herkese merhaba, yoğun geçen bir haftanın ardından güzel bir hafta geçirmeniz dileklerimle....
bu hafta da yoğun geçecek benim için buna haftasonu da dahil tabii.
bütün geçmişi okudum. bahire ve arzu yok bu hafta.
aybuke kaptanımla uğraşmaya devam
kaptanımda işleri yoğun ama buraya hep uğrar
rugkus ve diğeri kimdi hatırlayamadım sanırım karabiberdi spor salonuna başladı.
sanırım doğru hatırlıyorum. bende de durumlar aynı devam arkadaşlar.
selam sekerler kumsaldan haberler iyi kac gundur giremiyordum ama sorunu hallettim telden baglaniyorum.... Menuler sirayla cuma... Sabah_simit peynir cay... Ogle_ meyve salatasi...aksam_meyve salatasi 3 lt su 4 yasemin cayi 2 siyah cay... Cumartesi......sabah....salatalik domates.peynir zeytin 1 dilim ekmek......ogle... Karpuz kavun birer dilim aksam.... Balik izgara... Deniz borulcesi...yesil salata...... 2 saat yuruyus 2 saat kadar yuzme 1 saat suda hareketler sabah 7 de ac karinla spor aksam yuruyus 2 saat.... 4 lt su 2 yesil cay 3 kupa siyah cay
sanada kolay gelsin inşallah ilkokulda öğretmensinizdir,lisede olabilir,bilgi alışverişnde bulunuruz
anladığım kadarıyla liste miste sıkı tutmaya başladınız galiba
önceki sayfalara gidip okuyorum hemen
kizlar ne kadar durgun ayol burasi....neler yapiyosunuz listemi aldim kontrollere baliyorum... Bakalim kimler beni seviyor ha ha.... Bu arada gece erdekten marmarise geciyorum... Esti gene bana kaptanim askimcim tarti bulamadim ya tartilamadim marmarise ALLAH KERIM.... Yoksa bakicaz bakalim ayni yazilirim herhalde...
bugünkü menümüde yazayım unuturum belki
sabah yarım domates,1 kibrit kutusu kadar kaşar,yarım yufka
ara 1 kupa çay
öğle yarım kase domates çorbası,1/3 ekmek,yarım krep,1 kase fasulye,2-3 kaşık makarna salatası,salata
ara 1 bayram şekeri
canım marmarse 2 ay önce gittim çok güzel.özellikle içmelerde denizi girmeni tavsiye ediyorum.
ohhhhh tatil insanı seni ama taktir ettim canım
ben genelde tatilde fazla kaçrırım hep :13:
hmm kavanozda patlican konserve denemek lazımOh kolay gelsinn kışaa güzel yemeklerde tüketinnnn
Bende pazardan patlicen ve biber aldımm geçen sene annem yapmış benimde patlicanı küp doğramışş üstüne bol domates biraz senene kadar pişirmiş sıcakken kavonozlar hopppp koymuşş kışında etli paticann güveci olarak tükettimm tepside yaptık amaa
Bu sene bende yapayımm diyorumm ama kavonozumm yok almaya çıkmalıyımmm
mersin deniz dedindee off denizii çokk seviyorumm ne güzel sahil kenarında yaşıyorsunn akrebimm ya
sahil kenarı ne güzel oluyor yazın ordaaa sıkıldığında hava almak içinn çok güzelll
ellerine sağlık kaptanım gelir tadarız inşallah
ahh tatlım keşke içmesen onun yerine ada çayı iç şekercik..söktürür..geçmiş olsun tatlım ben her ay öyle kıvranıyorum
tek çarem majezik o olmazsa asla ayakta kalamam :26::26::26:
şekercik yarışımız sürüyor ona göreselam sekerler kumsaldan haberler iyi kac gundur giremiyordum ama sorunu hallettim telden baglaniyorum.... Menuler sirayla cuma... Sabah_simit peynir cay... Ogle_ meyve salatasi...aksam_meyve salatasi 3 lt su 4 yasemin cayi 2 siyah cay... Cumartesi......sabah....salatalik domates.peynir zeytin 1 dilim ekmek......ogle... Karpuz kavun birer dilim aksam.... Balik izgara... Deniz borulcesi...yesil salata...... 2 saat yuruyus 2 saat kadar yuzme 1 saat suda hareketler sabah 7 de ac karinla spor aksam yuruyus 2 saat.... 4 lt su 2 yesil cay 3 kupa siyah cay
ee var zaten bu hafta 2 kilo yarışı bakalım kim 2 kilo verebilecek..akrebimmmmmmmmmmm
bişey farkettim şimdi biz çok durgunlaştık demi ama
bi ara takım içerisinde yarısmalar yapıyorduk yaa
moral motivasyon süper oluyordu
yine yapalımmı yütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :13::13:
bi kaç topiğe göz attımda benle başlayan bi çok kişi hedefine ya ulaşmıs yada az kalmıs
ben çok yavaşladım bizde harekete geçelim
durmak yok
kizlar ne kadar durgun ayol burasi....neler yapiyosunuz listemi aldim kontrollere baliyorum... Bakalim kimler beni seviyor ha ha.... Bu arada gece erdekten marmarise geciyorum... Esti gene bana kaptanim askimcim tarti bulamadim ya tartilamadim marmarise ALLAH KERIM.... Yoksa bakicaz bakalim ayni yazilirim herhalde...
bozmaaaaammmmm kacirmaaaaaammmmmmm he he..... Ilham ene var bende
kızlar günde en az 5 paylaşımlı günlere geri dönüyoruz..
geniccim takibini yaparmısın..
günlük menülerimizi paylaşıyoruz
menü takibi bahirecim sende......
günlük sporlarımızı paylaşıyoruz
spor takibi aybikimde........
yaptığımız evişleri el işleri paylaşıyoruz
evişleri takibi kelebekcemde.......
günlük kitap okuyup paylaşıyoruz
kitap takibi rukgusda......
günde en az bir kupa bitki çayı içiyoruz
bitki çayları takibi karabiber01 de........
hadi bakalım takipçileri takip etmek de akrep deeeeee
kızlar işi sıkı tutuyosunuz kimsenin gözyaşına bakmıyosunuz çünkü ben de size öyle yapıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?