- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
yok kız köyde değilizz, sadece şarjımız yok, okadar tembelim ki şarja koymaya üşeniyorum telefonu :)) akrep bana spordan bahsediyorrvazgeçtim leyyynnn izin mizin istemyorum, görürüsün karebim sen haftaya nasıl kilo veriyorum bak şimdi spora başlıyorum hemencik , şimdicik
vermiyorum sana izin mizin..yina aynı bahaneler başladı tabiiiöncelikle kilom 68.3 değil 68.8
son değil uzun zamandır ki halim böyle, farkındayım, idare ettiğinin de farkındayım, çaba göstermediğimin de farkındayım, bu nedenle eğer mümkünse ben 1 ay daha toparlanma süresi istiyorum, yani 1 ay kadar izin,1 ay sonra döndüğümde bu kez de toparlanmazsam eğer ,takımdan ayrılma isteğinde bulunacağım
tamam canım..sana onuna kadar izin..evet akreeepp ayın 10 u nasipse geri dönecem o hafta girebilirim kilo bildirimi babamlarda baskül yok büyük bir ihtimalle yapamam ...
yok kız köyde değilizz, sadece şarjımız yok, okadar tembelim ki şarja koymaya üşeniyorum telefonu :)) akrep bana spordan bahsediyorrvazgeçtim leyyynnn izin mizin istemyorum, görürüsün karebim sen haftaya nasıl kilo veriyorum bak şimdi spora başlıyorum hemencik , şimdicik
ben unutmam ama senin hatırlatman lazım kendine bu sözleri çünkü hep unutan sen oluyorsundoğru dediimmm, ama bir sor bakiiiim neden dediiimmm
neyseeee haftaya bu sözlerini unutma bakkiiim küskün kaptan, kızgın kaptan mı deseydim aceeep:26: ben de utanmaz arsız yarışmacııı
kızdırılan sadece ben değilmişimhayır sen yüreğime indirmezsennn tatile gidecemmm aklım çıktı akşam hani 1 saat sonra arayacaktın aramadın sonra tl kapalı misafirim var dedin kim olduğunu bilmiyorum üstüne üstük aklıma neler geldi neler
yok takımdan çıkmak falan azıcık kıçın eridi diye ne bu hava ya devam
ana baba aşkını ben tattım tadını bilmeyene yeni yetişen yetmelere rabbim tattırsın...
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ama kız evlat başka onun kıymetini bilene elmas pırlanta... ne diyeyim kaptanım...
yaa küçücük çocuk bile meydan okuyabiliyor ne alaaaçtım da sen yoksunnn, alüüüşş
az önce nisa ile koşma yarışması yaptık, bana diyor ki, ben kazandım anneee beeenn, sana meydan okudum diyoorrryıkıldım gülmekten yaaaaaaaaaaa
vazgeçtim çabuk tl şarja koy beni ara merak ettim çatlıyacam ya ne düşüncesizsin sen şüpheleniyorum hala hem eniştenin hem senin aynı anda nasıl şarj biter ya
yok kız ayrılmam takımdan akrebe blöftü ooo
ayrıca akrep sana son sözüm : sen bensiz yapamazsın, her köye bir delü lazım
akreeeppp ben veririm ona gazı
bak şimdi
aybiiikk sen 68,8
ben 71,5
aradaki fark 2,7
haha 2 haftada istersem bak ben istersem diyorum bir tarih yaşanır senle aynı kiloda oluruzzzz
aviva aviva viaaaaa
kızzz döndüğüm hafta cumaaa 68,8 olacam delikanlıysan kilo almaya devam etttt
yok kaptanım bende kitap vardı aybikte spor var liste kayıtlı bende paylaşırım hemenkuşum yoka seniydin spordan sorumlu bakan..
şu listemi bulmam lazım..bulablirsen sen de bak..ben karıştırmış olabilirim..aybike ne görev vermiştimki acep:26:
anaaaam bayıldım hadi ne olur ne olur ben arkadan geliyoruuuummmm...
:26::26:
kapışın kaptanım canımcım benim rakiplerden ses yok baksana sıkıldım valla
ayrıca aşkolsun yani kimse ne hareket ne berek diyor doğru dürüst bildirim yapan kalmadı ayol ...
akrebim akptanım ben bu gün tatile gidiyorum ya izin mizin istemiyorum valla telefondan girebildiğim sürece takipte olucam bir sorun yaşarsam mesaj atarım sana ararımda olmazsa cuma kilo bildirimimi mutlaka yaparım gider gitmez bir eczaneye girer tartılırım ona göre cuma aynı yerde tartılır tekrar bigi veririm tartım şaşmasın... baskül farkı olmasın dimi ama...
yok kaptanım bende kitap vardı aybikte spor var liste kayıtlı bende paylaşırım hemen
ask olsun bebeğim ben buralardayım hep bi yere de gittiğim yok düğünde 2 gün giremedim tek
ilk rukgusu kızlar bilir o halime döndüm akşam sporum var heheheeh
**2. TAKIM 271. ETAP**
akrep33 ( 66.3 / 66.3 / 0 / 0,0%)
aybüke07( 67.5 / 68,8/ -1,3 / -1,93%)
genic( 57,8 / 58,4 / -0,4 / -0,69 %)
bahiresemanur( 72,5 / 71,5/ 1 / 1,38%)
rukgus( 84,2 / 84,2 / 0 / 0,0%)
bulbul( 64.7 / 67 / -2,3 / -3,55%)
kelebekcearzum( 78 / 76,2/1,80 / 2,31%)
krakker(77.5 / 77,4 / 0,1 / 0,13%)
karabiber01( 85,9 /84,7/ 1,2 / 1,4%)
irem&özge(66,4 / 74,5 / -0,4 / -0,60%)251. etapta ayrılan eski üye geri döndü
2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: -0,16
ben beceremedim telden girmeyi neden acaba yaa aslında hep var netim telde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?