Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet kızların olmayışı biraz durgunlaştırdı buraları:26::26:
ne sınavı canım kpss mi sen bi ara çalışıyordun yine
yanlış hatırlamıyorum demi ?

selam sekerler kumsaldan haberler iyi kac gundur giremiyordum ama sorunu hallettim telden baglaniyorum.... Menuler sirayla cuma... Sabah_simit peynir cay... Ogle_ meyve salatasi...aksam_meyve salatasi 3 lt su 4 yasemin cayi 2 siyah cay... Cumartesi......sabah....salatalik domates.peynir zeytin 1 dilim ekmek......ogle... Karpuz kavun birer dilim aksam.... Balik izgara... Deniz borulcesi...yesil salata...... 2 saat yuruyus 2 saat kadar yuzme 1 saat suda hareketler sabah 7 de ac karinla spor aksam yuruyus 2 saat.... 4 lt su 2 yesil cay 3 kupa siyah cay

ohhhhh tatil insanı seni ama taktir ettim canım
ben genelde tatilde fazla kaçrırım hep :13:

akrebimmmmmmmmmmm
bişey farkettim şimdi biz çok durgunlaştık demi ama
bi ara takım içerisinde yarısmalar yapıyorduk yaa
moral motivasyon süper oluyordu
yine yapalımmı yütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :13::13:
bi kaç topiğe göz attımda benle başlayan bi çok kişi hedefine ya ulaşmıs yada az kalmıs
ben çok yavaşladım bizde harekete geçelim
durmak yok

pazar..... Sabah... Haslanmis yumurta.salatalik domates maydanoz zeytin peynir cay ......ogle.....haslanmis patates salatasi kofte izgara..... Aksam.... Birer corba kasigi z.yagli t.fasulye....semizotu...buruksel lahanasi... Brokoli...yogurtlu semizotu...patlican biber kozlenmis... Kirmizi lahanasi bol bir salata ile.... Sabah 6 2 saat yuruyus 30 gk yuzme.... Oglen 3 saat denixde hareket yuzme.... Aksam... 1 saat yuruyus.... 1 yesil cay... 2 kisburnu..... 3.5 lt su.... Kitap yok unutmusum

canım sende öğretmenmisin?ben sınıf öğretmeniyim evet canım bilgi alışverişinde bulunuruz.

kizlar ne kadar durgun ayol burasi....neler yapiyosunuz listemi aldim kontrollere baliyorum... Bakalim kimler beni seviyor ha ha.... Bu arada gece erdekten marmarise geciyorum... Esti gene bana kaptanim askimcim tarti bulamadim ya tartilamadim marmarise ALLAH KERIM.... Yoksa bakicaz bakalim ayni yazilirim herhalde...

merhaba kızlar bugün başladım okula sabahtan öğlene kadar 2 hafta.sabah oğlum uyanınca ilk önce ağlamış sonra susmuş biraz üzüldüm ama yapacak bi şey yok çalışan anne olunca alışacak artık.zaten bakıcıyı seviyor allahtan kızıda gelmiş onu oynatmış.
dünkü menüm
sabah patates kızartması,1 dilim ekmek,1 kupa çay(ben hep şekersiz içerim onun için şekersiz çay yazmıyorum hiç)
öğle 1 yufka,1 kase taze fasulye,1 bardak ayran
akşam 1 kase domates çorbası,salata,1 dilim ekmek,4-5 kaşık makarna salatası
ara 1 kupa çay,1 kupa yeşil çay,2 küçük gofret
1.5 lt su suyu artırıyorum artık.
kitap ahmet ümit :bab-ı esrar
evi sildim süpürdüm,yemek yaptım,bulaşıkları yerleştir,oğluşun peşinde koştur.

canım marmarse 2 ay önce gittim çok güzel.özellikle içmelerde denizi girmeni tavsiye ediyorum.

bugünkü menümüde yazayım unuturum belki
sabah yarım domates,1 kibrit kutusu kadar kaşar,yarım yufka
ara 1 kupa çay
öğle yarım kase domates çorbası,1/3 ekmek,yarım krep,1 kase fasulye,2-3 kaşık makarna salatası,salata
ara 1 bayram şekeri

hmm kavanozda patlican konserve denemek lazım
evet canım deniz gibisi yok..ben denizsiz şehirlerde sıkılırım o yüzden sanki çıkışı yokmuş gibi..
benim bildiğim şehrin sonu denizi görmeli
ellerine sağlık kaptanım gelir tadarız inşallah

beklerim canım

geçmiş olsun tatlım ben her ay öyle kıvranıyorum
tek çarem majezik o olmazsa asla ayakta kalamam :26::26::26:
ahh tatlım keşke içmesen onun yerine ada çayı iç şekercik..söktürür..
şekercik yarışımız sürüyor ona göre
ee var zaten bu hafta 2 kilo yarışı bakalım kim 2 kilo verebilecek..
arzu var ben varım hatta sen de vardın unuttunmu yoksa

kuşumm hafta sonu senle konuştum hep sanırım konuşma yapıcaz şööle uzun uzun

bugün menüm

sabah
bir kase çukulatalı hindistan cevizli puding,yarım tam buğday ekmeği,2 siyah zeytin,küçük koparmalık kazan simidi

öğle
domatesli bulgur pilavı sanırım 3 kaşık,yoğurt 3 kaşık,çeyrek porsiyon makarna,omega 3

ara
sade lokum 1 tane

kitap:aşkın şehidi
(Resulun oğlu ve arkasındakiler Elif misali kıyamdan sonra şimdi de Dal gibi rükuya eğilmişler, secdeye kapandıklarında yaratıldıkları toprakla Mim lenmişlerdi.Alınlarını yere koymaları itaatin sadece ve sadece En büyük Olana yapılacağını gösteriyordu.Allah ı tüm eksikliklerden tenzih ederek ikinci rekat için yeniden ayağa kalktıklarında -Elif,Dal, ve Mim ile yazılan- Adem olmanın erincindeydiler.)

kızlar günde en az 5 paylaşımlı günlere geri dönüyoruz..
geniccim takibini yaparmısın..
günlük menülerimizi paylaşıyoruz
menü takibi bahirecim sende......
günlük sporlarımızı paylaşıyoruz
spor takibi aybikimde........
yaptığımız evişleri el işleri paylaşıyoruz
evişleri takibi kelebekcemde.......
günlük kitap okuyup paylaşıyoruz
kitap takibi rukgusda......
günde en az bir kupa bitki çayı içiyoruz
bitki çayları takibi karabiber01 de........

hadi bakalım takipçileri takip etmek de akrep deeeeee
kızlar işi sıkı tutuyosunuz kimsenin gözyaşına bakmıyosunuz çünkü ben de size öyle yapıcammm

işlerimi bitirdim ,yemeklerimi yaptım pişiyo,duşumu aldım makyajımı bile yaptım

yorgunluğum gitti

ben ara öğün yemeiyorum artık ,farkında bilr değilim canım istemiyo

şimdi maydonozsapı suyumu içiyorum

ya gidecek bu kilolar ya gidecekk

evişini,el işinidemi paylaşıyoruz

ay ben yaptığım ev işlerini uzun uzn yazamıyorum ki,size imreniyorum bi anlatıyosunuz yaptığınız ev işlerini ,insanı ev işi yapmaya heveslendiriyosunuz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…