sağol canım benim..çalışan tüm bayanlar süper bence..kaptanım benimmm kıyamam sana
ama süper bi kadınsın her yere nasıl yetişebiliyorsun
iş ev çocuk koca kayınbaba
bide extraların
allah gücünü kuvvetini artırsın inşallah
evet canım akşamları kalkmazsa zor veriliyor kilo hatta alınıyor..çünkü başladıkmı akşam yemeye sonu gelmiyor mide de genişledikçe genişliyor..tsk ederim akrebim inş yerler ben akşam yemeklerini kaldırdım çünkü yine
Rize’de kaza geçiren bir işçi, olayı ayrıntılarıyla anlatmak için, şantiye şefine bir mektup yazmış ki, evlere şenlik… İtiraf etmek gerekirse, klasik Karadeniz fıkralarından biri sandım … Değilmiş … Bire bir gerçek …
“Sayın şantiye şefim, İş kazası tutanağında planlama hatası diye yazmıştım. Bunu yeterli görmeyerek ayrıntılı bilgi istemişsiniz. Şu anda hastanede yatmama neden olan olaylar aynen aşağıdaki gibi olmuştur :
Bildiğiniz gibi ben duvar ustasıyım. İnşaatın 6. katında işimi bitirdiğimde, biraz tuğla artmıştı. Yaklaşım 250 kg. olduğunu sandığım bu tuğlaları aşağıya indirmem gerekiyordu. Bunun için bir varil buldum. Ona sağlam bir ip bağladım. 6. kata çıkıp, ipi bir çıkrıktan geçirerek, ucunu aşağıya saldım. Tekrar aşağıya inip, ipi çekerek varili 6. kata çıkardım. İpin ucunu sağlam bir yere bağlayıp, tekrar yukarı çıktım. Tüm tuğlaları varile doldurup aşağı indim. Tam ipin ucunu çektim ki, kendimi havalarda buldum. Ben yaklaşık 70 kiloyum. 250 kiloluk varil aşağı düşerken, beni yukarı çekti. Heyecandan ipi bırakmayı akıl edemedim. Yolun yarısında dolu varille çarpıştık. Sanıyorum sağ iki kaburgam bu sırada kırıldı. Tam yukarı çıkınca, iki parmağım iple birlikte çıkrığa sıkıştı. Böylece parmaklarım da kırılmış oldu. O sırada yere çarpan varilin dibi çıktı ve tuğlalar yere saçıldı.
Varil hafifleyince, bu kez ben aşağı inmeye, varil yukarı çıkmaya başladı ve yolun yarısında yine kendisiyle çarpıştık. Sol bacağımın kaval kemiği de bu sırada kırıldı. Can havliyle ipi bırakmayı akıl ettim ve tabii yaklaşık 3. kat hizasından aşağıya düştüm. Sol kaburgalarım, sol el bileğimde o zaman kırıldı sanırım. Başımı yukarı kaldırdığımda boş varilin hızla üzerime doğru geldiğini gördüm. Kafatasımın da böylece çatladığını düşünüyorum. Bayılmışım…
Gözümü hastanede açtım. Allah’ın herkezi böyle kazalardan korumasını diler, hürmetle ellerinizden öperim.
bugün sabh okula gittim.12:30 da geldim.oğlumu doğurdum.öğle yemeğimi yedim.evi süpürdüm.şimdi sileceğim ve makineyi çalıştıracağım.
bugünkü menüm
sabah 1 simit,2 lokma peynir,az reçel,1 .5 kupa çay
ara yarım lt su
öğle 1 tabak faulye,3 lokma ekmek,bol salata
ah tatlım benim ne yaşlanması enerjin düşmüş sadece takıl bize enerjini yükseltelim
atışmak tahrik saygı ölçülerinde serbest tabii de bahocan yokki ortalıkda çarşambayı beklicen acıcık canım bu hafta bizimle idare edicen artıkım
aferim sana kutluyorum seni canım..akşam akşma o pastayı yeseydin sil baştan yapıcaktın..o kadar çabalar boşa gitmesin tabikii
tatlım söylermisin iki ara bir derede oğlunu nasıl doğurdun
tekrar tekrar okudum ve bıraktımoğluş olmuş üstüne yemek yemiş ev süpürmüş makineyi çalıştırmışsın yok yok ben tuhaf oldum
karabiber plates yapmanı tavsiye ederim.doğumdan sonra ebru şallı ile plates yapmıştım .tv de şu anvar mı bilmiyorum ama videolarını indir ve yap evde çok etkili oluyor.
kaptanım hatırlar belki o zamanlar yani 2 yılönce bu takımda hep plates yapılıyordu.banucum,turabcım,meden ve ismini hatırlamadığım çok arkadaş vardı.değil mi kaptanım?
aybüke nasıl gidiyor okul sıkıcı değil mi?
canım çeyrek dilim ekmek,yarım krep ve 3-4 kaşık makarna salatası .hepsinden azar azar menümde olunca yerim ben evde varsa yerim yani .canımın çektiğini yerim mutlaka öyle zayıflarım.zaten önemli olan dengeli beslenmek.herşeyden yemek ama yerinde abartmamak .ve ben yakıyorum genelde.3-4 gün biraz dikkat etmememe rağman sabah 55.6 geldim 300 gr gitmiti.benim sadece azıcık göbeğim var onu eritmek istiyorum.oda sezeryandan kalan göbek.herkes yeter diyor ama ben bırakmıyorum.çünkü hayat felsefesi haline getirmek istiyorum.şimdi zayıflayıp,sonra yeyip yeyip 4-5 ay sonra tekrar başlamak istemiyorum.
tatlım söylermisin iki ara bir derede oğlunu nasıl doğurdun
tekrar tekrar okudum ve bıraktımoğluş olmuş üstüne yemek yemiş ev süpürmüş makineyi çalıştırmışsın yok yok ben tuhaf oldum
Herkes nerde kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
neden bu kadar sessiz burası
hadi nerde hareket orda berekettt
kimse yokmuuuuuuuuuu
dün çıkışta oğlanı aldım annemi pazara bıraktım eve geçtim. hemen dolmayı ocağa koydum masayı hazırladım. dolmalar pişerken beyazlar yıkanmıştı katlanmak için beni bekliyorlardı onları katladım kaldırdım. yemek ye masayı toparla bulaşıkları hallet arada çayı da demlemiştim. çay fazlından sonra ben ders çalışmak için masaya oturdum baba oğulu başbaşa bıraktım. oğlan da biraz grip gibi mevsim geçişinden sanırım keyifsiz birkaç gündür. saat 11 e kadar ders çalıştım duşumu aldım ohhhhhhh serin serin yattım.
burada bile artık akşamları hava çok güzel özellikle saat 10 dan sonra gayet serin.
dün çıkışta oğlanı aldım annemi pazara bıraktım eve geçtim. hemen dolmayı ocağa koydum masayı hazırladım. dolmalar pişerken beyazlar yıkanmıştı katlanmak için beni bekliyorlardı onları katladım kaldırdım. yemek ye masayı toparla bulaşıkları hallet arada çayı da demlemiştim. çay fazlından sonra ben ders çalışmak için masaya oturdum baba oğulu başbaşa bıraktım. oğlan da biraz grip gibi mevsim geçişinden sanırım keyifsiz birkaç gündür. saat 11 e kadar ders çalıştım duşumu aldım ohhhhhhh serin serin yattım.
burada bile artık akşamları hava çok güzel özellikle saat 10 dan sonra gayet serin.
bugün sabh okula gittim.12:30 da geldim.oğlumu doğurdum.öğle yemeğimi yedim.evi süpürdüm.şimdi sileceğim ve makineyi çalıştıracağım.
bugünkü menüm
sabah 1 simit,2 lokma peynir,az reçel,1 .5 kupa çay
ara yarım lt su
öğle 1 tabak faulye,3 lokma ekmek,bol salata
kızlar günde en az 5 paylaşımlı günlere geri dönüyoruz..
geniccim takibini yaparmısın..
günlük menülerimizi paylaşıyoruz
menü takibi bahirecim sende......
günlük sporlarımızı paylaşıyoruz
spor takibi aybikimde........
yaptığımız evişleri el işleri paylaşıyoruz
evişleri takibi kelebekcemde.......
günlük kitap okuyup paylaşıyoruz
kitap takibi rukgusda......
günde en az bir kupa bitki çayı içiyoruz
bitki çayları takibi karabiber01 de........
hadi bakalım takipçileri takip etmek de akrep deeeeee
kızlar işi sıkı tutuyosunuz kimsenin gözyaşına bakmıyosunuz çünkü ben de size öyle yapıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?