MaşAllah arkadaşımatatlım sen iftarı ne ara yedin peki:26:
merhaba kızlar nasılsınız bugün çok sinirliyim valla kendimi frenleyemiyorum.sabah oğluma ne yaptıysam yemedi 1-2 abur cubur istedi inadına.bende kızdım sonra ağladı pişman oldum valla.ama ne yapayım yemeyince öyle oluyorum ben zaten zayıf 25.5 aylık hala 11 kilo ya .artık yemek zamanı gelmese diyorum.hep oyuna yedi şimdiye kadar zorla her öğün zorla düşünebiliyor musunuz?ben artık pes ettim yemesin dedim 15 gün geçti öyle olmuyo pantolonlar düşmeye başladı allahım ne olur sabır ver bana.eşimle yemek yüzünden kavga ediyoruz artık.yemiyor ağzına alıp çıkarıyo en sinirlendiğinm de o işte.yedirmek için bin takla atıyorum eşimde çok rahat yemezse yemein diyor.bazen çıldıracak gibi oluyorum bi de zayıf demezler mi kayınvalide bile.o kadar uğraştığımı görüyo bi de.neyse yemeyincebabasının yanına götürdüm 1muz yedirdi işte sabahtan beri yediği o.
şimdi cancazım ben çor çocuktan anlamam ama çocuğum olsa üstüne gitmem sanırım şımarıyorlar ve yine sanırım yeme üzerinden anne üzerinde baskı kuruyorlar ve yine sanırım bunu ritüel halinde kullanıyor bu uşaklar şöyle yaprım mantık olarak o isteyene kadar açmısın falan diye sormam o acıkınca kendisi ister süt ister ne bileyim ekmek ister meyve ister sonsuza kadar açlığa dayanamaz zorla yedirdiğin bir iki lokma isteme sürecini uzatıyor kanaatini taşıyorum acıkınca kendi istediği gibi yer bence ben böyle düşünüyorum ama böyel bir şey başıma gelince ana yüreği mantık götürürmü yapabilirmiyim yüreğim el verir mi bilemiyorum ... tatlım sen daha iyisini bilirsin ...merhaba kızlar nasılsınız bugün çok sinirliyim valla kendimi frenleyemiyorum.sabah oğluma ne yaptıysam yemedi 1-2 abur cubur istedi inadına.bende kızdım sonra ağladı pişman oldum valla.ama ne yapayım yemeyince öyle oluyorum ben zaten zayıf 25.5 aylık hala 11 kilo ya .artık yemek zamanı gelmese diyorum.hep oyuna yedi şimdiye kadar zorla her öğün zorla düşünebiliyor musunuz?ben artık pes ettim yemesin dedim 15 gün geçti öyle olmuyo pantolonlar düşmeye başladı allahım ne olur sabır ver bana.eşimle yemek yüzünden kavga ediyoruz artık.yemiyor ağzına alıp çıkarıyo en sinirlendiğinm de o işte.yedirmek için bin takla atıyorum eşimde çok rahat yemezse yemein diyor.bazen çıldıracak gibi oluyorum bi de zayıf demezler mi kayınvalide bile.o kadar uğraştığımı görüyo bi de.neyse yemeyincebabasının yanına götürdüm 1muz yedirdi işte sabahtan beri yediği o.
2. TAKIM HAFTALIK PAYLAŞIM LİSTESİ
PAZARTESİ
akrep33 -------- 17
aybüke07 -------- 2
genic ------9
bahiresemanur ------- 7
rukgus ------- 4
bulbul ------- 0 izinli
kelebekcearzum --------- 2
krakker ---------3
nurceng ------------1
karamelgüzel -----------0
not:günlük paylaşım en az 5 mesajdır..
SALI
akrep33 -------------13
aybüke07 -----------4
genic --------10
bahiresemanur --------17
rukgus 0
bulbul 0 izinli
kelebekcearzum 7
krakker 2
nurceng -------- 6
karamel_güzel --------4
şimdi cancazım ben çor çocuktan anlamam ama çocuğum olsa üstüne gitmem sanırım şımarıyorlar ve yine sanırım yeme üzerinden anne üzerinde baskı kuruyorlar ve yine sanırım bunu ritüel halinde kullanıyor bu uşaklar şöyle yaprım mantık olarak o isteyene kadar açmısın falan diye sormam o acıkınca kendisi ister süt ister ne bileyim ekmek ister meyve ister sonsuza kadar açlığa dayanamaz zorla yedirdiğin bir iki lokma isteme sürecini uzatıyor kanaatini taşıyorum acıkınca kendi istediği gibi yer bence ben böyle düşünüyorum ama böyel bir şey başıma gelince ana yüreği mantık götürürmü yapabilirmiyim yüreğim el verir mi bilemiyorum ... tatlım sen daha iyisini bilirsin ...
kızlaaaaa gördünüzmü haftanın gevezesi seçildddiiiimmmmmm.....
tünayyyydııınnnn nasıl geçiyor bakalım havalar nasıl sizin havalarınız nasıl
burası sıcakkk onun dışında kendi havam dalgalı bulutlu
sahura kalk sen bir güzel yemeğini ye biber dolması ki kendisi tam sevdiğim cinsten çıktı böyle hafif acılı
yoğurt falan allah kısmet etmezse etmez işte arkadaşım
birgüzel çay demledim ben
üzerine çayımı falan içtim suyumu da içtim
seccademi serdim ezan okunacak namaza duracam neyse ezan okundu kalktım şöyle seccadeye yöneldim
nasıl oldu anlamadım ama salon bir baştan öbür başa battı
çıkardım ya resmen afedersiniz
oruç gitti abdest gitti
sinirden başladım mı ağlamaya
neyse
saat 6 idi yattığım söyle kestireyim mesai ye kadar diye saat 4,10 da da ezan okunuyor 2 saate yakın temizlik yapım kızlar kısmet ya
çok da yemedim neden öyle oldu anlamadım
benim miğde çok hassas zannedersem banyo etmiştim akşamları buralar serin oluyor pencereyi kapatmadım oradan soğuk aldım desem şu an hiç birşeyim yok
merhaba kızlar nasılsınız bugün çok sinirliyim valla kendimi frenleyemiyorum.sabah oğluma ne yaptıysam yemedi 1-2 abur cubur istedi inadına.bende kızdım sonra ağladı pişman oldum valla.ama ne yapayım yemeyince öyle oluyorum ben zaten zayıf 25.5 aylık hala 11 kilo ya .artık yemek zamanı gelmese diyorum.hep oyuna yedi şimdiye kadar zorla her öğün zorla düşünebiliyor musunuz?ben artık pes ettim yemesin dedim 15 gün geçti öyle olmuyo pantolonlar düşmeye başladı allahım ne olur sabır ver bana.eşimle yemek yüzünden kavga ediyoruz artık.yemiyor ağzına alıp çıkarıyo en sinirlendiğinm de o işte.yedirmek için bin takla atıyorum eşimde çok rahat yemezse yemein diyor.bazen çıldıracak gibi oluyorum bi de zayıf demezler mi kayınvalide bile.o kadar uğraştığımı görüyo bi de.neyse yemeyincebabasının yanına götürdüm 1muz yedirdi işte sabahtan beri yediği o.
dün bu akrep benim merakımı canlandıran birşey yayımladı ya muhammet bozdağ beyefendinin makalesiydi galiba
araştırdım böyele birşeyler öğrendim sayesinde
teşekkürler akrep:132:
2. TAKIM HAFTALIK PAYLAŞIM LİSTESİ
PAZARTESİ
akrep33 17
aybüke07 2
genic 9
bahiresemanur 7
rukgus 4
bulbul 0 izinli
kelebekcearzum 2
krakker 3
nurceng 1
maşallah diyeyim, nazar etmeyin bakiiim, bugün burası bir esiyor bir esiyor anlatamam, kızımla uyuyaklamışız, uyrken de üstümü örtme ihtiyacı duydumbu günü de görecekmişiyim, hayret...
Silifkeden bir şehit varmış, Allah rahmet eylesin, gencecik evlatlarımızı birer birer toprağa gönderiyoruz, ardından vatan sağolsun diyoruz yaaa, sonra televizyonda vekil oğullarını polisleri sıraya dizerekn görüyoruz yaa, lanet olsun diyorum başka da bir şey demiyorum !!!
eee daha daha nassınız bakalım, biizm ev öyle bir esiyor kiii apartuumanı sökcek mübareeek,
4 olsun deyi yazdım
iftara mönünüz nedir? hadi birbirimizin canımızı çektirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?