- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
kızlar mesai bitti yarın görüşmek üzere kendinize kendiniz için iyi bakın olumu
hayırlı iftarlar
yarın nasip olursa bende niyetli olucam
kaderciyim malum
ama sizinle beraber iftar ediyorum inanın allaha tövbe ediyorum
akrep şimdi eve gidip iftara kadar nafile namazı kılıp yasin okuyacam içimden geldi
akşama kadar hz peygamber efendimizi ve eşlerini internetten okumaya çalıştım
yarın hayatı ve kuran okuyacam öğleye kadar inş
dolu dolu geçsin ramazan bereketi ile coşalım inşallah
allaha emanet olun .....[/QUOT
Allah kabul etsin canım benim...
kızlar mesai bitti yarın görüşmek üzere kendinize kendiniz için iyi bakın olumu
hayırlı iftarlar
yarın nasip olursa bende niyetli olucam
kaderciyim malum
ama sizinle beraber iftar ediyorum inanın allaha tövbe ediyorum
akrep şimdi eve gidip iftara kadar nafile namazı kılıp yasin okuyacam içimden geldi
akşama kadar hz peygamber efendimizi ve eşlerini internetten okumaya çalıştım
yarın hayatı ve kuran okuyacam öğleye kadar inş
dolu dolu geçsin ramazan bereketi ile coşalım inşallah
allaha emanet olun .....
memnun oldum canımmerhaba nurseng tanışırız tabi ben kısaca bahocan
ay sen benim baba memleketimdesin ayol... ha ha kurşunlu bayramören dalkozluyum ben... he he
o zaman hedef kilomuzu düşürelim olmaz mı face adresimi atıcam sana canımcım2. takımın sihirli değneği dokundu kuşuma
olucaklar tabi tatlım bu sefer bırakmicam seni..narin tatlı incecik profesörüm olucaksın bu sefer..hadi bakalım
yersen de kabusun olucam ona göre biliyosun rüyalarına çok yakınım
tatlım kızkardşe anlattım telde ondan öğrenebilirsin..bayramı beklemene gerek yok .istersen telim ablanda beni arayıp sorabilir adresinini verebilirsin vee kendini süper hissedebilirsin sende
tatlım seni alıcamda son 3 kilo diyince..
şöyle yapsak sen yine taakım içi listemizde olsan sadece olurmu..genel listenin prosedürlerinde takılmayalım..vermen gereken çok az kilo olunca..her iki şekildede bizimlesin merak etme ama olurmu..bir de face adresini alabilirmiim şekercik
bu arkadaş üniv den beri görüştüğüm aybikin şiddetle karşı çıktığı benle dalga geçtiği biriydi :153: Aşk işte insanın aklı çalışmıyor benimle bu kız hala dalga geçer :156: bir şarkı var ya ne işin var aşkla Aşkın kabahati yok sevmeseydim keşke bide seviyom dedi ....falan diyebu şarkıyı söyler leptoptan çalar oynar kızını oynattırır :159:yani öyle özelliği olmayan başarısız toplum içinde hiçbir saygınlığı olmayan sıradan birii
birgün evlenelim dedi olmaz dedim ya senin ya benim kamuya girmemiz lazım sonra bu arkadaş hayatını garantiye almış köyün birinde vekil öğretmenlik yapıyor atanamayan öğretmenlerden di kendisi 4 yıl önce şu anda ne durumda bilmiyorum köyün ebesi ile de kırıştırıyormuş sonra bu köyün ebesini tavlamış beni amca oğlu arayıp söyleyince hemde bir 14 şubat günü söylemekle kalmayıp bırak bunu gel benle evlen deyince fesuphanallah dedim bu aile nasıl bir aile hayatım kavak yellerine dönecek neyse bu ağayı aradım aslı varmı diye sordum ne yapayım dedi ev hanımı gibi hayatımı garantiye almak zorundayım atanamıyorum da zaten demez mi peki dedim
öyle olsun çok geçmedi 6 ay sonra benim tayinim çıktı Aradım onu köyün ebesi ile nişan yapmış çok önemli birşey diyecem dedim söyle ne oldu dedi sen varya dedim ne uğursuz p....nk çıktın dedim hayatımdan çıktın işim gücüm rast gitti dedim ben de hayatımı garantiye aldım dedim kimi buldun dedi tayinim çıktı gapçık ağızlı dedim kapattım
sonra tabi seninki ha arar de sorar halimi hatrımı sorar eder yalvarmalar mı dersin aklına ne gelirse hiç edemedi halasını soktu araya halasına arattırdı kadın bir yalvarııyor kızlar göreceksiniz
halaya dedim ki bana dedim eerkek lazım öyle karı kız eline bakacak muhtaç lazım değil ben evde it beslesem bana daha ucuza gelir
talibim olduğunu söyledim onu düşündüğümü daha mantıklı olduğunu hayatımı garantiye almak istediğimi ve o kişinin benle evlenmek isteyen amca oğlu olduğunu söyledim halaya hiii dedi karı aile birbirine girecek
sormuşlar ona yani amca oğluna kabul etmiş sağ olsun daha iyisini arıyorum bulamıyorum demiş neden olmasın demiş tabi
4 yıl önce idi hala aradı en son kardeşlerimi birbirine düşürdün dedi
konu babalarına intikal etmiş babaları da kapışmış
ohhhh sefaaammm olsunnnn kim başlattıııı kim hayatını garantiye aldııııı
kızzz benim ilk ve son vukuatım başka aşk maşk olmadı zati 4 yıl süresince de kimseye güvenmedim hayatıma sokamadım konuya bir ömür geçermi diye değil dediğim gibi hayat garantisi olarak mı algılıyor acaba sorusu hiç aklımdan çıkmadı benim de psikolojimi bozdu şükür ki rabbim onun gerçek yüzünü göstermede fazla geç kalmadı gösterdi ve hayatımı mahvetmesine müsade etmedi çok şükür ama gerçekten de hak edene yapacaksın o idi beni ilk yüz üstü bırakan öylle çekip giden hayatını garanitye alacakmış köy ebesiyleterbiyesiz duygusuz o kızada üzüldüm sonraki o yalvartma süreçlerinde onu da terk etti rezill etmiş köye kızcaaz sözleşmeli ebe imiş köylük yer bir taraftan bendeki yürek o kadar büyük ki ona da üzülüyorum işte :26::26:üzülmamek lazım aslında çünkü kız beni biliyormuş üzen üzülür kızlar o benden beter oldu benim rezillik bir durumum olmadı allaha şükür ama o rezil oldu bilmem belki de nahiye yi terketmek zorunda kaldı köylük yerde böyle şeyeler kaldırmaz malum ohhh olsun ikisine de
bu arada o kişi doğulu idi onların aile kuramı falan konuya yaklaşımı malum farklı olur benimkisi özellikle şansımdan baya değişiği denk geldi ...
bu arada bahirecim seni gördüm altta nasılsın sizleri yakından tanıyacağım inş.ben sınıf öğretmeniyim çankırıda yaiıyorum 2 yaşında bir oğlum var
neyse ariim seni de kurtariim şu mide sancısından
kuşumm hamile değilsin dimii
merhaba canım, ben de sınıf öğretmneiyim 3,5 yaşında bir prensesim var, bütün ömrüm ona ait, her gün, her gece şükrediyorum rabbime böyle bir evlat verdiği için, kısacası kızına aşık bir anneyim
hamile değilim sanmam, bütün belirtiler o yönde, kızıma hamileyken de böyle olmuştum, hiç bir kokuya tahammülüm yoktu ama bu kez imkan vermiyorum hamileysem eğer ağzım o kadar açık kalır ki, ayakalrıma değer o boyuttayım yani
Abdest
Akbank Şubesinde yaşanan bir diyalog, 55-60 yaşlarında çek tahsili için bekleyen bir müşteriye
kart pazarlamak isteyen stant görevlisi sorar;
— Bey efendi bakabilir misiniz? Axesiniz var mı acaba?
Müşteri omuz hizasından ters ters soru soran kıza bakar.
Kız tekrar ısrarla sorar;
— Axesiniz var mı acaba?
Adam sinirli bir şekilde kıza bağırmaya başlar;
— Sana ne benim abdestimden! abdestim vardır, yoktur..Camiye mi geldik? Bankaya geldik!!
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
dışarda yediklerimizin yağı farklı olunca ağır geliyor tabi mideye umarım düzelmişsindir canımiyi akşamlar kızlarrrrr
hemen menülerimi paylaşayım
dün
iftar: 1 kase mercimek corbası, sarma, dolma,yoğurt, 1 hurma, 5 bardak su
ara: 1 şeftali 1 soda
sahur: 1 kase corba
1,5 saatte spor yaptım koşu bandında
bugun
iftar: dışarıdaydık iftarda fazla kaçırdım sanırım. yarım kase corba, 1 dilim börek, 3 sarma, sebzeli güveç, bol su, 1 bardak şerbet
ara: 1 soda
ara: 2 top dondurma
şuan midem cok kötü cok ağır geldi bugun yedıklerım. spor yapamadım bugun malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?