geçmiş olsun canım.
doğru canım bende çok sıkılyorum valla.bitmek bilmiyor.birde ece erken falan öğretmenlikle ilgili konuştu ya.sanki ona kadar adam kalmadı.kim ki o sunucu.ne işi olur bizimle.
ben ev işlerini günlük yazıyorum kızlar.okuldan geldim oğlumu azıcık dışarı çıkardım arabasına bindi.sonra banyo yaptırdım.karnını doyurdum.eşim geldi öğle yemeği yedik.balkonu yıkadım.gelince makineyi çalıştırmıştım onlar çıktı astım.şimdi oturdum.az sonra yemek yaparım aklıma bir şey gelmiyor ama.oğlum uyanınca karnını doyurur snra dşarı çıkarız.
ben de dün akşam yemek yaptım..kızımın saçlarını kestim bonyo yaptırdım..yemeklerini hazırladım yediler..mutfağımı toparladım..namaz arası verdim..dolmalık sebze almıştım pazardan..patlicanları oydum..soğan sarımsak domatesleri rondoda çektim..çok geç saat oldu tabii attım dolaba..eşim geldi gece ona çay yapmıştım..çay servisi yaptım..çok geç saatte yattım..
sabah da erkenden kalktım..dolma içini hazırladım zaten akşamdan doğranmıştı..patlican ve biber doldurdum..ocağa koydum..koştum kızımı uyandırdım..ben giyindim..mutfağı toparladım..
evde kayınbabama ve eşime bir tencere dolma bırakmış oldum en azından..öğle kızımla benim için de aldım yanıma tabii.iç arttı yaprağım da var onu sararım akşam gidince..kızlar sarsam biberim de var artarsa içten biber de doldurup atsam buzluğa olurmu acaba
selam kızlarr
ben 2 gündür tansiyon ilacımı içmeyi unutuyordum dün tansiyonum çıktı ,dünden beri yatıyorum şimdi daha iyiym ,pc nin monitorü gözlerimi rahatsız ediyor,fazla yazamıycam
haber vereyim dedim
selam kızlarr
ben 2 gündür tansiyon ilacımı içmeyi unutuyordum dün tansiyonum çıktı ,dünden beri yatıyorum şimdi daha iyiym ,pc nin monitorü gözlerimi rahatsız ediyor,fazla yazamıycam
haber vereyim dedim
Günaydın kızlar
bugün hiç birşeyi gözümün göresi yok
afyondaki şehitlerimizin yakınlarını sabır diliyorum
ve elimizden hiç birşey gelmiyor
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?