burdayım canım sayfadaydım ama misafirim vardı yazamadım..akreeeeppp nerdeeessiiiinnnnn
hee tabi tabii şu günlük menüleride yazarsan sevinirim cnımcıımmöyle de hepsi tıka basa zaten yenmiyor ki, bir kase çorba ile işlem tamamdır, diğerleri tadımlık oluyor, bugün böyle oldu da her zaman olmmuyor,bugün dışında oldukça hafif besleniyoruz.
misafir yookkkfazla mı olmuş yaaaaaa ( bak olaya şöyle bak, çorba- pilav- ana yemek- cacık- tepsi böreği de can çekmesi
bu ne böylebir haftalık menü bir akşama toplanmış gibi
vee bunların hepsini yemiyosun herhalde dimii
canım seni çok iyi anlıyorum. ama sabır napıcaksın sabredeceksin annelik zor zanaat yapacak bir şey yok. bak şöyle düşün sen bile bu sıcaklarda yemek istemiyorsun o napsın. o da aynı onun için çok fazla sıkıntı yapma kendine çocuğa da yansıyor haliyle. ben yaz başladığında 20 gün kaan sadece yoğurt ve ayranla beslendi düşün halini annem benden daha çok üzüldü çocuğun haline dönem dönem olacak. çok gitme üstüne hem sizin bir de tuvalet mevzunuz var bu yüzden sinirlerine hakim ol. onun dediği de olmasın senin dediğinde kandır demiyorum ama eminim ki sen orta yolu bulacaksın arkadaşım. Allah kolaylık versin.
şimdi cancazım ben çor çocuktan anlamam ama çocuğum olsa üstüne gitmem sanırım şımarıyorlar ve yine sanırım yeme üzerinden anne üzerinde baskı kuruyorlar ve yine sanırım bunu ritüel halinde kullanıyor bu uşaklar şöyle yaprım mantık olarak o isteyene kadar açmısın falan diye sormam o acıkınca kendisi ister süt ister ne bileyim ekmek ister meyve ister sonsuza kadar açlığa dayanamaz zorla yedirdiğin bir iki lokma isteme sürecini uzatıyor kanaatini taşıyorum acıkınca kendi istediği gibi yer bence ben böyle düşünüyorum ama böyel bir şey başıma gelince ana yüreği mantık götürürmü yapabilirmiyim yüreğim el verir mi bilemiyorum ... tatlım sen daha iyisini bilirsin ...
kızlaaaaa gördünüzmü haftanın gevezesi seçildddiiiimmmmmm.....
Ah ah
ben çocuk diye ölüyorum ama zorluklarınıda biliyorum şimdi arkadaşım sen bunları vurgularken bile gözüm korkuyor...
o küçücük yaratıkların savunmasız muhtaç halleri beni benden alıyor işte... ama sorumluluklarını almak bambaşka bir şey...
Allah olmayana nasip olana sabır ve kolaylıklar versin...
İnşallah emeklerinizin karşılığı koca koca hayırlı evlatlar olur... vatanını seven dinine bağlı iman sahibi ana baba kıymeti bilen çocuklarınız yetişsin...
annemin 9 seneden sonra ilk evladı benim... aaaah aaaaah anlatırda içim sızlar hep beni kucağına alabilmek için neler feda etmiş... sonra doğa doğa 2.400 gr kara kuru tüylü bir kedi yavrusu almış kucağına yani ben çok zayıftım herkes fındık derdi... annem herkesten saklardı bir muzu dört kerede yermişim yazık annem epey uğraşmış... gelin görün o fındık kabuğunu dolduramayan bakımsız besleme gibi kız orta okulda serpildi lisede boylandı sonra sı resimde zati malum... üzülmesin kimse... herkes küçükken ölecek bu ayol demiş ama anacım aldırmamış ağlamış üzülmüş sevmiş bakmış... Allah razı olsun anamdan babamdan...
oun için zafıflığına aldanma arkadaşım... çocuğum yok ama çok baktım 12 yaşımdan beri ölürüm çocuklara Allah banada nasip etsin inşallah. kuvvetli olsun bünyesi yeter... kimseye kulak asma sen... senden daha iyi evladına bakabilecek babası dahil kimse yoktur Allaha emanet evladına...
off... bende bilirim yemeyen çocuk çok zor benim oğlumda öyle onlar yemedikçe ben daha çok yiyodum bu takıma girene kadar
ablamın kızda 1-5 yaşında oda bu aralar hiç bişey yemiyomuş doktor kan tahlili istemiş kansızdır diye kansızlık iştahsızlık yapar
benim oğlan bademcik ve genizeti ameliyatı olunca biraz daha iyi şimdi iştahı azda olsa yiyo tek çeşit yemiyor en azında birde büyüdükçe yemeye başlıyolar
kızımın ergenlik dönemine girince bir iştahı açıkdı ,kimse onun okadar yemek yediğine inanamıyo
gerekli tahlillerini yaptır canım sende herşey normalse fazla zorlama,sabır sabır sabır
tatlışım balık yağı kullan çok da gitme üstüne bırak kendi haline acıktığında ister mutlaka sen de böyle stres olmamış olursun şekercik
canım benim çok geçmiş olsun..biber dolması bozuk değildi umarım ya da bol sıvı almak da aynı şeyi yapar mesela dün sahurda o kadar bol sıvı aldımki az kalsın çıkıyodu yani zor tuttum kendimi..mübarek sanki hörgücümüz varda depo edicez gibi içiyoruzda içiyoruz şahsen ben öyleyim
yemezse yemesin, hiç üstüne düşme derim, sağlıklı olsun ama zayıf olsun, hiçbir çocuk kendini aç bırakmaz, nasıl olsa acıktım der merak etme, sıcak bir taraftan , arkadaş yok onu iştaha getirecek bir taraftan gayet normal yememesi,ben kızımınüstüne hiç düşmem de babası işte çok baskı yapar yemek konusunda, kaç kez kızmışızdır birbiirmeize ben yemezse bırak demişimdir, o çocuk aç karışma demiştirkilosunu takma bence, sağlığı yerindeyse sorun yok.
benim yine uyku had safhada. gece de sahurdan sonra uyuyamadım. tam uyudum oğlan su istedi zaten kalkmama yarım saat kalmıştı. sonra ben bir kalktım ki saat 7:45 neyse zar zor yetiştim 08:30 da işteydim valla. şimdi de turşu gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?