Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canımsın biliyorum çok zor ama sık dişini nolur. allah yardımcın olsun.

biz vatandaşız hizmet istiyoruz demek her T.C vatandaşının hakkı ama yüzü asık memur bir yerlerde varsa bilin ki mutlaka bir sebebi vardır. ya evde çocuğu hastadır başındaki amir insanlığından caymış casına davranır insanı ikileme sokar ya evdeki çocuğunun yanına gideceksin çocuğun için ya çalışmaya devam edeceksin çocuğuna daha iyi koşullar verebilmek için aklı gidip gelmelerde olan memur sinirli olur haliyle gülemez yada babası annesi kardeşi canını verebileceği bir yakını hastadır ona ihtiyacı vardır ama ailesine bir hayrı olmaz ya da iyi gününde destek olamaz bir yerlerde böyle bir memur görürseniz haksızlık etmeyin ona konuya bir de böyle bakın onun sizi anlamasını beklemek tek taraflılık olur haksızlık olur biz vergi veriyoruz ama memurda veriyor memurda vatandaş bunu unutmayın.birazda siz anlayış gösterin olmazmı bir insan aynı anda 2 yerde olabilirmi aklı başka yerlerde kendi iş yerinde morali bozulur motivesi kaybolur bunu idareciler dengelemeli ama malesef eskiden malum bir eşşek yükü odun karşılığı insanlar memur olabiliyorlarmış şimdi ki gibi değilmiş işte o memurlar amir olunca böyle ikilem yaşattırıyor hem vatandaşa hem kuruma hem memura ben büyüyünce amir olunca eğitimli böyle problemler çekmiş biri olarak asla böyle şeyler yapmıyacam birşeyeler düzelecek bu ülkede ama biraz zaman gerekiyor ....

yani arkadaşlar gelmiş hoş geldiniz kızlar
bu hafta moralim bozuk tadım kaçık zamanla tanışırız inş
başarılar diliyorum

akrep ben bir kaçamak yaptım canım
bu sabah tartıldım
ay mı tutuldu
fırtına mı koptu uzayda ne idi sizin şu kiraz meselesi vardı ya
aslı var gibi
okadar söylüyorum
ki ben yapmadım yapamama biliyorsun ben ülserliyim ruhum kaldırsa bedenim kaldıramıyor öyle şeyleri
bu hafta spor yapmadım işin açıkçası
motivem yok
sinir hat saffada
yorgunluk
stres var
gitmek isteğim ve çabalarım var
işe yarıyor galiba sinir insan zayıflıyor kısss hafta sonu hariç hafta içi aynen devam ekmek yok sebze yemekleri yedim çoğunlukla menü bildirmiyorum kıss 2 haftadır ama ne yapayım öğle arası veriyoruz yemin ederim eve gidiyorum geliyorum bir bakıyorum ben gelmeden daha millet kuyruğa girmiş beni bekliyor 13,00 mesaisini böyle açıyorum haliyle yoğun olunca giremedim

bugünkü menümü yazayım
sabah simit şekersiz çay
ara şekersiz çay
öğle
tavuk ızgara kanat 1,5 porsiyon çıkla
akşam
hafif olur diye salata ile geçiştiresim var ya da meyve yerim
su daha 2 bardak içtim :18::18::18:
6 bardak daha içmeliyim gidip bir bardak daha içeyim bari

Bende bugun yedigimi ve yiyeceklerimi yazayim! :)

Sabah: Bir yumurtadan bir kibrit kutusa kadar beyaz peynirli omlet yapip yedim bir domatesle ve yesil cayla birlikte. Bak buraya yaziyorumya: ne yemedimi unuttum oda zeytin.. neyse :) Dun ben bunu kalorisini hesapladim 158 kalori cikti ama yinede doydum bir de ekmeksiz yedim. Canim artik sabahlari ekmek cekmiyor ondan yemiyorum.

Ara: 1 Nektarin.

Ögle: Tavuk ve salata yemeyi dusunuyorum tabiki pilavsiz

Ara: Bir elma yada bir nektarin daha.

Aksam: Yogurt ile musli yemeyi dusunuyorum hafif bisey yemek icin.

Arti spor yaparmiyim bilmiyorum bir haftadir durmaksizin yaptim ama iki gundur bacaklarimda agri var o yuzden galiba bir gun daha dinlenmek iyi olucak. Spor olarak yarim saat kondisyon bisikleti suruyorum.
Bu arada 10 gundur suruyordum ilk önce bir degisim görmediydim ama simdi aynaya bakinca sanki hafif incelme var gibi gözukuyor.. ama tabi emin degilim..

IYI gunler canlarimm :)

ben de sana bakıyodum kuşum büyük ihtimalle yarın eline geçicek kuşum
hadi bakalım ben de bu ramazanda ilk defa kilo almadan hatta vererek geçiricem inş

evet canım sabırla inş..
hem seninkisi daha sağlıklı olmuş..harikasın canım
Merhaba benide araniza aldiniz icin cok tesekkurler! :) Artik bende sizin takimdayim! :)

hoşgeldin aramıza şekerciik
1 hafta deneme süremiz var
bol paylaşım ve günlük menü spor ve kitap paylaşımı istiyoruz

canım kalori hesabına takılma
sağlıklı gıdalardan tüketebilirsin..hazır fabrikasyon ürünlerinden uzak durmalısın
ve ekmek yememen güzel
sporda zaten bir hafta sonra belli eder ve 21 günde incelmelri fark edersin
menün güzel..menülerine ayran süt de ekleyebilirsin

Son düzenleme:
Kaptanim kendim icin saglikli besleniyorum elbet ama nedense cumalari arkadaslara ve sana mahcubiyet yasama korkusu beni daha bir firenliyor hele senin desteklerin yok mu son gaz devam diyorum...

evet tatlım burası frenliyor bizi tamam kendimiz için yapıyoruz ama an geliyor gözümüzün döndüğü anlar olabiliyor işte o an takım ve kuralları engel oluyor..
birlikte olmanın takım olmanın güzelliklerinden biri de bu işte şekercik..
ben de senin azmine hayranım inş. bu hep böyle sürer

Aaa dogruya evet ayranda icmeliyim gunluk iciyordum zaten buraya yazmayi unutmusum sagol hatirlattin icin. Zaten yemek de hazir degil bari bos durmayim aciktim gidipde ayran iceyim :)

21 gunden sonrami ayy supermis ozaman biraz daha sabr etmeliyim daha guzel bi sonuc icin zaten simdiden az fark ediliyor ayyy yine geldi motivasyonn

bu motivasyonla gidip ben simdi 30 dacka kondisyon bisikleti surerim :))))

Dogruya bir hafta deneme suresini unutmustum :)) Insallah gecerim bu deneme suresini ozaman!! :))
Kaptanim kitap paylasimi derken ne demek istediniz? Ben anliyamadim maalesef:/

Dogruya bir hafta deneme suresini unutmustum :)) Insallah gecerim bu deneme suresini ozaman!! :))
Kaptanim kitap paylasimi derken ne demek istediniz? Ben anliyamadim maalesef:/

canım okuduğumuz kitapları da paylaşıyoruz günlük menü listemizin altına ekliyoruz
yani özetle kitap da okuyoruz

Gunaydin kizlar.... Dunku menum... Sabah(kahvem).....ara(nektarin)....oglen(kucuk bir kase z.yagli t.fasulye....aksam(bir top sade dondurma ve minik bir parca nugget).... Dun cok hareketliydi... Gece 11.30 yatagima irene kadar oturmadim. Detaylari vericem... Kitap(tek suclu beynimiz)....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…