Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoşgeldin aramıza

3 çocuk mu maşşallah

benim 2 tane

bende yetiştiremiyorum işlerimi,okul zamanı iyi oluyodu yaptığım işi biliyodum

yazın evdeler bi türlü rayına oturtamadım daha işleri yetişmiyolar

bu gün salonumdaki büyük halıyı yıkadım ,domates rendeleyip dolaba attım
bileğimde kemik midir nedir bişey çıktı zorlamaktan ,iyice yerleşmeden nasıl geçer acaba,ağrıda yapıyo

biirde öğlend eşim geldi beli tutulmuş,herşeyini ayağına götürüyoruz ,çok yoruldum bugün ,eşim bir yandan çocuklar bir yandan ev temizliği kaldı yine
yarın akşamüsütüde dişçiye ,çene cerrehına gidiyorum dişim alınıcak inşallah onun stresi bir yandan ,başım ağrıyo,tansiyonumu bile ölçmeye vakit bulamadım

eşime volteren kerem sürüp uyuttum,oğlanıda uyuttum,kızda arkadaşına gitti bende ilaç alıp yatıcam ,evi süpürüp silmek yarına kaldı artık,rüyama girer yapamağım işler
iyi geceler ,geçmişi okuyamadım yaramaz bişey yoktur inşallah

bunlar benim az yemiş halim

bende bi tuhaflık var,yemek yemeyi bilmiyorum ben

son 3 aylık şekerime baktırdım hiç sınırdan aşağı düşmemeiş,güya bu dikkat ettiğim halim

daha önce çok diyet yaptım zayıflayıp sonra aldım şimdi yiyerek zayıflayayım diyorum ama az az yiyorum ama herşeyden ,dengesiz yiyorum demek,dikkat etmene sevindim canım biraz çeki düze vereyim yememe

geçmiş olsun kıyamam ben ona

bende de tam tersi güzelim yaa
ben kilo alırsam hiçbişey düzenli gitmez gitmemeye başlar hayatımda..
sanırım kendimi bırakınca herşeyi salıveriyorum..ev dağıldıkçada yürüyüşü bile es geçerim.
evimin düzenli olabilmesi kiloma endeksli / kilomu kontrol altına alabilmem için çevrem düzenli olucak

tatlım daha ne yapıcan kocaman halıyı yıkamışsın..kışlık domates hazırlamışsın..zaten eş evdeyken tüm düzen gider ve çocuklar da varmış..
çok zorlama kendini bileğin de rahatsızmış zaten..
diş operasyon sonucunu da çok merak ediyorum inş çok kolay olur tatlım

tatlım tüm karbonhidratları nişastayı şekeri bir araya toplama

mesela pilav çorba varsa ikisinden birini seç..mecburiyet varsa iç çorbanı pilavı iki kaşık al..sen bu ikilinin yanına bir de ekmek ekliyosun şahken padişah oluyor..
ekmek yerine yoğurt ye salata ye yeşillik ye güzelim..kendine yazık..bakl şekerin de sınırdaymış üstelik

şimdi ben oruçluyum ya, birden regl oldum diyelim, orucumu bozmasam günah olur mu kine??? ben ezana yakın regl olduysam mesela 3 saat kala bozmuyorum, ama öğleden önce olursam bozuyorum
her şekilde bozulur birader annemlik yapma sahurda görüştüm zira kendisi ile ezandan önce regl olduğumu söyledim ezandan sonra olsaydın tv de hocalar dediki oruç tutarsanız olur tek ki niyetiniz temiz olsun olurmu bea dedim anneme yıllardır din üstüne ihtisas yapmadım allah biliyor kulundan mı esirgiyeyim daha dün başladım namaza ben biliyorum ki olmaz kardeşim olmazzzz !!!gecesi gündüzü öğleden öncesi öğleden sonrası ezandan öncesi sonrası yok bu işin o muayyen günlerde oruç olmaz namaz olmazz budur benim kalbim bu kanaatte isteyen istediğini yapsın nedir bu hocalardan çektiğimiz ya bazen şüpeleniyorum bunlar müslüman mı diye
enerjin bana da geçiyor allah razı olsun akrep eve gidince o yaptı bende yapacam modundayım inan
ezana 5 dk kalsa dahi bozucaksın canım zaten sen bozamasanda hükmen bozulmuş sayılıyor sen boşuna yememiş oluyosun şekercik
ya bak dedim ben bencede böyle olması gerekiyor
spora başlamam gerekiyor enerjim çok düştü benimde gerçekten spor insana enerji veriyor haklısın
geçmiş olsun canım

ayyyyy karabiberimmmmm cancazzzııımmm bende 80 le başladımmmm ayyy o kiloya düşebilecekmiyiiimmm kızzz nasıl aldın o kiloyu acımadın mı kendine yok anacım ben bi verirsem söz veriyorum daha almıyacam yediklerimi hayat boyu dikkat edecemmm söz bak kendime söözzzz

2.takımın güzelleriiiiiiii nasılsınız bakalım
günaydın hepinizeeeeeeeeee
bugün benim doğum günüm ve mutluyummmmmm

Son düzenleme:
hemen dünkü menümü paylaşım sizlerle

sabah
1 ince dilim ekmek
1 rafadan yumurta
domates-salatalık

öğle
tavuk döner
1/4 lavaş ekmeği
ayran
(1 kupa)

ara
3 kepekli bisküvi

akşam
4 kaşık mantı
salata(yağsız)

yatmadan önce 1 incir+1 armut

dün iftardan sonra alısveriş yaptık annemle spor oldu benim için tempolu yürüdük eve gelirken
akrebim aldım ilacı dün 1 tane attım bile

hoşbuldukkk krakercim
benim kızlar artıkk en azıdan dağınıklıkk toplamamaa yardımcı oluyorlar o bile bana yetiyor
arkasınıı topladıkları 20 aylık oğlum vardaa

çok geçmiş olsunnn
olsunn yaparsınn önce sağlığınn önemlii şu durumdaa
günaaydıınn
günaydınn canımmmmmmm

bende onu demekk istemiştimmm
meselaa ev dağınık diyelimm kafama takar o günn hiç mutlu olamamm toz almasamda ev mutlakaa düzenllii olacakkk

Ben bu kiloları yine eskisi gibii doğumda aldımm
3ncü çocuğumuu doğurdummm o yüzden geldii tabikii birde hamilelikte yeniyor yaaa ondann
inann verdiğimde okadar özgüvenim gelmiştikii benimmm,hatta nişanlımısınızz diye sorarlardı yüzüğümüü görenlerrr
kızlarımm anne deyince şaşırırlardııı
o duyguyuu birdahaa tatmakk istiyorumm ama önce sağlıkk tabikii sorada güzel olmakk istiyorummm
bende şuann 86 kiloyumm bugünn doktorda kaç çıkacağımm bilmiyorummmm

kızlar bu zımbırtıyı işe çıkarmıyorum ben yalnız ayakkabının içinde sandeletin daha doğrusu kayıp gidiyor aşşağıya bunun için taktik bilen varmı kış olsa hani botun içinde çorap falan sıkılrız başka böyle sorun yaşıyan varmı
birde sol parmağımda kuş gözü var ama cerahilik bir durum yok henüz zımbırtının gelmesi gereken yerin hemen altı kayınca tam oraya geliyor canımın acısı ile fark ediyorum baya bir acıtıyor nasırımı bazen de tatlı tatlı kaşındırıyor tatlı tatlı kaşınınca hoşuma bile gidiyor eve gidince şöööyle kaşıyorum doya doya yafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…