Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kaptanım günaydınlar
5 yaş sendromu ha ha bayıldım inan... bu çocukların ne kadar garip dünyaları var kurban olurum ben onlara... ayrıca içinde oruç tutan insanların ruh hallerini, nasıl huzurlu ve iyimser olduklarını anlatan küçük nüanslar var bir çok arkadaşıma mail olarak attım...

araştırdıklarını paylaşmana bayılıyorum kuşum merakım kabarıyor seni takipteyim valla... ne bulursan paylaşmaya devam et arkandan geliyorum...
bebişim ben çok okurum böyle hiç aklına gelmedik şeyeler hatta kültür yaptım hiç olmadık yerde olmadık şekilde böyle fışkırıveriyor bende şaşırıyorum bazen birgün oturuyoruz öğrt gör ile biri dağlar neden var ki dedi ah ahh diye iç çekti bende anlattım anatırken çevreme hiç bakmıyorum tabi vatandaş gelmiş saygıdan sesini çıkarmıyor bana mühendis hanım demesin mi hocalar şaşkın ben şaşkın yok dedim ben mühendis değilim öyle bir anlattın ki bacı mühendis sandım seni dedi Bizim okulun arkasında inşaat var da laborotuvar olacak orası orada çalışan işçilerin şefi imiş adamcaaz .. hocalar biz alıştık diyorlar ne yapayım seviyorum okumayı öyle kitap falan okumam ben makale okurum seviyorum makale okumayı aşk romanı falan filan benlik değil ...
değilim bebeğim ama şükür diyorum çok iyi anlamıssın ruh halimi geçecek geçecek

şu ramazan geçsin getirecem ben tatlı rakibimin keyfini üzmesinler onu

sağol tatlım benim

ayy bebeğim benim çok tşkler

selam kızlar, misafirim dün gitti, regl olacağım, geriim gerim gerginim yüzümü sivilceler bastı, depresifim

çok geçmiş olsun, anlayabiliyorum durumunu, düşünememiştir belki ama ben düşündüm kendimi feda ettim, kendimize de açmadım klima

değilim bebeğim ama şükür diyorum çok iyi anlamıssın ruh halimi geçecek geçecek

sen silkelenmedikçe geçmeyecek kuşum..uzun zamandır takipteyim seni seslenmiyorum diyorum belki çekilmeye ihtiyacı var ama görüyorumki sende bahaneler tükenmiyor..
lütfen kuşum kendine gel inan hiçbirşey üzülmeye değmiyor..

:111: :111: çok uzuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnn

ve o huzuru okurken duyabiiyor insan..çok hoşuma gitti..ramazan ayına olan muhabbeti çoğaltıyor..unuttuğumuz manevi tatları hatırlatalım birbirimize kızlar..bu bizim asli görevimiz hem de ölene kadar..biz yapınca kurtulmuyoruz tam tersi bilen kişi olarak artıyor sorumluluğumuz bilmeyene unutana yönleniyoruz..gözlerinde azıcık ışığa neden olabilmek bile büyük başarı bizim için..yaptığımız çalışmalar gerçek dünyamızın ışığı yol göstericisi olucak inş.
selam kızlar, misafirim dün gitti, regl olacağım, geriim gerim gerginim yüzümü sivilceler bastı, depresifim
oyy kıyamam kuşuma..gözün aydın canım benim
çok geçmiş olsun, anlayabiliyorum durumunu, düşünememiştir belki ama ben düşündüm kendimi feda ettim, kendimize de açmadım klima

benim düşünceli arkadaşım yaa

şimdi ben oruçluyum ya, birden regl oldum diyelim, orucumu bozmasam günah olur mu kine??? ben ezana yakın regl olduysam mesela 3 saat kala bozmuyorum, ama öğleden önce olursam bozuyorum

dün ne yediim neler yaptım:103:

iftar
1 hurma,bol su

2,5 hamburger(ev yapımı)3 kupa ayran

ara
soda,karpuz

ara
maraş dondurma

sahur
1 hurma,humus,pide,1 bardak ayran,bol su,omega3

akşam eve gittim yemek kolay olunca hemen yıkanmış beyazları astım..salonun perdelerini çıkarttım makineye ıslattım..yemek hazırlığı iftar, sonrası bulaşıkları yıkadım çay servisi yaptım onlar çay içerken salonun camını kapısını sildim ms gibi oldu..perdeler yıkanınca çıkardım makineden taktım..(yaa uyuz oldum takarken koca perde bi taneside demedi nasıl takıcaksın diye benimki tv karşısında hiç bozmadı bile istifini oysa benimkisi pazardan kalma tepkiydi ona ama nerdee anlayan..perdeleri hep o takar.)bir gün önceden uykusuz olunca çok da bişii yapamadım aslında,bol bol kitap okudum uzanarak..ama salonun camı perdeside bitti kaldı oturma odası ile mutfak camı perdesi..birde mutfak dolaplarını halledebilirsem epey yük kalkıcak rutin yıkama silme toz almalar olur artık..bayram temizliğinin yükü azalır iyice..makineye açık renklileri attım bugün gidince asarım artık..

Son düzenleme:
şimdi ben oruçluyum ya, birden regl oldum diyelim, orucumu bozmasam günah olur mu kine??? ben ezana yakın regl olduysam mesela 3 saat kala bozmuyorum, ama öğleden önce olursam bozuyorum

ezana 5 dk kalsa dahi bozucaksın canım zaten sen bozamasanda hükmen bozulmuş sayılıyor sen boşuna yememiş oluyosun şekercik

selam kızlar bu kaçıncı giriş denemem bilemiyorum ama sonunda oldu sanırsam. sabhatan beri tam giricem birşye oluyor gelemiyorum. neyse şimdi biraz daha rahat. ne güzel kaynatmışsınız valla geçmişe de şöyle bir göz attım. herşey yolunda görünüyor herkesler için. maşallah.

dünkü menüm :

sabah: 2 adet armut

öğle : çorba ve bir dilim ekmek

ara: 2 armut

akşam : bir tane tavuklu krep ve salata

ara: bir küçük dilim güllaç

3,5 lt su ve 2 fincan yeşilçay

ufffff akşam çok kaçırmışım yazınca farkediyorum.

dün yemekten sonra masayı toplayıp bulaşıkları hallettim. o arada çayı da demlemiştim. sonra eşime evdeki zeytinleri sosladım bir güzel kovanozlara koydum sabah unutmasın diye de kapıya çanta astım ona koysun da götürsün diye.neyse bizimkilere güzel bir tabak hazırladım. çikolatalı, börekli, kekli. yedik içtik. tabii arada ben oğluşun küçüklenlerini ayırdım. tatlıları hazırladım. bulaşıkları kaldırdım. ders çalıştım birazcık. sonra da yattım. gece yatarken pencereleri açıyoruz. bu gece de nasıl rüzgarlı nasıl güzel esiyor ev. neyse ohh mis gibi yatıyoruz diyoruz. gece şangırtttttttttt diye bir ses. eşimin başucundaki abajur rüzgardan düşmüş tabii paramparça. ama ben uyku sersemi ona tamam boşver şimdi gece gece sabah hallederim diyorum. ben ne dediğimi hatırlıyorum ama o benden de kötü hayırlamıyor bie benim söylediklerimi. ne güzel akşam pek bir şey yapmayınca sevinmiştim. tabii sabahki temizlik cabası oldu benim için parçaları toparlamak çünkü alt tarafı seramik olduğundan bayağı parçalanmış. sonracıma eşimde sabah bana hani benim zeytinler diyor. yaaa ama ben 5 dk daha uyuyacaktım diye de çıkıştım ona. tabii haksız yere carladım. neyse garibim birşey demedi gitti. bende sonra aradım da özür diledim.

Bilgisayarım takıldı sanırım.......

Son düzenleme:

akrebim beden eğitime girmeyen çocuklar gibi oldum ama manevi anlamda iyi değilim
ama inan bana bahane değil az çok biliyorsun
bide o boşluk oldu içimde taktir edersiniz ki neyse
Allah bi yol gösterecektir umarım
mademki yükseliş var iniş olmaz olur mu diyor yaa şair
inişteyim şu aralar umarım bi yükseliş noktası olacaktır

BEN ARKADAŞIMIN İNİŞTE DEVAM ETMESİNİ İSTEMİYORUM YETER BU KADAR İNİŞ
hadi artık toparlanma zamanı canım
ilk işin omega3 takviyesi olsun..bugün eczaneden almayı unutma
omega3(marincap)günde 1 tane kendine gelmene destek olucaktır tabii bizler de varız..
tatlım bu bir sana özel 2. takım kuralı ve bugünden itibaren uyuyorsun bu kurala nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…