Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar size bir soru:

Benim esimin kaynanasi senin kaynananin annesi ise ben senin neyinim?

dünkü menüm

sabah bir adet sandvic öğlen bir adet kaşarlı sucuklu pide akşam taze fasulye yoğurt 3-4 kaşık makarna

kitap okumadım

günlük işlerime gelince akşama kadar okuldaydım zaten sonra eve gittim yemek hazırladım makinayı yerleştir geri doldur sonra pazar malzemelerini yıkadım ben yıkar kurular yerleştiririm buzdolabına sonrası için hazır olur ve tekrar bir gece yemeği hazırladım annem ve kardeşimle eşi ben okuldan geldikten sonra yayla evini kapatmaya gitmişlerdi geldiklerinde 11 falandı onların bulaşıklarını yerleştirdim makinayı tekrar çalıştırdım ve yattım bu kadar

meraba kızlar nasılsınız ?
bülbülcüm çok haklısın.malesef kimse politikasını açıklamıyor dediğin gibi.

akrepcim biber dolmasını dondurucudan çıkarınca ben beğenmiyorum.bir kez denedim sanırım 2 -3 yılöce pirinçler donunca olmuyor.ama istersen bir dene,ben beğenmedim.ben sadece dolmalık biberi içini çıkarıp koyuyorum.yani doldurmadan koyuyorum.doldurup pişirmeden koyunca beğenmedim.

akşam bi arkadaşın serasına gittik.orada taze taze 1 domates,yarım salatalık,üzüm,yarım dilim kepekli ekmek yedim
ara 1 niğde gazozu,az cips(burayı görmeyin ne olur)
oğlum küçük böyle şeyleri yemesin istiyorum.tutturdu yolda giderken almak zorunda kaldık.eşimle ben oğlum az yesin diye biz çok yedik.yoksa eve almıyorum.

bugünkü menüm
sabah sucuklu yumurta,1 dilim ekmek,2 fincan çay
ara 1 kupa çay
öğle yemek yoktu yarım domates,4-5 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
ara 1 nektari

sabah okula gittim öğle geldim.yine aynı önce oğlum sonra bizim yemek faslı.oğlumuyudu.bende yemek koydum ocağa 2 çeşit.şimdi dinleniyorum.

SPORLAR :

cuma// cumartesi// pazar// pazartesi// salı// çarşamba// perşembe//

akrep:30 dk yürüyüş // 3 saat yürüyüş // 1,5 saat yürüyüş artı olursa yarın eklerim aybiikk,
aybuke:cuma*20 dakika yüzme// c.tesi *1 saat aerobik//pazr* yok// p.tesi* 1 saat yürüyş// salı*1 saat yürüyüş//çarş. 20 dakika yürüyüş// perşembe* 1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:cuma* 30 dk yürüyüş // c.tesi 90 dk fitness- aerobik // pazar* 40 dk yürüyüş // p.tesi* 40 dk aerobik // salı* 20 dk yürüyüş// çarşamba*
bahire:
arzum:cuma*2 saat yürüyüş-2 saat yüzme// c.tesi* 1 saat suda hareket-2 saat yürüyüş// pazr*2 saat yürüyş-3 saat 30 dakika yüzme-1 saat yürüyş//p.tesi* 1 saat jimnastik-2 saat yüzme-1 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:cuma*spor salonunda spor 2 saat*cumartresi sabah yürüyüş 40 dakka
kraker:
irem-özge:
bülbül:

herkese günaydın kızlar acelem var, okula yetişmem lazım, hemen kilo bildirimimi yapayım, geç geleceğim için bildirim yapamayacağım. hesaplamayı da bir arkadaş yaparsa yerime sevinirim.

kilom spor yapmama rağmen 69.7 bana spor yaramıyor demiştim:44:

günaydın kızlar

**2. TAKIM 271. ETAP**

akrep33 ( 66.3 / / / %)
aybüke07( 68.8 / 69.7 / -0.9 / -1.31%)
genic( 58.4 / 58.1 / 0.3 / 0.51 %)
bahiresemanur( 71.5 / / / %)
rukgus( 84.2 / / / %)
bulbul( 67 / / / %)
kelebekcearzum( 76.2 / / / %)
krakker(77.4 / / / %)
karabiber01( 84.7 / 82.7 / 2 / 2.36%)
irem&özge(74.5 / 73.4 / 1.1 / 1.48%)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ:

günaydın kızlar

karabiber ve özge tebrik ederim arkadaşlar.

karabiber spor salonunun meyvelerini toplamaya başladı tebrikler arkadaşlar.

cuma// cumartesi// pazar// pazartesi// salı// çarşamba// perşembe//

akrep:30 dk yürüyüş // 3 saat yürüyüş // 1,5 saat yürüyüş artı olursa yarın eklerim aybiikk,
aybuke:cuma*20 dakika yüzme// c.tesi *1 saat aerobik//pazr* yok// p.tesi* 1 saat yürüyş// salı*1 saat yürüyüş//çarş. 20 dakika yürüyüş// perşembe* 1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:cuma* 30 dk yürüyüş // c.tesi 90 dk fitness- aerobik // pazar* 40 dk yürüyüş // p.tesi* 40 dk aerobik // salı* 20 dk yürüyüş// çarşamba* 90 dk aerobik+step// perşembe* 30 dk yürüyüş tempolu //
bahire:
arzum:cuma*2 saat yürüyüş-2 saat yüzme// c.tesi* 1 saat suda hareket-2 saat yürüyüş// pazr*2 saat yürüyş-3 saat 30 dakika yüzme-1 saat yürüyş//p.tesi* 1 saat jimnastik-2 saat yüzme-1 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:cuma*spor salonunda spor 2 saat*cumartresi sabah yürüyüş 40 dakka
kraker:
irem-özge:
bülbül:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…