harikasın canımhemen dünkü menümü paylaşım sizlerle
sabah
1 ince dilim ekmek
1 rafadan yumurta
domates-salatalık
öğle
tavuk döner
1/4 lavaş ekmeği
ayran
(1 kupa)
ara
3 kepekli bisküvi
akşam
4 kaşık mantı
salata(yağsız)
yatmadan önce 1 incir+1 armut
dün iftardan sonra alısveriş yaptık annemle spor oldu benim için tempolu yürüdük eve gelirken
akrebim aldım ilacı dün 1 tane attım bile
kızlar bu zımbırtıyı işe çıkarmıyorum ben yalnız ayakkabının içinde sandeletin daha doğrusu kayıp gidiyor aşşağıya bunun için taktik bilen varmı kış olsa hani botun içinde çorap falan sıkılrız başka böyle sorun yaşıyan varmı
birde sol parmağımda kuş gözü var ama cerahilik bir durum yok henüz zımbırtının gelmesi gereken yerin hemen altı kayınca tam oraya geliyor canımın acısı ile fark ediyorum baya bir acıtıyor nasırımı bazen de tatlı tatlı kaşındırıyor tatlı tatlı kaşınınca hoşuma bile gidiyor eve gidince şöööyle kaşıyorum doya doya yafff
2.takımın güzelleriiiiiiiinasılsınız bakalım
günaydın hepinizeeeeeeeeee
bugün benim doğum günüm ve mutluyummmmmm
2.takımın güzelleriiiiiiiinasılsınız bakalım
günaydın hepinizeeeeeeeeee
bugün benim doğum günüm ve mutluyummmmmm
dün neler yapmışım bakalıımmm
iftar
1 hurma bol su
1 kase yüksük çorbası,sumaklı soğan az pide, yeşil biber,turşu
ara,küçük bir salkım üzüm
sahur
1 hurma,2 bardak süt,peynir pide,karpuz,omega3,bol su
ayy akşam çok yedim diye hayıflanmıştım bişi yememişim ayoldemek midem küçülmüş çabuk şişiyor
dün eve gittim o kadar uykum vardıki ağır çekimdeymişim gibi hareket ediyordum resmeneve gider gitmez çamaşırlarımı serdim.çorbamı hazırladım.salonu düzenledim..makineye koltuk kırlentlerinden birtanesini ıslattım..sadece birirni aldı.fermuarlı aslında ama ben komple yıkansın istedim..başlarını koyup yatıyorlar malum yaz ter toz iyice temiz olur hem..
iftar sonrası süt almıştım 5 kilo,yoğurt yaptım.odama geçtim şööle bir dinlenim dedim uzandım oyyuyuyakalmışım eşim geldi uyandırdı napıyosun diye..ama ne kadar güzel uyumuşum düşünün nasıl derinse uyanınca algılayamadım hiçbişeyi..eşime de çok kızıyorum böyle durumlarda kendi uyusa ben rahat etmesi için çabalarken benim için aynı şeyi düşünemiyor nedense çok egoist oluyolar yahu
kalktım artık çayı yapıp demlenmeye bırakmıştım servis yaptım hemen..80 leri seyrettim ohh çay keyfi ile tv dizisi seyretmek ne güzel oluyomuş uzun zamandır tatmamıştım bu duyguyu..
tabii geç bitince bişiide yapamadım gerçi dinlendim iyi oldu..sonrası mutfağa bulaşıkları yıkadım..mutfağı toparladım..abdest alıp namaza geçtim..cüzümü okudum.vakıa okudum..esmaül hüsna tesbihi çektim..50 de mekik yaptım..saat 01:00 i buldu yatmam resmen sızmışım gece 2:30 da sahura kalktım..sabah kalkınca da ütü yaptım..işe geldim
herkese günaydın, çok değişik bir rüya gördüm ama benimle ilgili değil, çok çok güzel bir rüyaydı, keşke denizde yüzen ben olaydımbugün regl olduğumiçin oruç neyim yok, benim zımbırtım da çok sık kayıyor, hatta akrepçim bana gönderdiğinde silikonun birisi kenarından azcık çok azcık açılmış gibydi, o kadar çok alta kayıyor ki şimdi o açıklık derinleşmeye başladı, bu gidişle uzun süre dayanmayacak kopacak gibime geliyor (((((((
etkisine gelince henüz 2 hafta oldu kullanalı,kendimde bir fark gördüm mü dersem yalan olacak, 1 ay kullanımın sonunda net bir yorum yapabileceğim, adet haftamın denk gelmesi de belki yorum yapmamı engelliyor bilemiyorum, ama iştah kesme ve enrji verme olayı malesef henüz görülmedi bende(( hala uyuşuk ve miskinim ama en azından yere bastığımda ayağımdaki o iğrenç acı geçmeye başladı, artık hissetmiyorum
bahocan ben merakla soranlara stres için bu diyorum, hani bileklikleri de var ya onlardan diyorum, iş yerine takarak git bence, günde 2 saatten fazla çıkarmayın dedikleri için etkisi azalabilir.
hem eğitim semineri muhabbetimiz hem de okula gelen müfettiş muhabbeti, nasıl bir camia ama :))))))))
Eki Görüntüle 483485
iyiki doğdun rukgusss iyki doğdun rukgusss:82::119:
harikasın canım
Tam da doğum gününde iyi başlangıç oldu senin için..
Pekii zımbırtını takabiliyomusun ayağın nasıl oldu canım
açık terlik giydiğimde yaşıyorum ben düzeltiyorum artık daha dikkatli oluyorum mecburen canım..
Peki nasıl gelişmelerden memnunmusun şekercik
günaydıııııınn rrukiişşş, mutlu mutlu mutlu yıllaaarraaa iyi ki doğdun, hep mutlu ol hep gül ve bu yaşını zarzayıg geçir inş.....
nice mutlu yıllara sağlıkla, sıhhattle, mutlulukla .............
ellerine sağlık Allah kabul etsin akrebim. malesef eşler böyle konularda düşüncesiz.ben akşam üüt yapıyorum 2 dk çocukla ilgilenmedi bende sinirlendim. dikmiş gözlerini tv ye. ama bir program var içeriden sesi geliyordu gittim baktım. ben bilmem eşim bilir oyun etaplarından birinde eşiniz tv izlerken kaç kere önünden geçebilir 1 dk içinde diye amaninnn o ne öldüm gülmekten ona takıldım birazda. bana hadi senin işin yok mu git ütünü yap da ben tv izleyeyim diyor.. uyuz bıraktım gittim işimin başına.
nice mutlu yıllara sağlıkla, sıhhattle, mutlulukla .............
ellerine sağlık Allah kabul etsin akrebim. malesef eşler böyle konularda düşüncesiz.ben akşam üüt yapıyorum 2 dk çocukla ilgilenmedi bende sinirlendim. dikmiş gözlerini tv ye. ama bir program var içeriden sesi geliyordu gittim baktım. ben bilmem eşim bilir oyun etaplarından birinde eşiniz tv izlerken kaç kere önünden geçebilir 1 dk içinde diye amaninnn o ne öldüm gülmekten ona takıldım birazda. bana hadi senin işin yok mu git ütünü yap da ben tv izleyeyim diyor.. uyuz bıraktım gittim işimin başına.
herkese günaydın, çok değişik bir rüya gördüm ama benimle ilgili değil, çok çok güzel bir rüyaydı, keşke denizde yüzen ben olaydımbugün regl olduğumiçin oruç neyim yok, benim zımbırtım da çok sık kayıyor, hatta akrepçim bana gönderdiğinde silikonun birisi kenarından azcık çok azcık açılmış gibydi, o kadar çok alta kayıyor ki şimdi o açıklık derinleşmeye başladı, bu gidişle uzun süre dayanmayacak kopacak gibime geliyor (((((((
etkisine gelince henüz 2 hafta oldu kullanalı,kendimde bir fark gördüm mü dersem yalan olacak, 1 ay kullanımın sonunda net bir yorum yapabileceğim, adet haftamın denk gelmesi de belki yorum yapmamı engelliyor bilemiyorum, ama iştah kesme ve enrji verme olayı malesef henüz görülmedi bende(( hala uyuşuk ve miskinim ama en azından yere bastığımda ayağımdaki o iğrenç acı geçmeye başladı, artık hissetmiyorum
bahocan ben merakla soranlara stres için bu diyorum, hani bileklikleri de var ya onlardan diyorum, iş yerine takarak git bence, günde 2 saatten fazla çıkarmayın dedikleri için etkisi azalabilir.
amannn sabah da şu 66 aylık çocukların okula başlaması ile ilgili haber vardı onu okudum yine canım sıkıldı. napıcak bu çocuklar hele bir de haberin altındaki yorumlarda biri si demiş ki : "benim çocuğumun adının bulunduğu okula başlayacak (1. sınıf) çocuk sayısı 500 küsür 4 tane 1. sınıf olacakmış. eee sınıf başına 140 çocuk düşüyor yetkililer alın çocuğunuzu başka okula kaydettirin diyor" cidden çok zor iş napıcaz bilemiyorum. ben de 3,5 sene sonrasını düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. herkesin imkanı aynı değil sonuçta gönderecek olan var gönderemeyecek olan nasıl olaacak. içim karardı sabah sabah.
ben de mekik çekiyorum tatlım bakalım bayrama kadar toparlar inş..toparlansın biraz karnım..yanlarım o kadar kalmadı ama işte karnım..ramazan ayı olunca da yürüyüş cd de yapamıyorum en azından mekikle devam edeyim hiç olmamasından iyidir dimi amabir de kızlar ben göğüsler ve koldaki sarkmalar için ( öyle aman aman bir sarkma yok) hareketler yapıyorum günde 50 şer tane. bakalım biraz toparlanma olursa size de yazarım. 4 gündür yapıyorum bu arada en çok faydasını bu bilgisayar başında oturmaktan olan omuz ağrılarımda hissettim daha hafif ağrılarım artık.
taktım dün akşam akrebim
henüz tam iyleşmedi ama rahatsız etmedi
bakalım görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?