Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben baktım bile ay tam benlik bir şey tadı nasıldır kimbilir... hatta 18tl ye satışı bile var kiloyla netten...

ben baktım bile ay tam benlik bir şey tadı nasıldır kimbilir... hatta 18tl ye satışı bile var kiloyla netten...

ayy kıyamam o zaman sana ısmarlasın bak. ben de yeni şeyler denemeyi severim ama zaten tatlıyla aram yoktur ondan dedim. bir de merak ederim zaten. bak mesela hiç bilmediğimiz bir yere gideceğiz değil mi eşimle kimle olursa olsun işte. ben gitmeden oranın her şeyini araştırırım öğrenirim. hatta yanıma notlar alırım. eşim dalga geçer benle ama gezerken de ona rehberlik ederim ohhh mis gibi gezdiririm onu.

kuşum kıyamam ben sana ben geçtim o yoldan yaşım 30 oldu aklım başıma geldi... insan ayırt etmem asla. küçük görmekde haddim değil elbet. her insan evladının hatta her mahluğun Allah tarafından bir güzelliği ve meziyeti sevilesi bir yanı mutlaka vardır. Lakin Şİmdiki zaman öyle bir zaman ki yaş ilerledikçe yaşam mücadeleside varsa işin içinde insan kendine zıt düşer oluyor yarışı kendimizle yaparken yanıbaşımızdaki hayat arkadaşı seçimlerimiz ya destekçi ya yıpratıcı oluyor. benim sana arkadaşca nacizane tavsiyem mantıklı olman mantığın ve kalbin eşit gitsin hayatını etkileyecek mevzularda. çünkü her karar bir adımdır ömründe bir adım ya düşürür seni bulunduğun yerden ya da zirveye taşır umutlarınla... zirvedeysen herkes yanında düşünce kimse bakmaz ahu gözlerinin yalvarışına.. dur bir sirkelen. kara sevda da olsa içini yakan ana baba kardeş hangisinin yerini doldurabilir senin için.... ??? :100:

ağzına sağlık arzucum

merhaba 2.takımın güzell kızları nasılsınız bakalım?
ben iyiyim sabah giremedim evi süpürdüm sildim kahvaltı yaptık oğluşla sonra onu uyuttum rahatladım ve geldim.
dünkü menüm
sabah 1 .5 yumurta sarısı
az ekmek azıcık kaşar 2 kupa çay
ara 1 kupa yeşil çay,1 incir,1 kaç kuruyemiş
öğle biraz ekmek yarım kase sütlaç yarım kase yoğurt
akşam iftara davetliydim ve kaçırdım.arabaşı çorbası,fasulye,patatesli köfte ve pilav hepsinden azar azar yedim az ekmek,1 dilim tatlının yarısı,az kavun işte böyle
sonra eve gelince komşum geldi kahve içtim,sonra yarım armut yedim akşam kötüydü ama böyle işte

inan bana çok benziyoruz... bende öyleyim arkadaşlarım dalga geçer benlede... hhb... diyolar bana her haltı bilir kibarcası oldu tabi :90:
telefonumu biri ele geçirse anam bu neci diye sorar... araştırmaya bayılırım...
telefonuma kaydederim her ayrıntıyı... unutmamda gerçi ama ...
ne olursa olsun herkes bir şeyler sorup öğrenir benden.. gezme tozma pişirme çalışma ne olursa farketmez bilmediğim varsada öğrenir bilmediğimi gene belli etmem :90:

canım bu insan evlimi:26:

hııııııı tam benlik. asla bilmiyorum yapamam demem bende ne yapar eder öğrenirim. benim de hafızam biraz fazla iyi ne kadar doğru onu da bilmiyorum da. bak ben de bir şeyler buldum kendimden sen de.

hııııııı tam benlik. asla bilmiyorum yapamam demem bende ne yapar eder öğrenirim. benim de hafızam biraz fazla iyi ne kadar doğru onu da bilmiyorum da. bak ben de bir şeyler buldum kendimden sen de.

ayol içinizde bir ben var benden öteymişte habarım yoğmuş... kadın değilmiyik bacılar hepimiz bir birimize benziyoruz işte. :90: :13:

hataymı ben mersin tatlısı biliyorum kuşum..
bizde o kremaya kaymak deriz..
evet antebe gittiğimde bulamamıştım ..

günayyydııınnn kızlarrr

dünkü yanii çarşamba menümü sunuyorum efemm

iftar

1 hurma,1 kaşığın ucuyla pirinç pilavı,bir küçük koparımlık ramazan pidesi,4 küçük tavuk but ızgara,salata,2 bardak ayran,boolll su

ara
2 şekerpare

sahur
1 hurma,beyaz peynir,ramazan pidesi,üzüm,4 zeytin,1 bardak ayran,helva,az patates,süsbiberi, boll su

bugün ne kadar tuhaf hiç birşey yapasım gelmiyor uyumak istiyorum adeta hayr ver yarab hayır
ama bugün burası mersini aratmıyacak sıcaklıkta

günaydın kızlar........

dünkü menücüğüm

iftar: 2 hurma, 2 kepçe çorba ve 3 tane zeytinyağlı yaprak sarma

ara: yarım haşlanmış mısır

ara: yeşilçay

sahur: zar zor yetiştim. kfleks ve tarçınlı süt

ohhhh bol bol da su içtim tabii ki de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…