Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

vaaayyy tatlı deme bana bayılırım zati.... kısmetse bir gün oralara yolum düşüverise yirin be ....

saburda kerebiç mi kısss akrep yakar kız o adamı bayır bayır iftarda anladık da sahur bence tehlikeli zaten günler uzun en sıcak memlekettesin birde kerebiç senin tercihin ama tatlım ben tercih etmezdim :128:

kuşum akşam almıştı eşim
akşam dondurma yedim şiştim kerebici sonraki akşam demiştim güya ama eşim gece yiyince dayanamadım bende napiim..bol su ve çay içtim
dünü düşününce çok etkilenmedim aslında dünü geçirdim işte..sanırım şu zımbırtı güzel işliyor

en güzel sahur üzüm ,karpuz sıkma birde patlıcan salatası olabilir bugün yapayım ben bunu yapayım

valla çok güzel olabilir ben de bugün deneyeyim. ama benim favaorim kfleks kim ne derse desin. belki yarım yaparım diğerleri ile de üstüne takviye

hiçbiri cazip gelmiyor aç olmayınca sanırım ben tercihimi sudan yana kullanıyorum

aslen hataylı olmama rağmen şu kerebici sevemedım gitti. bizim sülalede kimse yemıyor ondan mı acaba. biz genelde çörek yada kömbe yapıp yıyoruz.oda kerebice cok benzer.

DÜN AKŞAM DA YEDİİMM sizin orda yokmu kuşum
yedim de nolduki şimdi tartı yı düşünüyorum nabeer:18:

ohhhhhhh yarasın yarasınnn akrebimeee

selam 2. takım güzelleri nasılsınız bakalım

selam genic. ben pek iyi olduğumu söylemeyeceğim malesef bugun

iyi yapmışsın balımmm. anlasın değerini.

cok sevindim canım senin adına.ruhuna ilaç gibi gelecek namaz bak gör

canım cok gecmiş olsun yaz günüde hastalık hiç cekılmez bol bol dinlen kendini cok yorma

iki gün önce face de resimlerine baktım
yüreğinin güzelliğini gözlerinden anladım kuşum..
içimden gelerek dua ettim sana Rabbim herşeyin hayırlısını versin güzel kuşuma diye
ne güzel yakışıcak namaz sana anlatamam
hayırlı olsun tatlım
çook mutlu oldum inan bana
ayy kızlar inanın şu an duygu seli yaşıyorum..gözlerim dolu dolu..aynı anda ikinizin aynı hayırlı bir şeye niyet etmesi süper
biz isyankar ve aciz kullarına Rabbimin rahmeti sonsuz,ikramı sonsuz hamdolsun..
arzu seni varya nedense kendime yakın hissetmeye başlıyorum iyice....

neden acaba
arzuyu okuyunca bir an face te onunlamı konuştuk yoksa dedim bu kadar olur yani

hataymı ben mersin tatlısı biliyorum kuşum..
bizde o kremaya kaymak deriz..
evet antebe gittiğimde bulamamıştım ..

ya arkadaşlar bugun moralim cok bozuk. boyle içim sıkılıyor. ne zormuş insanın birini severken bu iş olmaz demesi. beni çok seven bir insan var ve bende onu çok sevıyorum hemde hayatımda kimseyı sevmedığım kadar ama gelin görünkü bu adam benim için doğru insan değil. kesinlikle ailemin onaylamayacağı bir kişi. çünkü bu zatı muhteremle hayata bakış açılarımız eğitim sevıyemız statümüz kültür düzeyimiz cok farklı. ama seviyorum işte. onun yanında dünyanın en mutlu insanı oluyorum. insan bigün evlenemeyeceğını bildiği insana neden aşık olur kı onunla bi sonumuz yok. dün bunları onada söyledim çok kötü oldu şimdi canım yana yana istemeye istemeye bu ilişkiyi bitirmek istıyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum. Allaha hergün dua edıyorum hergunn.ne yapıcam bilmiyorum kızlar

kız çörekle kömbeye aynı olurmu onların kaymağı varmıı
hayırdır canım neden iyi değilsin sen
sen de kılıyosuuunnn demi

canım benim yaa
cidden önemli bir konu önemli bir karar
istersen face te konuşabiliriz

kız çörekle kömbeye aynı olurmu onların kaymağı varmıı
hayırdır canım neden iyi değilsin sen
sen de kılıyosuuunnn demi

bizim orda çörek diyorlar o dediğim şeye hatay merkezde kömbe diyolar akrebim :)

kömbe bizde odun ateşinde pişirdiğimiz böreğe verilen isim. ama antakyalılar çöreğe kömbe dıyor.

ne zamandır bende istiyordum biraz da ayak sürüyordum diyelim. şeytanın bacağını kırdım bu sefer ramazandan beri bende başladım. allahıma şükürler olsun diyorum. Allah hepimizden razı olsun bitanem

canım hayırlısı neyse o olsun. zor bir karar Rabbim yardım etsin.

kerebiç kerebiç bak ya ben de merak ettim şimdi bir bakayım en azından neye benziyor merakım gitsin.

oyyy oyyy o ne öyle çok güzel görünüyor ama ben çok fazla yiyemem sanırım ama görüntü on numara

bugün bana da bir şey oldu. daha şimdiden su istemeye başladım. tövbe tövbe

canım hayırlısı neyse o olsun. zor bir karar Rabbim yardım etsin.

cok zor hemde bide sürekli yüz yüze bakıcaz o insanla. sık görüştüğümüz insanlar. sen yıllarca gercek aşkı bekle sonunda ol ama yanlış insana. keşke şartllarımız eşit olsaydı dıyorum. evlensek o zaman çok mutlu olurduk.kavga etsekte ayrılsak dıye beklıyorum kaç aydır. oda olmuyor o kadar iyi anlaşıyoruz ki. :) ne yapacağımı bilemedim ama iyice bağlanmandan ayrılmak tek çarem sanırım

canımsın en doğru kararı sen vereceksin unutma. sen durumun hem farkında olup hem de mantıklı düşünüp değerlendirebildiğine göre sana sadece gerekli olan zaman. her şeyin ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…