yaz tabiki canım..hangimiz her geldiğinde burda birilerini bulabiliyorki..sen yaz bişiler arkadan gelen seni cevaplar zincir böylelikle uzar gider..
ehh eski üyesin ama kuşumm
hayıır tam aksinee çok kısa sürüyor..önceden epey ıslı kalıyor ya çok kolay oluyor o yüzden..
sanırsam ki bu hafta birinci olmuşuz.... tebrikler arkadaşlar
çok geçmiş olsun canım1. olmuşuz 1.
bugün dişçiye gittik dikişlerim alındı ,kurtuldum zannediyodum ama 20 liğin yanında dolgulu dişim vardı kist yapmış ,onuda cerrah alırsa daha iyi olur dedi dişçim
dişçiye zar zor gidiyorum zaten bide cerrah ,ameliyathane girince işin içine korkuyorum,korkulacak bişeyde yok aslında bu daha kolay bi operasyon olucak bakalım ne zaman giderim onada
kızlar benim oğlan dişçiden geldikten sonra karnım ağrıyo,midem bulanıyo diye bayağı sızlandı
banyo yaptırdım banyodan sonra burnu kanadı ,üstü başı kan içinde kaldı ilk defa oluyo böyle bişey ,önemli değildir dime
2 gündür hastaydı ateş ve kusması vardı ,bu gün iyiydi ,bir daha kanarsa soluğu doktorda alıcam çok korktum
Diyewtisyeninn bana çok ekmekk vermesi kafamı karıştırdı ve burda bir arkadaş ona vereceğin parayı spor salonuna ver deyince kafama yattı canımm,bende gitmicem bir daha
bayramdan sonra yazılıyorumm spor salonunaa
evet bende çok mutluyumm verdiğimm kiloylaaa
bir öğreneyimm ceptenn resim yüklemeyi bilgisayara cuma günleri kilomunn resimlerinii yükleyeceğimm eğer yapabilirsemmm
cevizliyii ben sevemedimm ya cevizler değişik bir tat veriyor sankiii
birgün ıspanaklısınıı yapmak istiyorumm ama evdekiler yermii bilmiyorumm öyle çokk değil saten
az yapacağımm onuda haşlayıp sarmısaklı yoğurtla ikram ediyorlarrr
çok geçmiş olsun canım
eee ikinciyi neden bekledinki hemen götürseydin doktora
öyle olsun canmsağol canım burun kanaması için önemsiz diyorlar genelde ,burnu çok kuruydu kuruluktandır diye düşündüm ama aklımda soru işaretleri var tabi
kızlar ben bugün anneciğme gidiyorumm
bayramda ordayız bayram sonrası doktor kontrolüm var
cumaya yazamazsam aynı yazarsınız kilomu olurmu :44:
hepinizin güzel , mutlu en önemlisi sağlıklı bir bayram geçirmenizi diliyorum
Allaha emanet olunnn
herkese merhaba arkadaşlar, herkesin geçmiş bayramını kutlarım, Allah yenilerine kavuşturmayı nasip etsin diyelim, benim bayram maceram şimdilik bitti, okuların açılmasına da az kaldı, ne tarihe bakasım var ne de takvimebugün kızım anne bana sen bak, gitme okula diye sicim sicim ağladı, o ağladı ben ağladım birbirimizle vakit geçirmeye yani tüm günü birlikte geçirmeye çok alıştık, bu anlamda çalışmaktan nefret ediyorum okulun ilk haftasından nefret ediyorum kızımdan ayrılmaktan nefret ediyoum
günaydın canlarhava sıcak uykum kaçtı selam vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?