Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar yaz boyu beyaz sandalet aradım, bir türlü ddenk gelmedi denk gelenler ya çok uçuk fiyatlıydı ya da güllü dallı çiçekliydi, ben dümdüz sade kiibar bir sandalet aradım ama bir tülü istediğim gibi bulamamıştım, bugün de sırf beyaz sandalet aramaya çıktık eşimle, bej var, süt kahve var, ama aradğımı gibi sade beyaz sandalet yok derken ceyo ya girdik, orda beyaz bir sandalet buldum, böyle dümdüz, sade ama malesef neferet ettiğim parmak arası!! çaresizce denedim ayağımda beğendim, eşim de beğendi, tam alacaktım kiii, hemen yanındaki düz siyah sandalet dikkatimizi çekti, tam aradığım özellikte ama rengi siyah!! eşim illa bir dene dedi, denedimi ayağımda mükemmel durdu, ihtiyacım beyaz olmasına rağmen siyah sandaleti aldım çıktım acaba beyaz sandaleti mi alsaydım diye aklım karıştı yaaaaaaaaa, bulabilirsem birazdan size resimlerini göndereyim, sizce siyah mı beyaz mı iyi olur??

Bende menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek,2 kaşık lor ve domates
ara
7 tane üzüm
öğlen
3 kaşık ıspanak kavurması üzerinde 4 kaşık yoğurt ve 1 dilim ekmekk yanında 1 soğan
ara ,
1 elma
nescafe ve yeşil çay
akşam
3 köfte ,ve 4 kaşık yoğurt ekmekk yemedimm yanında
3 litre su içtim
arada 2 tane üzüm başka birşey istemedi canım

evet canımm haşlanmış şekilde var ogün arkadaş taze verdi bende değerlendireyimm dedimm
kızım sabahçı okuldan gelince hemen dersaneye gidecek en azından dolaptan alınca hemenn pişiriridiim ona göree
pirinci kavurayım yoksa çiğdenmii yapayımm
aslında biz adanalılar dolmanınn içini kavurmadan yaparız o yüzden bilmiyorumm

Günaydın kızlar herkese.

Aybüke siyah daha kullanışlı ama beyaz da çok şıkmış canım. Ben olsam sanırım beyazı alırdım.

espri anlayışınız iyii ama bebeğim bu genlerle alakalı

haklısın kuşum evde kaldık yaa nasıl özeniyoruz bende 87liyim kaldık kaldık

allah kabul etsin tatlım...
evde kaldın haaa bende arzu gibi 82 liyim canım sen sıranı bekle

işte aldığım siyah sandaletEki Görüntüle 497982

bu da diğeri almadığım beyaz sandalet, tabi önden çok daha güzel duruyor buEki Görüntüle 497984

siyahı aldıysan iyi etmişsin senin malın benim malım nede olmasa komşuda pişer bizede düşer beyaza gelince benim pembe terliği hatırlıyormusun bilmiyorum giymiyorum diye annem o terliği birine vermediyse evde biryerdedir parmak arası canımı nasıl acıtıyordu tecrübeyle sabitledik artık parmak arası asla para vermem kullanışlı olmuyor canın acıyor

canım düz senin yazını görür görmez hemen dediğini yaptım. çok teşekkür ederim.

canım inan benimde bunu etrafıma anlatmaya çalışmam 2 senemi aldı. onlarda alıştılar artık bana ve yeme düzenime en azından benden gördükçe onlarda dikkat ediyor onlara da bir faydam dokunuyor. :)))

cancağızım bende yemeyi çok severim ama dozunda yiyorum. canım kebap mı çekti sadece etini yiyorum sıfır ekmekle yanında mutlaka salata en büyük tercihim. eğer olamayacak durumdaysa 2 kaşık yoğurt. tabii sonraki öğünleri daha hafif geçiriyorum aslında gün içindeyse sorun olmuyor akşama kadar dengeleyebiliyorum amma eğer akşam öğünüyse ertesi gün dikkat günü oluyor.

günaydınlar...

ben geldim hareket enerji bakanı iki gündür takip ediyorum çoğunuz beni tınlamıyor kardeşim aaaa olmuyor yawwwww..

azıcık ciddiye alıveriğn benide ne olur sankim...

bu gün itibari ile not defterimi açtım kim ne yapmış yazıyomu yazmıyo mu ifşa edecem artıkın....

dünkü menüm..

sabah...küçük bir gül böreği ama hamurundan çok ıspanak yedim içinde... iyi de oldu böğürtlen çayıyla
öğlen... tavuk suyuna çorba... 2 dilim ekmek organik tam buğdaydan
akşam... nektarin-üzüm azıcık....

siyah çay 8 kupa... türk kahvesi 2 tane..2 yeşil çay portakallısından.. 1,5lt su (düşüş var )

kitap okumadım dün gece...
2 saat yürüyüş..
akşam evde çamaşırları yıkadım astım..
bir sepet ütü yaptım...
bu gün için taze fasulye yaptım...biber dolması yaptım... cacık ve çorbayla akşam işi bağlarım dedim..

mutfağı sildim fayanslarını yerlerini dolapları yoruldum duş aldım yattım...

cuma akşamı gece 1 de erdek yolcusuyum 3 ne kadar sonrası Allah kerim..

herkese günaydın.

kızlar pek cavap yazamıyorum ama yazılanları ara ara girip okuyorum çok yoğun bir hafta bizim için hiç yerimde oturamıyorum bu hafta işim arşivde ve bitmezzzzz gibi görünüyordu neyseki yarısını hallettik şimdi kaldı yarısı onuda 2 güne bitirmeyi düşünüyoruz bakalım.

hepinize kolay gelsin arkadaşlar........

Ayyy aynen bende valla ama yarın dip köşe temizlik yapicim evimi misler gibi yapicimmmm.

benimde ilk düşüncem öyleydi vazgeçtim. oğlumla gezip dolaşacağım onunla vakit geçireceğim arkadaşlarımla buluşacağım. haftaspnu hallederim evi. bu sefer kendime vakit ayıracağım...

arzucum ve bahirecim söz bu haftayı telafi edeceğim arkadaşlarım doğru düzgün paylaşımım yok biliyorum ((( söz telafi edeceğim beni kara listeye almayın. yoksa ben de ne işlerden geri kalıyorum maşallahım var ne de menülerden. ben geçen hafta için sayım yapmıştım ama bu haftanın sayımını yapamadım (( bir arada onu halletmem lazım hemencecik.

arzu erdeğe bende gitmiştim seneler seneler önce çok güzeldi sen zaten biliyormuşsun orayı. eee sonra gelecek misin antalya' ya sonrası için planın ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…