Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hani senin paran yoktu nezaman param yok borcum var desen mal sabı oluyorsun birader

günaydınnnn kızlarrrr
şimdi ben kilo almışım fazlasıyla 3 haftada çünkü eni konu bu hafta da takip etmedim bugünden itibaren takibe başlıyorum canım
şimdi geçenlerde söylediğim şu eczacı tartılma meselesi varya galiba heriflerin tartısı bozuk tu bir insan bir haftada 4,5 kilo alabilme kabiliyeti varsa verebilir de diye düşünüyorum akreple kapıştığımız hafta hem aç kaldım hem spor yaptım ama malum 3 kg veremedim akrep te verememişti
şimdi şu savunmadan sonra rakamlara dönelim
geçen hafta 70 dedik
bu hafta 74,5
aradaki fark 4,5

hepsi tamamda bu kola neyin nesi yahuu
sahuru yapmıyosun iftarda abartıp çok karıştırıyosun menülerini beğenmedim canım lütfen düzelt şu menülerini
çorba börek pilav kola hepsi birarada
çorba tavuk şiş salata güllaç bak ne güzel bir iftar menüsü oldu gördünmü

akrep33 ( 68,5 / / / %)
aybüke07( 68 / / / %)
genic( 58,8 / / / %)
bahiresemanur( 70 /74,5 /4,5 /-6,4 %)
rukgus( 86 / 86 / / %)
bulbul( 64,7 / / / %)
kelebekcearzum( 81 / / / %)

Son düzenleme:

canım yüzdeni de hesapla olurmu listeye de ekle şekercik
farkı -4,5 olarak alıcaksın unutma

canım yüzdeni de hesapla olurmu listeye de ekle şekercik
farkı -4,5 olarak alıcaksın unutma

yaptım akrebim seni de alalım şekerim dün msj geldi teşekkürederim akrebim gelince bildiririm inş ilçe vermişsindir adres çünkü gelen sms de il adı geçiyor

valla gelsin şu mekanizma dur desin şu ağzıma yeter ya keşke çok yiyerek zayıflasak kızlar valla o zaman dünyanın %60 -70 i açlıkla mücadele ederdi obaziteyi bırakıp deeelll mi

akrep33 ( 68,5 / / / %)
aybüke07( 68 / / / %)
genic( 58,8 / / / %)
bahiresemanur( 70 /74,5 /4,5 /6,4 %)
rukgus( 86 / 86 / / %)
bulbul( 64,7 / / / %)

olmamış canım
bak şimdi örnekliyorum hemen

70 - 74,5 = -4,5

-4,5 / 70 =-0,6 * 100 = -6,43% bu tartıyla alakalıdır ve birde menülerine dikkatde etmediysen
zaten ramazanda kilo almak çok normal canım ben her ramazan kilo alırdım zaten

canım bir tatlı çekiyor bir tatlı sormayın regl olmamada var ramazanla ilgisi varmı bilemiyorum dünki menümü yazayım en iyisi
sahur
kahvaltı
üzüm
peynir
domates
çay
çok az ekmek

iftar
zeytin yağlı sarma
tavuk kanat
size ayrıntılı anlattığım fırında patates kızartması
yoğurt
bitttim mi
yoooo
1 porsiyon profitorol
1 porsiyon sütlaç
hazır kase pdingler varya 2 tane de ondan
bu tatlıları bime gitmiştim
bimden aldığım ürünler
doyamadım şu tatlıya ya
aş ermek böyle birşeymi acaba
kıss evli olsam kendimden şüphelenecem birşey oldu dün bana
neyse bugün tartı günüydü kendimle yüzleştim bitti gitti
haftaya verecez inş
genic yöntemine geçiyorum
geçtim bile
sahurda müsli
iftarda bir kase çorba
bugün sahurda müsli yedim
iftara da çorba içecem sadece bugünden başladım valla

akrep33 ( 68.5 / / / %)
aybüke07( 68 / / / %)
genic( 58.8 / 58.3 / 0.5 / 0.85 %)
bahiresemanur( 70 /74.5 /4.5 /-6.43 %)
rukgus( 86 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)

doğru mudur ? eğer doğru ise genel ortalama nasıl hesaplanıyor onu da anlatır mısın kaptanım ?

Son düzenleme:

sağol akrebim almıyacam bu ramazan bana değiişik olsun kararlıyım kıss o ne 70 olduğumu zannettiğimde ne mutlu olduydum mutlu olacam verecem de verecem iftardan sonra hafif egzersiz de yapacam valla yapacam gerçi insanın canı takati kalmıyor ama
alışmamız lazım kızlar gündüz uyku sersemi akşam tepe taklak olmuyor
peygamber sabrı ne demek daha iyi kavrıyorum düşünebiliyormusunuz arabistanın o sıcak çölünde peygamber efendimiz Sav savaşa giderken oruç tutarmış biz sanki savaşa gidiyoruz memleket kurtarıyoruz hemen yığılıveriyoruz peygamber sabrı işte onun şeffatine nail olalım inş

bahirecim eğer müsli az gelecek olursa takviye de yap yanına. iftarda da sadece çorba ile sınırlama kendini mutlaka yanına salata ki onun içine bir iki parça tavuk at ya da sebze yemeği yoğurt ile beraber. bunları ekle canım. çünkü bak senin metobolizmanın çalışması lazım bunun için sık sık az az tüketmen lazım. belki de sadece çorba sana göre olmayacaktır. sen her şeyden ye ama porsiyonları küçült.

teşekkür ederim genic
bu hafta senin menünü takip ediyorum kız sen bu halinle 500 gr verdiysen kendisi 3 domatese eşit tir ben veririm 2 kg kadar yafff hadi bakalım kolay gelsin gaza geldi bahire bayrama giderken bari gerçekten 70 olayımmmm istiyorummm

canım dur bak ben sana bir kaç tüyo vereceğim geçen seneki diyet listem yanımdaysa. çünkü ben diyetisyene gittiğimde 70 kilo idim belki ilk haftaki liste sana da uygulanabilir. en azından motive olmanı sağlar diye düşünüyorum bebeğim. yanımda varsa karıştırıyım çekmecelerimi öğleye kadar yazarım.

hani senin paran yoktu nezaman param yok borcum var desen mal sabı oluyorsun birader

yaptım akrebim seni de alalım şekerim dün msj geldi teşekkürederim akrebim gelince bildiririm inş ilçe vermişsindir adres çünkü gelen sms de il adı geçiyor
ilçe adı da verdim tabiki şekercik merak etme
valla gelsin şu mekanizma dur desin şu ağzıma yeter ya keşke çok yiyerek zayıflasak kızlar valla o zaman dünyanın %60 -70 i açlıkla mücadele ederdi obaziteyi bırakıp deeelll mi

ya varya o zımbırtı süper ve süper ötesi hadi bakalım sen de takınca görüceksin senden dinlicez gelişmeleri

tufaf bir duygu doymuyor değilim genic doyuyorum ama camım çekiyor bu yukarda saydıklarımı gecee saat 1 e kadar olanlar tersliğe bak 3/3,5 gibi müslimi yedim bütün gece yemiş pozisyondayım şu anada :86:hani su içersin içersin karnın şişer ama için yanar böyle bir duygu vardır ya kanarsın işte öyle tuhaf bir tatlı isteği
geçecek ama geçeceeeekkk olur arada bir belki şekeer düşüyordur bilemem sonuçta malum ben hassasım vucut istiyordur şerbetli istemiyor allahtan sütlü tatlı istiyor cancaaazzıım

doğru tatlım ellerine sağlık

genel ortalama daa tüm ortalamalar toplanıyor eksi olan varsa çıkarılıyor sonuç takım sayısına bölünüyor
işte bu kadar şekercik

seviyorum seni genic im ya benim zayıflamamı benim kadar isteyen arkadaşlarımdan birisin ama kızlar hiçbiriniz aybik kadar istemiyor benim hamile halimi hiç merak etmiyormuş öyle ifade ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…