bebişim ben çok okurum böyle hiç aklına gelmedik şeyeler hatta kültür yaptım hiç olmadık yerde olmadık şekilde böyle fışkırıveriyor bende şaşırıyorum bazen birgün oturuyoruz öğrt gör ile biri dağlar neden var ki dedi ah ahh diye iç çekti bende anlattım anatırken çevreme hiç bakmıyorum tabi vatandaş gelmiş saygıdan sesini çıkarmıyor bana mühendis hanım demesin miaraştırdıklarını paylaşmana bayılıyorum kuşum merakım kabarıyor seni takipteyim valla... ne bulursan paylaşmaya devam et arkandan geliyorum...
değilim bebeğim ama şükür diyorum çok iyi anlamıssın ruh halimi geçecek geçecek
allah büyüktür sıkma sen canını hiç bir şeye bir gün her şeye çooookkk uzaklardan bakıyor olacağız nasıl geldi nasıl geçti anlamayacağz canım benim... Senin huzur bulmanı yürekten istiyorum.. Dualarım seninle...
bebişim ben çok okurum böyle hiç aklına gelmedik şeyeler hatta kültür yaptım hiç olmadık yerde olmadık şekilde böyle fışkırıveriyor bende şaşırıyorum bazen birgün oturuyoruz öğrt gör ile biri dağlar neden var ki dedi ah ahh diye iç çekti bende anlattım anatırken çevreme hiç bakmıyorum tabi vatandaş gelmiş saygıdan sesini çıkarmıyor bana mühendis hanım demesin miHocalar şaşkın ben şaşkın yok dedim ben mühendis değilim öyle bir anlattın ki bacı mühendis sandım seni dedi bizim okulun arkasında inşaat var da laborotuvar olacak orası orada çalışan işçilerin şefi imiş adamcaaz .. Hocalar biz alıştık diyorlar ne yapayım seviyorum okumayı öyle kitap falan okumam ben makale okurum seviyorum makale okumayı aşk romanı falan filan benlik değil ...
şu ramazan geçsin getirecem ben tatlı rakibimin keyfini üzmesinler onu
Bu yazınızı okuyunca aklıma ne geldii
birgünn kaynımlara gittikk yemeğee illakii burda kalınn dedilerrr
kıramadık kaldıkk annemlere geçmedikk
neyse bize serdii oturma odasına yatak ama nasıl sıcak hava ,varın siz düşününn adananın sıcağınıı
neyse kendisii aldı çocuklarını kocasını klımalı odada sabaha kadar yattıı
inann nasıl sıcakk ağlıyacağım nerdeysee balkonada çıkamıyorumm onlarınn yattığı odadan geçiliyorrr
dedimm tövbe birdaha sizde yatmamm
benn olsamm salona sererim yatakları evde kim varsa klımalı odaya toplarımm ayıp falann dinlememmm yakınn akrabamm olduktan sonraa
ama eltim yapmadı öyleee
değilim bebeğim ama şükür diyorum çok iyi anlamıssın ruh halimi geçecek geçecek
kızlarrrrr
dünü anlatayımmmm
dün mesai sonrası eve gittimm uyudum direk yattım uyandığımda saat 7 olmuştu kalktım birgece önce ıslattığım kuru fasülyeyi ocağa koydum fasülye eskimiş pişmiyor bir türlü evde karbonat vardı attım üstüne biraz yumuşadı ama yerken yumuşacık olmadı canım da çektiydi eza ceza bir tabak yedim yanında pilav yoğurt 1 tane mayalı bazlama ile ama miğdem kaynıyor böyle fasülye mahvetti beni bugün üzgünüm allah affetsin dökecem onu ben onu yersem mahvolurum bu arada dün oruçlu değildim ama şöyleki dikkat gerektiren işler olduğu için en ufak dikkatsizlikte kariyerim mahvolacağı için tutmama kazaya bırakmam gerektiğini kararına vardım daha sonraki günlerde bu kadar önemli işlerin olmadığı günler tutamadıklarımı tutarım inş
neyse akşam namazını kıldım yatsıyı kıldım s tv de bir sitkom var onu izledim iftarda mutlaka izlerim kendimize doğru iftarda çıkıyor kızlar sevdim o sitkomu bulaşıkları yıkadım evi şöyle bir toparladım çay demledim içtim derken saat 10 gibiydi annemle tl konuştum sonrasını hatırlamıyorum uzanmıştım uyuyakalmışım bir uyandım sahur vakti gelmiş 2,30 olmuş neyse kalktım sahur yaptım gene fasülye pilav mahvetti beni fasülye ya tövbe tövbe
can işte ya dolapta tazesi de var ayy müberek can kurusunu çekiverdi şöyle fasülye eskiyince yumuşamadığını birde gaz yaptığını biliyorum
sabah namazını kıldım ondan sonra uyumadım mutfağı toparladım hazırlandım işe geldimm
kızlar bu arada evet oruç tutmuyorum ama zamanlara dikkat ediyorum tutmadığım zamanlarda bile iftarda herkesle beraber sahurda da herkesle beraber kalkıp yatıyorum belkide bu yüzden huzursuzum bilemiyorum ....
ve o huzuru okurken duyabiiyor insan..çok hoşuma gitti..ramazan ayına olan muhabbeti çoğaltıyor..unuttuğumuz manevi tatları hatırlatalım birbirimize kızlar..bu bizim asli görevimiz hem de ölene kadar..biz yapınca kurtulmuyoruz tam tersi bilen kişi olarak artıyor sorumluluğumuz bilmeyene unutana yönleniyoruz..gözlerinde azıcık ışığa neden olabilmek bile büyük başarı bizim için..yaptığımız çalışmalar gerçek dünyamızın ışığı yol göstericisi olucak inş.kaptanım günaydınlar
5 yaş sendromu ha ha bayıldım inan... bu çocukların ne kadar garip dünyaları var kurban olurum ben onlara... ayrıca içinde oruç tutan insanların ruh hallerini, nasıl huzurlu ve iyimser olduklarını anlatan küçük nüanslar var bir çok arkadaşıma mail olarak attım...
oyy kıyamam kuşuma..gözün aydın canım benimselam kızlar, misafirim dün gitti, regl olacağım, geriim gerim gerginimyüzümü sivilceler bastı, depresifim
çok geçmiş olsun, anlayabiliyorum durumunu, düşünememiştir belki ama ben düşündümkendimi feda ettim, kendimize de açmadım klima
şimdi ben oruçluyum ya, birden regl oldum diyelim, orucumu bozmasam günah olur mu kine??? ben ezana yakın regl olduysam mesela 3 saat kala bozmuyorum, ama öğleden önce olursam bozuyorum
bebişim ben çok okurum böyle hiç aklına gelmedik şeyeler hatta kültür yaptım hiç olmadık yerde olmadık şekilde böyle fışkırıveriyor bende şaşırıyorum bazen birgün oturuyoruz öğrt gör ile biri dağlar neden var ki dedi ah ahh diye iç çekti bende anlattım anatırken çevreme hiç bakmıyorum tabi vatandaş gelmiş saygıdan sesini çıkarmıyor bana mühendis hanım demesin mihocalar şaşkın ben şaşkın yok dedim ben mühendis değilim öyle bir anlattın ki bacı mühendis sandım seni dedi Bizim okulun arkasında inşaat var da laborotuvar olacak orası orada çalışan işçilerin şefi imiş adamcaaz .. hocalar biz alıştık diyorlar ne yapayım seviyorum okumayı öyle kitap falan okumam ben makale okurum seviyorum makale okumayı aşk romanı falan filan benlik değil ...
abi çok benziyoruz yaaa...
sen silkelenmedikçe geçmeyecek kuşum..uzun zamandır takipteyim seni seslenmiyorum diyorum belki çekilmeye ihtiyacı var ama görüyorumki sende bahaneler tükenmiyor..
lütfen kuşum kendine gel inan hiçbirşey üzülmeye değmiyor..
akrebim beden eğitime girmeyen çocuklar gibi oldum ama manevi anlamda iyi değilim
ama inan bana bahane değil az çok biliyorsun
bide o boşluk oldu içimde taktir edersiniz ki neyse
Allah bi yol gösterecektir umarım
mademki yükseliş var iniş olmaz olur mu diyor yaa şair
inişteyim şu aralar umarım bi yükseliş noktası olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?