Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tamam tatlım takipte olucam inş.

kaptanım 6.takımın da listesine baktım da kilo bildirimi yapanlar var ekledim ama hala eksiklikler devam ediyor ir de mezun olan yarışmacı geri dönmüş. ona bakacağım bakalım anlayabilecekmiyim.

canım balık yağını bi şişe kullandık sonra kullanmadık çok kullanmak zararlı diye duymuştum öyle mi?

ara vermişsin zaten tatlım..kullanabilirsin..zaten günde bir defa veriyosun ve alamadığı vitaminleri alıyor çocuk..kemikleri için de çok faydalı..ben kızım için hala kullanırım..tabii genelde içirmeyi unutuyorum ama

kaptanım 6.takımın da listesine baktım da kilo bildirimi yapanlar var ekledim ama hala eksiklikler devam ediyor ir de mezun olan yarışmacı geri dönmüş. ona bakacağım bakalım anlayabilecekmiyim.

ellerine sağlık tatlışım..bakıyorum hemen ben de

zaten sorunun cevabı paylaşımda varmış.bende diyorum ben bunu bir yerde okudum okudum. neyse son duruma göre böyle olacak herhalde.

neyse o arkadaş da bildirim yapmış 6.takımda kilosu sabit bu hafta

neyse o arkadaş da bildirim yapmış 6.takımda kilosu sabit bu hafta

tatlım bekliyelim kardeş takımları 7. takım ve onlara da haber bırakmışlar zaten..
eğer onlarda pürüz olurda yardım edemezlerse devreye biz gireriz şekercik..

akrep33 ( 67,4 / 67,3 / 0,1 / 0,15 %)
aybüke07( 67,8 / / / %)
genic( 58.3 / / / %)
bahiresemanur( 74,5 / / / %)
rukgus( 86,8 /85,3 / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 79 / / / %)
krakker(80 / / / %)

şimdii hanımlar benim aklım karıştı iişin açığı, geçen hafta perşembe günü iftara yakın tartılmıştık, onu yazdırmıştık listeye,bu hafta cuma sabah tartılıyoruz, haliyle gece yediğimiz için fazla çıkıyor kilo:111: :111:

perşembe iftara göre tartıldığımda kilo vermiş görünüyorum, ama cuma sabahına göre tartı bildireceğimiz için şimdi almış görünüyorum,

neyseee kilom 68.3

akrep33 ( 67,4 / 67,3 / 0,1 / 0,15 %)
aybüke07( 67,8 /68,3 / / %)
genic( 58.3 / / / %)
bahiresemanur( 74,5 / / / %)
rukgus( 86,8 /85,3 / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 79 / / / %)
krakker(80 / / / %)

hayırlı cumalar

dünden beri netimiz yoktu az önce geldi

kilomu yazıp çıkıyorum ,çocuklar başımda bekliyo
78.9

günaydn kizlar.kilom 80.5.bugun laptobum tamircidn gelyo aksam gelcm mutlaka.şimdı teldn baglandm siteye

bugün içim buruk kalbim kırık durumlarındayım
dün iftar anında yaşadıklarım bana öğretilenler hoşuma gitmedi
tam akşam için abdest alırken lavabo ile küvet arası nasıl sıkıştırılır ve kafası fayanslara vurulur onu öğrendim
namaz için serilen seccadenin nasıl altından çekilip nasıl darp etmek için suç aleti haline dönüştürüldüğünü öğrendim..
üstelik orucunu açma fırsatı verilmeyen birine...
öğrendiklerimi hiç sevmedim..
o yüzden çok hoş değilim bugün..

iyi de güzel arkadaşım biz perşembe iftar öncesi tartılma işini ramazan boyunca devam ediceğini de söyemiştik dimi
sabit geçelim kilonu o zaman

nasıl yani. bu yazdıklarını sen yaşamadın değil mi ? eğer yaşadıysanki sen ya da başka biri sanki ilk başta okuyunca öyle anlaşılıyor çok çok acı çok üzücü bir durum.

geçen hafta kaçtın canım onu da yazarmısın

karamel geçen hafta 81,3 diye bildirim yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…