Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

henüz gelmedi ama dün gelen mesajda yarın teslim edileceği yazıyordu ben de belki bugün bırakabilirler diye bekliyorum canımcım

aa öylemi dün mesaj geldi yani
bugün için diyorlardı dimi

aa öylemi dün mesaj geldi yani
bugün için diyorlardı dimi

dün kargoya verilince sanırım girişini yaptılar kargodan ve bana 05.07.2012 (yarın) teslim edileceği yazıyordu cep tele gelen mesaj da.

Son düzenleme:
Selam kızlar çok yoğunum kusura bakmayın çok uğrayamadım HAYIRLI KANDİLLER DİLİYORUM herekese kendinize çok iyi bakın

Son düzenleme:
dün kargoya verilince sanırım girişini yaptılar kargodan ve bana 05.07.2012 (yarın) teslim edileceği yazıyordu cep tele gelen mesaj da.

tamam canım gelir inş bugün..
gelince haberim olsun oldumu şekercik

tamam canım gelir inş bugün..
gelince haberim olsun oldumu şekercik

kız ne yolladın ona bana da yolla sana
ay kızlar bugünkü karpuz detoksum deli etti beni. sabahtan beri wc deyim ve karnım çok acıktıııııııııııııııııı
yarın detoks falan yapmam ben bugünü tamamlarsam kafiii. ya canım herşeyi istiyor şuan.

Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar.... Dunku menum sadece kirazdan olusuyordu bildiginiz gibi.... Spor olarak wc kosulari yaptim....anam oldum yaw... Bu nasil bir seyse tansiyonlarim oynadi....

geldi geldi kaptanım akrebim geldi beklediğim. bakalım takacağım şimdi. haydi bismillah

ayrıca ilgilendiğin için de sana çok teşekkür ederim

yollicam da senle konuşabilsek en azından şu saçma sapan detokslardan uzak durursun belki
Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar.... Dunku menum sadece kirazdan olusuyordu bildiginiz gibi.... Spor olarak wc kosulari yaptim....anam oldum yaw... Bu nasil bir seyse tansiyonlarim oynadi....

sağol canım..
yaa gördünmü kanşekerin tansiyonun ve birde yiyeceklere daha çok saldırırsın ehh daha önce yaşadığım için tecrübeyle sabittir
biz kalıcı kilo verme derdindeyiz şekerkızlar

geldi geldi kaptanım akrebim geldi beklediğim. bakalım takacağım şimdi. haydi bismillah

ayrıca ilgilendiğin için de sana çok teşekkür ederim

oy oy oyy hadi hayırlı uğurlu olsun..
çıkıntılı yeri içe gelicek unutma takıldığın olursa sorabilirsin şekercik

günaydın günaydın kızlar.

regl oldum zamanlamam muhteşem yani sinir oldum.

günaydıınnnnn günaydın
bugün sabah dışarda işlerim vardı yeni geldim

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar
kız akrepmuskamı yapıp yolladın yoksa
yaa evet sanada yapıp yollim hemen bizim kızlar kilo verirken sen de öölee bakmazsın hiç olmazsa
günaydın günaydın kızlar.

regl oldum zamanlamam muhteşem yani sinir oldum.

hayırlısı olsun tatlışım..
bugün soğuk şeylerden uzak dur ki şişliğin çoğalmasın..
bol hareket ve ılık şeyler tüketmeye bak böylece bir an önce sökülür gider ne varsa

günaydın 2.takımın güzelleri nasılsınız bakalım bugün ben bu haftadan ümidimi kesip önümüzdeki haftaya yogunlascam
bide akrebim kaptanım yolladın mı çok merak ediyorum
ramazanda geliyo inşallah kilo almadan atlarız hayırlısı olsun
herkesin günü güzel geçsinnnn

Gunaydin kizlar.... Dunku menum.... Sabah (kahvem) ..... Oglen...(z.yagli semizotu_yogurt_1 dlm kepek ekmek.).... Aksam..(izgara tavuklu yesil salata ve ayran) .....spor.... 30 dk yuruyus.... Bu arada aksam hamburgercide arkadaslarim duble kofteli burgerleri kola ve patates sogan halkalari yiyip halime kahkahalar atarlarken ben salatami yedim... Oh olsun... Hatta bitiremedim bile... Gicik oldum... Allah sabir verdide sustum. insallah yardimiyla az zaman sonra ben onlara gulucem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…