- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
diğer pazartesiye kadarmı yoksun canımkızlar ben önümüzdeki hafta yokum akreeepp izin istiyorum bu son iznim olacak bütün bir sene daha bana izin mizin yok areeepppp haftaya kesin giremem kilo bildirimi de izinli sayılabilirmiyimmmmm
akrep33 ( 66.3 / 66.3 / 0 / 0,0%)
aybüke07( 67.5 / / / %)
genic( 57,8 / 58,4 / -0,4 / -0,69 %)
bahiresemanur( 72,5 /71,5 / 1/0,013 %)
rukgus( 84,2 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 78 / 76,2/1,80 / 2,31%)
krakker(77.5 / 77,4 / 0,1 / 0,13%)
karabiber01( 85,9 /84,7/ 1,2 / 1,4%)
irem&özge(66,4 / 74,5 / -0,4 / -0,60%)251. etapta ayrılan eski üye geri döndü
geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo = verilen kilo
verilen kilo / geçen haftaki kilo x 100
= yüzde oranı
benim örneğim....
78 - 76,2 = 1,8
1,8 / 78 x 100 = 2,3076
2,31 %
işte bu
doğrumu kaptanım... seni yormayalım dediydim...
bunu anladım
yapalım
64.7-67 = -2,3
-2,3/64.7 x100 = -3,55
ben bir aydır yoktum izindeydim bir ay önceki kilomdan devam ediyorum sanırım
geçmiş olsun canım..Allah korumuş eşini..
Saol abla öle oldu valla. Ama olan günahsız adamcağıza oldu yazık.
Bu hafta listeye girmişim iyi oldu. Yarın kızım annemle çanakkaleye gidiyor bir hafta yok.
Depresyonda olucam bu haftaBahaneyle yemem ve bol spor yapmaya vaktim olur.
İşallah güzel bi sonuçla gelirim Cumaya.
***2. TAKIM 271. ETAP***
akrep33 ( 66.3 / 66.3 / 0 / 0,0%)
aybüke07( 67.5 / 68,3 / -0,8 / -1,19%)
genic( 57,8 / 58,4 / -0,4 / -0,69 %)
bahiresemanur( 72,5 / / / %)
rukgus( 84,2 / / / %)
bulbul( 64.7 / 67 / -2,3 / -3,55%)
kelebekcearzum( 78 / 76,2/1,80 / 2,31%)
krakker(77.5 / 77,4 / 0,1 / 0,13%)
karabiber01( 85,9 /84,7/ 1,2 / 1,4%)
irem&özge(66,4 / 74,5 / -0,4 / -0,60%)251. etapta ayrılan eski üye geri döndü
kim derki bir önceki etapda bu takım birinciydi diye
bu sefer sondan birinciyiz kesin
aybüke senin son halleri hiç beğenmiyorum haberin olsunne takıma uğruyosun ne diyete sarılıyosun..ne de spor var..ipleri iyice bıraktın..
bu da sana ilk ihtarım olsun..
sevdiğim bir arkadaşımsın takımda lakmanı istiyorum ama bu şekilde gidersen olmaz..
sen kendine yardım etmezsen biz hiç yardımcı olamayız canım..
bugün cuma kilo bildirimi yapıyoruz tamam ama senin gibi cee yapmıyoruz(bülbül bu sözüm aynı zamanda sanada gelsin)
hesaplamasını bile yapmadan gitmişsin üstelik kadrolu üyemizsin
silkelen de önce kendine sonra takıma gel kuşum
bu tembellik nereye kadar
aybüke senin son halleri hiç beğenmiyorum haberin olsunne takıma uğruyosun ne diyete sarılıyosun..ne de spor var..ipleri iyice bıraktın..
bu da sana ilk ihtarım olsun..
sevdiğim bir arkadaşımsın takımda lakmanı istiyorum ama bu şekilde gidersen olmaz..
sen kendine yardım etmezsen biz hiç yardımcı olamayız canım..
bugün cuma kilo bildirimi yapıyoruz tamam ama senin gibi cee yapmıyoruz(bülbül bu sözüm aynı zamanda sanada gelsin)
hesaplamasını bile yapmadan gitmişsin üstelik kadrolu üyemizsin
silkelen de önce kendine sonra takıma gel kuşum
bu tembellik nereye kadar
yok kız köyde değilizz, sadece şarjımız yok, okadar tembelim ki şarja koymaya üşeniyorum telefonu :)) akrep bana spordan bahsediyorrakreeepp sanırım aybik köyde eşine de kendine de ulaşamıyorum onların köyü enterasan tl çekmiyor internete girilmiyor yokda bir ayağı burda aybikin kızma
akreeepp sanırım aybik köyde eşine de kendine de ulaşamıyorum onların köyü enterasan tl çekmiyor internete girilmiyor yokda bir ayağı burda aybikin kızma
evet akreeepp ayın 10 u nasipse geri dönecem o hafta girebilirim kilo bildirimi babamlarda baskül yok büyük bir ihtimalle yapamam ...
öncelikle kilom 68.3 değil 68.8
son değil uzun zamandır ki halim böyle, farkındayım, idare ettiğinin de farkındayım, çaba göstermediğimin de farkındayım, bu nedenle eğer mümkünse ben 1 ay daha toparlanma süresi istiyorum, yani 1 ay kadar izin,1 ay sonra döndüğümde bu kez de toparlanmazsam eğer ,takımdan ayrılma isteğinde bulunacağım
iyi de canım
kızgınlığım bugün için değilki
ben hemen kızan biri değilim..birikmesi lazım bişeylerin..
aybik uzun zamandır saldı kendini..
okul dedi,tatil dedi,özel gün dedi,ramazan dedi,bayram dedi 2 verdi 3 aldı
iyi de bu hayat hep bizim neyin ertelemesini yapıyoruz ki önemli olan içinde bulunduğumuz ortama göre beslenip kilo verebilmek..
ben bekliyorum kilo vericek yarışıcaz diye ama nerde almaya devam ediyor
bende beklemicem bundan sonra o da kendine başka rakip bulsun
küstim işte ona
hayır sen yüreğime indirmezsennn tatile gidecemmm aklım çıktı akşam hani 1 saat sonra arayacaktın aramadın sonra tl kapalı misafirim var dedin kim olduğunu bilmiyorum üstüne üstük aklıma neler geldi nelersen nere gidiyon, niçin gidiyon, hayır mı ??
öncelikle kilom 68.3 değil 68.8
son değil uzun zamandır ki halim böyle, farkındayım, idare ettiğinin de farkındayım, çaba göstermediğimin de farkındayım, bu nedenle eğer mümkünse ben 1 ay daha toparlanma süresi istiyorum, yani 1 ay kadar izin,1 ay sonra döndüğümde bu kez de toparlanmazsam eğer ,takımdan ayrılma isteğinde bulunacağım
ya bu ne yaagözlerim doldu okurken ben de istiyorum yanıma senden bitane banane yaa zaten akşam ağlamaktan bi hal oldum..face de bir paylaşım çok etkiledi beni.aklıma geldikçe ağladım hatta hiç çıkmadı hep ağladım..yatsıyı kılarken secdede seccadeye sarılıyordum hıçkırarak bilmiyorum belki de dolmuştum ihtiyacım vardı belki ama işte öleeeee:93:
çabuk face aç dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?