Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

afiyetle yiyin bitanemm

ay benim tansiyonum çıktı ,okurken 5 kat in 5 kat çık ,

ben yaşlanmışım şimdi anlıyorum iyice ,onun için sizin hızınıza yetişemiyom

bu hafta pek iddalısın şekerim ,hadi bakalım

akrebim lay lay lay
kaptanım lay lay lay

o kilo olayını unutmadım
ama benim asıl istediğim
hani bahocanla birbirimize giriyorduk
ağır tahrik ve mükemmel yarış oluyordu
onu istiyorummmmmmmmm
tabi arkadaslara da uygun gelirse
sadece fikirr :13::13::13:

:2::13::18:

:26::44:

:76::78::79::80::81::82::83::84::85::86::87::88::89::90::92::93::94::95::96::97::98::99::100:

bütün sarı kafaları denedim yüze kadar bakalım ne çıkacak
gayet iyyim kızlar sakın endişelenmeyin

canlar bu gunku menum... Sabah___ domates.salatalik peynir zeytin 2 dilim kizarmis ekmek kepek 1 cay kasigi bal..... Bol siyah ve bogurtlen cayi.... Oglen........ Izgara tavuk salata....aksam.... Zeytin yaglilardan semizotu t.fasulye ispanak buruksel lahana brokoli koz patlican biber yogurt hepsi birer kasik tek porsiyon ekmeksiz..... Caylar 2 ser kupa yesil.. elma ve bogurtlen siyah ....2.5lt su..... Havuzda 1 saat jimlastik denizde 2 saat cocuklarla oynadim yuzduk yaristik aksam ustu yasemin gul lavanta parfumleri zeytin yag ve sabunlarindan aldim carsiya kadar sahilden 1. Saat yurudum ve bir okadar geldim...

İyi günler arkadaşlarr
Sonunda o cümleyii bende duydum,dün gezmeye gittik eşimin akrabasına ve çayla birlikte kocamann bir dilim yaşpasta ve kurabiye geldiiii,ev sahibiine almakk istemediğimii söyledimm ,bugünn boz yarın başlarsınn dedi banaa,
eeeeee kolay ya benim o pastayıı yememm sil baştann tekrarr başa dönemm demektiii ve benn hemen kalkıp çocuklarınn odasına gidipp kızlarıma gelinn tabağımıı alınn dedimm ve onlara verdimm yemedimm , gece çok mutlu uyudum bende gelenii çevirdimmm ohh bee
Diyete başladığımdan berii ilk gezmemmdii

Menüm
sabah,1 dilim ekmek ,2 kaşık lor,domates

ara,şeftali

öğlen,1 dilim ekmek ve sade ıspanak kavurması 3 kaşık kadar ve yoğurt

ara,kırmızı büyük bir erik
nescafe
yeşil çay

akşam, 4 kaşık bezelye ve yoğurt

sonra gezmeye gittikk orda meyve önce ikram ettiler ben ondan yedim sadece şeftali yarımm
pastayıda kızlara verdimmm

Son düzenleme:

Evet canımm bendimm
Pazartesi,çarşamba ve cuma gidiyorumm
diğer günler yürüyüş yapıyorum

menün çok güzel canım eğer benn böyle yersem sabah mutlaka 200 gr gitmişş oluyorr

canım bizim ufaklığın çok uzundu saçı
biraz kesilsin istedim ama kısalttırmadı
katlı bi model kestirdik yinede omzundan bir karış aşağıda
umarım sizinkilerde bizimki kadar kapris yoktur

küçükte daha yokta büyük başladı,ön tarafa şundan istiyorumm,bu renk olmasın ,kalemimi kullanmasınn

geçmiş olsun tatlım ben her ay öyle kıvranıyorum
tek çarem majezik o olmazsa asla ayakta kalamam :26::26::26:
bende de baş ağrısı yapar regl yaklaştığında

3 tane hamur işi bir arada tüketmiyormusunn canımmm benn asla böyle yiyememm hemenn gr olarak baskülde farkettiriyor
ama size de birşey diyemiyorumm çünküü kilonuz saten çok güzelll
bu kiloda nasıll tombikmi duruyorsunuz yoksa az göbek var onun içinmi uğraşıyorsunuzz

1 haftada 2 kilomu
bendemi varımm desemiydimm ama yokk belkii verememm şimdilik haftada 1 kilo gidiyorrr

kaptan kaptannn olmadı ama sabah kahvaltısında hiç puding yenirmi yahuuu

hımm demek öyleeee
kaptanımmm arkadaşın yerine ben karışayım hemenn puding no puding kahvaltıda

ah tatlım benim ne yaşlanması enerjin düşmüş sadece takıl bize enerjini yükseltelim
atışmak tahrik saygı ölçülerinde serbest tabii de bahocan yokki ortalıkda çarşambayı beklicen acıcık canım bu hafta bizimle idare edicen artıkım

aferim sana kutluyorum seni canım..akşam akşma o pastayı yeseydin sil baştan yapıcaktın..o kadar çabalar boşa gitmesin tabikii

1 haftada 2 kilomu
bendemi varımm desemiydimm ama yokk belkii verememm şimdilik haftada 1 kilo gidiyorrr
katıl kuşum ilk hafta böyle..ramazan boyu ve bayram çok gevşedik..bu hafta acıcık sıkalım dedim..katıl sende renk gelsin
atışma serbest
kaptan kaptannn olmadı ama sabah kahvaltısında hiç puding yenirmi yahuuu

hımm demek öyleeee
kaptanımmm arkadaşın yerine ben karışayım hemenn puding no puding kahvaltıda

ama kuşum akşam çok canım çekti yemedim sabah farkında isen fazla bişii yemedim..sütlü olunca daha masum ve sabah yedim yanii şekercik
ben sabahımı zengin
öğlenimi memur
akşamı çook fakir yapıyorum

günaydın kızlar

herkes iyi mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…