geçmiş olsun dileğinde bılunan herkese çok teşekkür ediyorum.dün hiç bişey yemedi.sabah kahvalıdada bi şey yemedi .ağzına alıyor lokmayı acıyor diye geri çıkarıyor ya içim gidiyo süt içebilse süt de içemedi yavrum.uyuyor şimdi bari öyle rahat etsin.bende regl oldum orucum gitti baştan 7 4 te öyle 11 gün etti valla nasıl tutacağım bu borç oruçları bilmiyorum.neyse kızlar akşamada misafirim var oğlum azıcık uyurken iş yapayım ben.menümü de yazayım
iftar makarna,çorba ,salata,tatlı 2 dilim(oğlum hatayken en basit şeyleri yapabildim)
ara 3-4 sarma
sahura kalkamamıştım.şimdi orucum bozuldu fırsatbulursam yerim.
bahocan dediğin yemeği bilmiyorum ama bi ara denemekisstiyorum.farklı şeyleri denemeyi severim ben.
selam kızlar
merhabalarrrrr
bugün öğleden sonra geldim işe izin aldım öğleye kadar
kadir gecesinde sabahladım
allah herkesin duasını da benimkini de kabul etsin
4 rekatlık namaz kılıp dua ettim 12 ye kadar cübbeli hocayı dinledim 12 den sonra namazımı kıldım namaz kılıp dua okurken o da ne saat 2 olmuş sanki daha yeni başlamıştım namaza duaya 2den sonra da çay demledim çay içtim falan dinlendim saat 2,30 gibi 3,00 gibi ömer hoca var kanal 7 de ömer döngeloğlu onu dinledim allah razı olsun bilgilerinden bizede nasip oldu bir hafız vardı kızlar öyle güzel okudu öyle güzel okudu insanın içi titrer allah razı olsun
gecem böyle geçti ...
Allah kabul etsin canım..
ben de ibadetle uğraştım bol bol kuran okudum tesbih çektim sonrası uykuya yenik düştüm acaip ağırlı çöktü üstüme..dedim azıcık yatiim nasılsa sahura az kaldı kalkarım devam ederim..bir uyandım saat 05:00
yaa bugün yine sahursuzum ama hamdolsun kötü değilim..bu saate kadar rahat geldim..az kaldı bakalım iftara sağlıkla kavuşurum inş..
tatlım akşam yatarken ayağına kısa çorap geçir..gün içinde ayağına bol gelme surumu varsa üst kısma pamuk yerleştir sabitlenir..
hasbiyallah ve nimel vekil
nimel mevla ve nimel masir
bol bol oku canım...
vee
esselam-ya mucib-ya fettah-ya hamid-el mümin-el muheymin-er rakib-el hafız
esmalarını çek devamlı..inan beni güzel haberlerle aricaksın..benim de evdkilerle çok sıkıntılarım vardı..
bu esmaları bir abla bana yazdırdı ilk gününde süper değişmler gelişmeler yaşadım..sıkıntı yaşan varsa sizler de çekebilirsiniz kızlar..inanın hafiflersiniz..
34:
canım bizim üniv mescidi var onun dışında misafirhanesi var mescid kız erkek öğrenci çalışan herkese açık sorun şu açıklamayı uygun görmediğim bazı sorunlar var başımızı ağrıtan ki her iş yerinde olur birileri var her yerde her zaman zalimlik ediyorlar belki dile getirdem onunda üstlerine izin alırım ama sonunu biliyorum görevine 1,30 da başlıyor diye diğerleri fitleyecek şikayete konu olacak ve ben iyi biliyorum ki rektörlük soruşturma açacak adım gibi biliyorum tek başıma kalacam diğerleri organize edilecek sahit bulamıyacam benim geçireceğim ilk haksız yere soruşturma olmayacak biliyorum ama artık itlerle soysuzlarla allahtan korkmazlarla uğraşmak istemiyorum allah herkesin yüreğine benim yüreğime fısıldadığı gibi ben burdayım herşeyi görüyorum sözcüklerini fısıldamayı nasip etsin ammmiiinnnn
bak canım ben o konularda tecrübeliyim tecrübelerime güvenirmisin bilemiyorum bende acemilikte böyle şeyler yaşarken bu hususlarda deneyimli insanları dinlemeyi tercih ettim onların nasihatları allah razı olsun cümlesinden böyle şeylerde ciddiye almıyacaksın sen ne kadar ciddiye alırsan konuyu bilmiyorum ama küçücük de olsa konu büyür kocaman olur işe konsantre olamazsın yaptığın her yanlış seni daha da zora sokar onların eline koz verirsin dik dur kesinlikle en büyük tavsiyem böyle iki yüzlüleri fark ettiysen fazla muhabbet etme onlar senin ağzını ararlar düşüncelerini karşı tarafa aynen aktarırlar onun ne düşündüğünün yada sana yapacağı şeyleri senden saklarlar bu işler böyledir hayatında fazlalık var tatlım o fazlalıkları beynin ve gönlün de razıysan hayatından çıkar en büyük tavsiyem de iş dışında hiçbir konuyu görüşme onlarla özel hayatın olur başka bişey olur asla merhaba de o kadar senle muhabbet ayağı yapacak olurlarsa iş varda de kusura bakmayın de eline al bir dosya incelemeye başla ...ben yaşayarak ve büyüklerime danışarak yetiştim eğer zorlandığın ve senin içinden çıkamadığın ve birinin fikrine ihtiyacın olursa özelden görüşebiliriz soruların olursa kesinlikle çekinmeden sorabilirsin canım sıkma canını
birde ben ne zaman zora düşsem la havle vela kuvveten illahi billahi sabirin okudum akrebin tesbihlerini de hemen not alıcam
oluyor böyle şeyler
zaman sadece birazcık zaman ver su akar yolunu bulur ....
not alıyorum bu tesbihleri teşekkür ederim akrep ... allah razı olsun senden
bende var akrep biliyorsun benim ulaşım sorunum var cumadan izin aldım cuma çıkıyorum kabul edersen perşembe vereyim kilomu bayram dönüsü çarş göreve geri dönecem nasipse ya da bana bir çözüm bulabilirsen aybik köyde tl çekmiyor o bildirsin diyecem dur bakalım o kendinin kini bile bildiremiyecek galiba ...
merhaba kızlar nasılsınız benin oğlum hasta yine oofff o kadar moralim bozuk ki gece hep ateşliydi yine boğazı şişmiş bu yaz çok çektik valla bu hastalıktan kışın bile böyle olmamıştı.neyse önceden söylemiştim yarın ve öbür gün misafir gelecek ne yaprım bilmiyorum.
çok geçmişş olsunnnn çocuklar hasta olunca çok üzülüyorummerhaba kızlar nasılsınız benin oğlum hasta yine oofff o kadar moralim bozuk ki gece hep ateşliydi yine boğazı şişmiş bu yaz çok çektik valla bu hastalıktan kışın bile böyle olmamıştı.neyse önceden söylemiştim yarın ve öbür gün misafir gelecek ne yaprım bilmiyorum.
Takım kaptanı paylaşım alanında oylama başlattık... İlginiz için teşekkürler...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-588.html#post26015216
çok geçmiş olsun canım yaa..zor çocukların hasta olması..selammm
benim oğlanda ateşlendi ...uyuyo , canım sıkıldı şimdi
kızım babasıyla okula ön kayıda gitti ben gidemedim
oğlan uyurken temizlik yapayım biraz ,evin işide yap yap bitmiyoo
Allah kabul etsin canım..Allah kabul etsin
bende akşam kuran okudum
oğluşumda namaza gitti
oruç tutamıyorum içimi sızlatıyo tutamamak
allah razı olsun akrebimm okumazmıyızım hemen not edıyorum okuyacam hergün. allah zalimlerin şerrinden korusun inş. bugünde iş yerınde sıkıntı yaşadım. daha önce bahsettığım sahıs diğer oda arkadasıma bana karsı doldurmuş oda gelmiş bana catıyor. doğrusunu anlattım kıza ama ben yıne salma sümük ağladım. bıktım artık ne zalim ne utanmaz ne terbiyesız bu cocuk ya. bildiğin düşmanlık besliyor. yüzümüde gelip 1 kelime söyleyemıyor anca arkamdan atıp tutuyor ınsanlara beni kötülüuor. bas edemıyorum artık bununla
Benimde reglim bitti ve bende oruçluyumm bugünn
gece kızım kuran okudu bende takip ettimm kuzumu daha 13 yaşında amaa çok güzel öğrendii geçenn sene
bende okurkenn beni takip etti yavrummm
onlarıda gece kaldırdımm onlarda oruçç
akşamada kuru fasülye yapıyorumm oruçç tutuklarında nedense kuru fasülye istiyorlar bendennn
birde artıkk dünden berii büyük kızı yemekte uğraşırken yanıma allıyorumm
hadii domatesii rendele sarmısağı soy döv derkenn baktınn o hazırladııı yemeğii babasıda çokk lezzetlii olmuşş deyipp 2 tabakk yedii sarmısaklı köftedennn
artıkk birşeyler öğrenmekk istiyormuşş kızımmm ,bende neden olmasınn dedimm en azından gördükçe aklınmda kalırr elininn yatkınlığıı olurr
benimm gibii olmasınn evlendiktenn sonra öğrendimm ve annemii arardımm heppp
selam kızlar
merhabalarrrrr
bugün öğleden sonra geldim işe izin aldım öğleye kadar
kadir gecesinde sabahladım
allah herkesin duasını da benimkini de kabul etsin
4 rekatlık namaz kılıp dua ettim 12 ye kadar cübbeli hocayı dinledim 12 den sonra namazımı kıldım namaz kılıp dua okurken o da ne saat 2 olmuş sanki daha yeni başlamıştım namaza duaya 2den sonra da çay demledim çay içtim falan dinlendim saat 2,30 gibi 3,00 gibi ömer hoca var kanal 7 de ömer döngeloğlu onu dinledim allah razı olsun bilgilerinden bizede nasip oldu bir hafız vardı kızlar öyle güzel okudu öyle güzel okudu insanın içi titrer allah razı olsun
gecem böyle geçti ...
Allah kabul etsin canım..
ben de ibadetle uğraştım bol bol kuran okudum tesbih çektim sonrası uykuya yenik düştüm acaip ağırlı çöktü üstüme..dedim azıcık yatiim nasılsa sahura az kaldı kalkarım devam ederim..bir uyandım saat 05:00
yaa bugün yine sahursuzum ama hamdolsun kötü değilim..bu saate kadar rahat geldim..az kaldı bakalım iftara sağlıkla kavuşurum inş..
selammm
benim oğlanda ateşlendi ...uyuyo , canım sıkıldı şimdi
kızım babasıyla okula ön kayıda gitti ben gidemedim
oğlan uyurken temizlik yapayım biraz ,evin işide yap yap bitmiyoo
Benimde reglim bitti ve bende oruçluyumm bugünn
gece kızım kuran okudu bende takip ettimm kuzumu daha 13 yaşında amaa çok güzel öğrendii geçenn sene
bende okurkenn beni takip etti yavrummm
onlarıda gece kaldırdımm onlarda oruçç
akşamada kuru fasülye yapıyorumm oruçç tutuklarında nedense kuru fasülye istiyorlar bendennn
birde artıkk dünden berii büyük kızı yemekte uğraşırken yanıma allıyorumm
hadii domatesii rendele sarmısağı soy döv derkenn baktınn o hazırladııı yemeğii babasıda çokk lezzetlii olmuşş deyipp 2 tabakk yedii sarmısaklı köftedennn
artıkk birşeyler öğrenmekk istiyormuşş kızımmm ,bende neden olmasınn dedimm en azından gördükçe aklınmda kalırr elininn yatkınlığıı olurr
benimm gibii olmasınn evlendiktenn sonra öğrendimm ve annemii arardımm heppp
Allah kabul etsin canım. bende akşam tam kur'an okuyacağım yok olmadı oğlan rahat vermedi. ben de o uyuduktan sonra namaz kur'an işlerimi hallettim. Allah'ıma şükürler olsun ki yılda sadece bir gece bu şerefe nail olabiliyoruz onu da kaçırsaydım çok üzülecektim.
ufff kaptanım Allah kabul etsin. rabbim sabrını veriyor
ev işi malesef nankör.......
maşallah nazar değmesin. ben de çok erken yaşta öğrendim yemek yapmayı. sonrasında da devam ettim. hatta üniv. tatillerinde anneme sen git napıcaksan yap ben evdeki işleri hallederim derdim. içinden gelerek yapması en güzeli
canım üzülme bir haftaya yakındır benimki de yemiyor ben de zorlamıyorum anneme de dedim dert etme diye sen de üzülme ne olur dönem dönem ki seninki hasta yapacak birşey yok öyle ya da böyle bir şekilde yiyecek.
çok teşekkür ediyorum canım.sende takma kafana canım boşver nasıl olsa herkes biliyormuş boşuna kafanı meşgul etme tatlım .allah razı olsun akrebimm okumazmıyızım hemen not edıyorum okuyacam hergün. allah zalimlerin şerrinden korusun inş. bugünde iş yerınde sıkıntı yaşadım. daha önce bahsettığım sahıs diğer oda arkadasıma bana karsı doldurmuş oda gelmiş bana catıyor. doğrusunu anlattım kıza ama ben yıne salma sümük ağladım. bıktım artık ne zalim ne utanmaz ne terbiyesız bu cocuk ya. bildiğin düşmanlık besliyor. yüzümüde gelip 1 kelime söyleyemıyor anca arkamdan atıp tutuyor ınsanlara beni kötülüuor. bas edemıyorum artık bununla
canım inan iş miş yapamıyorum yaptıklarımda hep hata oluyor aşırı dalgınım. bunun bana attığı iftaralardan bıktım kendi savunacak dahi gücüm kalmadı. gercı herkes kımın ne mal olduğunu biliyor ama yınede ınsan hoşlanmıyor bu durumdan. herkesle uzun uzun sohbet etmekten kaçınıyorum arama masafe koydum artık
canım benim çok gecmiş olsunn.
çok geçmişş olsunnnn çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum
mai beyaz sen daha önce 2007 yılında 6ncı grupta yarışmıştınn değilmii nickinn başkaydı
hamile kalınca ayrılmak zorunda kalmıştın sanki
selam kızlar kaptanım ne güzel bir paylaşım bu böyle. ben de haftasonu bayram için güllaç yapayım diyorum ama önce anneme gidip tatlısını yapsam daha iyi olacak kardeşimde geliyor malum. bakalım hayırlısı ile bu bayramı da göreceğiz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?