Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar dün sahurda mercimek çorbası içtim
çay kahve vardı bol bol su vardı
iftarda
mercimek çorbası bir kase
sonra birşey yiyemedim
fenalaştım valla
biraz uzandım dinlendim 2 saat falan sonra
kabak yemeği yedim patates köftesi yedim soğuk içecek içtim

dün iftara kadar birşeyim yoktu bu arada yoğun bir şekilde faranjitim devam ediyor iftarda çorbayı hızlı içtim ama ilgisi varmı bilmiyorum tansiyonum hoplayıverdi valla bilmiyorum ya çıktı ya düştü bir halsizlik geldi hatta bugün sahurda topladım sofrayı

kayısı ve hurmada vardı benim menümde allah kabul eder inş orucumu hurma ile açıyorum
su ile devam etmek istiyorum ama miğdeyi şişirmemek için 2 bardakla sınırladım aaa bak konunun bunla ilgisi olabilir su içmek istedim ama sınırladım kendimi hızlı hızlı çorbayı içip su şişesine yüklendim belkide zafiyet geçiriyordum

tatlım hızlı içince olmuştur dikkat et
ben iftarı hurma ile açıyorum 1 hurma 1 bardak su
sonra kalkıyorum akşam namazını kılıyorum sonra menüme başlıyorum
böylece mide birdenbire yiyecek saldırısına uğramamış oluyor alıştırıyor kendini..zaten namaz bir nevi rahatlama esneme hareketleri ile dolu olunca sofraya rahatlamış arınmış hafiflemiş olarak oturuyosun
tavsiye ederim kızlar

pazartesi menüm

iftarı dışarda yedik

mercimek çorbası,et ve ciğer şiş,ince ekmeklerden 3 çeyrek ekmek,soğan salatası domates ezmesi süsbiberi ayran

ara
kağıt helva arası dondurma 2 tane(kızımın helvasını da yemek zorunda kaldım)

sahur
1 adet kerebiç,2 biber dolma,4 zeytin,ramazan pidesi,cacık,2 bardak çay

salı menüm

iftar
1 hurma,yumurtalı patates,1 izmir köfte,birkaç çatal patates karnıbahar patlican kızartma 1 izmir köfte(komşu göndermiş kızartmayı) pide üzüm peynir çay,1 kerebiç
ay dün akşam acaip peynir ekmek üzüm çekti canım

ara
kağıt helva arası dondurma

sahur
1 hurma,3 çatal peynir,bir kaç üzüm,2 muz bol su

Son düzenleme:
saburda kerebiç mi kısss akrep yakar kız o adamı bayır bayır iftarda anladık da sahur bence tehlikeli zaten günler uzun en sıcak memlekettesin birde kerebiç senin tercihin ama tatlım ben tercih etmezdim :128:

en güzel sahur üzüm ,karpuz sıkma birde patlıcan salatası olabilir bugün yapayım ben bunu yapayım

en güzel sahur üzüm ,karpuz sıkma birde patlıcan salatası olabilir bugün yapayım ben bunu yapayım

valla çok güzel olabilir ben de bugün deneyeyim. ama benim favaorim kfleks kim ne derse desin. belki yarım yaparım diğerleri ile de üstüne takviye

dünkü menüm. ben dün akşam dışarda iftar yaptım

iftar : bir tane hurma,bir kepçe mantar çorbası, 2 parça(lokmalık gibi düşünün) tavuk eti, bir yk et buğulama, bol bol yeşil salata

ara: bir avuç kadar kiraz, 2 dilim karpuz

ara: sade türk kahvesi

sahur: 4 yk kfleks, bir subardağı tarçınlı süt, 2 tane kayısı, bir yeşilçay

3 lt su. ben iftardan sonra elimden 0,5 lt şişeyi hiç düşürmüyormuşum öyle diyorlar.

patates köftesi mi? hmm akiam mönüm belli oldu

saburda kerebiç mi kısss akrep yakar kız o adamı bayır bayır iftarda anladık da sahur bence tehlikeli zaten günler uzun en sıcak memlekettesin birde kerebiç senin tercihin ama tatlım ben tercih etmezdim :128:

sahurda kerebiç mi yemişşşş al sana akrep bulsam ben de bir yerim kiiii

günaydın..... şekerler.....

sabah yine simit peynir
öğlen... bir dilim kavun
akşam... az yayla çorbası, köri soylu tavuk ve salata, 2 çatal ucundan ceheese kek limonlu soğuk...

ay kızlar Adem uyuzu her akşam kapımda... neyse dün 12 gibi benim şirketin oralarda işi varmış geldi (yalaaaaan) ve tabi ben ofisime davet edeyim diye bekledi etmedim... saat 18:00 e kadar şirketin kapısında benim çıkışımı bekledi... toplantım vardı zaten bankacılarla telefonlarına bakmadım fazla mesajları cevapsız kaldı buna rağmen oruçlu adam bekleyeceğim diye tutturdu. ne yapabilirim burası benim ekmek teknem 10 yıldır ailem dışında kimseyi davet ya da kabul etmedim. prensip meselesi.. acıdım biraz ama kusura bakmasın... neyse çıktığım anda surat ifadesi şok şok
üzerimde siyah mini basenden pileli etek. krem rengi şifon dar bir bluz, ayağımda siyah rugan platform ayakkabılar takımı çanta elimdeydi. inci küpeler inci kolye yüzük.(onun hediye ettikleri). saçlarım her zamanki gibi şirin fönlü... tabi haftalardır deniz güneş bronz ten ay seviyorum bu aralar kendimi...
bayıldı zavallı orucu morucu unuttu..
dur dedim.. kuzene sözüm var sen piyangodan çıktın onuda alıcaz. hala kızımıda aldım arkaya ohhhh sefam olsun... (beraber çalışmışlardı bir dönem)neyse sahilde bir yere gittik illa iftarı benle yapacak ya... oldu gönlü... ama tavrımı koydum... kusura bakma her akşam her akşam olmaz benim iki erkek kardeşim anam babam var dedim olmuyor böyle yanlış anlaşılır sonuçta aramızda bir resmiyet yok hoşlanmıyorum bu cıvık ilişkilerden ben... bilirsin yalanda söyleyemem kimseye ara verelim dedim. benim düşünmeye ihtiyacım var kararımı verinceye kadar görüşmelerimiz askıya alınmıştır hiç olmazsa bu kadar sık görüşmeyeceğiz kusura bakma dedim...

aybikkk kız hatayda gördük böyle kaşık gibi oymalı bir alet yazma boyuyorlar dedik geçtik gittik diydi ya :128: kız o kerebiç yapma kaşığı imiş evde de yapılabiliyor kerebiç ben seni arar söylerim özelikkle mut civarında bir bitkinin kökü kaynatılıyor köpüğü o bitkiden oluşuyor sonra kurabiyesini yapıyorsun karıştır ye kurabiyesini de o kaşıkların içine koyuyorsun şekilli oluyor

Arkadaşlar bu arada karar verdim Namaza başlayacağım...
uzun zamandır düşünüyordum ama başlamaya cesaretim yoktu... sabah namazı taman ama çalışınca nasıl olacak diye ay ilham azim bunada geldi Allah biliyor ya insanlar dış görünüşüme aldanır hareketlerime aldanır bir halttan anlamaz deyip arkamdan koşurlar ama zavallı olanlar onlar bilmezler. insan kalbi neleri içinde barındırır... Allahın izniyle yarın sabahtan itibaren ibadetime başlıyorum... Destek destek... tabi bunda siz takım üyeleri ve kaptanımın büyük etkisi var ilham sizden Allah razı olsun hepinizden...

kerebiç ne ya çok merak ettim kuşum...

kızlar bu hafta öğleden sonra başka birimde çalışacam orası yoğun yardım istediler kurumdan kurumda beni feda etti
haftaya da öğleden sonraları girebilecem kk ya çünkü sabahları o kamu kurumunda bulunmak durumundayım yıllık izin dışında rahatsızlık geçiren memur olunca bizden takviye yaptılar ok ben öğeleden sonra oradayım kısaca sabahları burada kendinize iyi bakın hayırlı iftarlar şimdiden allah kabul etsin ibadetlerimizi yakında bir süpriz yapabilirim yapınca söylerim
en çook da akreep sevinecek eminim bazı şeyler temiz kalpli arkadaşımın içine doğuyor
allaha emenet olun

arzu seni varya nedense kendime yakın hissetmeye başlıyorum iyice....

kerebiç ne ya çok merak ettim kuşum...

hatay tatlısı camım içli köftee gibi aynı kurabiyesi kurabiye içi cevizli ya da antep fıstıklı düşün
dışında böyle kraması var tarçın üzerinde
kreması değişik biz mut köpüğü deriz
tatlı işte bizim mersinde bol tüketilir
başka yerlerde bulamazsın o köpük bir bitkinin kökünden elde ediliyormuş zahmetli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…