ayyyy çok üzüldüümmm(( Allah yardımcısı olsun, ne kadar zor bir durum, kızı okula gönderdiğinde aklı hep orda kalıyordur,ne zor bir durum ((
geçen hafta ara ara bu hafta hergün eşimle meşhuuuurr yürüyüşlerimze başladıkkkk, az önce geldim vallahi, terim bile soğumadan havamı atiiim dedim
yicem tabii hem yiicem proteinii hem yüriicem..ben yağlardan vericem sen kaslardan
canım göndermiyorlarmış..yazmış ya kızcağız sıkılıyor evde diye..
düzgün oku bacım yaaa
muhuhaahaaa bende de basladim sekerim yuruyuse hatta suan spor takimlarimi hazirladim cocuklari okula birakip minik veledimle ver elini orman ohh mis gibim akrepcigimde lahmacunla guzel bir kahvalti yapsin gerci lahmacun kucukmus buna uzuldum ama bence o tadini alamayip bugun onu 3e cikaracak limonuda sikip hahaaamu ha haaaaaaaaaa senin benim düzenli yürüyüşlere başladığımdan haberin yok dimişimdi bu sene artık öğlenciyim de, yarın saah kızımı kreşe bıraktıktan sonra bekle beni yürüyüş parkı ve spor aletleriiiii, tüühh yaaa akreppp üüzlüyorum snein için, ye sen lahmacunları yee, limon da sık emiiiiiiiii
uzuldum kucuk olduguna ama su gidadan sorumlu arkadasla tanistiktan sonra karar versek daha dogru olur tabi.yediğim lahmacun çok küçüktü..ve poğaçadan çok daha iyi..bol maydanozlu ve lmonlu üstelik..
ve benim gıdadan sorumlu bakanım kimsenin tatlı diline torpil yapmaz şekercik..
merak etme yakında arayı açarsınız..sen 90 a doğru yelken açınca
sen 1 aybik 2
sen lahmacunu yedigin araasen şu 1 saat yürüyüşü ne ara yaptın de bakiimmm
vallaha tukkani ben actim haa bayanlar ama simdi gitmem lazim orman temiz hava beni bekliyorrr
herkeze hayirli sabahlarr ....
muhuhaahaaa bende de basladim sekerim yuruyuse hatta suan spor takimlarimi hazirladim cocuklari okula birakip minik veledimle ver elini orman ohh mis gibim akrepcigimde lahmacunla guzel bir kahvalti yapsin gerci lahmacun kucukmus buna uzuldum ama bence o tadini alamayip bugun onu 3e cikaracak limonuda sikip hahaaa
uzuldum kucuk olduguna ama su gidadan sorumlu arkadasla tanistiktan sonra karar versek daha dogru olur tabi
90 ami yelken actim 70 emi gorecez seker
bu arada beni takima kabul ediyormusunuz yok yani birazdan tartilip kilomu ogrenecem sonrada yuruyuse cikaccam bosa gitmesin dimi ama
kaptanim cicim simdi dur azcik yalakalasalim takima almaz malmazz
benide grubunuza alirmisiniz bir kose kivrilirim fazlada yer kaplamam bilirsin gerci eski uye geri dondu derseniz bu haftanin sonuncusu oluruz malum kilo durumundan ama ben dogum yaptim sanirim dogum sonrasinda eksiden baslamiyordum boyle bir kural vardi neyse kaptanim takima girme talebimi kabul ederseniz paylasimda bulurum hatta size sonsuz takilip gicik felan edebilirim soz yani haa
sen lahmacunu yedigin araa
ayyyyyyyyyyyişte dedikodu benim gibler yüzünden çıkıyorrr, yorgunluğum verin artık, çok yürüdüm deeeeeee
yaa bir de bugün benim bütçeme göre çok ciddi para vererek aldığım babetlerimi giydim, ayaklarıma vurdu yaaa, çok sinir oldum!!! sırf ayağım hassas diye gidip dünya para saydım ama ayaklarımı kabarttı, napsam yaa :26:
pesssss az daha lahmacun yeyin zayıflayın diyeceksin haaaaaaabiz yesek dayağı yediydik nedir bu VİP duurmları akreeeeeppp
tamam canım bak madem telefondan giriyorsun sadece sana özel, senin sporlarını ben yazabilirim. ama sen yine de alıntılama, sayfaya sporum diye yazarsan ben onu listemize eklerim oldu mu canım
sana kaç kez diyorum otu b..ku takma diyee !!! zübikzadeyi hiç mi örnek almıyorsun seeeeeeeennnhayatta hiç bir şey am hiç bir şey sağlığndan daha mühim olamaz, bırak şu stresi ve hayatın tadını çıkar!!!
kraker daha önce de sormuştuk, ne oldu kızına diye, sanırım telaşenden olsa gerek cevap yazmadın, ne oldu ne sıkıntısı ne davası??? geldi mi zaten üst üste gelir, Allah doğru yoldan şaşırtmasın, sabır versin(
yaklaşık 2 senedir guruptayım ama aktif olarak son 1 senedir 2. takımdayım.belki guruba girdiğim ilk zamanlardan hatırlıyorsundur, ya da ben kk ya daimi üye olduğum için yaklaşık 4 senedir kk dayım denk gelmişizdir bir yerlerde
dünkü menüm
sabah: yarım simit, domates, salatalık, közlenmiş kırmızı biber bir tane ve şekersiz çay
ara: 2 fincan yeşilçay
öğle: 2 kepçe domates çorbası,4 tane ızgara köfte, domates ve biber
ara: 3 fincan tarçınlı ılık su
akşam: 2 kepçe çorba, bir kaç tane fasulye ve salatalık turşusu
3 lt su
o turşuları yedim ya gece bana zehir oldu. sabaha kadar heryerim kabardı azdı egzamalarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?