kerebiç kerebiç bak ya ben de merak ettim şimdi bir bakayım en azından neye benziyor merakım gitsin.
oyyy oyyy o ne öyle çok güzel görünüyor ama ben çok fazla yiyemem sanırım ama görüntü on numara
bugün bana da bir şey oldu. daha şimdiden su istemeye başladım. tövbe tövbe
ben baktım bile ay tam benlik bir şey tadı nasıldır kimbilir... hatta 18tl ye satışı bile var kiloyla netten...
ya arkadaşlar bugun moralim cok bozuk. boyle içim sıkılıyor. ne zormuş insanın birini severken bu iş olmaz demesi. beni çok seven bir insan var ve bende onu çok sevıyorum hemde hayatımda kimseyı sevmedığım kadar ama gelin görünkü bu adam benim için doğru insan değil. kesinlikle ailemin onaylamayacağı bir kişi. çünkü bu zatı muhteremle hayata bakış açılarımız eğitim sevıyemız statümüz kültür düzeyimiz cok farklı. ama seviyorum işte. onun yanında dünyanın en mutlu insanı oluyorum. insan bigün evlenemeyeceğını bildiği insana neden aşık olur kıonunla bi sonumuz yok. dün bunları onada söyledim çok kötü oldu şimdi canım yana yana istemeye istemeye bu ilişkiyi bitirmek istıyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum. Allaha hergün dua edıyorum hergunn.ne yapıcam bilmiyorum kızlar
kuşum kıyamam ben sana ben geçtim o yoldan yaşım 30 oldu aklım başıma geldi... insan ayırt etmem asla. küçük görmekde haddim değil elbet. her insan evladının hatta her mahluğun Allah tarafından bir güzelliği ve meziyeti sevilesi bir yanı mutlaka vardır. Lakin Şİmdiki zaman öyle bir zaman ki yaş ilerledikçe yaşam mücadeleside varsa işin içinde insan kendine zıt düşer oluyor yarışı kendimizle yaparken yanıbaşımızdaki hayat arkadaşı seçimlerimiz ya destekçi ya yıpratıcı oluyor. benim sana arkadaşca nacizane tavsiyem mantıklı olman mantığın ve kalbin eşit gitsin hayatını etkileyecek mevzularda. çünkü her karar bir adımdır ömründe bir adım ya düşürür seni bulunduğun yerden ya da zirveye taşır umutlarınla... zirvedeysen herkes yanında düşünce kimse bakmaz ahu gözlerinin yalvarışına.. dur bir sirkelen. kara sevda da olsa içini yakan ana baba kardeş hangisinin yerini doldurabilir senin için.... ??? :100:
ayy kıyamam o zaman sana ısmarlasın bak. ben de yeni şeyler denemeyi severim ama zaten tatlıyla aram yoktur ondan dedim. bir de merak ederim zaten. bak mesela hiç bilmediğimiz bir yere gideceğiz değil mi eşimle kimle olursa olsun işte. ben gitmeden oranın her şeyini araştırırım öğrenirim. hatta yanıma notlar alırım. eşim dalga geçer benle ama gezerken de ona rehberlik ederim ohhh mis gibi gezdiririm onu.
ne zamandır bende istiyordum biraz da ayak sürüyordum diyelim. şeytanın bacağını kırdım bu sefer ramazandan beri bende başladım. allahıma şükürler olsun diyorum. Allah hepimizden razı olsun bitanem
kılmaya çalışıyorum diyim.
cok zor hemde bide sürekli yüz yüze bakıcaz o insanla. sık görüştüğümüz insanlar. sen yıllarca gercek aşkı bekle sonunda ol ama yanlış insana. keşke şartllarımız eşit olsaydı dıyorum. evlensek o zaman çok mutlu olurduk.kavga etsekte ayrılsak dıye beklıyorum kaç aydır. oda olmuyor o kadar iyi anlaşıyoruz ki. :) ne yapacağımı bilemedim ama iyice bağlanmandan ayrılmak tek çarem sanırım
inan bana çok benziyoruz...bende öyleyim arkadaşlarım dalga geçer benlede... hhb... diyolar bana her haltı bilir kibarcası oldu tabi :90:
telefonumu biri ele geçirse anam bu neci diye sorar... araştırmaya bayılırım...
telefonuma kaydederim her ayrıntıyı... unutmamda gerçi ama ...
ne olursa olsun herkes bir şeyler sorup öğrenir benden.. gezme tozma pişirme çalışma ne olursa farketmez bilmediğim varsada öğrenir bilmediğimi gene belli etmem :90:
inan bana çok benziyoruz...bende öyleyim arkadaşlarım dalga geçer benlede... hhb... diyolar bana her haltı bilir kibarcası oldu tabi :90:
ne olursa olsun herkes bir şeyler sorup öğrenir benden.. gezme tozma pişirme çalışma ne olursa farketmez bilmediğim varsada öğrenir bilmediğimi gene belli etmem :90:
hııııııı tam benlik. asla bilmiyorum yapamam demem bende ne yapar eder öğrenirim. benim de hafızam biraz fazla iyi ne kadar doğru onu da bilmiyorum da. bak ben de bir şeyler buldum kendimden sen de.
hataymı ben mersin tatlısı biliyorum kuşum..
bizde o kremaya kaymak deriz..
evet antebe gittiğimde bulamamıştım ..
ya arkadaşlar bugun moralim cok bozuk. boyle içim sıkılıyor. ne zormuş insanın birini severken bu iş olmaz demesi. beni çok seven bir insan var ve bende onu çok sevıyorum hemde hayatımda kimseyı sevmedığım kadar ama gelin görünkü bu adam benim için doğru insan değil. kesinlikle ailemin onaylamayacağı bir kişi. çünkü bu zatı muhteremle hayata bakış açılarımız eğitim sevıyemız statümüz kültür düzeyimiz cok farklı. ama seviyorum işte. onun yanında dünyanın en mutlu insanı oluyorum. insan bigün evlenemeyeceğını bildiği insana neden aşık olur kıonunla bi sonumuz yok. dün bunları onada söyledim çok kötü oldu şimdi canım yana yana istemeye istemeye bu ilişkiyi bitirmek istıyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum. Allaha hergün dua edıyorum hergunn.ne yapıcam bilmiyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?