tatlım akşam yeme turşuyu..hem ödem yapar akşam saati olduğu için alerjik reaksiyonları da besler..gün içinde nefsini körletebilirsin..
YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR
akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:hadi bakalım kim geçebilir beniii
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar* 1 saat yürüyüş// p.tesi 1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor//ptesi...1,5 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
maşallah ii yemişsin ha sen kaç kilosun akrep kaç kilo ile başlamıştın valla isimler aklımda ama maziyi unutmuşumbugünkü kahvaltım
yarım simit,1 kibrit kutusu kadar örme peynir,11 adet siyah ve yeşil zeytin,2 ceviz,yarım domates,1 kapsül omega3
şimdide 1 kupa şekersiz limonlu açık çayımı içiyorumbuyrun hepbirlikte içelim
günaydınlar olsun herkese...
dünkü menüm
sabah.. simit-çay
öğlen... ızgara tavukl parçalı yeşil salata limonlu
akşam.. kumpir...bir kupa ayran
2 lt su... bol açık çay... 1 kupa yeşil çay ve tarçın çayı
kitap yok arkadaşlar puzzle yapıyorum .....
dün alışveriş zamanıydı alışveriş merkezine kadar yürüdüm sonra alacaklarımı almak içinde saatlarce dolaştım yürüdüm hiç durmadan alışverişimi yaptım... eve geldim aldıklarımı yerleştirdim.. saklama kaplarına sebzeliğe... dolap silindikten sonra... bulaşıklar vardı yıkadım çay demledim... herkes yattıktan sonra evin tozunu aldım... banyo yaparkende banyoyu araba fırçası ile tavanlara kadar fırçaladım çamaşırsuyuyla ooohhh sonra aldım camsili bezi tavana kadar sildim parlattım ay mavi mavi boncuk gibi oldu banyom... yerdeki gidere yapma nilüfer çiçeği bulmuştum onu koydum yeni takımları serdim yeni liflerimi taktım... şampuanlar saçkremleri duş jelleri kremler losyonlar sabunlar nizami bir biçimde düzenlendi bende artık bitik cıbı cıbı yapıp çıktım... baktım odamın kapısı kirli gibi geldi aldım elime bezi müsait odaların kapılarınıda bir alıverdim...
puzzle yaptım biraz kulaklıkla müzik eşliğindesonra saat 3:30 gibi yatağa bıraktım kendimi...
gelmiş canım..ben gelmeden yürüyüşe kaçmış dönüşte de pasta alır kendine hani yorulur acıkır yaGünaydın kızlar Nesli hanım geldimi ne yemiş ne içmiş merak ettim
maşallah ii yemişsin ha sen kaç kilosun akrep kaç kilo ile başlamıştın valla isimler aklımda ama maziyi unutmuşum
Valla birden heves geldi bana ha hele arzum 2 saat yürüyüş okuyunca damarlarım kabardıYENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR
akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:20+20+20=60 dk yürüyüş
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar* 1 saat yürüyüş// p.tesi 1 saat yürüyüş
genic: cuma* 30 dk dans // c.tesi*1 saat dans // pazar * 30 dk tempolu yürüyüş //
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
vallaha tukkani ben actim haa bayanlar ama simdi gitmem lazim orman temiz hava beni bekliyorrr
yememis icmemis gelmiste bana sisko diyor ben ne yapim seni simdi yolacam sacini basini
:125:
Kız sen delimisin ben kaçırırmıyım bu fırsatı .Sen artık yandın benim elimden.Kk ya geldigine guruba girdigine pişiman etmezmiyim ben seni ohhhhhhhhhhhhhşişkoooo nessliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
97 mi yuh sende ne ettin ben 87 ye kafayi tirlattim iyimis diyor bide ya eski performansindan birsey kaybetmemissin valla ah bende size malzeme oldum ya iki kat sinirliyim
siyah gelmezmi benim 87 oldugumu duyuncaa kinaya geldi siz ikiniz kinaniz hazirmi bari
verecem vermezmiyim gorun siz
hosbuldukk sanada sen eskiden varmiydin sanki nikin yabanci gelmedi
kolay gelsinn
iyi etmis ne guzel iste afiyet olsun destekcisiyiz yesinn ohh yarasin iki degil bes yesin ne mutlu onaa lahmacun zaten onun oldum olasi vazgecilmezi yarasinnnnnn aminn
gelmiş canım..ben gelmeden yürüyüşe kaçmış dönüşte de pasta alır kendine hani yorulur acıkır ya
80 kiloydum canım..inişli çıkışlı bir mazim var ama hamdolsun son zamanlarda daha istikrarlı ilerliyorum..
Valla damarım kabardı neslinin guruba girdigini duyunca bende girseemmi diye düşünmüyor degilim yani.Ama bu aralar saglık sorunum var.Kilomu bakma nesliye şişko degime ondan farkım yok.Ama şu ayrıntıyı nesli iyi bilir eger kafama takarsam nesli tozuma bile yetişemez bu hep böle oldu şimdi gurub gelip şişko neslinin havasını söndürmeyeyim diyorum :))) nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Valla birden heves geldi bana ha hele arzum 2 saat yürüyüş okuyunca damarlarım kabardı
2 gurup huuuuuuuuuuuuuu kınayı hazırlayın çalması sizden yakması benden.Yakcam neslinin münasip bir yerine en çok nerden kilo aldın kız cabuk söle ordan başlayacagım.Allahım dünden beri dünyam aydınlandı yüzüm güldü birden.Nesliiiiiiiiii valla herife bile söledim guruba girdim baktım diye:))
herkese günaydınnn
gerçi gün bana sabah 6da başlıyor ama neyse...(bazen adalet mi bu diye sormadan edemiyorum.)
dün ara ara menülerimi yazmıştım ama şimdi topluca dünkü menümü yazayım:
sabah: 1 poğaça, 1 dilim peynir, maydonoz, şekersiz çay
ara öğün:1 soda
öğlen: çorba, salata, yarım tabak iş yemeği
ara:1 armut
akşam: az pilav, az ciğer, cacık
gece:meyve yiyemedim 1 soda içtim.
diyetisyenin listesinin dışına çıkmadan bir günü tamamlayabildim
tatlım sabah kahvaltın çok fakir
yoğurt ya da süt ekleyebilirsin..
fırça ile banyonun yukarılarını fırçalarken üzerine çamaşır suyu sıçramıyormu..
sabah yarım saatliğine de olsa tempolu yürüyüşüme çıktıııııımmmmmmm, ama çok güneş yaaaaaaaaa(( gözlük takcam yarın, yüzenleri gördükçe imrenmedim değil, bir yüzme bileydim iyiydi
tatlım sabah kahvaltın çok fakir
yoğurt ya da süt ekleyebilirsin..
fırça ile banyonun yukarılarını fırçalarken üzerine çamaşır suyu sıçramıyormu..
gel kuşum gel seni de alalım cumaya 2. takıma
sonraki curcunayı düşünemiyorum bile senin yüzüne sabah 4 temi kalkarım artık spor yapmak için
gel çabııkkk kurbana incecik olabilirim senin yüzüne demi amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?