arzu seni varya nedense kendime yakın hissetmeye başlıyorum iyice....
hatay tatlısı camım içli köftee gibi aynı kurabiyesi kurabiye içi cevizli ya da antep fıstıklı düşün
dışında böyle kraması var tarçın üzerinde
kreması değişik biz mut köpüğü deriz
tatlı işte bizim mersinde bol tüketilir
başka yerlerde bulamazsın o köpük bir bitkinin kökünden elde ediliyormuş zahmetli yani
saburda kerebiç mi kısss akrep yakar kız o adamı bayır bayır iftarda anladık da sahur bence tehlikeli zaten günler uzun en sıcak memlekettesin birde kerebiç senin tercihin ama tatlım ben tercih etmezdim :128:
en güzel sahur üzüm ,karpuz sıkma birde patlıcan salatası olabilir bugün yapayım ben bunu yapayım
valla çok güzel olabilir ben de bugün deneyeyim. ama benim favaorim kfleks kim ne derse desin. belki yarım yaparım diğerleri ile de üstüne takviye
sahurda kerebiç mi yemişşşşal sana akrep bulsam ben de bir yerim kiiii
hatay tatlısı camım içli köftee gibi aynı kurabiyesi kurabiye içi cevizli ya da antep fıstıklı düşün
başka yerlerde bulamazsın o köpük bir bitkinin kökünden elde ediliyormuş zahmetli yani
kuşum akşam almıştı eşim
akşam dondurma yedim şiştim kerebici sonraki akşam demiştim güya ama eşim gece yiyince dayanamadım bende napiim..bol su ve çay içtim
dünü düşününce çok etkilenmedim aslında dünü geçirdim işte..sanırım şu zımbırtı güzel işliyor
DÜN AKŞAM DA YEDİİMM sizin orda yokmu kuşum
yedim de nolduki şimdi tartı yı düşünüyorum nabeer:18:
selam 2. takım güzelleri nasılsınız bakalım
günaydın..... şekerler.....
sabah yine simit peynir
öğlen... bir dilim kavun
akşam... az yayla çorbası, köri soylu tavuk ve salata, 2 çatal ucundan ceheese kek limonlu soğuk...
ay kızlar Adem uyuzu her akşam kapımda... neyse dün 12 gibi benim şirketin oralarda işi varmış geldi (yalaaaaan) ve tabi ben ofisime davet edeyim diye bekledi etmedim... saat 18:00 e kadar şirketin kapısında benim çıkışımı bekledi... toplantım vardı zaten bankacılarla telefonlarına bakmadım fazla mesajları cevapsız kaldı buna rağmen oruçlu adam bekleyeceğim diye tutturdu. ne yapabilirim burası benim ekmek teknem 10 yıldır ailem dışında kimseyi davet ya da kabul etmedim. prensip meselesi.. acıdım biraz ama kusura bakmasın... neyse çıktığım anda surat ifadesi şok şok
üzerimde siyah mini basenden pileli etek. krem rengi şifon dar bir bluz, ayağımda siyah rugan platform ayakkabılar takımı çanta elimdeydi. inci küpeler inci kolye yüzük.(onun hediye ettikleri). saçlarım her zamanki gibi şirin fönlü... tabi haftalardır deniz güneş bronz ten ay seviyorum bu aralar kendimi...
bayıldı zavallı orucu morucu unuttu..
dur dedim.. kuzene sözüm var sen piyangodan çıktın onuda alıcaz. hala kızımıda aldım arkaya ohhhh sefam olsun... (beraber çalışmışlardı bir dönem)neyse sahilde bir yere gittik illa iftarı benle yapacak ya... oldu gönlü... ama tavrımı koydum... kusura bakma her akşam her akşam olmaz benim iki erkek kardeşim anam babam var dedim olmuyor böyle yanlış anlaşılır sonuçta aramızda bir resmiyet yok hoşlanmıyorum bu cıvık ilişkilerden ben... bilirsin yalanda söyleyemem kimseye ara verelim dedim. benim düşünmeye ihtiyacım var kararımı verinceye kadar görüşmelerimiz askıya alınmıştır hiç olmazsa bu kadar sık görüşmeyeceğiz kusura bakma dedim...
Arkadaşlar bu arada karar verdim Namaza başlayacağım...
uzun zamandır düşünüyordum ama başlamaya cesaretim yoktu... sabah namazı taman ama çalışınca nasıl olacak diye ay ilham azim bunada geldi Allah biliyor ya insanlar dış görünüşüme aldanır hareketlerime aldanır bir halttan anlamaz deyip arkamdan koşurlar ama zavallı olanlar onlar bilmezler. insan kalbi neleri içinde barındırır... Allahın izniyle yarın sabahtan itibaren ibadetime başlıyorum... Destek destek... tabi bunda siz takım üyeleri ve kaptanımın büyük etkisi var ilham sizden Allah razı olsun hepinizden...
dün iftara kadar birşeyim yoktu bu arada yoğun bir şekilde faranjitim devam ediyor iftarda çorbayı hızlı içtim ama ilgisi varmı bilmiyorum tansiyonum hoplayıverdi valla bilmiyorum ya çıktı ya düştü bir halsizlik geldi hatta bugün sahurda topladım sofrayı
iki gün önce face de resimlerine baktımArkadaşlar bu arada karar verdim Namaza başlayacağım...
uzun zamandır düşünüyordum ama başlamaya cesaretim yoktu... sabah namazı taman ama çalışınca nasıl olacak diye ay ilham azim bunada geldi Allah biliyor ya insanlar dış görünüşüme aldanır hareketlerime aldanır bir halttan anlamaz deyip arkamdan koşurlar ama zavallı olanlar onlar bilmezler. insan kalbi neleri içinde barındırır... Allahın izniyle yarın sabahtan itibaren ibadetime başlıyorum... Destek destek... tabi bunda siz takım üyeleri ve kaptanımın büyük etkisi var ilham sizden Allah razı olsun hepinizden...
ayy kızlar inanın şu an duygu seli yaşıyorum..gözlerim dolu dolu..aynı anda ikinizin aynı hayırlı bir şeye niyet etmesi süperkızlar bu hafta öğleden sonra başka birimde çalışacam orası yoğun yardım istediler kurumdan kurumda beni feda etti
haftaya da öğleden sonraları girebilecem kk ya çünkü sabahları o kamu kurumunda bulunmak durumundayım yıllık izin dışında rahatsızlık geçiren memur olunca bizden takviye yaptılar ok ben öğeleden sonra oradayım kısaca sabahları burada kendinize iyi bakın hayırlı iftarlar şimdiden allah kabul etsin ibadetlerimizi yakında bir süpriz yapabilirim yapınca söylerim
en çook da akreep sevinecek eminim bazı şeyler temiz kalpli arkadaşımın içine doğuyor
allaha emenet olun
arzu seni varya nedense kendime yakın hissetmeye başlıyorum iyice....
vaaayyy tatlı deme bana bayılırım zati.... kısmetse bir gün oralara yolum düşüverise yirin be ....
aslen hataylı olmama rağmen şu kerebici sevemedım gitti. bizim sülalede kimse yemıyor ondan mı acaba. biz genelde çörek yada kömbe yapıp yıyoruz.oda kerebice cok benzer.
selam genic. ben pek iyi olduğumu söylemeyeceğim malesef bugun
cok sevindim canım senin adına.ruhuna ilaç gibi gelecek namaz bak gör
ya arkadaşlar bugun moralim cok bozuk. boyle içim sıkılıyor. ne zormuş insanın birini severken bu iş olmaz demesi. beni çok seven bir insan var ve bende onu çok sevıyorum hemde hayatımda kimseyı sevmedığım kadar ama gelin görünkü bu adam benim için doğru insan değil. kesinlikle ailemin onaylamayacağı bir kişi. çünkü bu zatı muhteremle hayata bakış açılarımız eğitim sevıyemız statümüz kültür düzeyimiz cok farklı. ama seviyorum işte. onun yanında dünyanın en mutlu insanı oluyorum. insan bigün evlenemeyeceğını bildiği insana neden aşık olur kıonunla bi sonumuz yok. dün bunları onada söyledim çok kötü oldu şimdi canım yana yana istemeye istemeye bu ilişkiyi bitirmek istıyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum. Allaha hergün dua edıyorum hergunn.ne yapıcam bilmiyorum kızlar
kız çörekle kömbeye aynı olurmu onların kaymağı varmıı
hayırdır canım neden iyi değilsin sen
sen de kılıyosuuunnn demi
Arkadaşlar bu arada karar verdim Namaza başlayacağım...
ya arkadaşlar bugun moralim cok bozuk. boyle içim sıkılıyor. ne zormuş insanın birini severken bu iş olmaz demesi. beni çok seven bir insan var ve bende onu çok sevıyorum hemde hayatımda kimseyı sevmedığım kadar ama gelin görünkü bu adam benim için doğru insan değil. kesinlikle ailemin onaylamayacağı bir kişi. çünkü bu zatı muhteremle hayata bakış açılarımız eğitim sevıyemız statümüz kültür düzeyimiz cok farklı. ama seviyorum işte. onun yanında dünyanın en mutlu insanı oluyorum. insan bigün evlenemeyeceğını bildiği insana neden aşık olur kıonunla bi sonumuz yok. dün bunları onada söyledim çok kötü oldu şimdi canım yana yana istemeye istemeye bu ilişkiyi bitirmek istıyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum. Allaha hergün dua edıyorum hergunn.ne yapıcam bilmiyorum kızlar
canım hayırlısı neyse o olsun. zor bir karar Rabbim yardım etsin.
cok zor hemde bide sürekli yüz yüze bakıcaz o insanla. sık görüştüğümüz insanlar. sen yıllarca gercek aşkı bekle sonunda ol ama yanlış insana. keşke şartllarımız eşit olsaydı dıyorum. evlensek o zaman çok mutlu olurduk.kavga etsekte ayrılsak dıye beklıyorum kaç aydır. oda olmuyor o kadar iyi anlaşıyoruz ki. :) ne yapacağımı bilemedim ama iyice bağlanmandan ayrılmak tek çarem sanırım
mersine gelirsen ısmarlarım kuşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?