Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayyyy çok üzüldüümmm (( Allah yardımcısı olsun, ne kadar zor bir durum, kızı okula gönderdiğinde aklı hep orda kalıyordur,ne zor bir durum((

canım göndermiyorlarmış..yazmış ya kızcağız sıkılıyor evde diye..
düzgün oku bacım yaaa

Son düzenleme:
canım göndermiyorlarmış..yazmış ya kızcağız sıkılıyor evde diye..
düzgün oku bacım yaaa

ayyyyyyyyyyy işte dedikodu benim gibler yüzünden çıkıyorrr, yorgunluğum verin artık, çok yürüdüm deeeeeee
yaa bir de bugün benim bütçeme göre çok ciddi para vererek aldığım babetlerimi giydim, ayaklarıma vurdu yaaa, çok sinir oldum!!! sırf ayağım hassas diye gidip dünya para saydım ama ayaklarımı kabarttı, napsam yaa :26:

herkeze hayirli sabahlarr ....
muhuhaahaaa bende de basladim sekerim yuruyuse hatta suan spor takimlarimi hazirladim cocuklari okula birakip minik veledimle ver elini orman ohh mis gibim akrepcigimde lahmacunla guzel bir kahvalti yapsin gerci lahmacun kucukmus buna uzuldum ama bence o tadini alamayip bugun onu 3e cikaracak limonuda sikip hahaaa
uzuldum kucuk olduguna ama su gidadan sorumlu arkadasla tanistiktan sonra karar versek daha dogru olur tabi
90 ami yelken actim 70 emi gorecez seker

bu arada beni takima kabul ediyormusunuz yok yani birazdan tartilip kilomu ogrenecem sonrada yuruyuse cikaccam bosa gitmesin dimi ama
kaptanim cicim simdi dur azcik yalakalasalim takima almaz malmazz
benide grubunuza alirmisiniz bir kose kivrilirim fazlada yer kaplamam bilirsin gerci eski uye geri dondu derseniz bu haftanin sonuncusu oluruz malum kilo durumundan ama ben dogum yaptim sanirim dogum sonrasinda eksiden baslamiyordum boyle bir kural vardi neyse kaptanim takima girme talebimi kabul ederseniz paylasimda bulurum hatta size sonsuz takilip gicik felan edebilirim soz yani haa
sen şu 1 saat yürüyüşü ne ara yaptın de bakiimmm
sen lahmacunu yedigin araa

sen tartıl canım..cumaya alıcam seni sırf gıcık olsun diye
kilon tabiki sıfırdan başlıyor kuralları biliyorsun cicim:103:
hahahaha ben lahmacun yediğim ara öylemii bak nasıl da gülüyorum anca gülünür çünkü buna 60 dk boyunca bir fırın lahmacun devirdim desene

uff fena olmuş geçmiş olsun canım..yeni olunca vurmuş olabilir..ara vererek giy canım..esnedikçe rahatlarsın..

YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:20+20+20=60 dk yürüyüş
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar* 1 saat yürüyüş// p.tesi 1 saat yürüyüş
genic: cuma* 30 dk dans // c.tesi*1 saat dans // pazar * 30 dk tempolu yürüyüş //
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:

pesssss az daha lahmacun yeyin zayıflayın diyeceksin haaaaaaa biz yesek dayağı yediydik nedir bu VİP duurmları akreeeeeppp

kuzuuu sen lahmacun yedin de ben kızdımmı hiç acebaaaa hıı sööle bakiim ben lahmacuna kebaba ızgaraya kızmam..protein alıyosun sonuçta ve yanında hep bol yeşillik ve ayran da olur daha ne olsun..
amaa
sen tut bol börek ye sıkma ye tatlı ye hazır gıda ye ekmekle de karıştır iyice..bunlara kızarım ve birde akşam menülerinin zengin tutulmasına kızarım..
yavru kuş 2 yıldır elimin altındasın halamı öğrenemedin doğru beslenmeyi
seni çıraklıktan yükseltmicem işte kal orda sen

haftasonu düğün telaşından bir de toplu yemek olayından dolayı sadece salata ve meyve ile beslendim. bu yüzden hafta sonunu böyle geçelim.

dünkü menüm

sabah: yarım simit, domates, salatalık, közlenmiş kırmızı biber bir tane ve şekersiz çay

ara: 2 fincan yeşilçay

öğle: 2 kepçe domates çorbası,4 tane ızgara köfte, domates ve biber

ara: 3 fincan tarçınlı ılık su

akşam: 2 kepçe çorba, bir kaç tane fasulye ve salatalık turşusu

3 lt su

o turşuları yedim ya gece bana zehir oldu. sabaha kadar heryerim kabardı azdı egzamalarım.

dünkü menüm

kahvaltı
2 küçük bol limonlu lahmacun,2 ceviz,limonlu şekersiz açık çay,omega3 1 kapsül

öğle
4 küçük lahmacun bol limonlu lahmacun,yarım kase yoğurt

gün boyu 4 kupa limonlu şekersiz çay

spor:60 dk yürüyüş

2,5 litre su

kitap:Kırk vezir hikayeleri

Son düzenleme:
dün k.valideler geldi dün akşam çocuu aldım eşimde ordaydı zaten onlara geçtim. yemekti çaydı bulaşıktı 9,30 givbi çıktık oradan eve geçtik. oğlanı banyo yaptırdım, çarşafları astım, renkileri sabah toplamıştım onları katladım ütülenecekleri ayırdım, bulaşık makinasını boşalttım, buzdolabında bir el attım oğluşun sütünü hazırladım verdim kendim de bir duşa girdim çıktım. sonra hep beraber uyuduk veee tabii ben sabah yine geç kalktım.

sağol kuşum benim... arada bir şirkette toplantı falan olmadığında ya da yoğunluk olmadığında pc dende bağlanma şansım olduğunda helletmeye çalışırım olmazsa senden yardım isterim sen yorma aşkım kendini tamam mı.. Allah razı olsun...

YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:hadi bakalım kim geçebilir beniii
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar* 1 saat yürüyüş// p.tesi 1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor//ptesi...1,5 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:

tatlım akşam yeme turşuyu..hem ödem yapar akşam saati olduğu için alerjik reaksiyonları da besler..gün içinde nefsini körletebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…