dünkü menüm iftar tarhana çorbası,salata,ekmek,sarma,su
ara 2 bardak çay gofret yemekte tatlı yemedim sonra dayanamadım
ara yarım şeftali, 1 dilim elma
sahur 1 tabak ekmeksiz bamya 2-3 sarma,su
dünkü menüm..
sabah...2 armut
öğlen... hindi eti ve bulgur pilavi yanında cacık
akşam.. 1 kadınbudu böfte ve bababım el yapımı limonatası bana özel çok az şekerli..
dün sabah namazı sonrası yaptıklarım...
sahur mutfağını temizledim.. duş aldım kendime özendim bankacılarla toplantılar vardı fön makyaj yeni kıyafetler...
9 da şirketteydim toplantılar 9:30 gibi başladı...
kafam bir dünya şirket hesaplarını toparladım hangi bankayla çalışmamız gerektiğine ortakları ikna ettik.. falan filan..
iş çıkışı kuzen ve kızı ile birlikte maltepeye indik ayakkabı terlik baktık ordan mutfak için halı ve yolluk almak için dolaştım.. halılar banyo takımları falan filan alışveriş yaptım halama uğrayıp kapıdan ev temizlerken verdiği hediyeler çeyizlikleri aldım...eve geldim namazlarımı kıldım yemek yenmişti mutfak beni bekliyor tabi giriştim üstelik her yeri bir güzel temizleyip bu güne yemekleri hazırladım.. (biber dolması.. tarhana çorbası.. deniz börülcesi salatası.. taze fayulye...) banyodan çıktım duştan sonra saat 11 gibi kuzenin pazılına yardım için aşağa indim gece 1 kadar sonunda tablonun bir kısmını daha bitirdim.. eve geldim annemin namaz başörtüsünün 1 kenarı kalmıştı onu tamamladım oohhh sabunlu bezle ütüleyip koltuğun kenarına iliştirdim cillop oldu.. ama yorgunum bu hafta enerji düştü galiba...
ayy ilahi ben ekmeksiz bamyayı okuyunca yemek çeşidi gibi algıladım
kuşum bir tabak bamya deyince zaten sadece bamya yediğini düşünürüz..
hmm
anladım ben ekmek senin yeme düzeninde temel faktör olmuş
ellerine sağlık tatlım..yoğun bir gün olmuş..
bende geçen hafta kızımın palyaçosunu bitirdim güzel bir örme oyuncak oldu..aslında elimde kenarı yapılacak yazmalar var başlasam diyorum ama bakalım artık
dünkü menüm..
sabah...2 armut
öğlen... hindi eti ve bulgur pilavi yanında cacık
akşam.. 1 kadınbudu böfte ve bababım el yapımı limonatası bana özel çok az şekerli..
dün sabah namazı sonrası yaptıklarım...
sahur mutfağını temizledim.. duş aldım kendime özendim bankacılarla toplantılar vardı fön makyaj yeni kıyafetler...
9 da şirketteydim toplantılar 9:30 gibi başladı...
kafam bir dünya şirket hesaplarını toparladım hangi bankayla çalışmamız gerektiğine ortakları ikna ettik.. falan filan..
iş çıkışı kuzen ve kızı ile birlikte maltepeye indik ayakkabı terlik baktık ordan mutfak için halı ve yolluk almak için dolaştım.. halılar banyo takımları falan filan alışveriş yaptım halama uğrayıp kapıdan ev temizlerken verdiği hediyeler çeyizlikleri aldım...eve geldim namazlarımı kıldım yemek yenmişti mutfak beni bekliyor tabi giriştim üstelik her yeri bir güzel temizleyip bu güne yemekleri hazırladım.. (biber dolması.. tarhana çorbası.. deniz börülcesi salatası.. taze fayulye...) banyodan çıktım duştan sonra saat 11 gibi kuzenin pazılına yardım için aşağa indim gece 1 kadar sonunda tablonun bir kısmını daha bitirdim.. eve geldim annemin namaz başörtüsünün 1 kenarı kalmıştı onu tamamladım oohhh sabunlu bezle ütüleyip koltuğun kenarına iliştirdim cillop oldu.. ama yorgunum bu hafta enerji düştü galiba...
yatılı misafirim var kızlarne zaman giderler bilmiyorum onlar gidene kadar giremem belki , iyi haftasonları diliyorum.
süppperrrr sevindim geçen hafta takımı batırmıştım esassskızlar 3. olmuşuz takım olarak. herkesi tebrik ederim.
kendinize iyi bakın. iyi haftasonları. pazartesi görüşürüz güzeller...
tutan yok zatiwaaaooooowww.......
yavrumbe yürübe kim tutar seni....
nasıl yetişiyorsun bu kadar hengameye inanamıyorum sana yorulmak nedir bilmezmisin müberek maşallah sanagünaydınlar...
hafta sonları burası haliyle boş hele bu saatte... tabi ben çalışıyorum gene...
bu hafta ne oldu bilmiyorum, sanırım 1 aydır ev taşıma telaşı, kendi evimin uğraşları, kuzenlerin pazılları, şirket patronun ameliyatı, şirketin işleri derken kaça bölündüm ben bile hatırlamıyorum....
yatılı misafirim var kızlarne zaman giderler bilmiyorum onlar gidene kadar giremem belki , iyi haftasonları diliyorum.
kızlar hafta sonu oruçluydum
iftar sonrası bir ağırlık çöküyor 6 saat nasıl geçiyorda sahur oluveriyor inanamadım neyse iftara 1 saat kala ben bir temizlik bir temizlik yaptım 2 günde cumartesi de pazar da anlatamam gayet güzel oldu iftara yakın çatlayacak duruma geliyordum kendi kendime sinir geliyor oyalanmak için hadi baho temizliğe öfkeyle bir güzel temizlik yapıyordum iftarı yapınca sinirlendiğim şeyi hatırlayıp gülüyordum insan evdeyken kötü oluyor ya böyle iyi çalışmaya alışık insan olunca ev bastı beni haftasonunda eve internet almam gerekiyor galiba
hafta sonu bir yağmur burada kızlar bir yağmur çamaşır asmıştım balkona cumartesi günü kurutamadım pazar sabah astım kurudular tembellik ettim bugün iftara doğru da onları kaldırırım inş yoksam iş yarattım iftara 2 saat kala işi ele almaya kalktım baktım ki kurutacak yer yok vaz geçtim akrep gibi perdeleri makineye atıp pencerelere el atıverecektim şöööyle bir yapamadım neyse havaların iyi olduğu başka bir güne kısmet artık kızlar hafta sonunda bol bol ibadet ettim dua ettim namaza başladım bu arada allah kabul edersa hafta sonu tek tük kıldım bir giriş yaptım bu sabah sabah namazını kıldım öğle ikindi akşam ve yatsı da tarfımdan kılınacak namaz kılmak öyle meşakkatli bir iş değil iyice öğrenince hemencecik kılıveriyorsunuz fazla vaktinizi almıyor kılmayanlar için söylüyorum yeni başlayan biri olarak yani dedim ki kendime herşeye vakit buluyorsun bahocan bu muydu yani gözünde büyüttüğün şeytan vesvese ediyor anacım yok daha ibadete devam ben ayrılmam namazdan devam inş insan rahatlıyor valla ruhu dinleniyor çok şükür .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?