ayy sevsinler senin motivasyon hiç yukarı çıkmışmıydıkiiayy iyiki geldin varya pek keyiflendim takıma yeni kan alıcaktım ama senden iyi kan olurmu hiç duymuş gelmişsin sesimi heyecanım benim
ayy çok güldüm yoğun çalışma ortamında düzenli yemek yiyememiş canikomm düzenli pasta kek börek yedim desene o yğun çalışma ortamını çok iyi biliyorum beenn
senin hafızada yerlerde anacıım bikere kilo verip ayrılmadın en son hamile kaldığın için ayrıldın baktın veremiyosun ee benden de kurtuluş yok hamile kalarak kurtardın paçayı ama şimdi yine düştün elimee
söle bakim kaç oldun kaç kilo aldın
az bile söylemişsin akrep motivasyonmuş şişkommmmmmmmmmmm nesliiii al sana motivasyon valla guruba girmesem bile emin ol mativasyonda bir numara tutacam seni yandın sen hahahaha
gunaydinn ....
oooo katilim guzel valla motivasyonlarinizda guzeldir insallah bende biraz motivasyon yerlerdede
kendimi tanitayim tanisalim kizlar ben neslihan uc cocuk annesiyim 2007 yilinda kk ile tanistim ve burasi sayesinde cok guzel kilo verdim mezun olup karnemi aldim sonrasinda tekrar aldigim kilolari 2009 buraya gelip tekrar verdim calismaya basladim veee muhtemelen ayrildim takimdan kilo verdigim icin sonrasinda hamilelik gecirdim ucuncu bebegim dunyaya geldi malum bir sure diyetten uzak duruyorsun daha sonrasindada kilolari vermemekle kalmayip alamya felan basladim calisma hayatimda epey yogun oldugu icin duzenli yemek yeme olayi olmadi tabi
sonuc yine kk solugu burda aldim cunku hersabah bugun basliyacam diyerek kalkip baslayamamak dahada cok yemene felan mal oluyor oyuzden sizden sonsuz desteginizi bekliyorum
hos gerci akrepcigim beni bunalima daha fazla sokmassa tabi
oo fena olmuş canım ya bununla geçmiş olsun..koç burcuyum :)
ev kazası akrepcim, üstüme kapı camı düştü, koluma dikiş filan atıldı....
Ses kısıklığı için 1 çay bardağı Suda 1 kabuk tarçını 6-7 Dakika kaynat.ılıyınca içdün ve bugün yine hava çok sıcak ve hiç esinti falan yok.kızlar hayırlısı ile düğünümüzde bitti. kızımız evlendirdik her şey çok güzel oldu tabii orası buradan soğuk olduğundan ve çocukla git gellerden ben felaket hastayım üstüne sesim de kısıldı. grip geçecek de bu sesimi bir an önce düzeltmem lazım ben bile rahatsız oluyorum. evet ses kısıklığı için tavsiye bekliyorum sizlerden.
oo ben 97 felan beklemiştimbenden iyi ugrasacak adam bulaman bilmemmi
valla hem nasil pasta borek kurabiye alahh gormelisin canin cektiyse sanada gondereyim bacim
87 kiloyum bacim bunu gordugunde gozlerinin acildigini biliyorum hatta gobek felan atiyorsundur eminim ama vermek icin elimden geleni yapacam onuda soyleyim sana
akilli biliyorum hamile olarak ayrildim ama zayiflamistim ozamanda hafizam iyidir yani
gerci ben o hamileligi tamamlayamadim bacim dusuk yaptim sonrasinda tekrar hamile kaldim arkasdan oyleydi boyleydi derken iste sonuc 87 kilo hic bu kadar sisimemeistim ben ah cok kotuyum cok
şişko nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohhh ohhhhh yandan yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
burdayım canım..akrep sendemi buralardsasın senin vaziyet ne
ayy nesli bana dayanıcakken bir de sen acaip güzel sürpriz oldunaz bile söylemişsin akrep motivasyonmuş şişkommmmmmmmmmmm nesliiii al sana motivasyon valla guruba girmesem bile emin ol mativasyonda bir numara tutacam seni yandın sen hahahaha
şişkommmmmm benimmmmmmmmmmmm
YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR
akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:hadi bakalım kim geçebilir beniii
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar
genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
oldu sanırım... oooh mis...
yuzmeye yazilmaya karar cverdim kizlar
slm hayirli aksamlar kizlar burda eski bir arkadas var sanirim kaptaniniz oluyor kendisine bir slm edeyim dedim ya suan yok sanirim zamaninda bende burada guzel kilo vermistimde eskidendi o diyeyim simdi o kaptaniniz olacak hanim sevinecek ama epey bir kilo aldim uc ay sonradada abimin dugunu var ve ben o sitresle dahada cok yemeye basladim vallaha careyi buraya kacmakta buldum
gerci hala kafamda bitirmis degilimde iki hakaret duyup gideyim dedim :))
damdan dusma gibi olmasinda bu nerden cikti felan demeyin kizlar ben buranin daimi kilo alanlarindanim beni taniyan bilen bilir kaptaniniz hele coook iyi bilir neyse onu burda tekrar bulduguma sevindimm
herkeze kolay gelsin ...
akrep guzelim ben geldim sopa yiyesim geldi birden
Öncelikle herkese selamlar,
ben daha önce aranıza katılmak istediğimi yazmıştım, 2-3 hafta kadar oluyor. İki yıl kadar önce 6. takımda yer almıştım malesef kilo sorunuyla yeniden karşıkarşıyayım.
Takımda yer var mı bilmiyorum ama ben motivasyon kazanmak için müsadenizle düzenli olarak yazmaya başlayacagım. Takımda yer almasam da yazayım ki, daha fazla kilo almayayım:).
ayyy sen ne güzel kararlar veriyorsun, keşke aynı şehirde olaydık, ben de istiyorum ama tek başıma olduğum için çekiniyorum, araba sürme işini hallettim şimdi benim acilen yüzme öğrenmem gerek:103:
istifaya nasıl karar verdin cesursun valla canımcım dikkatimi cektin nedenseben de kendimi tanıtayım,
memurluktan özel sektöre geçmiş 25 yaşında henüz bekarım :) kısmetse önümüzdeki yaza nişanım olacak, profesyonel olarak fotoğraf çekiyorum, yüzmeyi gezmeyi pek bi severim :) arkadaş canlısıyımdır, pozitif düşünmeye çalışırım. İnatçıyımdır, kafama koydugumu öyle yada böyle yaparım.
Şimdilik bu kadar:)
geçmiş olsun tatlımkoç burcuyum :)
ev kazası akrepcim, üstüme kapı camı düştü, koluma dikiş filan atıldı....
annnaaammm genic özleeedddiiiimmm kız seni hoş geldin umarım dinlenmişsindir. bir güzeeeeelll ohhhdün ve bugün yine hava çok sıcak ve hiç esinti falan yok.kızlar hayırlısı ile düğünümüzde bitti. kızımız evlendirdik her şey çok güzel oldu tabii orası buradan soğuk olduğundan ve çocukla git gellerden ben felaket hastayım üstüne sesim de kısıldı. grip geçecek de bu sesimi bir an önce düzeltmem lazım ben bile rahatsız oluyorum. evet ses kısıklığı için tavsiye bekliyorum sizlerden.
sabah kahvaltım
iki lahmacun,2 ceviz,3 incirli cevizli kurabiye,şekersiz limonlu açık çay
ara
şekersiz limonlu açık çay
istifaya nasıl karar verdin cesursun valla canımcım dikkatimi cektin nedensebu arada hoş geldin geri dönmeyi düşünüyormusun peki uğraştın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?