Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bahocanım ne diyo kuşum bu rukgus anam ya 87 yedili evde kaldım ne demek ayol biz ölelim yahuu...

bebeğem yok mu senin bi cicişin felan benim ademi sayma zati ondan koca olmaz... gerçi bu akşam vedaya gelecek gene şıkıdımlandım ben ha ha ama olsun izinde halledicem onuda... sıkıldım.. doğru düzgün birini bulup evlenmem lazım artıkın..

erdek ocaklara gidicem geçen yıl gittim aruçi de kaldım gene aynı yere gidiyorum 2-3 gün..
antalyayı düşünüyorum ama hala düşünüyorum kalacak yer sorunu yaşadık ben küçük şirin bir yer istiyorum havuzlu ama yer yok diyorlar bakalım...

içimden bir sesde tonguçu ara diyor o bulur diyor ama gurur işte sen tanıyodun dimi... ah ah ilk aşkım....

kara liste ve sen ha ayol yok öyle bi şey... merak etme...

30 Ağustos gelmiş neyime.... diyesim geldi... hepiciğiniz tatil ben çalışıyorum öyle müüüüüüüüüüüüüüü.......

aman yaaa özel şirket işte
kesin yarın Atila bey şöyle der.... "aaaa bu gün otuz ağustos muydu aaaaa aaaaa ben unutmuşum.... neyse sizde çıkın isterseniz (saat 5:30 suları)"
çıksan bir türlü çıkmasan iki türlü bu nasıl bir zihniyet bankalar devlet daireleri kapalı biz şirkette işte... garip ama gerçek yani yarın kendi isteğim ve öz irademle izinli olacağım son yarım saatte çalışmayı tercih edeceğim...

inan bir farkı olmuyor, biz de pirinci kavurmadan yaparız sarmayı dolmayı, burada kavruyorlar onu da denedim, ama lezzet olarak ta pişme süresi olarak ta bir farkı olmuyor, kavurmadan yaptığımıza ben domates rendesi de eklediğim iiçin zaten şişip kabarıyor, kolay pişiyor, bildiğin gibi yap bence.

siyah daha kullanışlı görünüyor canım..
almışsın güle güle kullan

daa tatlım spordan sorumlu bakanım hani nerde yoklamaların

spordan sorumlu bakan ben miyim??? he tam adamı haaa avukat adamın milli eğtim bakanı olması gibi bir durum olmuş ama bizim ülkemiz için sıradan bir durum yani rukgus spora daha elverişli gibi duruyordu benceee ama amirim ne derse yaparım, o beni spora layık gördüyse sportif aybiiikkk iş başındaa o vakitt :122: :122:

pöööööfff önce kendin yap derler adama yaaaaaaa

siyah daha kullanışlı görünüyor canım..
almışsın güle güle kullan

aybükecim siyah daha kullanışlı parmak arası ayağınıı acıtır

Aybüke siyah daha kullanışlı ama beyaz da çok şıkmış canım. Ben olsam sanırım beyazı alırdım.

teşekkür ederim benim tombişşş fıstıklarımmmm parmak arası bence de rahatsız edici, ben de doğru düzgün giymedim, adidastan aldım bitene terlik o çok iyi yumuşacık hiç acıtmıyor, ama tabi diğerleri nasıl olur risk, o nedenle iyahı tercih ettim, aklımın karışmasının sebebi işte renginin siyah olması, ihtiyacım beyaz olduğu için. neyse olsun değiştirmeyeceğim, adam istersen 15 gün içinde değiştiririz demişti, ama rahatlık şıklıktan daha önemli

eveeeettt sporlar başlasın bakkiiimmmm.
cuma // cumaretsi// pazar// pazartesi// salı// Çarşamba // perşembe//

akrep :
aybuke: cuma-yok // c.tesi-yok// pazar-yok// p.tesi -yok//salı- yok//
genic:
bahire:
rukgus:
arzum:
bülbül:
nurceng:
karabiber:
irem- özge:

Unuttuğum varsa affola, lütfen adı ekli olmayan arkadaşımız kusura bakmasın ve alta ekleyiversin ismini

neden seni spordan sorumlu bakan yaptım sanıyosun

ya senin şu iğnelerin yokmuu tam onikiden vuruyor yani varyaa
sana inat bu tombişlikten kurtulucam iştee gıcıkkkkkkkk

dünkü menüm

sabah
karpuz,3 lahmacun,sosisli yumurta,2 dilim tam buğday ekmeği

ara
güllü lokum 2 adet

öğle
mercimekli dilme,yoğurt,1,5 dilim tam buğday ekmeği

ara
1 bayram şekeri,karpuz

akşam
üzüm,ekmek

su:2,5 litre
spor:50 düz+20 ters=70 mekik,30 dk yürüyüş
bitki çayı:1 büyük kupa karışık bitki
kitap:efruz bey

dün eve gittim bol naneli çorba yaptım..kayınbabam rahatsızlanmış iyi olur dedim..yemek sonrası bulaşıkları yıkadım..balkonumu süpürdüm çamaşırsuyu döktüm lekeli yerleri vardı.mis gibi yıkadım..çiçekleri suladım..makineye çarşafları attım..laptobumu odama götürdüm spor yaparım diye cd açılmadı birtürlü bende sinir oldum acıcık kitap okuyup yattım..eşim gece vardiyasından döndüğünde kalktım..çay koydum..yatsıyı kıldım..kendime de bitki çayı hazırladım..çay servisi yaptım.mekiğimi çektim..yattım

akrep :cuma yok//c.tesi 3 saat yürüyüş// pazar yok//p.tesi yok// salı 30 dk. yürüyüş,70 mekik
genic:
bahire:
rukgus:
arzum:
bülbül:
nurceng:
karabiber:
irem- özge:

hee kurtul da kaptan ben oliiimmm

vayyyy dahaa çook uzun zaman buralardayım diyosun yanii

şekersiz türk kahvesi keyfi denize nazır balkonumdaaaaaaaa ooooh gel keyfim gel, çatla akrep çatlaaaaaaa

Son düzenleme:
senin enerjine hastayıııımmmmmm :126: not alıyorum menüler genic enerji akreple arzu keyiff aybikk ...

ben konuyu anlatmışıtım şu ademden vazgeçmen için örnek olsun diye o hadiseden sonra ki beni emin ol bende yaralandım yanındaki adamın seni değil cebindekine değer vermesi hadisesi yaraladı güvenimi sarstı hayatıma da kimseyi sokmadım
o .... ilk ve son hadisem oldu canım

gelen görücülerim vardı o zamanlar bizim maaşlar düşüktü eşit işe eşit ücret sloganı ile birşeyler yaptı ya hükümet sağ olsunlar maaşlarımızın düzelmeden önceki hali kızlar içler acısıydı neyse zaten psikolojim bozulmuş mesele belli üstüne ne kadar maaş alıyorsunuz diye sorunca kovuyordum geleni
gelen bir öğretmene bana mı maaşa mı talipsiniz beyefendi demişliğim var
yine sorsunlar yine kovarım
paracıl bir tutumum yok yaşadıklarımdan öğrendiklerim var
adam olsun kendine güvensin evini geçindirsin bana değilll evet hayat müşterek ama güvenimi kazanması lazım müşterek olduğunu varsaymam için ata erkil düşünüyorum o konuda

akrep :cuma yok//c.tesi 3 saat yürüyüş// pazar yok//p.tesi yok// salı 30 dk. yürüyüş,70 mekik
genic:
bahire:cuma yok /cumartesi yok /pazar 50 mekik/pazartesi/yok/salıyok/
rukgus:
arzum:
bülbül:
nurceng:
karabiber:
irem- özge:

katılıyorum sonuna kadar aşkkuşum...
şimdililer acayip bir şey olmuşlar canım paralı statülü özgür kadın arıyorlar... deliriyorum...
ben yaşıtlarımla bu yüzden hiç anlaşamadım...
hayatta bir kez aşık oldum...
2009-2010 baharı kuzenin patronu beni çok beğeniyormuş antalyada bir arkadaşıyla tanıştırmak istemiş yaşını o vakitler 38 dediydi evlenmek çocuk sahibi olmak isteyen belediyede çalışan biri diye anlatmıştı.. neyse biz telefonla ve netten iletişime geçtik tanıştık... ama hiç bir birimizi görmedik...

adamın özelliklerini ilk konuşmada anlatmasıyla öğrendim
eğitim: ankara gazi ünv.
meslek: inşaat mühendisi.
iş......: antalya belediyesi projeler koordinatörü ve müze küratörü
bisan bisikletlerinin eski sahibi
19 yaşında bir kızı var
eşini trafik kazasında kaybetmiş
6 hisse muhteşem kuvvetli bir adam..
5 dil bilen kültürlü sosyal çevresi kuvvetli bir vatandaş

neyse ben şok tabi o benim özellikleri duyunca benden şok çok genç olduğumu duyunca afalladı tabi..
aylar konuşarak geçti resimler gönderdik bir birimize sonunda
antalya ya davet etti biletlerimi alıp süpriz yaptı
ilk kez uçağa binip tek başıma hiç görmediğim o memlekete gittim.

beni karşıladı çok güzel ağarladı tüm şehri gezdırdi akşam yemeğinde beni aldı birlikteydik antalya balıkda balık yedik öyle dalmışızki bir birimize ve sohbete kafamızı bir kaldırdık gözlerimiz bir birinden ayrıldığı an farkettik ki mekan kapanmış bir sürü garson kapıda sıraya girmiş bizi izliyorlar bizi bölmek istememişler... onun yeşil derin gözlerinde kaybolup gitmişim...
ben onu ilk gördüğüm an işte bu demiştim aşık olmuştum sabah kahvaltı için beni yine aldı otelden onun kumsaldaki evin balkonunda hazırlanmış bir masaya devet edildim.. beni kırılacak bir biblo gibi görüyordu... dokunursa kırılacak konuşursa dağılacakmışım gibi sadece izliyordu... kahvelerimizi yudumladık öğlen olmuştu gitme vaktıne az kalmıştı saatlerce sohbet ettik balkonda deniz prıl pırıl o ise sıcacık yaz güneşi altında yemşeşil gözleriyle beni benden almıştı... ah ah kendi elleriyle balık hazırladı ben salatayı yaptım balkonda gün batımına karşı sohbetler eşliğinde yedik içtik.. sonra ayrılık vaktinin geldiğini hatırlattı gözlerim damlacıklara yenik düştü ağzımdan sadece şu cümle döküldü """" siz mucizem hayatımda başıma gelen en güzel şeysiniz.. gidiyorum ama kalbimi mavi yeşil memleketinizin koylarında bırakıyorum."

sonra ayrıldık uçak havalanıpta karanlık gökyüzünden antalya ya baktığımda hala hıçkırıklarla ağlıyordum.. ama not defterime şu cümleyi ekledim... rengarek ışıklarıyla antalya sizin gözleriniz kadar muhteşem değiller inanın bana..""
iner inmez attım mesaj olarak tepki gecikmedi aynı sıcaklıkla geldi karşılık.. sonra uzun zam devam etti konuşmalar ben gittim o geldi ama onun statüsü çevresi ayrı bir şehirde olması yaşım onun yaşı onu korkuttu galiba yavaş yavaş uzaklaştık ama hala görüşürüz dostça çünkü çirkin olan bir şey kırıcı olan bir söz olmadı aramızda şükür...

onun gibi bir tane arıyorum... aşkla sevgiyle vicdanla gözlerime bakacak sarıp rarmalayacak koruyacak gözünden sakınacak birini...
ay yaram depreşti ayol...

harikaydı bir nefeste okudum:103:
tatlım üzüldüm ne güzel başlamış devam etse ne güzel olurmuş ama vardır bunda da bir hayır mutlaka..

harikaydı bir nefeste okudum:103:
tatlım üzüldüm ne güzel başlamış devam etse ne güzel olurmuş ama vardır bunda da bir hayır mutlaka..

sorma kaptan sorma...

kaç erkeğin yanında kendimizi dünya güzeli çok zeki sanabiliriz ki işte o onlardandı...
benim enerjim dünya görüşüm onunla artık değişti... hırslarım hayallerimin peşinden koşar oldum.. kendime inancım geldi. tek başına genç bir bayan olarak kimseye muhtaç olmamayı öğrendim.. kısa ama öğreticiydi..
benim aşk hikayeleri çok karmaşıktır...
yazsam roman olur zati yaa.....ü
ara ara paylaşırım artıkım ay dur yazdığım bir şiiri paylaşayım barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…