- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
ayy nolmuş yaa dünkü yazdıklarımız hep gitmiş:26:
dün iftara kadar birşeyim yoktu bu arada yoğun bir şekilde faranjitim devam ediyor iftarda çorbayı hızlı içtim ama ilgisi varmı bilmiyorum tansiyonum hoplayıverdi valla bilmiyorum ya çıktı ya düştü bir halsizlik geldi hatta bugün sahurda topladım sofrayı
en güzel sahur üzüm ,karpuz sıkma birde patlıcan salatası olabilir bugün yapayım ben bunu yapayım
kızlar dün sahurda mercimek çorbası içtim
çay kahve vardı bol bol su vardı
iftarda
mercimek çorbası bir kase
sonra birşey yiyemedim
fenalaştım valla
biraz uzandım dinlendim 2 saat falan sonra
kabak yemeği yedim patates köftesi yedim soğuk içecek içtim
saburda kerebiç mi kısss akrep yakar kız o adamı bayır bayır iftarda anladık da sahur bence tehlikeli zaten günler uzun en sıcak memlekettesin birde kerebiç senin tercihin ama tatlım ben tercih etmezdim :128:
aybikkk kız hatayda gördük böyle kaşık gibi oymalı bir alet yazma boyuyorlar dedik geçtik gittik diydi ya :128: kız o kerebiç yapma kaşığı imiş evde de yapılabiliyor kerebiç ben seni arar söylerim özelikkle mut civarında bir bitkinin kökü kaynatılıyor köpüğü o bitkiden oluşuyor sonra kurabiyesini yapıyorsun karıştır ye kurabiyesini de o kaşıkların içine koyuyorsun şekilli oluyor
Arkadaşlar bu arada karar verdim Namaza başlayacağım...
uzun zamandır düşünüyordum ama başlamaya cesaretim yoktu... sabah namazı taman ama çalışınca nasıl olacak diye ay ilham azim bunada geldi Allah biliyor ya insanlar dış görünüşüme aldanır hareketlerime aldanır bir halttan anlamaz deyip arkamdan koşurlar ama zavallı olanlar onlar bilmezler. insan kalbi neleri içinde barındırır... Allahın izniyle yarın sabahtan itibaren ibadetime başlıyorum... Destek destek... tabi bunda siz takım üyeleri ve kaptanımın büyük etkisi var ilham sizden Allah razı olsun hepinizden...
kerebiç ne ya çok merak ettim kuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?