Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlaaarrrrr
hayırlı cumalar
kusurabakmayın
bugün üniv tercihlerinin son günü ve bireysel başvuru sistemi çökünce millet araya araya bahireyi bulur daha yeni boşaldı burası yoğundum kusura bakmayın aybikle tl görüşmüştüm o kilomu bildirmiş olamalı yinede söyliyeyeim
geçen hafta 74,5
bu hafta 73,5
hahahah 4 domates büyüklüğü edeerki gitsin kilolar

2.TAKIM

akrep33 ( 67.4 / 67.3 / 0.1 / 0.15 %)
aybüke07( 67.8 /67.5 / 0.3 / 0.44 %)
genic( 58.3 / 58 / 0.3 / 0.51 %)
bahiresemanur( 74.5 / 73.5 / 1 / 1.34 %)
rukgus( 86.8 / 85.3 / 1.5 / 1.73 %)
bulbul( 64.7 / 64,7 / 0/0,0 %)
kelebekcearzum( 79 /79 /0 /0,0 %)
krakker(80 / 78.9 / 1.1 / 1.38 %)

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ:0,69%

şöyyle bir okumaya çalıştım geçmişi bence bu kişi akrep değildi başka bir hadiseye şahit olmuş olabilir darp üstüne ok oynanmaz ama şu ağır mübarek günlerde kim yaşmışsa mutlaka yaşamaması gerekirdi yaşatanı allah ıslah etsin kınamayalım bence kınarsak hadisi şerifte bahsi geçtiği üzere kişiler kınadıkları ayıpladıkları küçük gördükleri şeyleri yaşamadan dünyadan göçüp gitiyecekler mutlaka yaşayacaklar onun için dua edelim allah ıslah etsin diye ...

insanlık hali olur öyle şeyler

hoşgeldinnn kuşum nasılsın
evet evet konuşun böööyyyleeee keyfim gelsinnnnn iyiyim bebişim herkes iyidir umarım
verdiğin kilo süper kuşum...

aviva viva vivaaaaaa ispanyol bağırışı

healde yani sen beni tanımıyorsun bebişim geldiği gibi giderler o kilolar
hayatımda değişiklik yapmaya karar verdim kızlar bakalım uygulamaya geçebilecekimiyim allaha dua ediyorum geçebileyim zorlanmadan
ramazandan sonra da her salı ve perşembe oruç tutmak istiyorum bakalım hayırlısı
hem geçmiş oruç borçlarım niyetine hemde peygamberimizin sünneti olduğu için
uygulayabilirsem ne ala ki haberiniz olur mutlaka

akreepp moralin bozuk biliyorum ama lütfen bizi net şekilde aydınlatır mısın? sana destek olmak istiyoruz.

tatlım sünnet olan pazartesi perşembe orucu salı değil..
ayrıca tebrik ederim güzel vermişsin bu hafta

rukgusum bahocanım tebrikler diyorum nazar değmesin inş....
kıskandım ayol vallahi kıskandım...
haftaya görceniz siz

sen hızlı girdin topiiğe bebek bahocan la rukgusu hafife alma çıksın şu ramazan kapışmalarımız var bizim meşhur bir keresinde alayınıda yenmiştim ben hatırlıyormusun akreeeppp
senin de boyunun ölçüsünü itina ile alırız kapışırız ama ramazandan sonra bebişim ok şimdi oruç oruç hırslandırma en tatlı rakibem rukgus tabiki diğerleride sende akrepteee ....
kızlar iftarda yemin ediyom varya komaya giriyorum
ya geliba sigaradan oluyor bir baş dönmesi bir zelzele
kesin sigara
açlık hissetmiyorum zaten alıştım
susuzluk da o kadar da olur

teşekkürederim genic canım tantuni kilosu idi o
ama kıssadan hisse agobun kazı gibi davranmaktan kaçınmalıymışım
kendime bir düzen vermeliymişim
yediklerime gün gün dikkat etmeliymişim
bugün yedim mi canım mı cekti yedim
iki gün az yemeliymişim ki hiç yememek de olmaz o hafta aldığım ve yaktığım kalori bir denge tuttursun
bunlar hatalarımdan çıkardığım dersler
kızlar iyi hafta sonları diliyorum herkese yarın hafta sonu inş iftardan sonra temizlik yaparım hafta sonu oruçlu oruçlu temizlik yapamaya bilirim bol bol dua okurum inş
hepinizin niyetleri ve duaları kabul olur inş
kendinize kendiniz için iyi bakın
akrep ya gidiyorum ama aklım sende kalacak inş darp maduru kişi sen değilsindir yaşayan her kimse çok üzüldüm samimiyetimle söylüyorum
sen sen yada değilsin tüm yasal haklarınız saklı kesinlikle müsade etmeyin size böyle davranmalarına kimsenin de hakkı yok zaten
allaha emanet ol gerçekten aklım sende bil canım ....
aeo

kızlar 3. olmuşuz takım olarak. herkesi tebrik ederim.

kendinize iyi bakın. iyi haftasonları. pazartesi görüşürüz güzeller...

beynimde şimşekler çaktı okuyunca

Allah ıslah etsin diyorum başka bişey demek istemiyorum,

waaaooooowww.......
yavrumbe yürübe kim tutar seni....

günaydınlar...

hafta sonları burası haliyle boş hele bu saatte... tabi ben çalışıyorum gene...
bu hafta ne oldu bilmiyorum, sanırım 1 aydır ev taşıma telaşı, kendi evimin uğraşları, kuzenlerin pazılları, şirket patronun ameliyatı, şirketin işleri derken kaça bölündüm ben bile hatırlamıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…