seni çokkk kıskandımmmm.hiç durmicam ben dee ayyy süpersin kuşummmSağolun kızlarrr yardımlarınız içinnnn
Ben sporumuu hergünn yapıyorummm arkidişlerrr,çarşamba ve cuma spor salonunda dünde yürüyüş yaparak yaptımmm
Menümde
sabah 1 dilim ekmek ,2 kaşık lor,domates ve biber
ve hemnen spora gittimm ordan 11 de gelince üzüm yedim 6 tane
sonra hemenn dışarı çıktımm kızıma beğendiğimm pembe ve siyah pantolonu aldımm üstünede tşört falan aldım
eve gelince 1 dilim ekmek ve yoğurtlu biber yedim3 yemek kaşığüı biber 4 kaşık yoğurt
sonraki arada süt,akşamm da taze fasülyem var 3 kaşık kadart ondan düşünüyorum yoğurtla
yürüyüşe çıkmamm bugünn yeterlii çünküüü fazla abartmıyımm sporu çünküü spor hocasıı prağram hazırladı ve babamı ağlattı nerdeyse heryerimm çalıştı sağolsunnn
ev işi içinde sadece düzledimm ,bulaşıkları yıkadımm dün yapmıştımm ince ayrıntılııı
napcankiine tür bir spor yapıyorusnuz??
biz de denize gidiyoruz yüzmeyeeeee
yapmayanları listeliceksin birde böölee gözümüze güzümüze ki kimse o listede olmamak için rencide olmamak için spor yapıcak..ve birdee herkesin menü listesinden sen bulup yaz o şekilde karışıyor mesela ben dün de yazmıştım ama listeye dönülmüyor..al eline not defteri not al yapanı yapmayanı sonra listelersin..birinciyi belirlersin...
tabiki de çalısıyorum ben hanımefendi oooohhh canım çekti valla biz burda aç sefil gezelim balkonda kahvaltılar :26::26::26:herkese günaydıınn, nerdesiniz hatunlar, sabah yürüyüşünde mi yoksaaaaaa
balkona kahvaltıyı hazırladım, herkesin yatağından kalkıp masaya oturmasını bekliyorumohh misss gibi tarla domatesi kokusu sardı balkonu
herkese günaydın
dünkümenüm
sabah yok
öğle kavurma,çay,peynir,ekmek 3 dilim oldu galiba
ara 4-5 hanımeller bisküvi,oralet
akşam patatesli köfte,ekmek,salata
ara 1 muz,4-5 incir,yarım şeftali
1 lt anca içmişimdir ben çok su içmeye alışkın değilim zorladım kandimi valla.
kitap yok
tabiki de çalısıyorum ben hanımefendi oooohhh canım çekti valla biz burda aç sefil gezelim balkonda kahvaltılar :26::26::26:
tatlım tatlım
ilk önce sürekli hale geleceğini sanmıyorum ama kahvaltıyı es geçme lütfen
bunun acısını öğle ve akşam yemeğinden çıkarmıssın çünkü
öğle 3 dilim ekmek çok fazla
akşam hem patates hem ekmek:26::26:
ve meyve menüsü de oldukça abartılı
ayrıca su içinde pet şişe bulundurursan sık sık aklına gelir
ben öyle yapmıstım alısırsın bi süre sonra
bunlar eleştiri değil tabiki sadece fikrimi söyledim
benim oğlum daha küçük seneye verebiliriz ancak kreşe.inşallah senn kızdurur bazı çocuklar istemiyor.hayırlısı bakalım.sen şanslısın bizim burda tam gün öğretim ve öğle arası var çok kötü.
2. takımın güzelleriiiiiii
spor
dün spor salonuna başladım kızlar
19:00-20:30 arası aerobik ve aletlerle çalıştım
rukgus dün bunları yaptı kızlar ve zamanı en iyi şekilde kullandı
ve dün bu ayın en ciddi satışını yaptım
şimdilik bu kadarrr..........
yok aybikim ah etmedim iç geçirdim sadece ama iyi olmus temiz miss gibi ohh daha ne olsunrukgusun ahından olsa gerek, sabahtan beri resmen anam ağladı, yatak odasına bir girdim, oda bana baktı ben odaya baktım kendimi dışarı zor attım:18::18:, derken dayanamadım kaçış yok aybik, okul açılmadan hallet dedim, tırsa tırsa odaya geri girdim,2 koca hurç yorganım vardı, onları indirdim açtım, balkonlarımı yıkadım, balkonlara serdim, derken hurçları üzerine örttüğüm çarşafları makineye attım, derken yatak odası benim boylu boyunca pencere, tuttum tüm pencereleri camları sildim, derken yatağı komidini tuvalet aynasını tek tek çektim altlarını sildim, tüm odaının tozunu aldım, işimi tam bitirmiştim ki eşim dedi ki hazır yatak oadının pencerelerini temziledin madem, gideyim panjurcu getireyim de ölçü aldıralımi oraya panjur yaptıralım dedi, iyi fikir dedim, az önce adamlar geldiler ölçüler alındı, çok şükür 3 yılın sonunda yatak odama panjur yaptırabileceğim
öncelikle seni tebrik ediyorum, hem sporun için hem de ayın en ciddi satışı içinn , bravooooooAllah bol kazançlar versin inş.
sporumuzu listeye ekleyelim olur mu, bir de tam dakika yazarsanız hesaplamam kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?