Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akreeeeppp nerdeeessiiiinnnnn
burdayım canım sayfadaydım ama misafirim vardı yazamadım..
öyle de hepsi tıka basa zaten yenmiyor ki, bir kase çorba ile işlem tamamdır, diğerleri tadımlık oluyor, bugün böyle oldu da her zaman olmmuyor,bugün dışında oldukça hafif besleniyoruz.
hee tabi tabii şu günlük menüleride yazarsan sevinirim cnımcıımm
misafir yookkk fazla mı olmuş yaaaaaa ( bak olaya şöyle bak, çorba- pilav- ana yemek- cacık- tepsi böreği de can çekmesi

ehiç olaya öyle felan bakmıyorum kuşum çok fazla menü çokk..hem yazık kalan yemekleri napıcaksın inş atılmıyodur o canım yemekler

Nöbetçi kardeşler, nasılsınız :)) Yarın nete giremeyeceğim, listenin taslağını hazırlayıp kardeş takımımıza (7.takım) da ilettim ama ne olur ne olmaz size de söyleyeyim dedim. Ola ki kardeş takım ilgilenemezse listemizi hazırlar mısınız? Kaptan yardımcımız artık yok, takımdaki arkadaşların çoğu da yeni ve olmak isteyen de henüz çıkmadı. Paylaşım alanında da belirttim ama yine size de yazayım. Bu hafta sonuç listeleri hazırlama sırası da bizde. Yapabilecek durumda olursanız, ilgilenirseniz sevinirim. Sizin sıranızla da yer değiştirebiliriz...

***6. TAKIM 268. ETAP***

fatos0808 ( 112 / / / % ) geçen hafta izinliydi kilosu 2ye bölündü
yst38 ( 86,5 ) geri dönmek üzere ayrıldı
aydogdugul ( 134 / 134 / 0 / 0 % )
duruece ( 57 / / / % )
yldd ( 75 / / / % )
06an ( 56 / / / % )
dinmeyen ( 63,5 / / / % ) yeni üye kilosu 2ye bölündü hedef 53
kadis ( 90 / / / % ) mezun olan yarışmacı geri döndü hedef 65
glaze_butterfly ( 61,6 / / / % ) yeni üye hedef 51,6
mmrv ( 70 / / / % ) yeni üye hedef 57
fly_fly ( 73 / / / % ) yeni üye hedef 57

6. Takım Ortalaması: %

canım aynen öyle annelik çok zor ama biz sürekli bu yedirmekle uğraştığımız için artık fenalık geldi resmen .ana yüreği aç diye dayanmıyor sende bilirsin işte canım.teşekkürler sizler sayesinde rahatlıyorum

bahirecim anne olunca öyle düşünmüyorsun gerçekten.bir tarafım boşver yemesin diyor.5 dk geçmiyor ne yedirsem acaba diyorsun canım

canım beni rahatlattınız valla çok teşekkür ediyorum allah olmayanlarada versin

bende öyle yapıyordum onu bunu yapıp yemeyince sinirden benyiyordum.şu ana kadar kansızlığı çıkmadı ama bilmiyorum.

canım balık yağını bi şişe kullandık sonra kullanmadık çok kullanmak zararlı diye duymuştum öyle mi?

keşke öyle olabilsem canım ya çok istiyorum inan

akrep33 ( 67,4 / 67,3 / 0,1 / 0,15 %)
aybüke07( 67,8 / / / %)
genic( 58.3 / / / %)
bahiresemanur( 74,5 / / / %)
rukgus( 86,8 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 79 / / / %)
krakker(80 / / / %)

Son düzenleme:
kızçeler kilolarınızı eklerken hesaplamasını yapıp ekleyin..lütfen!

akrep33 ( 67.4 / 67.3 / 0.1 / 0.15 %)
aybüke07( 67.8 / / / %)
genic( 58.3 / 58.0 / 0.3 / 0.51 %)
bahiresemanur( 74,5 / / / %)
rukgus( 86.8 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 79 / / / %)
krakker(80 / / / %)

günaydın arkadaşlar hayırlısı ile bugün cuma.

benim yine uyku had safhada. gece de sahurdan sonra uyuyamadım. tam uyudum oğlan su istedi zaten kalkmama yarım saat kalmıştı. sonra ben bir kalktım ki saat 7:45 neyse zar zor yetiştim 08:30 da işteydim valla. şimdi de turşu gibiyim

aynen canım yaa uyku düzeni değişince uyuyamıyor insan gün içinde de turşu gibi oluyor..bugün 15. günündeyiz tam ortaladık hayırlısı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…