selammm
ben geldim
daha önce 3. takımdaydım galiba
pc deki sorun yüzünden ayrılmıştım eşim sağolsun ancak halletti sizin takımı severek takip ediyordum
inşlaalh beni aranıza alırsınız
takımdan kaç kiloyla ayrıldığımı bilmiyorum ama 73-74 olabilir şu an 80 kilo civarıyım
yarın sabah tartılır kilomu yazazrım
sizinle beraber zayıflamak istiyorum
bu sene sağlık sorunlarım başladı ,ramazandan önce doktora gittim 2 senedir zorlanıyordum oruç tutarken
tansiyonum yüksek çıktı,şeker ve kolesterol sınırda diyet yapmamı ,spor yapmamı önerdi
tansiyon hapınada başlamak zorunda kaldım
bir an önce zayıflayıp ilaç içmekten kurtulurum belki
aaaaaaaaayyy ben sıcak gördüm gördüm deeeeeeeeee bu kadar boğulunur mu arkadaş yaaaaaaa, bir tek dal kıpırdamıyor, gökyüzü sanki fabrika varmış ta dumalnalrı kaplamış gibi sisli, deniz sisli, nefes alamıyorum resmen,akşamdan beri bu saate kadar klima açıktı, ondan da bunaldım, kapattım, klimanın altında otur otur otur insan fenalaşıyor yaaaaaa( ben layla istiyorum laylaaaaaaaa , bu kış para biriktirip seneye yazın yayladan arsa aldıracağım çok kararlıyım, şimdi bile haber saldık sağa sola, satılık bir yer olduğu an damlayacağız yaylaya, aslında içinin eviyle falan satılık bir yer olsa, ev yaptırma zahmeti de olmasa süper olurdu
kızlar dışarı çıkmam gerekiyor döndüğümde yetişebilirsem uğricam yoksa sabaha cevaplarım artık hepinizi okudum ama
koşturmaya devamm
kuşum kıyamam ben sana ben geçtim o yoldan yaşım 30 oldu aklım başıma geldi... insan ayırt etmem asla. küçük görmekde haddim değil elbet. her insan evladının hatta her mahluğun Allah tarafından bir güzelliği ve meziyeti sevilesi bir yanı mutlaka vardır. Lakin Şİmdiki zaman öyle bir zaman ki yaş ilerledikçe yaşam mücadeleside varsa işin içinde insan kendine zıt düşer oluyor yarışı kendimizle yaparken yanıbaşımızdaki hayat arkadaşı seçimlerimiz ya destekçi ya yıpratıcı oluyor. benim sana arkadaşca nacizane tavsiyem mantıklı olman mantığın ve kalbin eşit gitsin hayatını etkileyecek mevzularda. çünkü her karar bir adımdır ömründe bir adım ya düşürür seni bulunduğun yerden ya da zirveye taşır umutlarınla... zirvedeysen herkes yanında düşünce kimse bakmaz ahu gözlerinin yalvarışına.. dur bir sirkelen. kara sevda da olsa içini yakan ana baba kardeş hangisinin yerini doldurabilir senin için.... ??? :100:
canım bu insan evlimi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?