***2. TAKIM 270. ETAP***
akrep33 ( 66.3 / 66.3 / 0 / 0,0%)
aybüke07( 67.5 / / / %)
genic( 58,4 / / / %)
bahiresemanur( 73 / 72,5 / 0.5 / 0.68%)
rukgus( 85 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 78 / 78 / 0 / 0% )
krakker(78,9 / 77,5 / 1,4 / 1,77%)
2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ:
slm kızlar...
kilo bildirimimi yaptım aynıyım ayol aynı... şişlikten ama bilkiyorum pes etmiycem yenicem.. sabah sabah kahvaltımı kuru meyvelerle yapıyorum... işe yarar belki...
evet kilomu onun için bugünden bildiriyorum ben
geçen hafta 73,00
bu hafta 72,50
yarım kilo daha vermişim kızlar
yalınz karın çatlaklarına vazelin sürüyorum ya
arkadaş dün akşam bir çatlak daha fark ettim fark etmedim kaşındı el attım öyle fark ettim hiiii çatlakkk dedim
gece de miğde üstü kaşınıyordu elime birşey gelmedi ama sıcaktan kaşınıyordu herhalde
çatlakları böyle fark eder oldum kaşıntı sendromu yaşıyorum işten gider gitmez duş alıp kendimi kremliyorum ayaklarımı karnımı
böyle olacağı belliydi ama o koca karın eridi daha yeni yeni etkisi ortaya çıkıyor
***2. TAKIM 270. ETAP***
akrep33 ( 66.3 / 66.3 / 0 / 0,0%)
aybüke07( 67.5 / / / %)
genic( 58.4 / 57.8 / 0.6 / 1.03 %)
bahiresemanur( 73 / 72,5 / 0.5 / 0.68%)
rukgus( 85 / 84.2 / 0.8 / 0.94 %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 78 / 78 / 0 /%)
krakker(78.9 / 77.5 / 1.4 / 1.77%)
2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ:
evet geçen haftalardaki şişliği atıp muradıma ermeme az kaldı Allah' ım çok mutluyum. tabii bundan 3 gündür yaptığım şokun etkisi var mı bilemeyeceğim. geçen hafta artık isveç falan yapmayı bile düşündüm bunu kırmak için itiraf etmeliyim. bu haftada tartı beni yanıltsaydı yarın başlıyordum isveç diyetineki tam bir ölüm orucu gibiymiş o da.
canım sen nerelerdesin bakiim..göbeğindekii çatlaklarımıı sürüyorsunn vazelinn canımmm,herhangi bir markası varmıı bende alıpp süreyimm birde topuklarımınn altıı yara olmuşş oralarada sürsem iyi olacak
merhaba kızlar telden girdm kk ya.gecmsi okuyamadm ama kilo veren herkesi yürekten kutluyorm.gecen hafta kilom: 80.4 bu hafta: 80 e düşmusm cok mutluym
uff bak ben onu unutmuştum kardeşim içli köfte istedi onu da yapmam lazım. yok normal köfte hazırladım yoğurdum şeklini verdim buzluğa koydum bayramda sıkışmak istemiyorum. ama bak içli köftede yapıcam kardeşim istedi ve hayatımda ilk defa Allah utandırmasın. netten baktım da bir kaç tarif aldım. aklıma yatanı yapıcağım güzel olursa buzluğa da atıp saklayabiliyormuşsun koyacam buzlağa bayramda yapıcam sana da söylerim güzel olursa eğer. ben bir deneyeyim denemeden yazmayayım içli köfteyi.
diğer şeyler derken mesela gül börek yapıyorum peynirli boz dolaba poşetine sıralıyorum 10 tane kadar onları öylece buzluğa koyuyorum. pişireceğimde de yarım saat önce buzluktan çıkarıyorum fırın tepsisine diziyorum yumurtasını sürüp susam çörekotu ne koyacaksam koyuyorum üstüne fırında pişiriyorum. mesela kek yaptığımda kalırsa dilimliyorum yine buzsolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum çıkarıp ısıtıyorum. tavuk aldığımda kuşbaşı yada şinitzel hemen baharat biraz tuz biraz da süt harmanlıyorum buzluğa. tae fasülye aldığımdaki hep 1 kilo alırım hepsini ayıklar yarısını hemen pişiririm diğer yarısını kaynamış suda birkaç taşım kaynatıp hemen buzdolabı poşetine ordan da soğuyunca buzluğa. patlıcanları ala ala soyup halka halka doğrayıp içine de şimdi mevsimi 2 domates rendeleyip buzdolabı poşeti ve buzluğa. hem pratik hem de hazır oluyor. sen sor ben sana anlatırım bebişim.
canım sen nerelerdesin bakiim..
kötü bişii yok umarım..
tebrikler canım..harikasın böyle gram gram gidicek inşallah
Ben diyete 86.8 ile başladım ve şimdi 85.9 geldimm sabah ama nasıll hesaplayacağımıı unutmuşumm
nasıl hesaplanıyorduuu yapayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?