Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dünkü menümü yazayım

Sabah 3 adet kömbe öğlen yarım tavuk dürüm akşam mercimek çorbası bezelye salata meyhane pilavı bir adet börek yalancı turşu

Eşimin teyzesi ev taşıyor yemekle uğraşmayın bana gelirsiniz demiştim o yüzden biraz yüklü oldu akşam artık diğer günlere telafi ederim.

Kitap Yüksek Performans Teknikleri ve Zulümhane

günaydın kızlar

herkes iyi mi?

ben iyiyim canım..
siyah ve yeşil zeytin,2 dilim tam buğday ekmeği ve domates salatalıktan oluşan kahvaltımı yaptım..acıcık da kızımın simidinden aldım..
ohh miss..

ben o akşam menüsünü hiç görmedim hayıırr :83: kuzucum bir mercimek çorba yeterdi akşam için sana ya da sadece salata sen napmışsın canım yaa..
yüklenmişsin iyice yemeğe..bugün öğle menün olurdu senin için..
acil telafi canım..
spor yürüyüş bekliyorum senden

günaydın canım..
nerelerdesin böyle..paylaşımlarda seni göremiyoruz kuşum

Ah sorma bir ben var benden içerü

Çocuğu okula getirmek zorunda kalıyorum resmen esir alınıyorum kendisi tarafından sinirlerim hoplamış vaziyette eve dönüyorum. Eşimin çok sevdiğim teyzesi de oğluna ev kuruyo bugünlerde okul dışındaki zamanımızı da genellikle onlara ayırıyorum. Bugün çocuğu da teyzenin yanına bıraktım onca işinin gücünün arasında.

haftaya inşaallah canım annemler bir dönsün sağlıcakla yayladan salona başlayacağım salon harici günlerde de yürürüm belkim.

günaydınlarrrrr

dünkü menüm

sabah

kalsik kahvaltı

öğle

haşlama et

akşam

5 kaşık bamya yemeği

çayın yanında 2 galeta

bol su ,bol bitki çayı
veeee....

akşam 45 dakika yürüyüş yaptım

ilk gezmeyi atlattın tebrik ederim

bende ev gezmelerinden korkuyoruuumm

okul açıldımı başlar bizim ev gezmeleri artık

hemen düne göz atalım

sabah
1 tb ekmeği
1 rafadan yumurta
3 zeytin
domates-maydonoz

ara
1 fincan 5i 1 yerde çayı

öğle
3 köfte
salata

ara
2 biskrem
1 fincan yeşil çay

akşam
yemedim

saat 21:00 gibi
3 bardak açık çay

dün eve gittim hemen duş aldım
sonra odamı az toparladım
sonra komşumuz şeyda abla yaprak sarıyormus o yardıma çağırdı
saat 22:30da anca bitti onunki o arada çayda içtik
sonra hadi sizede saralım dedi ben ne kadar boşver desemde kalkıp malzeme hazırladı
döndük yine başa 00:30du tüm işi bitirdiğimiz
tam yukarı çıkıp yatarım die düşünürken telefonum çaldı
kardesim poğaça yapmayı denemiş ve fırından çıkar çıkmaz alıp bize getirmiş
tabi o saatte asla yemem ama hatrını kırmamak için kopararır gibi yaptım
saat 2 gibi yatağa geçebildim ve 7de tekrar uyanıp işe geldim
çok uykummmm var ama neyse artık

gözüme öğlen yenen haşlama takıldı..canım et ağır yemektir onu hafifletmek için yanında çiğ sebze yemelisin..salata ye maydanoz ye biber ye soğan ye vs. Vs. Illaki ye ki midenin üzerindeki yükü hafiflet ..hem de vitaminleri doğru şekilde al
birde akşam sonrası çayın yanında yenen galeta olmamış..akşam sonrası araları önermiyorum canım..

menüler güzel akşam yememen daha da güzel..kardeş tabii kırılmıyor dimii..bugün daha erken yatarsın artık canım.sık dişini biraz..
sarmalarıda afiyetle yersiniz inş..

dün akşam eve gitmeden önce yemeklik alışveriş yaptım..
eve gider gitmez hemen yemek yaptım hazırladım yediler arkasına çay servisi..sonrası bulaşık yıkayıp mutfağı temizledim..tam 6 postalık dağ gibi çamaşırı katlayıp yerleştirdim..uff üstümden de dağ gibi yük kalktı resmen...çok yordu ama değdi..sabah da ütü yaptım bir posta..

Herkes nerde kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
neden bu kadar sessiz burası
hadi nerde hareket orda berekettt
kimse yokmuuuuuuuuuu

kaptanım benimmm kıyamam sana
ama süper bi kadınsın her yere nasıl yetişebiliyorsun
iş ev çocuk koca kayınbaba
bide extraların
allah gücünü kuvvetini artırsın inşallah

menüler güzel akşam yememen daha da güzel..kardeş tabii kırılmıyor dimii..bugün daha erken yatarsın artık canım.sık dişini biraz..
sarmalarıda afiyetle yersiniz inş..

tsk ederim akrebim inş yerler ben akşam yemeklerini kaldırdım çünkü yine

Ilkelerin olacak
Seni satin alamayacaklar
Aptallarin uydurdugu
Atasözlerine inanmayacaksin:
"Paranin satin alamayacagi sey yoktur."
"Herkesin fiyati vardir"
Gibi sözlere kanmayacaksin
Onurunla, kimliginle ve beyninle
akilli yasayacaksin
üreteceksin, seveceksin, sevileceksin
inanclarinin arkasinda duracaksin
sevgilerin karsiliksiz, yardimlarin gizli olacak,
Seni attan, ottan ayiran ozelligin farkina varacaksin
Cünkü sen insansin
Ve bunu yakaladigin gün
bembeyaz yasayacaksin!!!

Son düzenleme:
Rize’de kaza geçiren bir işçi, olayı ayrıntılarıyla anlatmak için, şantiye şefine bir mektup yazmış ki, evlere şenlik… İtiraf etmek gerekirse, klasik Karadeniz fıkralarından biri sandım … Değilmiş … Bire bir gerçek …

“Sayın şantiye şefim, İş kazası tutanağında planlama hatası diye yazmıştım. Bunu yeterli görmeyerek ayrıntılı bilgi istemişsiniz. Şu anda hastanede yatmama neden olan olaylar aynen aşağıdaki gibi olmuştur :

Bildiğiniz gibi ben duvar ustasıyım. İnşaatın 6. katında işimi bitirdiğimde, biraz tuğla artmıştı. Yaklaşım 250 kg. olduğunu sandığım bu tuğlaları aşağıya indirmem gerekiyordu. Bunun için bir varil buldum. Ona sağlam bir ip bağladım. 6. kata çıkıp, ipi bir çıkrıktan geçirerek, ucunu aşağıya saldım. Tekrar aşağıya inip, ipi çekerek varili 6. kata çıkardım. İpin ucunu sağlam bir yere bağlayıp, tekrar yukarı çıktım. Tüm tuğlaları varile doldurup aşağı indim. Tam ipin ucunu çektim ki, kendimi havalarda buldum. Ben yaklaşık 70 kiloyum. 250 kiloluk varil aşağı düşerken, beni yukarı çekti. Heyecandan ipi bırakmayı akıl edemedim. Yolun yarısında dolu varille çarpıştık. Sanıyorum sağ iki kaburgam bu sırada kırıldı. Tam yukarı çıkınca, iki parmağım iple birlikte çıkrığa sıkıştı. Böylece parmaklarım da kırılmış oldu. O sırada yere çarpan varilin dibi çıktı ve tuğlalar yere saçıldı.
Varil hafifleyince, bu kez ben aşağı inmeye, varil yukarı çıkmaya başladı ve yolun yarısında yine kendisiyle çarpıştık. Sol bacağımın kaval kemiği de bu sırada kırıldı. Can havliyle ipi bırakmayı akıl ettim ve tabii yaklaşık 3. kat hizasından aşağıya düştüm. Sol kaburgalarım, sol el bileğimde o zaman kırıldı sanırım. Başımı yukarı kaldırdığımda boş varilin hızla üzerime doğru geldiğini gördüm. Kafatasımın da böylece çatladığını düşünüyorum. Bayılmışım…
Gözümü hastanede açtım. Allah’ın herkezi böyle kazalardan korumasını diler, hürmetle ellerinizden öperim.

Son düzenleme:
malesef canım çok isterdim ama:2: ,en çok sevdiğim meslek

ben veliyim ,oğlum ilkokul 2 ye kızım lise 1 e gidicek

tabi canım deneyimlerimizi paylaşırız normalde benim bu sene 2 .sınıf yani oğlunla aynıyız.ama öğretmen açığı var 1.sınıflarda kura çekilecek valla.çıkarsa 1.sınıfıda alabilirim.şu an belli değil.

canım çeyrek dilim ekmek,yarım krep ve 3-4 kaşık makarna salatası .hepsinden azar azar menümde olunca yerim ben evde varsa yerim yani .canımın çektiğini yerim mutlaka öyle zayıflarım.zaten önemli olan dengeli beslenmek.herşeyden yemek ama yerinde abartmamak .ve ben yakıyorum genelde.3-4 gün biraz dikkat etmememe rağman sabah 55.6 geldim 300 gr gitmiti.benim sadece azıcık göbeğim var onu eritmek istiyorum.oda sezeryandan kalan göbek.herkes yeter diyor ama ben bırakmıyorum.çünkü hayat felsefesi haline getirmek istiyorum.şimdi zayıflayıp,sonra yeyip yeyip 4-5 ay sonra tekrar başlamak istemiyorum.

ara 1 kupa karışık bitki çayı
dünkü akşam yemeğim
4-5 kaşık yoğurt,2 kaşık patates yemeği,salata,kavun,çeyrek dilim ekmek
bol su
dün ev işi yapmadım oğlumu dışarıya gezmeye çıkardık.
kitap bab-ı esrar ahmet ümit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…