evet ya şu temizlik insan hayatında ne kadar önemlii
ev temiz olmayınca sankii diyet yapasımda olmuyor gibii benimdee
bende kendimii değiştirmeye çalışıyorumm sabahlarıı uyumayı severimm 10 da kalkarımm ama 3 çocukla evi düzenlii tutmakk yada işleri yetiştirmekk çok zorrr oluyorr
bende kendimii erkenn kalkıpp temiz tutmaya çalışıyorumm evii ozaman 11 kadar hiç bir iş kalmıyorrr
neden pilav yediğinde ekmek yiyiyorsun bacım sırf merakımdan soruyorum... meyveylede ekmek yemişinde ondan soruyorum.. ekmek şeker meyve şeker demek ikisini bir yesem bana basar ayol şeker tavan yapar hep uykum gelir... bir çanak haşlanmış yağsız makarna bile uykumu getiriyor... üstüne birde dondurma valla bravo sana...
merhaba 2.takımın güzelleri nasılsınız bakalım?
ben fena değilim oğlum biraz rahatsız boğazı iltihaplanmış yine ya ben amlamıyorum bunu daha 15 gün önce antibiyotikbitti.nasıl oldu anlamadım.
bu arada kaç gündür geliyorum burası tenhaydı bugün ben yokum çok yoğun geçmiş valla.
evet ya şu temizlik insan hayatında ne kadar önemlii
ev temiz olmayınca sankii diyet yapasımda olmuyor gibii benimdee
bende kendimii değiştirmeye çalışıyorumm sabahlarıı uyumayı severimm 10 da kalkarımm ama 3 çocukla evi düzenlii tutmakk yada işleri yetiştirmekk çok zorrr oluyorr
bende kendimii erkenn kalkıpp temiz tutmaya çalışıyorumm evii ozaman 11 kadar hiç bir iş kalmıyorrr
bu gün salonumdaki büyük halıyı yıkadım ,domates rendeleyip dolaba attım
bileğimde kemik midir nedir bişey çıktı zorlamaktan ,iyice yerleşmeden nasıl geçer acaba,ağrıda yapıyo
biirde öğlend eşim geldi beli tutulmuş,herşeyini ayağına götürüyoruz ,çok yoruldum bugün ,eşim bir yandan çocuklar bir yandan ev temizliği kaldı yine
yarın akşamüsütüde dişçiye ,çene cerrehına gidiyorum dişim alınıcak inşallah onun stresi bir yandan ,başım ağrıyo,tansiyonumu bile ölçmeye vakit bulamadım
eşime volteren kerem sürüp uyuttum,oğlanıda uyuttum,kızda arkadaşına gitti bende ilaç alıp yatıcam ,evi süpürüp silmek yarına kaldı artık,rüyama girer yapamağım işler
iyi geceler ,geçmişi okuyamadım yaramaz bişey yoktur inşallah
bunlar benim az yemiş halim
bende bi tuhaflık var,yemek yemeyi bilmiyorum ben
son 3 aylık şekerime baktırdım hiç sınırdan aşağı düşmemeiş,güya bu dikkat ettiğim halim
daha önce çok diyet yaptım zayıflayıp sonra aldım şimdi yiyerek zayıflayayım diyorum ama az az yiyorum ama herşeyden ,dengesiz yiyorum demek,dikkat etmene sevindim canım biraz çeki düze vereyim yememe
her şekilde bozulur birader annemlik yapma sahurda görüştüm zira kendisi ile ezandan önce regl olduğumu söyledim ezandan sonra olsaydın tv de hocalar dediki oruç tutarsanız olurşimdi ben oruçluyum ya, birden regl oldum diyelim, orucumu bozmasam günah olur mu kine??? ben ezana yakın regl olduysam mesela 3 saat kala bozmuyorum, ama öğleden önce olursam bozuyorum
enerjin bana da geçiyor allah razı olsun akrep eve gidince o yaptı bende yapacam modundayım inandün ne yediim neler yaptım:103:
iftar
1 hurma,bol su
2,5 hamburger(ev yapımı)3 kupa ayran
ara
soda,karpuz
ara
maraş dondurma
sahur
1 hurma,humus,pide,1 bardak ayran,bol su,omega3
akşam eve gittim yemek kolay olunca hemen yıkanmış beyazları astım..salonun perdelerini çıkarttım makineye ıslattım..yemek hazırlığı iftar, sonrası bulaşıkları yıkadım çay servisi yaptım onlar çay içerken salonun camını kapısını sildim ms gibi oldu..perdeler yıkanınca çıkardım makineden taktım..(yaa uyuz oldum takarken koca perde bi taneside demedi nasıl takıcaksın diye benimki tv karşısında hiç bozmadı bile istifini oysa benimkisi pazardan kalma tepkiydi ona ama nerdee anlayan..perdeleri hep o takar.)bir gün önceden uykusuz olunca çok da bişii yapamadım aslında,bol bol kitap okudum uzanarak..ama salonun camı perdeside bitti kaldı oturma odası ile mutfak camı perdesi..birde mutfak dolaplarını halledebilirsem epey yük kalkıcak rutin yıkama silme toz almalar olur artık..bayram temizliğinin yükü azalır iyice..makineye açık renklileri attım bugün gidince asarım artık..
ya bak dedim ben bencede böyle olması gerekiyorezana 5 dk kalsa dahi bozucaksın canım zaten sen bozamasanda hükmen bozulmuş sayılıyor sen boşuna yememiş oluyosun şekercik
spora başlamam gerekiyor enerjim çok düştü benimde gerçekten spor insana enerji veriyor haklısınakrebim enerjine hayranım
Bende kara kara düşünüyorum ayın 29unda kardesimin düğünü var
bayramdan hemen sonra bide düğün telası o temiz evler tekrar telef olacak
sonrasında bir temizlik daha işin kötü tarafı artık kardesim olmayacak evde
sagolsun benim ütümü bile o yapıyordu artık benden de duymaya başlarsınız bulasık ütü işlerini
gideceğine mi üzüleyim bütün iş bana kalacağına mı :121::121::121: (nokta sayı nokta salladım )
bu arada bi adım attım az önce hemen düğünden sonra spor salonuna başlıorum
kendim için bişeyler yapmam lazım evet evet lazım ben bunu yapabilirm güzel olacak iş çıkısı benim için
spor gercekten hem stres attırıyor hemde müthiş bi enerjisi var
geçmiş olsun canımmerhaba 2.takımın güzelleri nasılsınız bakalım?
ben fena değilim oğlum biraz rahatsız boğazı iltihaplanmış yine ya ben amlamıyorum bunu daha 15 gün önce antibiyotikbitti.nasıl oldu anlamadım.
bu arada kaç gündür geliyorum burası tenhaydı bugün ben yokum çok yoğun geçmiş valla.
Akrepçim çok teşekkür ederimm beni davet etmişsinn
Artıkk biryerden başlamak lazımm dedimmm
Daha öncede ben 2008 yılında 9ncu gruba katılmıştımm ve orda 80 kilodan 59a inerek mezun oldumm oldumm canımm
ama 3 ncü doğumla tekrarr kilolarım geri geldii
hamileikte neden se boğazımıı kısamadığımm içinn geri alıyorumm kiloo
Tekrarr eskisii gibii vermekk istiyorumm
verdiğimde kendime güvenim gelmiştiii
bol bol yeni kıayafet alışverişii yapmıştımm amaa şimdii alışverişş merkezine gitmek bile istemiyorumm
neyse kaynaştıkça daha çokk anlatırımmm
günaydııınnnn demeyi unutttuuummm günayyydııınnnnn
hoşgeldin aramıza
3 çocuk mu maşşallah
benim 2 tane
bende yetiştiremiyorum işlerimi,okul zamanı iyi oluyodu yaptığım işi biliyodum
yazın evdeler bi türlü rayına oturtamadım daha işleri yetişmiyolar
çok geçmiş olsunnnbu gün salonumdaki büyük halıyı yıkadım ,domates rendeleyip dolaba attım
bileğimde kemik midir nedir bişey çıktı zorlamaktan ,iyice yerleşmeden nasıl geçer acaba,ağrıda yapıyo
biirde öğlend eşim geldi beli tutulmuş,herşeyini ayağına götürüyoruz ,çok yoruldum bugün ,eşim bir yandan çocuklar bir yandan ev temizliği kaldı yine
yarın akşamüsütüde dişçiye ,çene cerrehına gidiyorum dişim alınıcak inşallah onun stresi bir yandan ,başım ağrıyo,tansiyonumu bile ölçmeye vakit bulamadım
eşime volteren kerem sürüp uyuttum,oğlanıda uyuttum,kızda arkadaşına gitti bende ilaç alıp yatıcam ,evi süpürüp silmek yarına kaldı artık,rüyama girer yapamağım işler
iyi gecelr ,geçmişi okuyamadım yaramaz bişey yoktur inşallah
günaaydıınn
günaydınn canımmmmmmm
bende de tam tersi güzelim yaa
ben kilo alırsam hiçbişey düzenli gitmez gitmemeye başlar hayatımda..
sanırım kendimi bırakınca herşeyi salıveriyorum..ev dağıldıkçada yürüyüşü bile es geçerim.
evimin düzenli olabilmesi kiloma endeksli / kilomu kontrol altına alabilmem için çevrem düzenli olucak
2.takımın güzelleriiiiiiiinasılsınız bakalım
günaydın hepinizeeeeeeeeee
bugün benim doğum günüm ve mutluyummmmmm
her şekilde bozulur birader annemlik yapma sahurda görüştüm zira kendisi ile ezandan önce regl olduğumu söyledim ezandan sonra olsaydın tv de hocalar dediki oruç tutarsanız olurtek ki niyetiniz temiz olsun olurmu bea dedim anneme yıllardır din üstüne ihtisas yapmadım allah biliyor kulundan mı esirgiyeyim daha dün başladım namaza ben biliyorum ki olmaz kardeşim olmazzzz !!!gecesi gündüzü öğleden öncesi öğleden sonrası ezandan öncesi sonrası yok bu işin o muayyen günlerde oruç olmaz namaz olmazz budur benim kalbim bu kanaatte isteyen istediğini yapsın nedir bu hocalardan çektiğimiz ya bazen şüpeleniyorum bunlar müslüman mı diye
enerjin bana da geçiyor allah razı olsun akrep eve gidince o yaptı bende yapacam modundayım inan
ya bak dedim ben bencede böyle olması gerekiyor
spora başlamam gerekiyor enerjim çok düştü benimde gerçekten spor insana enerji veriyor haklısın
geçmiş olsun canım
ayyyyy karabiberimmmmm cancazzzııımmm bende 80 le başladımmmm ayyy o kiloya düşebilecekmiyiiimmm kızzz nasıl aldın o kiloyu acımadın mı kendine yok anacım ben bi verirsem söz veriyorum daha almıyacam yediklerimi hayat boyu dikkat edecemmm söz bak kendime söözzzz
2.takımın güzelleriiiiiiiinasılsınız bakalım
günaydın hepinizeeeeeeeeee
bugün benim doğum günüm ve mutluyummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?