amin tatlım
canım geldimi emanet
henüz gelmedi ama dün gelen mesajda yarın teslim edileceği yazıyordu ben de belki bugün bırakabilirler diye bekliyorum canımcım
aa öylemi dün mesaj geldi yani
bugün için diyorlardı dimi
dün kargoya verilince sanırım girişini yaptılar kargodan ve bana 05.07.2012 (yarın) teslim edileceği yazıyordu cep tele gelen mesaj da.
tamam canım gelir inş bugün..
gelince haberim olsun oldumu şekercik
yollicam da senle konuşabilsek en azından şu saçma sapan detokslardan uzak durursun belkikız ne yolladın ona bana da yolla sana
ay kızlar bugünkü karpuz detoksum deli etti beni. sabahtan beri wc deyim ve karnım çok acıktıııııııııııııııııı
yarın detoks falan yapmam ben bugünü tamamlarsam kafiii. ya canım herşeyi istiyor şuan.
Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar.... Dunku menum sadece kirazdan olusuyordu bildiginiz gibi.... Spor olarak wc kosulari yaptim....anam oldum yaw... Bu nasil bir seyse tansiyonlarim oynadi....
geldi geldi kaptanım akrebim geldi beklediğim. bakalım takacağım şimdi. haydi bismillah
ayrıca ilgilendiğin için de sana çok teşekkür ederim
yaa evet sanada yapıp yollim hemen bizim kızlar kilo verirken sen de öölee bakmazsın hiç olmazsagünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar
kız akrepmuskamı yapıp yolladın yoksa
günaydın günaydın kızlar.
regl oldum zamanlamam muhteşem yani sinir oldum.
Merhaba benide araniza aldiniz icin cok tesekkurler! :) Artik bende sizin takimdayim! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?