Gunaydin kizlar.... Dunku menum... Sabah(kahvem).....ara(nektarin)....oglen(kucuk bir kase z.yagli t.fasulye....aksam(bir top sade dondurma ve minik bir parca nugget).... Dun cok hareketliydi... Gece 11.30 yatagima irene kadar oturmadim. Detaylari vericem... Kitap(tek suclu beynimiz)....
günayydııınn
yalan olmazsa bugün 4 te gidiyorum
kilo bildirimi azzz sonra
akrep33 ( 68.3 / 68.3 / 0 / 0.0%)
aybüke07( 67.5 / / / %)
genic( 58.2 / / / %)
bahiresemanur( 73.4 /72,9 /0,50 / %)
rukgus( 88.2 / / / %)
bulbul( 65.3 / / / %)
kelebekcearzum( 85.4 / / / %)
yarım kilo az mı değil canım 3 ortaboy domates valla :86:
eveeeet gelelim asil bombamiza.....tartimin ustune her zamanki gibi yavas ve kibarca ciktim aaaaaa birde ne goreyim..... 82.20 haha ha...... Alkis alkis alkis.... Dus aldim soyle bir aynanin karsisinda inceledim kendimi ayol benim kivrimlarim varmis sonra anneme dedim gel bak bakalim nasilim diye sok sok sok... Diyete basladigimdan beri nerde kaba bol seyler varsa onlari giyiyorum kilo verdigim belli olmasin diye garip bir haz aliyorum bundan da birden bire ortaya cikma hayali beni acayip kamciliyor... Annem 5 kilo daha versen yeter bekizim deyinca bastim kahkahayi dur bakali incim daha yeni basliyoruz dedim... Aferim bana aferim........ Olculmedim daha ofiste benim asistana olcturecegim... Hani bir sarki var bu gun o dilimde... Fistik gibiyim ben senin gibi on tanesini onume dizer dalga gecerim... (adeeeem).... He h he
eveeeet gelelim asil bombamiza.....tartimin ustune her zamanki gibi yavas ve kibarca ciktim aaaaaa birde ne goreyim..... 82.20 haha ha...... Alkis alkis alkis.... Dus aldim soyle bir aynanin karsisinda inceledim kendimi ayol benim kivrimlarim varmis sonra anneme dedim gel bak bakalim nasilim diye sok sok sok... Diyete basladigimdan beri nerde kaba bol seyler varsa onlari giyiyorum kilo verdigim belli olmasin diye garip bir haz aliyorum bundan da birden bire ortaya cikma hayali beni acayip kamciliyor... Annem 5 kilo daha versen yeter bekizim deyinca bastim kahkahayi dur bakali incim daha yeni basliyoruz dedim... Aferim bana aferim........ Olculmedim daha ofiste benim asistana olcturecegim... Hani bir sarki var bu gun o dilimde... Fistik gibiyim ben senin gibi on tanesini onume dizer dalga gecerim... (adeeeem).... He h he
akreeep 2 haftada 10 kg verdi bu arkadaşşşbuna dur demelisin gülünecek sevinecek bir durum yok tatlım bence : yazzık iç organlarına gerri dönüşü olmayan hasar alabilirler neyse ya gerekli görürse akrep var ...
tatlım sabahları bir parça peynir de olsa görmek istiyorum menünde ve bu kahve ne çeşit bir kahve hala belirtilmedi??
akrebim gitmediğim daha hayırlı olmuş sorma neden diye ama öyle sen hani böyle hayırlıdır da ondan öyle olmuştur dedindiydi öyle işte zaten bizimkiler de çoğu şeyi halletmiş bana gerek te yokmuş onun için bugun sakinim biraz ...
kızlar yüzleri sallıyorum ha böyel sevindirik yerde ağlayan ağlanacak yerde gülen yüz çıkarsa çelişkiye düşmeyin
yöntem akrep yöntemi
nescafe sade ve koyu bu aralar oldukca yogungeciyor benim icin kahvaltidan cok kendime gelmemi ve dinc olmami sagliyor onumuzdeki haftayida atlatayim her sey duzene girecek kaptanim... Az daha kaldi.... Yoksa biliyosun kahvaltim gayet guzeldir...
nescafe sade ve koyu bu aralar oldukca yogungeciyor benim icin kahvaltidan cok kendime gelmemi ve dinc olmami sagliyor onumuzdeki haftayida atlatayim her sey duzene girecek kaptanim... Az daha kaldi.... Yoksa biliyosun kahvaltim gayet guzeldir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?