Hayirli olsun canim... Saglikli kilo vermeler diliyorum... Bende yeni sayilirim.... Kilo boy yas kac?
kıs onlar karpuzun sularıdır anacım ne yükleniyosun vücuduna bu kadar anlamaıyorumki
hayırlısı canım vardır mutlaka bunda da bir hayır..sen hiiç sinirlenme mevlam hayırlısı ne ise onu veriyordur ne mutlu diyelim yeter
canımsın biliyorum çok zor ama sık dişini nolur. allah yardımcın olsun.
günaydın 2.takımın güzelleri nasılsınız bakalım bugün ben bu haftadan ümidimi kesip önümüzdeki haftaya yogunlascam
bide akrebim kaptanım yolladın mı çok merak ediyorum
ramazanda geliyo inşallah kilo almadan atlarız hayırlısı olsun
herkesin günü güzel geçsinnnn
evet canım sabırla inş..Gunaydin kizlar.... Dunku menum.... Sabah (kahvem) ..... Oglen...(z.yagli semizotu_yogurt_1 dlm kepek ekmek.).... Aksam..(izgara tavuklu yesil salata ve ayran) .....spor.... 30 dk yuruyus.... Bu arada aksam hamburgercide arkadaslarim duble kofteli burgerleri kola ve patates sogan halkalari yiyip halime kahkahalar atarlarken ben salatami yedim... Oh olsun... Hatta bitiremedim bile... Gicik oldum... Allah sabir verdide sustum. insallah yardimiyla az zaman sonra ben onlara gulucem....
Merhaba benide araniza aldiniz icin cok tesekkurler! :) Artik bende sizin takimdayim! :)
Sagol canim:) Ben Su boyum 162 cm kilom ise en son 64.5 kg yasimda 18. 15 kiloya yakin zayiflamak istiyorum :)
yani arkadaşlar gelmiş hoş geldiniz kızlar
bu hafta moralim bozuk tadım kaçık zamanla tanışırız inş
başarılar diliyorum
Bende bugun yedigimi ve yiyeceklerimi yazayim! :)
Sabah: Bir yumurtadan bir kibrit kutusa kadar beyaz peynirli omlet yapip yedim bir domatesle ve yesil cayla birlikte. Bak buraya yaziyorumya: ne yemedimi unuttum oda zeytin.. neyse :) Dun ben bunu kalorisini hesapladim 158 kalori cikti ama yinede doydum bir de ekmeksiz yedim. Canim artik sabahlari ekmek cekmiyor ondan yemiyorum.
Ara: 1 Nektarin.
Ögle: Tavuk ve salata yemeyi dusunuyorum tabiki pilavsiz
Ara: Bir elma yada bir nektarin daha.
Aksam: Yogurt ile musli yemeyi dusunuyorum hafif bisey yemek icin.
Arti spor yaparmiyim bilmiyorum bir haftadir durmaksizin yaptim ama iki gundur bacaklarimda agri var o yuzden galiba bir gun daha dinlenmek iyi olucak. Spor olarak yarim saat kondisyon bisikleti suruyorum.
Bu arada 10 gundur suruyordum ilk önce bir degisim görmediydim ama simdi aynaya bakinca sanki hafif incelme var gibi gözukuyor.. ama tabi emin degilim..
IYI gunler canlarimm :)
evet canım sabırla inş..
hem seninkisi daha sağlıklı olmuş..harikasın canımKaptanim kendim icin saglikli besleniyorum elbet ama nedense cumalari arkadaslara ve sana mahcubiyet yasama korkusu beni daha bir firenliyor hele senin desteklerin yok mu son gaz devam diyorum...
Kaptanim kendim icin saglikli besleniyorum elbet ama nedense cumalari arkadaslara ve sana mahcubiyet yasama korkusu beni daha bir firenliyor hele senin desteklerin yok mu son gaz devam diyorum...
canım kalori hesabına takılma
sağlıklı gıdalardan tüketebilirsin..hazır fabrikasyon ürünlerinden uzak durmalısın
ve ekmek yememen güzel
sporda zaten bir hafta sonra belli eder ve 21 günde incelmelri fark edersin
menün güzel..menülerine ayran süt de ekleyebilirsin
evet canım sabırla inş..
hem seninkisi daha sağlıklı olmuş..harikasın canım
hoşgeldin aramıza şekerciik
1 hafta deneme süremiz var
bol paylaşım ve günlük menü spor ve kitap paylaşımı istiyoruz
Dogruya bir hafta deneme suresini unutmustum :)) Insallah gecerim bu deneme suresini ozaman!! :))
Kaptanim kitap paylasimi derken ne demek istediniz? Ben anliyamadim maalesef:/
Merhaba benide araniza aldiniz icin cok tesekkurler! :) Artik bende sizin takimdayim! :)
yani arkadaşlar gelmiş hoş geldiniz kızlar
bu hafta moralim bozuk tadım kaçık zamanla tanışırız inş
başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?