Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende daha başlamadım kış içinn
sadece porsiyonlukk kendime tavuk köftesi hazırladımm ilk defa yaptımm tavuk kıymasından çok beğendimmm
menemenlikte yapacağımm bu sene biberle domatesi kavurupp kavanozlara koyacağımmm

***2. TAKIM 270. ETAP***

akrep33 ( 66.3 / 66.3 / 0 / 0,0%)
aybüke07( 67.5 / 67,5 / 0 / 0,00%)
genic( 58.4 / 57.8 / 0.6 / 1.03 %)
bahiresemanur( 73 / 72,5 / 0.5 / 0.68%)
rukgus( 85 / 84.2 / 0.8 / 0.94 %)
bulbul( 64.7 / 64,7 / 0 / 0,00%)
kelebekcearzum( 78 / 78 / 0 / 0,00%)
krakker(78.9 / 77.5 / 1.4 / 1.77%)
karabiber01( 86,9 / 85,9 / 1 / 1,15%) eski üye geri döndü

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: 0,62%

tatlım hayırlı olsun takıma girişin..
ama lütfen son zamanlarda azalttığın paylaşımlarını çoğalt..

işte buldum aradığım kişiyi
ben de o kavanoz işini merak ediyordum..çok başarılı bir çalışma oluyor..nasıl yapıyorsun canım

Afiyet olsun,
Bende senin gibii yapıyorummm,köftelik bulgura irmik katıp suyla ıslıyorumm yarım saat sonra 1 yumurta ,salçatuz karabiber koyup yuğuruyorumm
sarmısaklı köfte yada topalak çorbasınıda öyle yapıyorumm
birde kıymasına ceviz koyuyorlar onuu hiç sevmiyorumm

Ben köftelikk bulgurunn paketinii yenii açmışsam yarını koyuyorumm irmiğii ondan daha az olacakk 1 buçukk su bardağı kadar ıslaa sonra 1 yumurta,salça baharat yoğur ama sıkılmadann iyice özleşene kadarr
açmayıı biliyorsunn güzel içlii köftelerinn oluyorrr

Biz soğanı boll kullanıyorumm yarım kilo kıyma 10 soğan gibii
bunları kavurupp sonra margarin eklerizz ,salça baharattta koyduktan sonra soğur ve buzluğa koyarımm iyice donduktann sonra başlarım yapmaya
tam adana usulü yani yağlı ve salçalıı

Tamamm canımmm
Aslında buraya gelip okuyorumm ama bakıyorumm sayfa hiç ilerlemişş ve kimseyide tanımayınca biraz uzak kaldımm gibii olduu
kimse olmada benn yinede gelipp yediklerimii yazarım canımmm
bu arada eski üye geri döndü çok hoşuma gitti

yağ-süt ya da yağ-yoğurt olarak evdeki duruma göre sürüyorum.patlıcan işini annemden öğrenmiştim bende onun gibi bazen halka halka bazen de küp küp tabii daha uzunu domateside rendeleyip poşetleyip dolaba koyuyorum.

Ben diyete 86.8 ile başladım ve şimdi 85.9 geldimm sabah ama nasıll hesaplayacağımıı unutmuşumm
nasıl hesaplanıyorduuu yapayımm

canım bir haftada müthişki sen diyetisyen kontrolündesin ben yanlış hatırlamıyorsam. hadi sana o zamanda dedim hergün menülerini paylaşki bakalım sen ne yiyosun içiyosun belki seninle aynı olanlarda senin menülere eşlik eder.

uuffff bu yoğurma işi uzun sürecek herhalde. ben gibi sabırsız nasıl yapacak bakalım bu akşam yapıyorum kardeşim yarın sabah burda yarın öğlen yer artık ben hazırlayayım da.

yok ben o kadar yağ ve salça kullanmam sanırım dengelerim.

olsun tatlım sen yaz bazen ben geldiğimde de kimse olmuyor ama ben de paylaşıyorumki bu hepimize olabiliyor.

ayy ben çok severim o cevizli olanı

benim kıyma azdı am yarımkilo değildi
soğanlarda büyüktü zaten bol oldu soğanı aslında

yaz tabiki canım..hangimiz her geldiğinde burda birilerini bulabiliyorki..sen yaz bişiler arkadan gelen seni cevaplar zincir böylelikle uzar gider..
ehh eski üyesin ama kuşumm
.

uuffff bu yoğurma işi uzun sürecek herhalde. ben gibi sabırsız nasıl yapacak bakalım bu akşam yapıyorum kardeşim yarın sabah burda yarın öğlen yer artık ben hazırlayayım da.

.

hayıır tam aksinee çok kısa sürüyor..önceden epey ıslı kalıyor ya çok kolay oluyor o yüzden..

***7. TAKIM 270. ETAP***

SAPHIRA (84 /83.5 / 0.5 / %0.60)
nev81 (83 / 82.6 / 0.4 / %0.48)
İpekyol (72.8/72.8/0/%0)
ananee (74.6/74.9/-0.3/-%0.40)
yagmurdamlasi26 (62.0 / 61.4 / 0.6 / %0.97) izinli
pasam3405 (83 / 83.8 / -0.8 / %-0.96)
shopaholic (81.5 /81.5 / 0 / %0)
maviyesil1999 (63 / 63 / 0 / %0)
gerbera1987 (88.9/87,9/1/%1,12)
maibeyaz (60/60/0,0/%0,0)
senarist (108.9/107.6/1.3/%1.19)
yesilerik (65.9 /65 / 0,9 /% 1,4)

7. Takım Ortalaması: % 0.37

selam kızlar listemizi kontrol eder misiniz?

tatlım kusura bakma yeni girdim kk ya bugün benim işler çok yoğun malum bayram öncesi olunca..
sen de zaten paylaşıma atmışsın..
ellerine sağlık tatlım

herkese iyi bayramlar şeker tadında bir sevdiklerinizle, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram diliyorum arkadaşlar..............

sanırsam ki bu hafta birinci olmuşuz.... tebrikler arkadaşlar

1. olmuşuz 1.

bugün dişçiye gittik dikişlerim alındı ,kurtuldum zannediyodum ama 20 liğin yanında dolgulu dişim vardı kist yapmış ,onuda cerrah alırsa daha iyi olur dedi dişçim

dişçiye zar zor gidiyorum zaten bide cerrah ,ameliyathane girince işin içine korkuyorum,korkulacak bişeyde yok aslında bu daha kolay bi operasyon olucak bakalım ne zaman giderim onada

kızlar benim oğlan dişçiden geldikten sonra karnım ağrıyo,midem bulanıyo diye bayağı sızlandı

banyo yaptırdım banyodan sonra burnu kanadı ,üstü başı kan içinde kaldı ilk defa oluyo böyle bişey ,önemli değildir dime
2 gündür hastaydı ateş ve kusması vardı ,bu gün iyiydi ,bir daha kanarsa soluğu doktorda alıcam çok korktum

Diyewtisyeninn bana çok ekmekk vermesi kafamı karıştırdı ve burda bir arkadaş ona vereceğin parayı spor salonuna ver deyince kafama yattı canımm,bende gitmicem bir daha
bayramdan sonra yazılıyorumm spor salonunaa
evet bende çok mutluyumm verdiğimm kiloylaaa
bir öğreneyimm ceptenn resim yüklemeyi bilgisayara cuma günleri kilomunn resimlerinii yükleyeceğimm eğer yapabilirsemmm

ayy ben çok severim o cevizli olanı

benim kıyma azdı am yarımkilo değildi
soğanlarda büyüktü zaten bol oldu soğanı aslında

cevizliyii ben sevemedimm ya cevizler değişik bir tat veriyor sankiii

birgün ıspanaklısınıı yapmak istiyorumm ama evdekiler yermii bilmiyorumm öyle çokk değil saten
az yapacağımm onuda haşlayıp sarmısaklı yoğurtla ikram ediyorlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…