Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dünyanın en güzel yeri neresi biliyor musun ?
- Neresi ?
Az kaysana..

Ah Muhsin Ünlü

selammm

ben geldim

daha önce 3. takımdaydım galiba
pc deki sorun yüzünden ayrılmıştım eşim sağolsun ancak halletti sizin takımı severek takip ediyordum
inşlaalh beni aranıza alırsınız
takımdan kaç kiloyla ayrıldığımı bilmiyorum ama 73-74 olabilir şu an 80 kilo civarıyım
yarın sabah tartılır kilomu yazazrım

sizinle beraber zayıflamak istiyorum

bu sene sağlık sorunlarım başladı ,ramazandan önce doktora gittim 2 senedir zorlanıyordum oruç tutarken
tansiyonum yüksek çıktı,şeker ve kolesterol sınırda diyet yapmamı ,spor yapmamı önerdi
tansiyon hapınada başlamak zorunda kaldım
bir an önce zayıflayıp ilaç içmekten kurtulurum belki

herkese merhaba kızlarr ya ramazan ve bu aşırı sıcak dolayısı ile yaşam tarzımız alt üst oldu gece uyuyamıyoruz, gündüz kalkamıyoruz, bugün kızım sabah hava aydınlandığında uyudu bebekliğinde bile yapmazdı bunu, çocuk bir türlü uyumadı:26: ben de mecburen sahura kadar onunla bekledim, uykusuz bilaaaaçç, sahuru yaptıktan sonra, ben uyuyakalmışım biizm kız sabah saat 6 da hala gözleri açıktı

anlamadım bu işi ben yaaaaaaaa

sabah sabah hem arıtma sistemimizin hem de buzdolabının servisçilerini aradık, eşim arıtma sistemi ile ilgilendi ben vesteli aradım, merkezdeki adam sanki bana bir şey demiş gibi adamla kavga eder gibi konuştum, kendim bile şaştım bu öfkeme,, sanki bozdolabını adam üretmiş gibi servis cumartesi günü gelecek. şimdi bu öfkem cumartesi gününe geçerse diye korkuyorum, bu öfkemle gelselerdi bozdolabını adamların sırtına yükler, yenisini getirin kardeşim derdim, o boyuttaydım yani

aaaaaaaaayyy ben sıcak gördüm gördüm deeeeeeeeee bu kadar boğulunur mu arkadaş yaaaaaaa, bir tek dal kıpırdamıyor, gökyüzü sanki fabrika varmış ta dumalnalrı kaplamış gibi sisli, deniz sisli, nefes alamıyorum resmen,akşamdan beri bu saate kadar klima açıktı, ondan da bunaldım, kapattım, klimanın altında otur otur otur insan fenalaşıyor yaaaaaa ( ben layla istiyorum laylaaaaaaaa , bu kış para biriktirip seneye yazın yayladan arsa aldıracağım çok kararlıyım, şimdi bile haber saldık sağa sola, satılık bir yer olduğu an damlayacağız yaylaya, aslında içinin eviyle falan satılık bir yer olsa, ev yaptırma zahmeti de olmasa süper olurdu

hoşgeldin canım, isteğinle kaptanımız ilgilenecektir muhakkak.

yaylamı anam nirelerden bahsediyosun sen bende mi damlasam alsam anamı babamı göçsem... ha ha ne hayal be kardeşim ne hayal....

merhaba kızlar
hemen dünkü menümü yazayım
sabah 1 küçük krep,çay,az reçel,az kaşar
ara yarım muz,yarım şeftali
öğlen annem su böreği göndermiş 3-4 dilim yedim
akşam 4-5 kaşık kabak yemeği ekmeksiz,kavun,1 bardak ayran
sonra 1 bardak çay,3-4 benimo

bu sabah 1 bardak ıhlamur,3-4 kaşık erik marmelatı,azıcık kaşar,yarım köfte,çok az ekmek
ara 2 erik,2 hurma
öğlen az önce 2 biber dolması,yoğurtla birlikte
akşama miafirim var az yemeye çalışacağım
keşke bende oruçlu olsam ya
bu arada çok merak ediyorum akreppp ne kullanıyorsun ?

merhaba canlar...

dünkü menüm...

sabah.... simit peynir çay üçlüsü
öğlen..... haşlanmış patates dilimlerine soğuz yoğrut ve pul biber
akşam yok ......

dün aylık alışverişimi yaptı ne zamandır yapamamıştım... kadeşimden rica ettim beni geçerken marketten al taşıyamam diye anam zati işte geberdim...hay demez olaydım... bir de alışveriş kafam bir dünya neyse bereket geldi nişanlısınıda almış yanına adam inmedi bile kızla karşıdan karşıya taşıdık yerleştirdik torbaları... birde üstüne laf yedik iyimi :80: taşıyabileceğim kadarını alaymışım... 18 li t.kağıdını ne yapacakmışım... onu ne yapacaksın bunu ne yapacaksın bunlara iyilik yaramıyor yahu.. Ya sabır Allah dedim... bir ekmek alıp gelmezler aldıkları tek şey 6 lı soda yada salataya katmak için mısır konserveleri yav kardeşim nişanlısı her gün her akşam bizde yemekte öbür evli erkek kardeşte haftanın 3-4 günü bizde yemekte onlarda iki bisküvi eğer canları çektiyse alırlar yada ayda yılda bir karpuz (avukat ikiside birde eee kardeşim altına cipleri çeksende karı koca adam olmadıkça ya da insan olmadıkça düşünmez ailesini..) yaw istemiyorum zaten ben bir şey.. her şeyimi alıyorum eksiksiz dolduruyorum anam babam yaşlı gidemezler diye alamazlar anlamazlar diye bizim gelinler birde sohyetikler sormayın.. splatları olmadan yemek yemezler... kesme bardaklar çıkar dolaptan misafir tabakları çıkar çatal bıçak misafir için olan kullanılmayanlar çıkar... yahu her gün bizdesiniz siz misafirmisiniz anlamadım gitti. işten gel alışveriş yap onca laf ye yemek hazırla iki kardeş iki gelin ana baba sofrayı topla eee misafirya bunlar sofra senin eeee yıkama derseniz misafir bulaşık yıkarmı hiç makinem yok çünkü mutfak kırılmadan almak istemiyorum yerim yok koyacağım... yıka temizle çaylarını önlerine ver balkona kurulmuş çiftlerimiz çay boşmu diye sorarlar... ya ben fazlamı taktım bunlara nedir ama canıma yetti ya... neyse bir ara amca kızım çagırdı alt kata indim geldim gitmişler balkonda sehpa fincanlar orda masada meyveler yenmiş çöpleri tabaklarda çatallar pis anam bunlar tembel .... böğ geldi her gece her gece nasıl hatun bunlar anlamadım ki bir bardağını mutfağa götür be kızım. ve bunların 4 ü benden küçük 4 ü üniversite mezunu ikisi avukat ikisi bilgisayar müh bilgi işlemci... onlar paşazade torunları... bende yönetici 2 üniversite bitirmiş köle izaura... :99:

kızlar dışarı çıkmam gerekiyor döndüğümde yetişebilirsem uğricam yoksa sabaha cevaplarım artık hepinizi okudum ama
koşturmaya devamm

iyi geceler kızlar nasılsınız? ben çok iyi değilim malesef. sevdiğim insandan ayrıldım dün. hemde çok severken. ama kaderimiz buymuş diyorum. dün geceden beri ağlıyorum yeni yeni kendime geldim. ama kendime söz verdim salmayacağım kendimi. herşeye rağmen dimdik durucam. unutacam herseyi

şuan evde değilim gecmişi pek okuyamadım. 2 günlük menülerimi paylaşayım
DÜN

iftar: 4 bardak su, yarım kase bamya corbası, 4yk mantı,1 bardak kola, salata, cok az hoşaf

aara: yok

spora gittim 15 dakıka koşu bandında koştum, 1 saat yüzdüm, hamam sauna

sahur:yok

BUGÜN

İftar: dışarıdaydım yine cok kaçırdım: 1 kase yoğurt corbası, 2 dilim börek, salata, 1 bardak kola, tavuk şiş, 1 kasık pılav, minik bir güllaç

ara: MEYVE

ARA: Yarım dilim yaş pasta, 1 bardak limonata (arkadasımın doğum günüydü),,

akrebim ben yarın kilo bildirimi yapıcakmıyım bilemedim. bugun evde değilim o yüzden sabah tartıldım. 82 kıloydum bu sabah 81,3 cıktım

ayyy canım yazdıklarını okurken gözlerim doldu. teşekkür ederim. ailemi düşünmesem asla ondan vazgecmem. ama şu durumda kalbime taş basıcam ağlsamda zırlasamda unutacam başka çarem yok ki artık cocukda değilim 26 yasındayım. hayat toz pembe değil. acı ama gerçek olan şeyler var. allah ikimizinde hakkında hayırlısını nasip etsinn baska bıse sey dıyemıyorum artık

kızlar bugün herkes ortalamasını kendisi hesaplıyor
nasılmı şööylee:

geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo=fark

fark /geçenhaftaki kilo * 100 = kilo yüzdesi

anlaşıldımı şekkercikler

2. TAKIM 267. ETAP

akrep33 ( 68,5 / / / %)
aybüke07( 68 / / / %)
genic( 58,8 / / / %)
bahiresemanur( 70 / / / %)
rukgus( 86 / 86 / / %)
bulbul( 64,7 / / / %)
kelebekcearzum( 81 / / / %)

2. TAKIM ORTALAMASI: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…