Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben samsung kullanıyorum operamini diye oyunlara bir program yükledim ordan giriyorum... yoksa normal nettimden girsemde pcye göre çıkıyor ekran... mobil gezmek için bu programı deniyorum.

benimkide samsung bebeim aynen dediğin gibi normal ekran çıkıyor
bi deneyim dediğini...

arzucum hayırlı birevlatsın sen şimdi yardım edebildiğin kadar et.sonra evlenince brde uzaktaolunca insan istesede yardım edemiyor tatlım.

yawyuuummm ah kıyamam ben sana bak bu hafta daha sıkı başlıyoruz ben tatildeyim ama olsun su sporu yaparım cumaya hedef var mı 2 kilo diyorum ben en az... vermem lazım son 6 kilo var

ben varım canım..
hadi bakalım haftaya yarıştayız

şimdi spor bende akreppp, unutma bakiiimm,, birazdan hesaplayacağım ben, ok.

az önce mutfaktaydık kızımla, lavaboda işim vardııı, anne bana biyy bak dedi, bir baktım, karnına en büyük leğenimi koymuş bak anne nasıl olduuumm, şimdi sana benzedim dediiii senin gibi göbeklyim aytık dedi al işte ver akrebe kozu aybik ver!!

Allah 'ım yarabbim hadi ben suçluyum anladık ta size noluyor hanımlar da sizler sporlarınızı eklmediniz bakiimmmmm

en son 28 ağustosta yazılmış, pes yanniiii bu hafta başlangıç olsun, o nedenle hesaplamak istemiyorum akrepçim, kaydadeğer bişii yok elimizde, ama haftaya hergün herkes yaptığı sporu ekleyecek kızlar, artık başınızda kumandan aybik var

rukgus kuşu denedin mi ???
yok bebeğim daha fırsatım olmadı ama denicem birazdan..
ben varım canım..
hadi bakalım haftaya yarıştayız
bende varımmmmmm beni de alır mısınız litfennnnn

aybikim kalk toparlanma zamanı
akrep haklı bahane kolay bulunuyor
ama azim sabır lazımmm
kendimize gelelim eskisi gibi yarış mı yapsak 2 takım halinde ?

işte aynen böyleee

bak şimdi rukgus, bu akrep haftaya beni geçeceğini zannediyor yaaa sana bir sır , bak haftaya nasıl tartılacağım

Sağolun kızlarrr yardımlarınız içinnnn

Ben sporumuu hergünn yapıyorummm arkidişlerrr,çarşamba ve cuma spor salonunda dünde yürüyüş yaparak yaptımmm

Menümde
sabah 1 dilim ekmek ,2 kaşık lor,domates ve biber
ve hemnen spora gittimm ordan 11 de gelince üzüm yedim 6 tane
sonra hemenn dışarı çıktımm kızıma beğendiğimm pembe ve siyah pantolonu aldımm üstünede tşört falan aldım
eve gelince 1 dilim ekmek ve yoğurtlu biber yedim3 yemek kaşığüı biber 4 kaşık yoğurt
sonraki arada süt,akşamm da taze fasülyem var 3 kaşık kadart ondan düşünüyorum yoğurtla

yürüyüşe çıkmamm bugünn yeterlii çünküüü fazla abartmıyımm sporu çünküü spor hocasıı prağram hazırladı ve babamı ağlattı nerdeyse heryerimm çalıştı sağolsunnn

ev işi içinde sadece düzledimm ,bulaşıkları yıkadımm dün yapmıştımm ince ayrıntılııı

ne tür bir spor yapıyorusnuz??

bahocann gitmedi mi misafirlerin kıssss sensiz tadı olmasss

gittilerse de haberim yok gülüm belediye başk yanına gittiler başkan iyi ağırladı herhalde gelmediler birdaha
neyse bensiz bir hafta daha idare edin
ayın 10 unda görüşmek üzere ben sevdiceğime koşuyorum kızlar
allaha emanet olun
geldiğimde hepinizi tam sağlam yani sağlıklı ve de mutlu bulurum inş
kendinize kendiniz için iyi davranın
as

ahahahahaha aslında o fındık prensese ben veriyorum o taktikleri ayy çok güzeldi yaa sana benzedim haaçok mutlu oldum çookkbu hafta pazardan daha büyük leğen alır yollarım nasılsa her hafta büyicek o ölçü
yapmayanları listeliceksin birde böölee gözümüze güzümüze ki kimse o listede olmamak için rencide olmamak için spor yapıcak..ve birdee herkesin menü listesinden sen bulup yaz o şekilde karışıyor mesela ben dün de yazmıştım ama listeye dönülmüyor..al eline not defteri not al yapanı yapmayanı sonra listelersin..birinciyi belirlersin...
bende varımmmmmm beni de alır mısınız litfennnnn

aybikim kalk toparlanma zamanı
akrep haklı bahane kolay bulunuyor
ama azim sabır lazımmm
kendimize gelelim eskisi gibi yarış mı yapsak 2 takım halinde ?

tamam canımm..bu hafta 2 kilo yarışı yapalım çok saldık kendimizi sıkalım bu hafta haftaya ikiye üçe dörde neyse işte bölünürüz
aybik katılmasın canım ona yaramaz yarışma onun göbüşü büyüme çağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…