canım sende öğretmenmisin?ben sınıf öğretmeniyim evet canım bilgi alışverişinde bulunuruz.
hafta sonu full hareket halinde geçti kızlar..
cumartesi sabah erkenden kalktım duş almadan önce banyoyu komple kullandığımız banyo kaplarına kadar çamaşır suyu ile ovdum..klozet lavabo fayanslar yerler pırıl pırıl oldu..
benim manevi ablalar var..bir gün öncesi konserve domates almışlardı halden banada bir kasa almışlar sağolsunlar....bana yakın olana gittim..asansör kullanmadım 5 kat çıktım..baktım kırmızı biber pişirmiş kavanozlara konserve yapıyor bir yandan doğruyor buzluğa atmak için..hemen yardım ettim..1 saat kadar yardım ettim..domateslerimi poşetledim..ikisini aldım eve götürmeye tabii yine merdivenleri kullanarak tabii..sonra geri döndüm..uzaktaki ablama gittik araba ile o da almış domates konservelik..ona yardım ettik..
evlerini yeni yaptırdılar..bayıldım evlerine..çiftlik gibi yapmışlar..hayvanların herbiri için ayrı bölümler..mersin çıkışında miss gibi dağ havası deniz manzaralı..tekrar eve döndük..ablam diğer kalan domatesi arabaya almış onu çıkardım eve..bende büyük bir tencere vardı onu aldım götürdüm ablama 5 kat merdiven yine çıkıldı inildi..tabii benim ev de 3. kat...
bir poşetini yaptım domatesin kavanozlara doldurdum..tabbi kavanozlar eksik kaldı..diğer ikisini yapmadım artık..dün sabah çıktım evden..kavanoz aldım..dün domareslerin kalanını konserve yaptım..tabii rada yemek çay bulaşık..diğer işler kaldı mecburen gün bitti çünkü
bozmaaaaammmmm kacirmaaaaaammmmmmm he he..... Ilham ene var bende
herkese merhaba, yoğun geçen bir haftanın ardından güzel bir hafta geçirmeniz dileklerimle....
bu hafta da yoğun geçecek benim için buna haftasonu da dahil tabii.
bütün geçmişi okudum. bahire ve arzu yok bu hafta.
aybuke kaptanımla uğraşmaya devam
kaptanımda işleri yoğun ama buraya hep uğrar
rugkus ve diğeri kimdi hatırlayamadım sanırım karabiberdi spor salonuna başladı.
sanırım doğru hatırlıyorum. bende de durumlar aynı devam arkadaşlar.
geçen hafta pek menü paylaşamamıştım.
c.tesi menüm
sabah: otlu omlet, domates, salatalık, bir dilim çavdar ekmek ve 2 şekersiz çay
ara: bir elma
öğle: 2 kepçe çorba
ara: bir armut
akşam: fırında balık ve salata
ara: 10 tane kadar fındık
3 lt su ve 2 fincan yeşilçay
c.tesi regl ilk günüydü ve inanılmaz sancılı geçti bu sefer iyi ki evdeydim dedim. kıvrandım resmen. akşam üstüne doğru sancım hafifledi ben de boş dururmuyum hemencecik makinaya çamaşırları attım, balkonları yıkadım, bulaşık makinasını boşalltım ve balıkları hazırladım, çamaşırları astım, masayı hazırladım, yedik içtik toparladım, kuruyanları topladım, katladım, ütüledim arada tekrar makinayı çalıştırdım sonra da ders çalıştım.
canım bizim ufaklığın çok uzundu saçı
biraz kesilsin istedim ama kısalttırmadı
katlı bi model kestirdik yinede omzundan bir karış aşağıda
umarım sizinkilerde bizimki kadar kapris yoktur
bende de baş ağrısı yapar regl yaklaştığındageçmiş olsun tatlım ben her ay öyle kıvranıyorum
tek çarem majezik o olmazsa asla ayakta kalamam :26::26::26:
bugünkü menümüde yazayım unuturum belki
sabah yarım domates,1 kibrit kutusu kadar kaşar,yarım yufka
ara 1 kupa çay
öğle yarım kase domates çorbası,1/3 ekmek,yarım krep,1 kase fasulye,2-3 kaşık makarna salatası,salata
ara 1 bayram şekeri
ahh tatlım keşke içmesen onun yerine ada çayı iç şekercik..söktürür..
şekercik yarışımız sürüyor ona göre
ee var zaten bu hafta 2 kilo yarışı bakalım kim 2 kilo verebilecek..
arzu var ben varım hatta sen de vardın unuttunmu yoksa
kuşumm hafta sonu senle konuştum hep sanırım konuşma yapıcaz şööle uzun uzun
bugün menüm
sabah
bir kase çukulatalı hindistan cevizli puding,yarım tam buğday ekmeği,2 siyah zeytin,küçük koparmalık kazan simidi
öğle
domatesli bulgur pilavı sanırım 3 kaşık,yoğurt 3 kaşık,çeyrek porsiyon makarna,omega 3
ara
sade lokum 1 tane
kitap:aşkın şehidi
(Resulun oğlu ve arkasındakiler Elif misali kıyamdan sonra şimdi de Dal gibi rükuya eğilmişler, secdeye kapandıklarında yaratıldıkları toprakla Mim lenmişlerdi.Alınlarını yere koymaları itaatin sadece ve sadece En büyük Olana yapılacağını gösteriyordu.Allah ı tüm eksikliklerden tenzih ederek ikinci rekat için yeniden ayağa kalktıklarında -Elif,Dal, ve Mim ile yazılan- Adem olmanın erincindeydiler.)
hımm demek öyleeeekızlar günde en az 5 paylaşımlı günlere geri dönüyoruz..
geniccim takibini yaparmısın..
günlük menülerimizi paylaşıyoruz
menü takibi bahirecim sende......
günlük sporlarımızı paylaşıyoruz
spor takibi aybikimde........
yaptığımız evişleri el işleri paylaşıyoruz
evişleri takibi kelebekcemde.......
günlük kitap okuyup paylaşıyoruz
kitap takibi rukgusda......
günde en az bir kupa bitki çayı içiyoruz
bitki çayları takibi karabiber01 de........
hadi bakalım takipçileri takip etmek de akrep deeeeee
kızlar işi sıkı tutuyosunuz kimsenin gözyaşına bakmıyosunuz çünkü ben de size öyle yapıcammm
ah tatlım benim ne yaşlanması enerjin düşmüş sadece takıl bize enerjini yükseltelimafiyetle yiyin bitanemm
ay benim tansiyonum çıktı ,okurken 5 kat in 5 kat çık ,
ben yaşlanmışım şimdi anlıyorum iyice ,onun için sizin hızınıza yetişemiyom
bu hafta pek iddalısın şekerim ,hadi bakalım
atışmak tahrik saygı ölçülerinde serbest tabii de bahocan yokki ortalıkda çarşambayı beklicen acıcık canım bu hafta bizimle idare edicen artıkımakrebim lay lay lay
kaptanım lay lay lay
o kilo olayını unutmadım
ama benim asıl istediğim
hani bahocanla birbirimize giriyorduk
ağır tahrik ve mükemmel yarış oluyordu
onu istiyorummmmmmmmm
tabi arkadaslara da uygun gelirse
sadece fikirr :13::13::13:
İyi günler arkadaşlarr
Sonunda o cümleyii bende duydum,dün gezmeye gittik eşimin akrabasına ve çayla birlikte kocamann bir dilim yaşpasta ve kurabiye geldiiii,ev sahibiine almakk istemediğimii söyledimm ,bugünn boz yarın başlarsınn dedi banaa,
eeeeee kolay ya benim o pastayıı yememm sil baştann tekrarr başa dönemm demektiii ve benn hemen kalkıp çocuklarınn odasına gidipp kızlarıma gelinn tabağımıı alınn dedimm ve onlara verdimm yemedimm , gece çok mutlu uyudum bende gelenii çevirdimmm ohh bee
Diyete başladığımdan berii ilk gezmemmdii
Menüm
sabah,1 dilim ekmek ,2 kaşık lor,domates
ara,şeftali
öğlen,1 dilim ekmek ve sade ıspanak kavurması 3 kaşık kadar ve yoğurt
ara,kırmızı büyük bir erik
nescafe
yeşil çay
akşam, 4 kaşık bezelye ve yoğurt
sonra gezmeye gittikk orda meyve önce ikram ettiler ben ondan yedim sadece şeftali yarımm
pastayıda kızlara verdimmm
katıl kuşum ilk hafta böyle..ramazan boyu ve bayram çok gevşedik..bu hafta acıcık sıkalım dedim..katıl sende renk gelsin1 haftada 2 kilomu
bendemi varımm desemiydimm ama yokk belkii verememm şimdilik haftada 1 kilo gidiyorrr
kaptan kaptannn olmadı ama sabah kahvaltısında hiç puding yenirmi yahuuu
hımm demek öyleeee
kaptanımmm arkadaşın yerine ben karışayım hemenn puding no puding kahvaltıda
Günaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?