyerinde face de msn de çalışmıyor. telefonla görüşmek için uygun ortamım da yok ki?
öğlen eve gidebilirsem face de olacağım
Evet sekerler yiyin kirazlari verin fazlaliklari..... Ha ha...
akreeeeeeeeeeeeep face açtıııııııııııııııııııııııııım
abooooo ben unuttum yoğunluktan
hala face demisin:18:
kıs onlar karpuzun sularıdır anacım ne yükleniyosun vücuduna bu kadar anlamaıyorumkiface değil mi ? yüz mü diyeyim
geldim işe üzgünüm
kızlar bugün karpuz detoksu yapıyorum.
sabah 2 dilim karpuz yedim.
öğlende üşenmedim tarttım tam yarım kilo karpuz yedim.
birde bitki çayı ve çay içtim. bir de sabah aklıma geldi türk kahvesi içtim yasak mıydı acaba...
neyse akşama da karpuuuuuuuz. kızlar ben kaçgündür feci şişim. bir de yüzümün her yeri kabardı bir şeye alerji oldu sanırım. neyse bugün yarım litre kadar su içmeme rağmen sabahtan beri 5-6 kez wc ye gittim sanırım suyu atıyorum
kardeşimin kınasına idareten kıyafetlerle katılabilirim alışveriş yapamıyorum evde bir kalem elbisem vardı mesai çıkışı gidip deniyecem uygun olursa ki göbek gitti eskiye nazaran beğebirsem platform topuk siyah ayakkabılarımla giyerim artık ne yapayım yafff sonunda elimden bir kaza çıkacak
la havle vela kuvveten illahi billahi sabirin
benim için bu duayı okuyun allahım sabırdan ayırma beni .....
ah canım benimmm
al tabi tatlım hem evin büyük hem çalışıyosun..ama böyle bayram öncelerine felan getir öyle sık alma
zaten her akşam el atıyosun..bi tane çocuk kirlenmez bile ev..sadece aralarda şööle kapı baca dört bir yanı kadına yaptırırsın olur biteer
moralim bozuk kızgınımmmm şu izne bir türlü çıkamıyorum cumartesiye kaldı benim izin cumartesi haftasonu tatili ne gidecekmişim pazartesiden başlıyacakmış izin yalan çıkmazsa haftalar öncesi de çarşamba öğleden sonra idi karar
la havle vela kuvvetin illahi billahi sabirin
aminnnn
kardeşimin kınasına idareten kıyafetlerle katılabilirim alışveriş yapamıyorum evde bir kalem elbisem vardı mesai çıkışı gidip deniyecem uygun olursa ki göbek gitti eskiye nazaran beğebirsem platform topuk siyah ayakkabılarımla giyerim artık ne yapayım yafff sonunda elimden bir kaza çıkacak
la havle vela kuvveten illahi billahi sabirin
benim için bu duayı okuyun allahım sabırdan ayırma beni .....
insanlar gelmiş tl geldi güvenlikten kpss başvurusu yapmaya kızlar fazla giremiyorum kusura bakmayın vatandaşla ilgilenmem lazım
herkes sınava giriyor herkes memur ....
öyle hayatım bakalım olduğu kadar yine elimden geleni yapıyorum. kadın olmak zor iş herşey bize bakıyor. allah hepimize sabır, güç, kuvvet versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?