akrep33 ( 66.3 / 66.3 / 0 / 0,0%)
aybüke07( 67.5 /68.3 / / %)
genic( 57,8 / / / %)
bahiresemanur( 72,5 /71,5 / / %)
rukgus( 84,2 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 78 /76,2 /1,8 / %)
krakker(77.5 / / / %)
karabiber01( 85,9 /84.7 / / %)
irem&özge(66,4 / 74,5 / -0,4 / -0,60%)251. etapta ayrılan eski üye geri döndü
çok geçmişş oolsunnnGünaydın herkese.
Olaylı bir akşam geçirdik dün bizim orası teksas gibiydi.
Alt komşuyu bıçaladılar hemde hiç suçu yokkken.
Kapının önünde ki kavgayı ayırmayı çalışırken adamcağıza olan oldu.
Neyse ki bacağından şükür bişiyi yok ama çok korktuk kızımla.
Eşimde inmişti çünkü alt komşuyu öle görünce ayırmaya kavgayı.
Ona da gelebilirdi. Allah korusun.
Bu sabah ki kilom da 74,5 kızlar. Takıma giriş kilom bu kilo olacak yani. İsterseniz bu hafta ekleyin isterseniz haftaya.
belki daha çok hırslanırıdmmmhayırlı uğurlu olsunAllah mesut esin
ayy bide elişi...... yok anacım ben yetişemiycem size
saklamak için buliz
hiç merak etme canım ,beğendiklerimi giyeceğimiz günlerde gelecekk
kızlar hesaplamalar yapılmıyor
kilo yazarken hesabıda yapıyoruz
günaydın canlar...
dünkü menüm...
sabah... domates-salatalık-peynir-zeytyin... ekmek yok bir galeta
öğlen.... çorba. 1 galeta kepekli yalnız bunlar
ara....... nektarin armut yarımşar
akşam... közde patlıcan salatası yoğurtlu
papatya çayı 2 fincan..
siyah çay 5 kupa....
2,5 lt su
dün annemin doğum güğnüydü... işten çıktım kozyatağından cevizliye geldim adem yaptırdığım gümüş anahtarlığı kırmıştı yapmışlar onu aldım ordan pendiğe onu sahibine teslime gittim.. bu arada iç çamaşırları aldım cicili cicili pierre cardin indirimdeydi bikini buldum aldım... eve koşturdum.. kalabalık yemek yendi bulaşuklar yıkandı mutfak toparlandı... ardından çay meşrubat faslı başladı pasta kesildi ev battı çıktı saat 23:00 de herkes gitti ben temizliğe başladım... mutfağı topladım buzdolabını sildim fayansları tezgahı ovdum sildim... salonu sildim tozunu aldım.. yapma çicek vardı onları yıkadım elimde... çamaşır atmıştım makineye onlar bitti bu arada astım... balkonları yıkadım... banyo yaparken banyoyuda bir fırçaladım tavana kadar duruladım camsille bi parlattım oooohhh mis gibim.. bavulumu hazırladım.. yattım...
bu gün saat pillerimi taktırıcam.. terlik gördüm ona bakıcam... manikür pedikür yaptırıcam... ablamda eteğim var ona uğrıycam.. eve fırlayıp eksiklerimi tamamlıycam.. bacaklarımı alıcam... yemek faslı bulaşık toparlama yapıcam... anne baba gönlü alıcam özlüyorlar beni biliyorum bensiz sıkılırlar bir kaç kap bir şeyler yapıcam yemek kurabiye börek gibi
ev kokusuna biraz parfümünden de ekledim giderken kapağını açıcam. onlar tv izlerken evin bir çok yerine yani yokluğumda bakabilecekleri dolap çekmece kapı arkası gibi yerlere küçük renkli notlar ve resimler yazdım çizdim onları yapıştırıcam... babamın ilaçlarını annemin ilaçlarını günlük periyotlerıyla özel haftalık kutularına ayırıcam... notlar yazıcam.. .... ha ha :88:..
yokluğumda varlığımın elmalı tarçınlı kokusu evde hissedilsin...
elimin mahareti damaklarında yer etsin...
varlığımın eksikliği farkedilmesin
annesinin kelebeği babasının delisinden bu kadar...
aybüke07( 67.5 /68.3 / / %)
genic( 57,8 / / / %)
bahiresemanur( 72,5 /71,5 / / %)
rukgus( 84,2 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 78 /76,2 /1,8 / %)
krakker(77.5 / / / %)
karabiber01( 85,9 /84.7 / / %)
kızlar hesaplamalar yapılmıyor
kilo yazarken hesabıda yapıyoruz
nasıl yapıyoruz ben bilmiyorum o yüzden sadece kilo yazıyorum
bu kızın yaptıklarını okuyunca yoruluyorum ya resmen
iyi tatillere eneerji
sen varya gittiğin yerde de durmazsın
yorulursun valla
***2. TAKIM 271. ETAP***
aybüke07( 67.5 / / / %)
genic( 57,8 / / / %)
bahiresemanur( 72,5 / / / %)
rukgus( 84,2 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 78 / 76,2/1,80 / 2,31%)
krakker(77.5 / / / %)
karabiber01( 85,9 /84,7/ 1,2 / 1,4%)
günaydın canlar...
dünkü menüm...
sabah... domates-salatalık-peynir-zeytyin... ekmek yok bir galeta
öğlen.... çorba. 1 galeta kepekli yalnız bunlar
ara....... nektarin armut yarımşar
akşam... közde patlıcan salatası yoğurtlu
papatya çayı 2 fincan..
siyah çay 5 kupa....
2,5 lt su
dün annemin doğum güğnüydü... işten çıktım kozyatağından cevizliye geldim adem yaptırdığım gümüş anahtarlığı kırmıştı yapmışlar onu aldım ordan pendiğe onu sahibine teslime gittim.. bu arada iç çamaşırları aldım cicili cicili pierre cardin indirimdeydi bikini buldum aldım... eve koşturdum.. kalabalık yemek yendi bulaşuklar yıkandı mutfak toparlandı... ardından çay meşrubat faslı başladı pasta kesildi ev battı çıktı saat 23:00 de herkes gitti ben temizliğe başladım... mutfağı topladım buzdolabını sildim fayansları tezgahı ovdum sildim... salonu sildim tozunu aldım.. yapma çicek vardı onları yıkadım elimde... çamaşır atmıştım makineye onlar bitti bu arada astım... balkonları yıkadım... banyo yaparken banyoyuda bir fırçaladım tavana kadar duruladım camsille bi parlattım oooohhh mis gibim.. bavulumu hazırladım.. yattım...
bu gün saat pillerimi taktırıcam.. terlik gördüm ona bakıcam... manikür pedikür yaptırıcam... ablamda eteğim var ona uğrıycam.. eve fırlayıp eksiklerimi tamamlıycam.. bacaklarımı alıcam... yemek faslı bulaşık toparlama yapıcam... anne baba gönlü alıcam özlüyorlar beni biliyorum bensiz sıkılırlar bir kaç kap bir şeyler yapıcam yemek kurabiye börek gibi
ev kokusuna biraz parfümünden de ekledim giderken kapağını açıcam. onlar tv izlerken evin bir çok yerine yani yokluğumda bakabilecekleri dolap çekmece kapı arkası gibi yerlere küçük renkli notlar ve resimler yazdım çizdim onları yapıştırıcam... babamın ilaçlarını annemin ilaçlarını günlük periyotlerıyla özel haftalık kutularına ayırıcam... notlar yazıcam.. .... ha ha :88:..
yokluğumda varlığımın elmalı tarçınlı kokusu evde hissedilsin...
elimin mahareti damaklarında yer etsin...
varlığımın eksikliği farkedilmesin
annesinin kelebeği babasının delisinden bu kadar...
2 baoş kalan yere hangisini yazacağımıı bilmiyorumm canımmm ben birşey anlamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?