- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
aaaaaaaaayyy ben sıcak gördüm gördüm deeeeeeeeee bu kadar boğulunur mu arkadaş yaaaaaaa, bir tek dal kıpırdamıyor, gökyüzü sanki fabrika varmış ta dumalnalrı kaplamış gibi sisli, deniz sisli, nefes alamıyorum resmen,akşamdan beri bu saate kadar klima açıktı, ondan da bunaldım, kapattım, klimanın altında otur otur otur insan fenalaşıyor yaaaaaa( ben layla istiyorum laylaaaaaaaa , bu kış para biriktirip seneye yazın yayladan arsa aldıracağım çok kararlıyım, şimdi bile haber saldık sağa sola, satılık bir yer olduğu an damlayacağız yaylaya, aslında içinin eviyle falan satılık bir yer olsa, ev yaptırma zahmeti de olmasa süper olurdu
iyi geceler kızlar nasılsınız? ben çok iyi değilim malesef. sevdiğim insandan ayrıldım dün. hemde çok severken. ama kaderimiz buymuş diyorum. dün geceden beri ağlıyorum yeni yeni kendime geldim. ama kendime söz verdim salmayacağım kendimi. herşeye rağmen dimdik durucam. unutacam herseyi
şuan evde değilim gecmişi pek okuyamadım. 2 günlük menülerimi paylaşayım
DÜN
iftar: 4 bardak su, yarım kase bamya corbası, 4yk mantı,1 bardak kola, salata, cok az hoşaf
aara: yok
spora gittim 15 dakıka koşu bandında koştum, 1 saat yüzdüm, hamam sauna
sahur:yok
BUGÜN
İftar: dışarıdaydım yine cok kaçırdım: 1 kase yoğurt corbası, 2 dilim börek, salata, 1 bardak kola, tavuk şiş, 1 kasık pılav, minik bir güllaç
ara: MEYVE
ARA: Yarım dilim yaş pasta, 1 bardak limonata (arkadasımın doğum günüydü),,
günaydınnnn kızlarrrr
şimdi ben kilo almışım fazlasıyla 3 haftada çünkü eni konu bu hafta da takip etmedim bugünden itibaren takibe başlıyorum canım
şimdi geçenlerde söylediğim şu eczacı tartılma meselesi varya galiba heriflerin tartısı bozuk tu bir insan bir haftada 4,5 kilo alabilme kabiliyeti varsa verebilir de diye düşünüyorum akreple kapıştığımız hafta hem aç kaldım hem spor yaptım ama malum 3 kg veremedim akrep te verememişti
şimdi şu savunmadan sonra rakamlara dönelim
geçen hafta 70 dedik
bu hafta 74,5
aradaki fark 4,5
canım yüzdeni de hesapla olurmu listeye de ekle şekercik
farkı -4,5 olarak alıcaksın unutma
akrep33 ( 68,5 / / / %)
aybüke07( 68 / / / %)
genic( 58,8 / / / %)
bahiresemanur( 70 /74,5 /4,5 /6,4 %)
rukgus( 86 / 86 / / %)
bulbul( 64,7 / / / %)
kelebekcearzum( 81 / / / %)
olmamış canım
bak şimdi örnekliyorum hemen
70 - 74,5 = -4,5
-4,5 / 70 =-0,6 * 100 = -6,43% bu tartıyla alakalıdır ve birde menülerine dikkatde etmediysen
zaten ramazanda kilo almak çok normal canım ben her ramazan kilo alırdım zaten
akrep33 ( 68.5 / / / %)
aybüke07( 68 / / / %)
genic( 58,8 / 58.3 / 0.5 / 0.85 %)
bahiresemanur( 70 /74.5 /4.5 /-6.43 %)
rukgus( 86 / 86 / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
doğru mudur ? eğer doğru ise genel ortalama nasıl hesaplanıyor onu da anlatır mısın kaptanım ?
teşekkür ederim genic
bu hafta senin menünü takip ediyorum kız sen bu halinle 500 gr verdiysen kendisi 3 domatese eşit tir ben veririm 2 kg kadar yafff hadi bakalım kolay gelsin gaza geldi bahire bayrama giderken bari gerçekten 70 olayımmmm istiyorummm
hani senin paran yoktunezaman param yok borcum var desen mal sabı oluyorsun birader
ilçe adı da verdim tabiki şekercik merak etmeyaptım akrebim seni de alalım şekerim dün msj geldi teşekkürederim akrebim gelince bildiririm inş ilçe vermişsindir adres çünkü gelen sms de il adı geçiyor
valla gelsin şu mekanizma dur desin şu ağzıma yeter ya keşke çok yiyerek zayıflasak kızlar valla o zaman dünyanın %60 -70 i açlıkla mücadele ederdi obaziteyi bırakıp deeelll mi
bahirecim eğer müsli az gelecek olursa takviye de yap yanına. iftarda da sadece çorba ile sınırlama kendini mutlaka yanına salata ki onun içine bir iki parça tavuk at ya da sebze yemeği yoğurt ile beraber. bunları ekle canım. çünkü bak senin metobolizmanın çalışması lazım bunun için sık sık az az tüketmen lazım. belki de sadece çorba sana göre olmayacaktır. sen her şeyden ye ama porsiyonları küçült.
akrep33 ( 68.5 / / / %)
aybüke07( 68 / / / %)
genic( 58.8 / 58.3 / 0.5 / 0.85 %)
bahiresemanur( 70 /74.5 /4.5 /-6.43 %)
rukgus( 86 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
doğru mudur ? eğer doğru ise genel ortalama nasıl hesaplanıyor onu da anlatır mısın kaptanım ?
canım dur bak ben sana bir kaç tüyo vereceğim geçen seneki diyet listem yanımdaysa. çünkü ben diyetisyene gittiğimde 70 kilo idim belki ilk haftaki liste sana da uygulanabilir. en azından motive olmanı sağlar diye düşünüyorum bebeğim. yanımda varsa karıştırıyım çekmecelerimi öğleye kadar yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?