Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kuşum iznimde gelmeye çalışacağım ama olmazsa bir hafta sonu kaçamağı yaparım sen merak etme bende yüz yüze gelmeyi çok istiyorum...

kuşum yeşil çayı bende aman aman sevemedim ama portakallı yada limonlusunu deniyorum bazen limon sıkıp içtiğimde oluyor... denedin mi sen böyle tarçın konusuna gelince süt pek sevmem kokuyor bana ona tarçın eklerim anca...

aman canım ya gençlik işte ne diyeyim...
ama haklısın bu tatil kafamı toparlamam için bir fırsat... şutlamak lazım gereksizleri...
az kaldı geri sayım başladı....

dünkü menüm...

sabah.. domates-salatalık yarımşar ve peynir-organik tam buğday ekmeği 2 dilim
ara..... yarımşar nektarin-armut
öğlen... az pilav-1 cordon blue
akşam.. potakal uyu taze sıkılmış ve mc den kepek ekmeğine ızgara tavuk sandaviç..

elma çayı 3 tane ... sihay çay kupa kupa valla... 2 lt su
kitap okumadım..

iş çıkışı avm ye gittim.. şampuan-dişmacunu-bronzlaştırıcı-seyahat çantası-ağda bezi falan aldım şu yeni çıkan 1,5mm tüyler için olan ağda bantlarındanda aldım... bakalım bu akşam onları yapıcam... ekim gibi tüm vüvut epilasyona başlıyorum yüzüm için gittim.. 3 ayda bebek gibi oldu ah öncesinde kortizon ilaçlar beni mahfetmişti..

limonlu ve nanelii aldımm ben 1 gün birini birgünn diğerinii içiyorumm
poratakallısınıı duymamıştım onuda deneyimm
sütü bende sevmemm o yüzden bende azcık kakao atarımkii kokusuu gitsin diyeee
biryerde yine okudumda sütlü nescafe yapıp kadınn içine şeker yerine tarçın atıyormuşş acaba nasıl olurkii
benn şekersizz içemiyorumm çünküü birde böyle deniyimm bakalım

canım tüm vücut için gitme bence.daha evlenecek çocuk sahibi olacaksın.bikini bölgesi ni epilasyon yaptıran bir tanıdığımın çocuğu olmadı.aman boşver

yalnız değilsin bebeğim merak etme :26::26::26:
neden seni spordan sorumlu bakan yaptım sanıyosun

ya senin şu iğnelerin yokmuu tam onikiden vuruyor yani varyaa
sana inat bu tombişlikten kurtulucam iştee gıcıkkkkkkkk
evet aslında ben yine spora bakabillirdim en azından tekrar düzene girmeme de yardımcı olurdu ama aybikin olduğu da iyi olmuş genelde o kaytarır spordan
hee kurtul da kaptan ben oliiimmm

akrebim aybikin gözü senin makamda ben yeni farkettim

Son düzenleme:
kızlarrrrr diyet spor hak getire düğün olayı bitti
kendime geliorum
yarın tartı nasıl cezalandıracak görcem artık
çalışan arkadaslara kolay gelsin

benim çeyiz çıktı valla sağol bebeğim hamarat arkadasım benim

bende deniyeyim bari şu tarçın olayını ben tatlandırıcı kullanıyorum genelde... oda 10 taneyi geçmeyecek dedi doktorum... bitki çaylarında asla şeker tatlandırıcı kullanmıyorum ama kahveyi içemiyorum işte...

canım tüm vücut için gitme bence.daha evlenecek çocuk sahibi olacaksın.bikini bölgesi ni epilasyon yaptıran bir tanıdığımın çocuğu olmadı.aman boşver

aaaa hiç duymamıştım.. aman aman kalsın zati utanırım annemin yanında bile soyunmam tasası tutmuştu ben başkalarına gösteremem ayol zati... dursun yerinde o artık başka yöntemlerlen deniycez... ama bacaklarım ve koltuk altı kesin gidicem sıkıldım artık....
tavsiyene teşekkür zati bahane arıyordum isabet oldu...
kış gelsin tenim açılsın belki lazer iyi gelir batıklar oluşmaya başladı bacaklarımda uyuz oluyorum yaaaa....
leke leke kalacak diye korkmaya başladım...

ah canım benim sendemi yoksam... ha haaaa :88:
iyi bari tek kalşmadım...
ama erken kaçmam lazım anne kuşumun doğum günü bu gün... daha hediyeye karar veremedim... of yaaaa

Of ki ne offfff bugünnn bir buliz beğendimm çokk hoşuma gitti mavi renkte ,eğerki L beden olsaydıı alıppp dolapta saklıcaktımm ama L kalmamışş ,almışş olsaydımm bir günn onunn içine gireceğimm günüü hayel edipp o günn geldiğinde zevkle giyecektimmm
Bende kızıma S bedeninii aldımmmm onada çok güzel oldu
Artıkk güzel giyinmekk istiyorum

kuşum yoka seniydin spordan sorumlu bakan..
şu listemi bulmam lazım..bulablirsen sen de bak..ben karıştırmış olabilirim..aybike ne görev vermiştimki acep:26:

giyinirsin kuşum onun da zamanı gelecek yalnız biraz sabır

dün ne yedim

sabah
üzüm, 1,5 dilim tam buğday ekmeği

ara
2 sade lokum

öğle
2 dilim tam buğday ekmeği,dilme,acı biber,yoğurt

1 kupa karışık bitki çayı
spor:15 mekik,30 dk yürüyüş
kitap:efruz bey

dün akşam mutfağımı temizledim,balkonumu yıkadım,kızımın odasını temizledim,yıkanmış çarşafları serdim,pazardan aldığım süsbiberinin uçlarını kesip şişelere katıp turşu yaptım.

dediğim gibi canım boşver lazer sonuçta yumurtalıklara zarar veriyor.

burayı ben kapatıyorum genelde.
bugünkü menümü yazıp çıkıyorum
sabah 1 yumurta,1 poğaça,reçel,çikolata,peynir,fındık ezmesi azar azar hepsinden,azıcık ekmek
sonra piknikte epey abarttım
tavuk ızgara,salata,karpuz,patlıcan salatası,ekmek,karpuz,fanta
ara 2 kupa çay
ara 1 dilim karpuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…