- 8 Ağustos 2008
- 36.075
- 46.248
- 1.123
akrep pe etmez kuşummmmmmSüpersin hemen harekete geçmişsin cok sevindim çok iyi olacak bak görecek akrep hanım bu arada burcumda akreptir.Artık birbirimize vurdukca taş sesi cıkar bu arada verdigini kilolarda gözümden kaçmadı uzun süre ama maşallah hiç pes etmemişsin
hoş gelsin canım sana dünür ben oldum beden hocası dedigin anda aklımı başımdan aldın ben bu gurupda degilim sadece gurupda neslinin baş belasıyım ama kim bilir gaza gelip dayanamaz bir anda girebilirimde.Spor hayatımdı benim dımdı diyorum çünkü artık yürüyemiyorum bile 3 sene step yaptım taybox ve kix box harika şeyler ne stres ne bişey asla zayıflamak için yapmadım ama bunu herkes bilsin ya hayat gibi bişey sitres sinir bişeycik kalmıyor ve zaman sonra farkediyorsunki kendine ayırdıgın tek vakit.tekrardan hoş geldin
mahsus durdu durdu ben cıktım o geldi o yokmu o
harikasın benimde bir kotum var kilo vermek isteyince o kotu cıkarır gözümün önüne koyarım
kitap okumakmı kutlarım bayılırım ben seni cok sevdim beeee
sabahtan beri 60 dakkamı yürüdün yuhhhh valla inanmam yemedigine söyleyim ben bunun
spor olarak diye başldığın kısımdan itibaren 2. haftamdayım diye bitirdiğin cümlenin arasında yazdığın kelimelerden hiç bişiiii anlamadım
ne cahilsinşz beehosgeldinn hosgeldin sefalar getirdin valla missdance gulum yanliz o dediklerin nedir yenilecek birseymi ben almayayim yeniliyorsaa
yeni basladigin diyet turkceyse alalim bizde uygulariz belki kac kilosun bu arada?
bikerem o evde yürüyüş proğramı..aralarına farklı cardio hareketleride eklenmiş bir yürüyüş proğramı..
yenilmiyor yani neslici üzüldüm senin adına
bu ne canım şimdi menümü bu açlık orucumusevgili kaptanim ve takim arkadaslarim
bugunku menu
sabah iki bardak su icine benim fibre powder diye bir sindirimi guclendirii iksirim var onu koydum +cla 500 yardimcilarim yani
oglen salata 2 tane minik sosis
4 tanede patates kizartmasi ama dort tane yani bir catal mi desem
ikindi 2seftali 1 elma
aksam henuz yemedim ama yemegi dusunmuyorum
suanda elimde soda var onu iciyorum
tabi 60 dakika tempolu yuruyus ve gun icinde kosusuturma:)))
baslangic kilo 86.9
hedef kilo :78 (3 aydaki hedef kilom )
en kisa zamandada cizelgem geliyor
yarin yokum simdiden soyleyim toplantim var sabah uzak bir bolgede oyuzden gec geliri diye dusunuyorum ama girebilirsem gelirim
sabah yok öğle uyduruk bişiler iyiki meyve yemişin ikindin..hani süt yoğurt sebze
olmamış canım olmamış..bu şekilde hiç olmamış
yarında o ünlü pasta toplantında saldrırsın artık pastalara aç acına
iyi akşamlar canımlar siyah_24 teşekkür ederim :) dediğin gibi spor kendime ayırabildiğim ve tek başıma kalabildiğim tek zaman. akşam yemeğinde barbunya ve bulgur pilavı vardı yanında salata ve yoğurt.
şimdi spor olarak bahsettiğim şeyler öyle koşu gibi birşeyler değil. videodan izleyerek yapılan spor programı şimdi ebru şallı'nın ki gibi dicem yaptığım spora hakaret olcak :) ama teknik olarak o tarzda.
eğer bilmeyenler varsa mutlaka googledan araştırsın evde koşu bandınız yoksa dışarı çıkıp yürüyecek vakitte ayıramıyorsanız ya da spor salonuna gidecek ne vakit ne de para yoksa işte tam size göre spor ihtiyacımız olan tek şey pc ve internet :)
ilk olarak jillian michael 30 day shred bunun youtube ta video örnekleri var
ikinci olarak insanity workout bu biraz daha ileri seviye ama herkes yapabilir. mutlaka araştırıp görmenizi isterim acayip faydalı programlar.
tatlım biliyolarda işlerine gelmiyor yaa..
laf aramızda acıcık tembelllerde