Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Geçmiş olsun...

AKREPÇİMM ... canımm

atmadın beni takımdan dimee

şu başımızın üzerinde dolaşan kara bulutlardan bir kurtulabilsek

kızım okula gidemiyo 1 haftalık izin aldık ,Türkiyede yaşadığımızı unuttuk bir an ,davanın soonuçlanması aylar alabilirmiş ,çarşamba günü adliyeye çağırıldık olmazsa kızmı başka okula nakil yaptırıcaz

üstüne üstlük bugün oğlanı okula bıraktım 1. teneffüsten sonra eve geldim ,bir telefon okulda oğlanın kafası yarılmış
elim ayağım boşaldı bir ağlama krizine gridim ,zor toparlandım,hastaneye gittik ,4 dikiş atıldı
isyan etmek istemiyorum Allahım ,dayanımıyorum ,birde kızın ağlamaları ben neden okula gidemiyorum diye ,çok sıkışmış ,bunalmış durumdayım,bir kolaylık ver Allahım

Allah yardım etsin canım. rabbim kolaylık versin.

şişkommmmmm benimmmmmmmmmmmm
:125:
97 mi yuh sende ne ettin ben 87 ye kafayi tirlattim iyimis diyor bide ya eski performansindan birsey kaybetmemissin valla ah bende size malzeme oldum ya iki kat sinirliyim
siyah gelmezmi benim 87 oldugumu duyuncaa kinaya geldi siz ikiniz kinaniz hazirmi bari
verecem vermezmiyim gorun siz
merhaba arkadaşlar...

yeni gelen bacılar hoş gelmişler....

hosbulduk canim agirligimla geldimm vallaa

hosbuldukk sanada sen eskiden varmiydin sanki nikin yabanci gelmedi
kolay gelsinn
akrep kahvaltıda lahmacun mu yemiişşşşş bir tane de yetmemiş 2 tane mi yemişşş, ooohh yarasın sefaaaann olsun akreeppp

iyi etmis ne guzel iste afiyet olsun destekcisiyiz yesinn ohh yarasin iki degil bes yesin ne mutlu onaa lahmacun zaten onun oldum olasi vazgecilmezi yarasinnnnnn aminn

kaptanim o nasil kahvalti oyle yanlis degil dimi.... Waw diyorum.... Gidadan sorumlu bakancik nerede ayol itirazim hatta isyanim var.... :88:

neee simdi bize yanlista akrep istisna ona serbest
kim bu takimin gidadan sorumlu bakani tanisalim kaynasalim olurya kurabiyeleri gotururken sorun yasatmasinn

az önce ara öğünümü yedim: 1 armut
afiyet olsunn ...
gecmis olsun ya kotu olmus birdaha gostermesin allah insallah

1 . SAPHIRA ( 21,20 / 20,38% ) @ 05.09.11 # 104,00 # 82,80
2 . nev81 ( 18,00 / 17,91% ) @ 18.02.11 # 100,50 # 82,50
3 . fatoş0808 ( 21,00 / 15,56% ) @ 05.08.11 # 135,00 # 114,00
4 . kelebekcearzum ( 13,80 / 15,33% ) @ 15.06.12 # 90,00 # 76,20
5 . rukgus ( 14,80 / 14,95% ) @ 27.04.12 # 99,00 # 84,20

ilk 5te 2 derecemiz var hehehehh

Son düzenleme:

tebrikler ...
sen bak tam benim kiloma yakinmissin seninle iddaye girebiliriz yani ben 87 kiloyumda soylemesi ayip :))

Ay evet bende tek olmaktan biraz rahatsizim ama olsun ekim basi basliyorum kismetse .... Su kopyala yapistiri telefondan yapamiyorum ki askim... Neyse dursun simdi bir ara hallederim...
tamam canım bak madem telefondan giriyorsun sadece sana özel, senin sporlarını ben yazabilirim. ama sen yine de alıntılama, sayfaya sporum diye yazarsan ben onu listemize eklerim oldu mu canım

sana kaç kez diyorum otu b..ku takma diyee !!! zübikzadeyi hiç mi örnek almıyorsun seeeeeeeennn hayatta hiç bir şey am hiç bir şey sağlığndan daha mühim olamaz, bırak şu stresi ve hayatın tadını çıkar!!!

kraker daha önce de sormuştuk, ne oldu kızına diye, sanırım telaşenden olsa gerek cevap yazmadın, ne oldu ne sıkıntısı ne davası??? geldi mi zaten üst üste gelir, Allah doğru yoldan şaşırtmasın, sabır versin (

hosbuldukk sanada sen eskiden varmiydin sanki nikin yabanci gelmedi
kolay gelsinn
yaklaşık 2 senedir guruptayım ama aktif olarak son 1 senedir 2. takımdayım.belki guruba girdiğim ilk zamanlardan hatırlıyorsundur, ya da ben kk ya daimi üye olduğum için yaklaşık 4 senedir kk dayım denk gelmişizdir bir yerlerde

takımdasın canım.
çok geçmiş olun şekercik...
tatlım sıkıntıların üst üste gelmiş Rabbim kendisine sığınmanı istiyor belliki..durumuna uygun esmalar var bol bol çek tatlım..dilersen yardımcı olurum sana
neee simdi bize yanlista akrep istisna ona serbest
kim bu takimin gidadan sorumlu bakani tanisalim kaynasalim olurya kurabiyeleri gotururken sorun yasatmasinn
size de yanlış değil canım..yediğim lahmacun çok küçüktü..ve poğaçadan çok daha iyi..bol maydanozlu ve lmonlu üstelik..
ve benim gıdadan sorumlu bakanım kimsenin tatlı diline torpil yapmaz şekercik..
tebrikler ...
sen bak tam benim kiloma yakinmissin seninle iddaye girebiliriz yani ben 87 kiloyumda soylemesi ayip :))

merak etme yakında arayı açarsınız..sen 90 a doğru yelken açınca
sen 1 aybik 2

YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:hadi bakalım kim geçebilir beniii
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar* 1 saat yürüyüş// p.tesi 1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:

tatlım cevap vermişti zaten
okuldan serserinin biri takılmış kızın peşine..pis mesajlar felan..rahatsızlık boyu epey yüksekmiş anliican..sanırım tehditte vardı
o durumla uğraşıyolar işte..çok zor bir durum yanii
Rabbim yardımcıları olsun..

merak etme yakında arayı açarsınız..sen 90 a doğru yelken açınca
sen 1 aybik 2

mu ha haaaaaaaaaa senin benim düzenli yürüyüşlere başladığımdan haberin yok dimi şimdi bu sene artık öğlenciyim de, yarın saah kızımı kreşe bıraktıktan sonra bekle beni yürüyüş parkı ve spor aletleriiiii, tüühh yaaa akreppp üüzlüyorum snein için, ye sen lahmacunları yee, limon da sık emiiiiiiiii

sen şu 1 saat yürüyüşü ne ara yaptın de bakiimmm

yicem tabii hem yiicem proteinii hem yüriicem..ben yağlardan vericem sen kaslardan

ayyyy çok üzüldüümmm (( Allah yardımcısı olsun, ne kadar zor bir durum, kızı okula gönderdiğinde aklı hep orda kalıyordur,ne zor bir durum((

YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:20+20+20=60 dk yürüyüş
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar* 1 saat yürüyüş// p.tesi 1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…