Herkese günaydııınn, bugün acayip sıcakalr geri geldi sanırsam esinitisi bile yakıyor havanınne gece uyuyabildim, ne sabah sıcaktan, evde misafir de olunca klimayı da açamadım, onları sıcak odaya atmışız da biz klimalı odada yatıyoruz gibi görüntü olacak diye
arzu bugünlerde yaşam şeklim değişiyor böyle felsefeleri düşünüyorum kız akşama kadar sonunda kıracam kafayı ya hayr diyelim bu ramazan gelirken çok heveslendiydim vardı bir keramet bana birşey oluyor ...bu benim amir yüzünden 2 gündür oruç tutamıyorum içim bir huzursuz bir huzursuzyaşam dediğin şey nedir ki her gün ömürden bir takvim yaprağı yırtmaya benzer yırtılan parça de hep çöpe gider.......
onun için her mahluğu sever özümserim beni Yaradan kıymetli eylesin yeter... Tüm mahluklarının aşkına bedel...
dünya üzeri meraklısına kalsın diyorum ben... iyiliklerimizi denize atanlardanız biz bir gün o balıkların sırtında okyanuslar aşacağız....
kabul etkuzenine çok geçmiş olsun canım..neden öyle olmuşki??
eveet kesinlikle doğru..
mesela ben eve gidip dooğru dinlenmeye geçtiğimde devamı da geliyor ve ufacık bir iş yaptığımda çook ama çok yorgun hissediyordum kendimi hemen oturuyodm diğer işler de kalıyor birikiyordu..
dün akşam farkettiim her geçen gün iş yapma kapasitem genişliyor güçleniyor sanki daha önce bu yaptıklarımın çeyreğini bile yapamıyordum ayol
sağolun...
bu ara salgın sanırım titreme-kusma-ishal-ateş-tansiyon düşüklüğü eee duş al otur fanın önüne iç soğuk suları aç karınla birde hipoglisemi(şeker başlangıcı) var.... yengem amcam samsunda bir ablası var oda gece gündüz çalışıyor ben ilgilenmeye çalışıyorum ama çocuk gibi 34 yaşında ama aç kalıp kilo almayayım derdinde... ah ah sormayın anlamıyor laftan.. sanki ben büyük amca kızı o küçük... nazlı bunlar anacım nazlı...
dediğiniz doğru paylaşımda da vardı hareket bereket meselesi.... işleyen demir ışıldar gibi.... Benim bildiğim tek bir şey var Allah çalışan kulunu severmiş.. aklı kalbı vücudu yardıma iyiliğe doğruluğa çalışanı faydalı olanı sever...
maaşAllah ekmekler almış başını gitmiş şekercimbu gün ne yediğme gelinse
sabha
1 dilim ekmek ,peynir,zeytin,1 yumurt
öğle
az çorba
pilav,türlü
1 dilim ekmek
akşam
1 dilim ekmek,kavun ve peynir
dondurma
Bu yazınızı okuyunca aklıma ne geldii
birgünn kaynımlara gittikk yemeğee illakii burda kalınn dedilerrr
kıramadık kaldıkk annemlere geçmedikk
neyse bize serdii oturma odasına yatak ama nasıl sıcak hava ,varın siz düşününn adananın sıcağınıı
neyse kendisii aldı çocuklarını kocasını klımalı odada sabaha kadar yattıı
inann nasıl sıcakk ağlıyacağım nerdeysee balkonada çıkamıyorumm onlarınn yattığı odadan geçiliyorrr
dedimm tövbe birdaha sizde yatmamm
benn olsamm salona sererim yatakları evde kim varsa klımalı odaya toplarımm ayıp falann dinlememmm yakınn akrabamm olduktan sonraa
ama eltim yapmadı öyleee
tatlım tut o zaman bu huzursuzluk daha beter hataya yol açar..hem oruçlu insanın dikkati dağılır diye bişii yokki sağlıklı bir vücudun daha sağlıklı olabilmesi içindir oruç..dikkat gerektiren bir işim var ve elhamdülillah kaçırmadım daha ve kötü anlamda etkisini görmedim bilakis zihnim açılıyorkızlarrrrr
dünü anlatayımmmm
dün mesai sonrası eve gittimm uyudum direk yattım uyandığımda saat 7 olmuştu kalktım birgece önce ıslattığım kuru fasülyeyi ocağa koydum fasülye eskimiş pişmiyor bir türlü evde karbonat vardı attım üstüne biraz yumuşadı ama yerken yumuşacık olmadı canım da çektiydi eza ceza bir tabak yedim yanında pilav yoğurt 1 tane mayalı bazlama ile ama miğdem kaynıyor böyle fasülye mahvetti beni bugün üzgünüm allah affetsin dökecem onu ben onu yersem mahvolurum bu arada dün oruçlu değildim ama şöyleki dikkat gerektiren işler olduğu için en ufak dikkatsizlikte kariyerim mahvolacağı için tutmama kazaya bırakmam gerektiğini kararına vardım daha sonraki günlerde bu kadar önemli işlerin olmadığı günler tutamadıklarımı tutarım inş
neyse akşam namazını kıldım yatsıyı kıldım s tv de bir sitkom var onu izledim iftarda mutlaka izlerim kendimize doğru iftarda çıkıyor kızlar sevdim o sitkomu bulaşıkları yıkadım evi şöyle bir toparladım çay demledim içtim derken saat 10 gibiydi annemle tl konuştum sonrasını hatırlamıyorum uzanmıştım uyuyakalmışım bir uyandım sahur vakti gelmiş 2,30 olmuş neyse kalktım sahur yaptım gene fasülye pilav mahvetti beni fasülye ya tövbe tövbe
can işte ya dolapta tazesi de var ayy müberek can kurusunu çekiverdi şöyle fasülye eskiyince yumuşamadığını birde gaz yaptığını biliyorum
sabah namazını kıldım ondan sonra uyumadım mutfağı toparladım hazırlandım işe geldimm
kızlar bu arada evet oruç tutmuyorum ama zamanlara dikkat ediyorum tutmadığım zamanlarda bile iftarda herkesle beraber sahurda da herkesle beraber kalkıp yatıyorum belkide bu yüzden huzursuzum bilemiyorum ....
dün hz süleymanı ve hz davutu öğrendim
çok etkiledi beni hz süleyman
öyle ki ürperdim kendimden başka canlılarla temasa geçmek korkuttu birden beni
peygamber sabrını anlamaya çalışıyorum böyle birşey herhalde
allah bizleri onların şeffatine eriştirsin
bugün bakalım neleri araştıracam
ayy.. bende oğluma zuzu diyorum
sizin zuzunun anlamı nedir
bizim zuzu nun anlamı akıllı kuzu demekmiş oğlum öyle diyo
Bu yazınızı okuyunca aklıma ne geldii
birgünn kaynımlara gittikk yemeğee illakii burda kalınn dedilerrr
kıramadık kaldıkk annemlere geçmedikk
neyse bize serdii oturma odasına yatak ama nasıl sıcak hava ,varın siz düşününn adananın sıcağınıı
neyse kendisii aldı çocuklarını kocasını klımalı odada sabaha kadar yattıı
inann nasıl sıcakk ağlıyacağım nerdeysee balkonada çıkamıyorumm onlarınn yattığı odadan geçiliyorrr
dedimm tövbe birdaha sizde yatmamm
benn olsamm salona sererim yatakları evde kim varsa klımalı odaya toplarımm ayıp falann dinlememmm yakınn akrabamm olduktan sonraa
ama eltim yapmadı öyleee
bu gün ne yediğme gelinse
sabha
1 dilim ekmek ,peynir,zeytin,1 yumurt
öğle
az çorba
pilav,türlü
1 dilim ekmek
akşam
1 dilim ekmek,kavun ve peynir
dondurma
günayyydıııınnnnnn
arzu bugünlerde yaşam şeklim değişiyor böyle felsefeleri düşünüyorum kız akşama kadar sonunda kıracam kafayı ya hayr diyelim bu ramazan gelirken çok heveslendiydim vardı bir keramet bana birşey oluyor ...bu benim amir yüzünden 2 gündür oruç tutamıyorum içim bir huzursuz bir huzursuz
kabul etsizi azdıran benim topikte ben başlattım bu felsefeyi herşey doğmamış bebeeemmm için doğuracam onu birgün bakalım nasippp babasını bulamadık bir türlü babayı da bulursak rabbim de ol derseee ......
senin gibi amca olsun dayı olsun hala olsun hatta komşu kızına bile razıyım ben beaaaaa
kızlarrrrr
dünü anlatayımmmm
dün mesai sonrası eve gittimm uyudum direk yattım uyandığımda saat 7 olmuştu kalktım birgece önce ıslattığım kuru fasülyeyi ocağa koydum fasülye eskimiş pişmiyor bir türlü evde karbonat vardı attım üstüne biraz yumuşadı ama yerken yumuşacık olmadı canım da çektiydi eza ceza bir tabak yedim yanında pilav yoğurt 1 tane mayalı bazlama ile ama miğdem kaynıyor böyle fasülye mahvetti beni bugün üzgünüm allah affetsin dökecem onu ben onu yersem mahvolurum bu arada dün oruçlu değildim ama şöyleki dikkat gerektiren işler olduğu için en ufak dikkatsizlikte kariyerim mahvolacağı için tutmama kazaya bırakmam gerektiğini kararına vardım daha sonraki günlerde bu kadar önemli işlerin olmadığı günler tutamadıklarımı tutarım inş
neyse akşam namazını kıldım yatsıyı kıldım s tv de bir sitkom var onu izledim iftarda mutlaka izlerim kendimize doğru iftarda çıkıyor kızlar sevdim o sitkomu bulaşıkları yıkadım evi şöyle bir toparladım çay demledim içtim derken saat 10 gibiydi annemle tl konuştum sonrasını hatırlamıyorum uzanmıştım uyuyakalmışım bir uyandım sahur vakti gelmiş 2,30 olmuş neyse kalktım sahur yaptım gene fasülye pilav mahvetti beni fasülye ya tövbe tövbe
can işte ya dolapta tazesi de var ayy müberek can kurusunu çekiverdi şöyle fasülye eskiyince yumuşamadığını birde gaz yaptığını biliyorum
sabah namazını kıldım ondan sonra uyumadım mutfağı toparladım hazırlandım işe geldimm
kızlar bu arada evet oruç tutmuyorum ama zamanlara dikkat ediyorum tutmadığım zamanlarda bile iftarda herkesle beraber sahurda da herkesle beraber kalkıp yatıyorum belkide bu yüzden huzursuzum bilemiyorum ....
dün hz süleymanı ve hz davutu öğrendim
çok etkiledi beni hz süleyman
öyle ki ürperdim kendimden başka canlılarla temasa geçmek korkuttu birden beni
peygamber sabrını anlamaya çalışıyorum böyle birşey herhalde
allah bizleri onların şeffatine eriştirsin
bugün bakalım neleri araştıracam
hemn dünkü menümü palaşım sizlerle
malum nedenlerden dolayı oruç değildim gelelim menüme
sabah
1 ev poğacası
1 bardak açık çay
öğlen
et döner ekmeksiz
salata
ayran
aksam
yogurt corbası
3 sarma
1 kase hoşaf
3 lt su içtim dün
bu aralar ismini gördükçe, okudukça yazdıklarını elektriğin bana iyi yansımıyor... mutsuz musun sen... bu ara sıkıntın falan mı var.... ya da ben mi yanılıyorum... bilemedim ama hislerimde pek yanılmam senin enerjin düşmüş... iyi misin arkadaşım..
değilim bebeğim ama şükür diyorum çok iyi anlamıssın ruh halimi geçecek geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?