gunaydın kızlar...
halam yeni yapılan evine taşınıyor ve bu hafta sonu taşınmayla uğraştık... alış veriş eksikler derken yorgunluk beni fena vurdu... sabah 9 dan gece yarılarına kadar temizlik (inşaat pisliğinden sonra) ve taşıma işlemleri iki gün sürdü... gerçi kırılacak eşyalar ve yeni mobilyalar yerleşti daha diğer evdeki eşyalar gelecek... önümüzdeki haftaya anca biter.... iyi spor oldu banada kuzen incecik bir hatun kemikleri çıktı kadının 1 haftada ben terleyerek eriyorum resmen.... bakalım haftaya durum ne olacak.... yorgunuuuuuummmmm......
kızlarrr merhaba
bayadır ugrayamadım haberleri paylaşim dedim Allaha şükür hamileliğim çok güzel ilerliyor 14 ün içindeyiz sağlıklı büyüyoruz ve cinsiyetimiz belli oldu oğluşumuz oluyo :)) hepinizi çok özledimm çok çok dikkat edin kendinizi yerim hazır dimi doğumdan sonra yanınızdayım heeee :))
kızlar merhabaaa, biz giremedik biliyorum uzuun zaman oldu. sizleri çok özledik,bir iki havadis verip çıkacağım,bir kere bahocan inanılmaz şekilde zayıflamış,ben eski halini bilince bu kadar kısa sürede gözlerime inanamadım doğrusuben bu kadarını beklemiyordum, bunda sizlerin payı çok büyük, ve hala çok azimli, hala dikkat ediyor yemesine içmesine acayip motive durumda.
Biz hala akrepçiğimin yanına uğrayamadık, bugün boştuk aslında, ama o kadar sıcak bir hava vardı ki, dışarıya çıkmaya korktuk, annemler silifkede, biz hala mersindeyiz, Nisayı bırakacak bir yer yok, onu da mecburen çarşıya getirmek zorundaydık, sıcakta evladım perişan olur korkusu ile çarşıya çıkamadık, eşim ısrarla gidelim dedi ama benim gözüm korktu, akrepçiiimm seninle tanşmak için can atıyoruz amaaaaaaaaa bizi bu havalar mahvettiii
bu gece hatay a tatile çıkıyoruz, iskenderun hatay gözümüz yerse eğer antep -adana yapıp mersin e geri dönmek istiyoruz.sırf künefe yemeye hataya gidlir mi derseniz, benim eşim gibi birisi gider arkadaşkebap yemeye üşenmeden adanaya giden bir şahıs künefe yemeye de Hatay a gider bahocan ı da götürüyoruz. yarın bir hataylayalım bakalım
haha şahidim var gerçekten zayıfladımakreeepp en kısa zamanda tanışmak istiyorum gerçekten ama zaman nasıl geçiyor anlamadım düğünün stresi sıkıntısı geçti gitti şükü r keyfim yerinde bütün bir günümü kızıma ayırmanın keyfi bambaşkaaa bügün aybike fazla iş düşmedi yemeğini annesi yedirdi ama kuzuma kıyamıyorum korkuyorum boğazına kaçırırım diye :18: bu konularda acemiyim malum neyse kızlar haftaya görüşürüz inş yarın eniştem hataya götürüyor künefe yemeye:125: birgün de adanaya kebap yemeye gidiyorum:125: 2 yıldır çıkamadığım yıllık iznimi dolu dolu geçiriyorum:103: sağ olsun kız kardeşim eniştem annem babam sayesinde
öpüyorum hepinizi kızlar kendinize iyi bakın
almazsın canım merak etme..ramazan ayında birlikte kilo vericez inş..ölçülü yicezfazlasından uzak durucaz..günaydın kızlar aybikle bahocanda yazmıs özlemişiz onları da
kaptanım ben bu arada en geç 6da yiyorum aksam yemeğini yine
şu ara o kadar karısık ki günler ramazanda kesin kiloo alırım ben ondan korkuyorum
herkesin günü güzel geçsin kızlar
gunaydın kızlar...
halam yeni yapılan evine taşınıyor ve bu hafta sonu taşınmayla uğraştık... alış veriş eksikler derken yorgunluk beni fena vurdu... sabah 9 dan gece yarılarına kadar temizlik (inşaat pisliğinden sonra) ve taşıma işlemleri iki gün sürdü... gerçi kırılacak eşyalar ve yeni mobilyalar yerleşti daha diğer evdeki eşyalar gelecek... önümüzdeki haftaya anca biter.... iyi spor oldu banada kuzen incecik bir hatun kemikleri çıktı kadının 1 haftada ben terleyerek eriyorum resmen.... bakalım haftaya durum ne olacak.... yorgunuuuuuummmmm......
inşaat pisliği daha zor. benimde kadın bu c.tesi boş değilmiş işler bana kaldı mecburen. c.tesi ve pazar ev temizlemekten bugün sabah yorgunluktan uyuya kalmışım. geç kaldım biraz. halıları da verdim yıkmaya. gelin görün ohhhh evim misssssssssss gibi oldu. 2 akşamdır magnezyum alıyorum öyle yatıyorum yoksa bütün kemiklerim sızım sızım sızlıyor. ben de yorgunummmmmmmmmmmmm
gunaydın kızlar...
hadi bakalım gidin gezin dolaşın bol bol dinlenin ve enerji depolayın arkadaşlarım.
He he gelin Adana'ya kebap yemeye
menülerinizi yazmamışsınız kızlar
güle güle kirlet canım benim..yoruldun ama değmştir minim..ben de verdim halıları yıkamaya..
sen adanadamıydın canım
teşekkür ederim bitanem. hepimizin darısı başına.
He canım Adana'dayım.
harikasın canım
bişii sorucam kullandığın malum eşyanın faydasını görüyomusun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?