Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

MaşAllah arkadaşıma tatlım sen iftarı ne ara yedin peki:26:

yemeği hazırladım ben sadece su içtim. onlar yerken aldıklarımı yerleştirdim. sonra taze börülce salatası yapmıştım cevizli ondan yedim sadece. yani öyle oturup uzun uzadıya yemedim. ondan da zaten 8 y.kaşığı koymuştum tabağıma onu yedim 2 tane de hurma.ayyy dur bu böyle olmayacak ben en iyisi menü yazayım. ama o arada yedim yani.

iftar: 2 hurma, taze börülce salatası cevizli bol bol su

ara: yeşilçay

ara: 3 tane kayısı

sahur : 3 tane hurma kfleks ve tarçınlı süt, vaktim vardı yeşilçay da içtim.

2 lt den fazla su içmişimdir kesin 2 tane de yeşilçay içtim. bu akşam da şöyle bir türk kahvesi içmek istiyorum.

bu arada dünkü menüm iftar
1 kase çorba,1 buçuk dolma,su,2 hurma,az ekmek
ara yarım muz
ara form çay
sahur
yumurta,çikolata,peynir,ekmek,ıhlamur

canım seni çok iyi anlıyorum. ama sabır napıcaksın sabredeceksin annelik zor zanaat yapacak bir şey yok. bak şöyle düşün sen bile bu sıcaklarda yemek istemiyorsun o napsın. o da aynı onun için çok fazla sıkıntı yapma kendine çocuğa da yansıyor haliyle. ben yaz başladığında 20 gün kaan sadece yoğurt ve ayranla beslendi düşün halini annem benden daha çok üzüldü çocuğun haline dönem dönem olacak. çok gitme üstüne hem sizin bir de tuvalet mevzunuz var bu yüzden sinirlerine hakim ol. onun dediği de olmasın senin dediğinde kandır demiyorum ama eminim ki sen orta yolu bulacaksın arkadaşım. Allah kolaylık versin.

tünayyyydııınnnn nasıl geçiyor bakalım havalar nasıl sizin havalarınız nasıl
burası sıcakkk onun dışında kendi havam dalgalı bulutlu
sahura kalk sen bir güzel yemeğini ye biber dolması ki kendisi tam sevdiğim cinsten çıktı böyle hafif acılı
yoğurt falan allah kısmet etmezse etmez işte arkadaşım
birgüzel çay demledim ben
üzerine çayımı falan içtim suyumu da içtim
seccademi serdim ezan okunacak namaza duracam neyse ezan okundu kalktım şöyle seccadeye yöneldim
nasıl oldu anlamadım ama salon bir baştan öbür başa battı
çıkardım ya resmen afedersiniz
oruç gitti abdest gitti
sinirden başladım mı ağlamaya
neyse
saat 6 idi yattığım söyle kestireyim mesai ye kadar diye saat 4,10 da da ezan okunuyor 2 saate yakın temizlik yapım kızlar kısmet ya
çok da yemedim neden öyle oldu anlamadım
benim miğde çok hassas zannedersem banyo etmiştim akşamları buralar serin oluyor pencereyi kapatmadım oradan soğuk aldım desem şu an hiç birşeyim yok

Ah ah
ben çocuk diye ölüyorum ama zorluklarınıda biliyorum şimdi arkadaşım sen bunları vurgularken bile gözüm korkuyor...
o küçücük yaratıkların savunmasız muhtaç halleri beni benden alıyor işte... ama sorumluluklarını almak bambaşka bir şey...
Allah olmayana nasip olana sabır ve kolaylıklar versin...
İnşallah emeklerinizin karşılığı koca koca hayırlı evlatlar olur... vatanını seven dinine bağlı iman sahibi ana baba kıymeti bilen çocuklarınız yetişsin...
annemin 9 seneden sonra ilk evladı benim... aaaah aaaaah anlatırda içim sızlar hep beni kucağına alabilmek için neler feda etmiş... sonra doğa doğa 2.400 gr kara kuru tüylü bir kedi yavrusu almış kucağına yani ben çok zayıftım herkes fındık derdi... annem herkesten saklardı bir muzu dört kerede yermişim yazık annem epey uğraşmış... gelin görün o fındık kabuğunu dolduramayan bakımsız besleme gibi kız orta okulda serpildi lisede boylandı sonra sı resimde zati malum... üzülmesin kimse... herkes küçükken ölecek bu ayol demiş ama anacım aldırmamış ağlamış üzülmüş sevmiş bakmış... Allah razı olsun anamdan babamdan...
oun için zafıflığına aldanma arkadaşım... çocuğum yok ama çok baktım 12 yaşımdan beri ölürüm çocuklara Allah banada nasip etsin inşallah. kuvvetli olsun bünyesi yeter... kimseye kulak asma sen... senden daha iyi evladına bakabilecek babası dahil kimse yoktur Allaha emanet evladına...

şimdi cancazım ben çor çocuktan anlamam ama çocuğum olsa üstüne gitmem sanırım şımarıyorlar ve yine sanırım yeme üzerinden anne üzerinde baskı kuruyorlar ve yine sanırım bunu ritüel halinde kullanıyor bu uşaklar şöyle yaprım mantık olarak o isteyene kadar açmısın falan diye sormam o acıkınca kendisi ister süt ister ne bileyim ekmek ister meyve ister sonsuza kadar açlığa dayanamaz zorla yedirdiğin bir iki lokma isteme sürecini uzatıyor kanaatini taşıyorum acıkınca kendi istediği gibi yer bence ben böyle düşünüyorum ama böyel bir şey başıma gelince ana yüreği mantık götürürmü yapabilirmiyim yüreğim el verir mi bilemiyorum ... tatlım sen daha iyisini bilirsin ...

kızlaaaaa gördünüzmü haftanın gevezesi seçildddiiiimmmmmm.....

dün bu akrep benim merakımı canlandıran birşey yayımladı ya muhammet bozdağ beyefendinin makalesiydi galiba
araştırdım böyele birşeyler öğrendim sayesinde
teşekkürler akrep :132:

vermiyor malesef taş kalpli olman lazım ya da müthiş inatçı olman lazım bebeğim. yaaa bak bir de sabahtan akşama kadar burda olsan neler olacak kim bilir

bahire çookkk geçmiş olsun canımcım. üşüttün mü cereyanda mı kaldın acaba aman dikkat et kendine. senin tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum ya da hatırlamıyorum şuan sen canım türkiyemin neresindesin bakalım?

off... bende bilirim yemeyen çocuk çok zor benim oğlumda öyle onlar yemedikçe ben daha çok yiyodum bu takıma girene kadar

ablamın kızda 1-5 yaşında oda bu aralar hiç bişey yemiyomuş doktor kan tahlili istemiş kansızdır diye kansızlık iştahsızlık yapar

benim oğlan bademcik ve genizeti ameliyatı olunca biraz daha iyi şimdi iştahı azda olsa yiyo tek çeşit yemiyor en azında birde büyüdükçe yemeye başlıyolar

kızımın ergenlik dönemine girince bir iştahı açıkdı ,kimse onun okadar yemek yediğine inanamıyo

gerekli tahlillerini yaptır canım sende herşey normalse fazla zorlama,sabır sabır sabır

maşallah diyeyim, nazar etmeyin bakiiim, bugün burası bir esiyor bir esiyor anlatamam, kızımla uyuyaklamışız, uyrken de üstümü örtme ihtiyacı duydum bu günü de görecekmişiyim, hayret...

Silifkeden bir şehit varmış, Allah rahmet eylesin, gencecik evlatlarımızı birer birer toprağa gönderiyoruz, ardından vatan sağolsun diyoruz yaaa, sonra televizyonda vekil oğullarını polisleri sıraya dizerekn görüyoruz yaa, lanet olsun diyorum başka da bir şey demiyorum !!!

yemezse yemesin, hiç üstüne düşme derim, sağlıklı olsun ama zayıf olsun, hiçbir çocuk kendini aç bırakmaz, nasıl olsa acıktım der merak etme, sıcak bir taraftan , arkadaş yok onu iştaha getirecek bir taraftan gayet normal yememesi,ben kızımınüstüne hiç düşmem de babası işte çok baskı yapar yemek konusunda, kaç kez kızmışızdır birbiirmeize ben yemezse bırak demişimdir, o çocuk aç karışma demiştir kilosunu takma bence, sağlığı yerindeyse sorun yok.

mesajlar sayılıyomu

bilmiyodumm

ben dün bebek görmeye gittim masa üstünde çeşitli kitaplar vardı biri gözüme çarptı okumak için alabilirmiyim dedim aldım 333 sayfalık kitap akşam üzeri 5 te başladım bu gün öğlen 12.30da bitirdim gece elimde kitapla ışık açık uyumuşum çok direndim uyumamak için ama 2 gibi gitmişim

buraya uğrayamadım haliyle ya ben kitap okumayı bilmiyorum çok kızıyorum kendime hoşuma giden bi kitaop oldumu bitirmeden bırakamıyorum bütün işlerim aksıyo

Allah rahmet eylesin anasına babasına sabır versin çok zoor

eee daha daha nassınız bakalım, biizm ev öyle bir esiyor kiii apartuumanı sökcek mübareeek,

4 olsun deyi yazdım

iftara mönünüz nedir? hadi birbirimizin canımızı çektirelim

nasıl görünüyor ama??

2 adet yufkayi alin ve tavanin uzerine kenarlari disarida kalacak sekilde koyun. Kasik ile uzerine sos dokun (resim). 2 adet yufkayi uzerine yayin, sos koyun. Tum ic malzemeleri bu katin uzerine yayin. Sonra kalan 2 adet yufka ile kiymali karisimin uzerini ortun, uzerine sos koyun. Tavanin kenarindan sarkan yufkalar ile uzerini ortun. Geri kalan butun sosu uzerine kasik ile bosaltin (resim). Boregi pisirmeden once buzdolabinda 1 saat bekletin.

Once ocagin uzerine tavayi koyun ve orta isida 1 dakika isitin. Sonra isiyi en kisiga getirin ve boregin bir yuzunu yavas yavas pisirin. Boregi tavadan genis bir tabaga kaydirip koyun. Uzerine tabagi ortun, ters cevirin. Pismemis yuzu asagiya gelecek sekilde tavaya geri koyun. Bu yuzunu de kisik ateste rengi donene kadar pisirin.
Kıyma yerine peynir , patates, ıspanak v.b. kullanılabilir

eee daha daha nassınız bakalım, biizm ev öyle bir esiyor kiii apartuumanı sökcek mübareeek,

4 olsun deyi yazdım

iftara mönünüz nedir? hadi birbirimizin canımızı çektirelim

ay ay aybikim... esintiyi gönder bana yanıyorum ayol....
iftar değil öğlen menüm belli menemen soğanlı biberli oooohhhh yapacak bir şey personelin canı çekti benim yaptığımı... daha öğle yemeği yemedim.. akşama halamdayım babam orda almaya gdicem.. akşam bakalım yarına bildiririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…