eveeeettt sporlar başlasın bakkiiimmmm.
cuma // cumaretsi// pazar// pazartesi// salı// Çarşamba // perşembe//
akrep :cuma yok//c.tesi 3 saat yürüyüş// pazar yok//p.tesi yok// salı 30 dk. yürüyüş,70 mekik
aybuke: cuma-yok // c.tesi-yok// pazar-yok// p.tesi -yok//salı- yok//
genic:
bahire:cuma yok /cumartesi yok /pazar 50 mekik/pazartesi/yok/salıyok/
rukgus:
arzum:
bülbül:
nurceng:
karabiber:
irem- özge:
oy kıyamam ben sana Allah bağışlasın şu evlatlarınızla olan iletişiminize öyle çok imreniyorum ki... varsın her gün copy paste olsun ama sendekinden bir tanede bende olsun... Hayırlı evlat hayırlı eşle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömrün olsun inşallah her günün aynı geçsede yaradan eksikliklerini göstermesin.....
evet canımm haşlanmış şekilde var ogün arkadaş taze verdi bende değerlendireyimm dedimm
kızım sabahçı okuldan gelince hemen dersaneye gidecek en azından dolaptan alınca hemenn pişiriridiim ona göree
pirinci kavurayım yoksa çiğdenmii yapayımm
aslında biz adanalılar dolmanınn içini kavurmadan yaparız o yüzden bilmiyorumm
inan bir farkı olmuyor, biz de pirinci kavurmadan yaparız sarmayı dolmayı, burada kavruyorlar onu da denedim, ama lezzet olarak ta pişme süresi olarak ta bir farkı olmuyor, kavurmadan yaptığımıza ben domates rendesi de eklediğim iiçin zaten şişip kabarıyor, kolay pişiyor, bildiğin gibi yap bence.
Ama ben yapamıyorummm.
ben başlatmadım sporu bülbül öğretmenim spordan sorumlu devlet bakanı aybik
ben menülerden sorumluyum şimdi menüne el atalım bakalım
dünkü menüm sabah 3 adet küçük kömbe
öğlen patlıcan yemeği
ara ekmek arası peynir
akşam patates yemeği cacık sütlü tatlı yarım dilim kavun
kitap okumadım su içtim bol bol ama miktarını bilmiyorum :)
arada ekmek arası peynir yemiyoruz bülbülüm domates ye bildiğin salatalık ye meyve ye bak negüzel şeftaliler var yumuşak olanlarını severim ben sen nasıl seversen sert yumuşak al ondan ye üzüm ye karpuz ye ama ekmek arası peynir yeme
suyun miktarları tartılıyor bardaksa 6 su bardağı 1 litre ediyor küçük su şişeleri yarım litre zaten
ok canım
bu hafta herkese görev herkes iki litre su içiyor kızlar ok fazlası olur eksik olmaz ama
Ama ben yapamıyorummm. Eylülün ortası gibi ancak başlarım.
ramazan ayında 4 yazmanın kenarını iğne ile çevirmiştim..bugün de bir tanesinin 3/4 ünü çevirdim..netten oya modellerine bakıyorum..hoşuma giden yapabileceğim modellerden seçicem
ona göre ip alıcam bugün oylarına başlicam yapabildiğim kadarıyla artık
arzuuu rukgusss bu akrep bize çeyize başladııı dayanamadı zaaaarrr
katılıyorum sonuna kadar aşkkuşum...
şimdililer acayip bir şey olmuşlar canım paralı statülü özgür kadın arıyorlar... deliriyorum...
ben yaşıtlarımla bu yüzden hiç anlaşamadım...
hayatta bir kez aşık oldum...
2009-2010 baharı kuzenin patronu beni çok beğeniyormuş antalyada bir arkadaşıyla tanıştırmak istemiş yaşını o vakitler 38 dediydi evlenmek çocuk sahibi olmak isteyen belediyede çalışan biri diye anlatmıştı.. neyse biz telefonla ve netten iletişime geçtik tanıştık... ama hiç bir birimizi görmedik...
adamın özelliklerini ilk konuşmada anlatmasıyla öğrendim
eğitim: ankara gazi ünv.
meslek: inşaat mühendisi.
iş......: antalya belediyesi projeler koordinatörü ve müze küratörü
bisan bisikletlerinin eski sahibi
19 yaşında bir kızı var
eşini trafik kazasında kaybetmiş
6 hisse muhteşem kuvvetli bir adam..
5 dil bilen kültürlü sosyal çevresi kuvvetli bir vatandaş
neyse ben şok tabi o benim özellikleri duyunca benden şok çok genç olduğumu duyunca afalladı tabi..
aylar konuşarak geçti resimler gönderdik bir birimize sonunda
antalya ya davet etti biletlerimi alıp süpriz yaptı
ilk kez uçağa binip tek başıma hiç görmediğim o memlekete gittim.
beni karşıladı çok güzel ağarladı tüm şehri gezdırdi akşam yemeğinde beni aldı birlikteydik antalya balıkda balık yedik öyle dalmışızki bir birimize ve sohbete kafamızı bir kaldırdık gözlerimiz bir birinden ayrıldığı an farkettik ki mekan kapanmış bir sürü garson kapıda sıraya girmiş bizi izliyorlar bizi bölmek istememişler... onun yeşil derin gözlerinde kaybolup gitmişim...
ben onu ilk gördüğüm an işte bu demiştim aşık olmuştum sabah kahvaltı için beni yine aldı otelden onun kumsaldaki evin balkonunda hazırlanmış bir masaya devet edildim.. beni kırılacak bir biblo gibi görüyordu... dokunursa kırılacak konuşursa dağılacakmışım gibi sadece izliyordu... kahvelerimizi yudumladık öğlen olmuştu gitme vaktıne az kalmıştı saatlerce sohbet ettik balkonda deniz prıl pırıl o ise sıcacık yaz güneşi altında yemşeşil gözleriyle beni benden almıştı... ah ah kendi elleriyle balık hazırladı ben salatayı yaptım balkonda gün batımına karşı sohbetler eşliğinde yedik içtik.. sonra ayrılık vaktinin geldiğini hatırlattı gözlerim damlacıklara yenik düştü ağzımdan sadece şu cümle döküldü """" siz mucizem hayatımda başıma gelen en güzel şeysiniz.. gidiyorum ama kalbimi mavi yeşil memleketinizin koylarında bırakıyorum."
sonra ayrıldık uçak havalanıpta karanlık gökyüzünden antalya ya baktığımda hala hıçkırıklarla ağlıyordum.. ama not defterime şu cümleyi ekledim... rengarek ışıklarıyla antalya sizin gözleriniz kadar muhteşem değiller inanın bana..""
iner inmez attım mesaj olarak tepki gecikmedi aynı sıcaklıkla geldi karşılık.. sonra uzun zam devam etti konuşmalar ben gittim o geldi ama onun statüsü çevresi ayrı bir şehirde olması yaşım onun yaşı onu korkuttu galiba yavaş yavaş uzaklaştık ama hala görüşürüz dostça çünkü çirkin olan bir şey kırıcı olan bir söz olmadı aramızda şükür...
onun gibi bir tane arıyorum... aşkla sevgiyle vicdanla gözlerime bakacak sarıp rarmalayacak koruyacak gözünden sakınacak birini...
ay yaram depreşti ayol...
Ama ben yapamıyorummm.
ben başlatmadım sporu bülbül öğretmenim spordan sorumlu devlet bakanı aybik
ben menülerden sorumluyum şimdi menüne el atalım bakalım
arada ekmek arası peynir yemiyoruz bülbülüm domates ye bildiğin salatalık ye meyve ye bak negüzel şeftaliler var yumuşak olanlarını severim ben sen nasıl seversen sert yumuşak al ondan ye üzüm ye karpuz ye ama ekmek arası peynir yeme
suyun miktarları tartılıyor bardaksa 6 su bardağı 1 litre ediyor küçük su şişeleri yarım litre zaten
ok canım
bu hafta herkese görev herkes iki litre su içiyor kızlar ok fazlası olur eksik olmaz ama
Evet haklısın noormalde öyle yapılmalı. Ama dün tam çıkışa yakın arkadaşların midesi kazınınca ekmek ve peynir ısmarladılar. Sıcak dumanı üstünde ekmeği görünce dayanamadım bir parça aldım. Sabah yemem gereken peyniri yememiştim kötü yanı diyet değildi. Onu yediğim için akşam yemeğinde pilav ya da ekmek yemedim. Hoş patates de yememeliydim ama evde başka bişey kalmamıştı mecbur onu pişirdim. Bugün pazara bi çıkayım da sebze salata yoğurt üçlemelerime başlayayım
benimde ilk düşüncem öyleydi vazgeçtim. oğlumla gezip dolaşacağım onunla vakit geçireceğim arkadaşlarımla buluşacağım. haftaspnu hallederim evi. bu sefer kendime vakit ayıracağım...
Evet haklısın noormalde öyle yapılmalı. Ama dün tam çıkışa yakın arkadaşların midesi kazınınca ekmek ve peynir ısmarladılar. Sıcak dumanı üstünde ekmeği görünce dayanamadım bir parça aldım. Sabah yemem gereken peyniri yememiştim kötü yanı diyet değildi. Onu yediğim için akşam yemeğinde pilav ya da ekmek yemedim. Hoş patates de yememeliydim ama evde başka bişey kalmamıştı mecbur onu pişirdim. Bugün pazara bi çıkayım da sebze salata yoğurt üçlemelerime başlayayım
bülbül öğretmenim patates kilo yapmaz yiyebiliyoruz sadece yemeklerde yağ oranına dikkat ediyoruz tuz oranı önemli o kadar şimdi nişastalı bu falan diyeceksin deme nette araştır istersen tek gıda ile beslenmeye hayııırrrama patates diyeti diye bir diyet bile var insanlar yiyip yiyip zayıflıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?