Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar aybikle bahocanda yazmıs özlemişiz onları da
kaptanım ben bu arada en geç 6da yiyorum aksam yemeğini yine
şu ara o kadar karısık ki günler ramazanda kesin kiloo alırım ben ondan korkuyorum
herkesin günü güzel geçsin kızlar

gunaydın kızlar...
halam yeni yapılan evine taşınıyor ve bu hafta sonu taşınmayla uğraştık... alış veriş eksikler derken yorgunluk beni fena vurdu... sabah 9 dan gece yarılarına kadar temizlik (inşaat pisliğinden sonra) ve taşıma işlemleri iki gün sürdü... gerçi kırılacak eşyalar ve yeni mobilyalar yerleşti daha diğer evdeki eşyalar gelecek... önümüzdeki haftaya anca biter.... iyi spor oldu banada kuzen incecik bir hatun kemikleri çıktı kadının 1 haftada ben terleyerek eriyorum resmen.... bakalım haftaya durum ne olacak.... yorgunuuuuuummmmm......

Son düzenleme:

inşaat pisliği daha zor. benimde kadın bu c.tesi boş değilmiş işler bana kaldı mecburen. c.tesi ve pazar ev temizlemekten bugün sabah yorgunluktan uyuya kalmışım. geç kaldım biraz. halıları da verdim yıkmaya. gelin görün ohhhh evim misssssssssss gibi oldu. 2 akşamdır magnezyum alıyorum öyle yatıyorum yoksa bütün kemiklerim sızım sızım sızlıyor. ben de yorgunummmmmmmmmmmmm

allah ikinize de sağlık sıhhat versin.

hadi bakalım gidin gezin dolaşın bol bol dinlenin ve enerji depolayın arkadaşlarım.

almazsın canım merak etme..ramazan ayında birlikte kilo vericez inş..ölçülü yicezfazlasından uzak durucaz..
ben de 18:00 sonrası yemiyorum hafta sonu biraz kariştı ama iki öğün yediğim için oldu ama hafta içi işyerinde daha düzenli gidiyor..
çok şükür.

ooo en büyük spordur canım ev taşıma yerleştirme..yediklerine de dikkat ettikten sonra süper kilo verdirir..kiraz ye kas ağrılarına iyi gelir..hadi kolay gelsin şekercik..

Son düzenleme:

güle güle kirlet canım benim..yoruldun ama değmştir minim..ben de verdim halıları yıkamaya..

cumartesi menüm

sabah
1 simit
1 üçgen peynir
şekersiz açık çay

öğle
tavuk döner
salata ayran

aksam
yayla çorbası
yeşil fasülye

yarım saat yürüyüş
2,5 lts u

pazar menüm

sabah
1 ince dilim tb ekmeği
1 rafadan yumurta
3 zeytin
domates-salatalık

öğlen
3 tavuk kanat
salata
3 yk patlıcan söğüş

akşam
2 ızgara köfte
1 bardak ayran

dün top oynadım bol bol buda spor oldu

hadi bakalım gidin gezin dolaşın bol bol dinlenin ve enerji depolayın arkadaşlarım.

menülerinizi yazmamışsınız kızlar

menülerinizi yazmamışsınız kızlar

kaptanım doğru düzgün bir menüm ile yoktu ama yazayım

c.tesi
sabah: otlu omlet, şekersiz çay, domates, salatalık, maydonoz

öğle: çorba

ara: bir küçücük kase kiraz

akşam: sebzeli köfte ve yoğurt

3,5 lt su, 2 tane limonlu(limonu sıkıp içine koydum sodanın) soda

spor olarak ev temizliği diyorum. yatak odası, çocuk odası ve oturma odası camlar, kapılar, koltuklar, dolaplar içleri ve üstleri, küçük tuvalet ve ebeveyn banyosu

pazar günü ise

sabah: üşenmeden yufkadan gözleme yaptım değişiklik olsun diye. 2 dilim ondan, şekersiz çay, domates, salatalık, 2 tane ceviz

öğle: çorba sadece

ara: bir dilim karpuz

akşam : bir dilim karpuz

4 lt su, 1 tane limonlu soda ve 1 tane yeşilçay

yalnız nasıl sıcaktı 2 gün hava anlatamam evin kalan işlerini de yaptım. yaparken tere battım çıktım.

Hafta sonu misafrim vardı yatılı. Hoş hala var da... Hatırı sayılır bir misafirimizdi rejim mejim uçtu gitti. Bizim tartının da ayağı kırıldı yapışmıyo Yarın öğlen gidecek misafirimiz. Yarından sonra tekrar devammmm

harikasın canım
bişii sorucam kullandığın malum eşyanın faydasını görüyomusun:26:

tatlım görmez miyim görüyorum. en azından benim aç gözlülüğümü kesinlikle frenliyor çünkü geçen hafta olan olaylardan sonra normalde saldırırdım birşeylere şimdi gözüm istiyor ama canm hiçbir şey istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…