Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet yaa çok güneş..şimdi kızı bıraktım geldim okula..çok fena yakıyor ter içinde kaldım..
güneş miii:44: nerde yaşıyosun canım? İstanbulda şakır şakır yağmur yağıyor.

ooo ne güzel yağmurmuu acıcıkda bu tarafa gönder o yağmurdan..

Bak bizim hatun guruba girmiş adıda saat kaç yolunu gözler olduk bu saate kadar yürüdüm palvaralarını hiç yemeyiz kız nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne halt didiyon

benim banyoda mümkün değil..duvarlar dolu gibi bişii..makinem de banyoda..bir taraf küvet zaten..ben bezle siliyorum..küvetin olduğu bölümü fırçalayıp yıkıyorum..

Akrep eger guruba birisini alacaksan baksana cuma yarışmasına katılmak isteyen missdance beden egitimi hocasıymış hemde harika olur bence çal kapısını çak aklını kaptırma gurubada iyi gelir

Bak bizim hatun guruba girmiş adıda saat kaç yolunu gözler olduk bu saate kadar yürüdüm palvaralarını hiç yemeyiz kız nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne halt didiyon

dedim ya girdi o şimdi patisseriye tüm serileri sıraladı masaya ancak bitiriyodur

şimdi kızlar kızımın beslenmesini evde yapıcam hazır ürün almicam..yaptığım pasta böreklerin tariflerini de yazarım burdan çocuklarınız için yada misafir için yada çeyiziniz için hazır tarif olur..defter tutuyosanız tabii..
bu arada karabiber gelmedi dünden bu yana..

kızlar 2 kilo değilde bu hafta takım içinde kim birinci olucak yarışması yapalım..ilk üçü kimler göğüsleyecek bakalım..yüzde hesabı ile tabii haksızlık olmasın çünkü kimseye..

neslii gelmiş siyah nerdesiin bak senin gitmeni beklemiş

ayyy yeniden ve yeniden burdamiyim ne guzel takima girmek guzel cok duygulandimm kiz .
sen lahmacunu gotur sonrada gul ben olsam bende gulerim yavrum ohh mis gibi

benide yazarmisin guzel arkadasim oraya lutfen 60 dakika yuruyus
Günaydın kızlar Nesli hanım geldimi ne yemiş ne içmiş merak ettim
nemi yedim soylemem banane
he he bos hayallere kapilmayin arkadaslarr cok beklersinizz acimdan oldum hatta ordan pazara gittik arkadas pazardan mucbel varya ondan aldi ben yagli diye yemedim bilem catlayinn
valla bacii yak artik suc bende ne deseniz kabulum iki gobek bende atimde az yagdan gitsin
kiz hakkat ne guzel oldu bende guzel bir heyecan oldu pc basina oturacagim ani bekliyorum ki vakit yaratmaya calisiyorum bende herife dedim hih desene tikir tikir dinleyecez yine dedi :)
hehe sen kilolarinla otur bacim cok verme istemem ama gel azcik atisak burda ben bilmem siz olmassaniz ben zayiflayamam ona gore
su yetisememeye gelince orasini allah bilirr toz attirma konusunda benim uzerime yok diyipp buyuk konusmak istemem dermisimmmm
e gel o zaman canım sen de
nasıl kilo verilir görsün nesli de
ben gosterecem size benn
gunaydin canim ne mutlu sana listenin disina cikmamak guzel bir duygu olsa gerek allah kolaylik versin
Karar veremiyorum ama nesli için burdayım verem edecem onu sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
senmi beni benmi seni gorecezzzz
dedim ya girdi o şimdi patisseriye tüm serileri sıraladı masaya ancak bitiriyodur
heheee bos hayallerrr boss sporumu yaptim pazarima gittim arabayi biraktim 1saat yuruyus dedim ama 1saati tempolu diger 2 saatte gezinerek yuruyus canim
ben ben ben olacam birinciii

herkese merhaba bende geldim takıma artık. peki şimdi ne yapıyoruz?

hoş geldin şekercik
şimdi hemen kendini tanıtıyosun..
düzenli menü ve spor paylaşımı yapıyosun ha birde kitap
ve bol paylaşım
ilk hafta denem süresi
bu süreyi başarılı atlatırsan ikinci hafta takımın daimi üyesisin canikom

o zman hemen kendimi tanıtayım beden eğitimi öğretmeniyim evliyim 15 aydır :) spor olarak jillian michael 30 shred 3. levele başladım aynı zamanda insanity 2. haftadayım. pazar günü isveç diyetini bitirdim 3 kilo verebildim. ama hayatımın sonuna kadar böyle şok diyetler yapamayacağımza karar verip düzenli beslenmeye karar verdim. şimdi yeni bir beslenme programı uyguluyorum.bugun ona başladım.

günlükler bölümünde missdance'ın günlükü ismiyle günlüğüm var. izmirliyim 29 yaşındayım.artık hergün yanıbaşınızdayım :)

heheeee geldimde birazdan cikacam iki dakka ugrayayim dedim sekerimm ogleden sonra gelirim cocuklari birakayamda tmm

tamam canım
siyah seni çok bekledi bugün

eee takımın güzelleri siz nerelerdesiniz bakiiimmmmmmmmmm

zaten bizim takımda öyle şok diyetler felan yok canım..
sağlıklı beslenme spor ve pozitif düşünme ile başarıyoruz biz kilo vermeyi..
menülerde
sabah zengin
öğle memur
akşam çok fakir oluyoruz

ooooooo hoşgeldin arkadaşım şimdi baktım günlüğüne de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…