Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

arzum bu kadar spora tatil dönüşü tüyyy gibi kalabilirr, yazrken yoruldum, hayal ederken yoruldum, maşallah azmine

bu arada genic, kraker,nurceng, irem özge ve bülbül hiç spor paylaşımımız olmamışşşş
yarın bekliyorum güzeller, bak tepemde amirim var zumzuğu yersem zumzuklarım

ve nurcengg okulu sormuşsun, gerçekten çok sıkıcı, eğitim verenlerin eğitime ihtiyacı var, kendilerini hiç yenilemiyorlar, kitabi bilgi aktaracakalrına gerçek derslere girip güncel örnekler verseler, güncel sorunlara çözüm önerileri sunsalar!! hele ki bıktım artık kaç yıldır ben dili sen dili muhabbetinden, 80 yılında kitapta derslerle ilgili hangi örnekler verilmişse bize de o örnekleri sunuyorlar.. kimse de ciddiye almadığı için dinlemiyor, onlar kendi kendilerine konuşuyorlar, dinelmeey değecek bir şey yok

hele ki açılış konuşmasını ahmet özhan yapınca eyvah birazdan bize bülent ersoy da ders verecek mi k, acep diye korktum yaniii ne alakaydı ahmet özhan hiç bağlantı kuramadı kimse vallahi onlar bizzimle dalga geçecek diye yazık oluyor çocuklara ya ona yanıyorum

ara azıcık kavun
akşam yarımdan biraz fazla kase makarna salatası,bitti nihayet
ara az leblebi
ara 2 fincan çay
bol su içtim.
kızlar akşam sonrası aralardan uzak olun lütfen

ayy önce şaşırdım ama sonra tutamadım kendimi yaa aybik o nasıl bir durumki senin başına geliyor ya hani başka biri olsa üzülür insan vah felan der ama aybikim valla sen fıkra gibisin yaa

günaydın kızlarrrrrrrrr

uykusuz hergece modunda devammmmmmm..

aman dikkat et canım iyice hastalanmadan önlemini al.ıhlamur içir canım oğluşuna.

canım ahhh bir içirebilsem diyeceğim ama dün akşam becerebildim limonata diye kandırdım ve 2 bardak kadar içirebildim gece yatarkende burnu tıkalıya vicks sürdürttüm kendisine krem diyerekten. geceyi müthiş rahat geçirdi garibim.

hemen düne geçiyorum

sabah
1 /2 karısık tost
şekersiz açık çay

ara
yeşil çay (2 kupa)

öğle
fırında tavuk
salata

ara
salatalık

akşam
2 yaprak sarma
2 yk yoğurt

dün çok geç çıktım işten sadece akşam 20 dk yürüyebildim

çıkar çıkmaz amcamlara gittim misafirlerimiz vardı onları uğurladık
kitap ve temizlik malesef ki yok dün için benden bu kadar ...

SPORLAR :

cuma// cumartesi// pazar// pazartesi// salı// çarşamba// perşembe//

akrep:30 dk yürüyüş // 3 saat yürüyüş // 1,5 saat yürüyüş artı olursa yarın eklerim aybiikk
aybuke:cuma*20 dakika yüzme// c.tesi *1 saat aerobik//pazr* yok// p.tesi* 1 saat yürüyş// salı*1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:cuma* 30 dk yürüyüş // c.tesi 90 dk fitness- aerobik // pazar* 40 dk yürüyüş // p.tesi* 40 dk aerobik // salı* 20 dk yürüyüş// çarşamba*
bahire:
arzum:cuma*2 saat yürüyüş-2 saat yüzme// c.tesi* 1 saat suda hareket-2 saat yürüyüş// pazr*2 saat yürüyş-3 saat 30 dakika yüzme-1 saat yürüyş//p.tesi* 1 saat jimnastik-2 saat yüzme-1 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:cuma*spor salonunda spor 2 saat*cumartresi sabah yürüyüş 40 dakka
kraker:
irem-özge:
bülbül:

dünkü menüm

sabah 2 adet börek

öğlen bikaç tuzlu gevrek

ara mercimek çorbası yoğurt 3-4 kaşık pilav

akşam adana kebap salata

kitap yok su da pek içmedim

dün babam rahatsızlanmış yaylada onu getirdiler öğlene doğru onla uğraştık o yüzden u saçma sapan menüm
hergün bi bahane bişey... neyse.. hele bi babamın sonuçlarını alalım da

babana çok geçmiş olsun canım
bahanelerin sonu gelmez önemli olan hayat akışımızın menülerimizi bozmasına izin vermemek..yoksa kilo vermek bir hayal olur canım..

senin oğluş biraz daha büyük tabi.benimki sabah çay diye ıhlamur içer.ıhlamur yoksa ılık su içine bal veya pekmez koyarım o çayımız olur.

doğru canım bende çok sıkılyorum valla.bitmek bilmiyor.birde ece erken falan öğretmenlikle ilgili konuştu ya.sanki ona kadar adam kalmadı.kim ki o sunucu.ne işi olur bizimle.

bu arada genic, kraker,nurceng, irem özge ve bülbül hiç spor paylaşımımız olmamışşşş
yarın bekliyorum güzeller, bak tepemde amirim var zumzuğu yersem zumzuklarım

aybükecim malesef spor yapamıyorum onun için paylaşımda yok.
ayrıca komşunun oğlu ne yapmış öyle ya.çok şaşırdım.

geçmiş olsun canım.

babana çok geçmiş olsun canım
bahanelerin sonu gelmez önemli olan hayat akışımızın menülerimizi bozmasına izin vermemek..yoksa kilo vermek bir hayal olur canım..

doğru diyorsun canım sorun şu ki ben adam akıllı bir düzene başlayamadım kafam böyle dumanlı gibi enerjim düşük stresim yüksek kilo vermeye başladım tekrar çünkü her ne kadar menüm kuvvetli gelse de ekmekten uzak duruyorum ve şeker hemen hemen hiç kullanmıyorum su içmesem bile burda gelen gidenle sürekli çay içmek durumunda kalıyorum sanırım metabolizma hızlı şu an

bugünkü menüm
sabah tost,1fincan çay,1 kaşık sarelle(eşim sabah tost yaptı,çayımıda hazırlamış biraz fazla oldu)
ara 1 fincan karışık btki çayı
öğle yarım porsiyon fasulye,1 dilim ekmek,salata,mercimekli bulgur pilavı (kaç kaşık saymadım)
ara su şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…