dünkü menüm
sabah: bir dilim ekmek, 3 tane ceviz, közlenmiş bir tane biber ve patlıcan ve bir bardak şekersiz çay
öğle: 4 tane ızgara köfte ve yoğurt
ara: bir armut
akşam: 2 tane biber dolması ve küçük bir kase yoğurt
ara: bir avuç kadar üzüm
1 tane yeşilçay, 3 lt su
kızlar akşam sonrası aralardan uzak olun lütfenara azıcık kavun
akşam yarımdan biraz fazla kase makarna salatası,bitti nihayet
ara az leblebi
ara 2 fincan çay
bol su içtim.
iyi geceler kızlar, komşudan kaçak göçek giriyorum inernetebizim vınn perşembe günü yüjlenecek, 2 gün giremezsem bilin ki bu tamamen türkselin suçu
2 gündür evi bal dök yala yapacağım diye uğraştım, her odamı pırıl pırıl yaptım, bugün apartman komşularımı çağırdım akşam çayına, sağolsun cümbğr cemaat bizdelerdi, sen tut çocuk benim bal dök yala yaptığım evime mıççççççocuk odası boydan boya çiş olmuş annesi bir yandan koşturdu ben bir yandan, şimdi o pırıl pırıl evime bir baksanız sanki hiç temizlenmemş gibi
bu arada genic, kraker,nurceng, irem özge ve bülbül hiç spor paylaşımımız olmamışşşş
yarın bekliyorum güzeller, bak tepemde amirim var zumzuğu yersem zumzuklarım
aman dikkat et canım iyice hastalanmadan önlemini al.ıhlamur içir canım oğluşuna.
dünkü menüm
sabah 2 adet börek
öğlen bikaç tuzlu gevrek
ara mercimek çorbası yoğurt 3-4 kaşık pilav
akşam adana kebap salata
kitap yok su da pek içmedim
dün babam rahatsızlanmış yaylada onu getirdiler öğlene doğru onla uğraştık o yüzden u saçma sapan menüm
hergün bi bahane bişey... neyse.. hele bi babamın sonuçlarını alalım da
canım ahhh bir içirebilsem diyeceğim ama dün akşam becerebildim limonata diye kandırdım ve 2 bardak kadar içirebildim gece yatarkende burnu tıkalıya vicks sürdürttüm kendisine krem diyerekten. geceyi müthiş rahat geçirdi garibim.
ve nurcengg okulu sormuşsun, gerçekten çok sıkıcı, eğitim verenlerin eğitime ihtiyacı var, kendilerini hiç yenilemiyorlar, kitabi bilgi aktaracakalrına gerçek derslere girip güncel örnekler verseler, güncel sorunlara çözüm önerileri sunsalar!! hele ki bıktım artık kaç yıldır ben dili sen dili muhabbetinden, 80 yılında kitapta derslerle ilgili hangi örnekler verilmişse bize de o örnekleri sunuyorlar.. kimse de ciddiye almadığı için dinlemiyor, onlar kendi kendilerine konuşuyorlar, dinelmeey değecek bir şey yok
hele ki açılış konuşmasını ahmet özhan yapınca eyvah birazdan bize bülent ersoy da ders verecek mi k, acep diye korktum yaniiine alakaydı ahmet özhan hiç bağlantı kuramadı kimse vallahi onlar bizzimle dalga geçecek diye yazık oluyor çocuklara ya ona yanıyorum
kızlar akşam sonrası aralardan uzak olun lütfen
ayy önce şaşırdım ama sonra tutamadım kendimi yaa aybik o nasıl bir durumki senin başına geliyor ya hani başka biri olsa üzülür insan vah felan der ama aybikim valla sen fıkra gibisin yaa
bu arada genic, kraker,nurceng, irem özge ve bülbül hiç spor paylaşımımız olmamışşşş
yarın bekliyorum güzeller, bak tepemde amirim var zumzuğu yersem zumzuklarım
geçmiş olsun canım.dünkü menüm
sabah 2 adet börek
öğlen bikaç tuzlu gevrek
ara mercimek çorbası yoğurt 3-4 kaşık pilav
akşam adana kebap salata
kitap yok su da pek içmedim
dün babam rahatsızlanmış yaylada onu getirdiler öğlene doğru onla uğraştık o yüzden u saçma sapan menüm
hergün bi bahane bişey... neyse.. hele bi babamın sonuçlarını alalım da
babana çok geçmiş olsun canım
bahanelerin sonu gelmez önemli olan hayat akışımızın menülerimizi bozmasına izin vermemek..yoksa kilo vermek bir hayal olur canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?