benim banyoda mümkün değil..duvarlar dolu gibi bişii..makinem de banyoda..bir taraf küvet zaten..ben bezle siliyorum..küvetin olduğu bölümü fırçalayıp yıkıyorum..
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
kuşum görüşemiyoruz nasılsın ?
Süpersin hemen harekete geçmişsin cok sevindim çok iyi olacak bak görecek akrep hanım bu arada burcumda akreptir.Artık birbirimize vurdukca taş sesi cıkar bu arada verdigini kilolarda gözümden kaçmadı uzun süre ama maşallah hiç pes etmemişsinhoş geldin şekercik
şimdi hemen kendini tanıtıyosun..
düzenli menü ve spor paylaşımı yapıyosun ha birde kitap
ve bol paylaşım
ilk hafta denem süresi
bu süreyi başarılı atlatırsan ikinci hafta takımın daimi üyesisin canikom
hoş gelsin canım sana dünür ben oldum beden hocası dedigin anda aklımı başımdan aldın ben bu gurupda degilim sadece gurupda neslinin baş belasıyım ama kim bilir gaza gelip dayanamaz bir anda girebilirimde.Spor hayatımdı benim dımdı diyorum çünkü artık yürüyemiyorum bile 3 sene step yaptım taybox ve kix box harika şeyler ne stres ne bişey asla zayıflamak için yapmadım ama bunu herkes bilsin ya hayat gibi bişey sitres sinir bişeycik kalmıyor ve zaman sonra farkediyorsunki kendine ayırdıgın tek vakit.tekrardan hoş geldino zman hemen kendimi tanıtayım beden eğitimi öğretmeniyim evliyim 15 aydır :) spor olarak jillian michael 30 shred 3. levele başladım aynı zamanda insanity 2. haftadayım. pazar günü isveç diyetini bitirdim 3 kilo verebildim. ama hayatımın sonuna kadar böyle şok diyetler yapamayacağımza karar verip düzenli beslenmeye karar verdim. şimdi yeni bir beslenme programı uyguluyorum.bugun ona başladım.
günlükler bölümünde missdance'ın günlükü ismiyle günlüğüm var. izmirliyim 29 yaşındayım.artık hergün yanıbaşınızdayım :)
mahsus durdu durdu ben cıktım o geldi o yokmu otamam canım
siyah seni çok bekledi bugün
eee takımın güzelleri siz nerelerdesiniz bakiiimmmmmmmmmm
harikasın benimde bir kotum var kilo vermek isteyince o kotu cıkarır gözümün önüne koyarımyadıklarınızı okudum ama internette sorun var sanırım yada benim bilgisayarda hepsi silindi 4/5 sayfa daha okuyamamm malesef vaktim yok ama cevap vermek istediklerime vereyim kısaca
hatırladığım kadarı ile dün akrebin lahmacunun sakıncası olmadığını yazmıştım gerekçesi ile hatta örnek de almayı düşünüyorum da miğdemle uğraştığım için miğdem müsait değil düzelsin evet akşamdan yaptırırım sabah 2 tane yiyebilirim tut ki sabah sucuklu yumurta yedik hatta yiyeceğiniz börekleri sabah öğününe ayırın hatta kavurmaları tabi sağlık sorununuz yoksa ben gibi
öğünlerimi şu prensiple ayırıyorum
1 vitamin genelde salatalarda olur yeşilliği bol limanla yada nar eşkisi ile daha da lezzet ve vitamin yükleyebiliriz
2 protein et peynir süt grubu
3 karbonhidrat ekmek un ve unla yapılan şeyler diyelim kek olur galeta olur makarna bulgur türü kısır falan mesela
tüm öğünlerde bu 3 grubun olmasına dikkat edin kızlar
menülerinizi buna göre ayarlaryın 10 kg vermiş birinin altın sözleri bunlar bu şekilde zayıfladım
5 ay oldu galiba rukgusss kaç ay oldu ikimiz aynı gün başlamıştıkkkk
kızlar ben bugün uzun zamandır giymediğim pantolonumu giyip geldim işe
mutluyummmm
aybiiikkk mine ablanın düğününde 1 kerecik giyebildiğim birdaha da içine olmadığımmm şu etekli gri pantolonum varya onla geldiiimmm kız işe
mutluyum da mutluyummmm
heryeri oldu azıcık göbek kısmı sıkıyor az ama yavvv ne göbeekk miş ver ver hala da var ha
devammm kızlar direnmeye devammm eriyeceksin diyorum yağlarıma eriyeceksiiiinnnnn
kitap okumakmı kutlarım bayılırım ben seni cok sevdim beeeeben okuduğum kitabı yazmamışım. ben bir tess gerritsen hastasıyım hastane gerilimi , polisiye gerilim bayılırım bunlara. bunları dışında Jean-Christophe Grangé ve maxim chattam'ın tüm kitaplarını okudum.
şuan da da tess gerritsen'ın bıçak sırtı isimli kitabını okuyorum.
2. yeşil çayımı içiyorum...
sabahtan beri 60 dakkamı yürüdün yuhhhh valla inanmam yemedigine söyleyim ben bununYENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR
akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:hadi bakalım kim geçebilir beniii
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar* 1 saat yürüyüş// p.tesi 1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //pazartesi 20*1snavg //
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor//ptesi...1,5 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
neslihan: salı 60dk yürüyüş//
güneş miii:44: nerde yaşıyosun canım? İstanbulda şakır şakır yağmur yağıyor.
herkese merhaba bende geldim takıma artık. peki şimdi ne yapıyoruz?
o zman hemen kendimi tanıtayım beden eğitimi öğretmeniyim evliyim 15 aydır :) spor olarak jillian michael 30 shred 3. levele başladım aynı zamanda insanity 2. haftadayım. pazar günü isveç diyetini bitirdim 3 kilo verebildim. ama hayatımın sonuna kadar böyle şok diyetler yapamayacağımza karar verip düzenli beslenmeye karar verdim. şimdi yeni bir beslenme programı uyguluyorum.bugun ona başladım.
günlükler bölümünde missdance'ın günlükü ismiyle günlüğüm var. izmirliyim 29 yaşındayım.artık hergün yanıbaşınızdayım :)
aybiiikkk mine ablanın düğününde 1 kerecik giyebildiğim birdaha da içine olmadığımmm şu etekli gri pantolonum varya onla geldiiimmm kız işe
mutluyum da mutluyummmm
heryeri oldu azıcık göbek kısmı sıkıyor az ama yavvv ne göbeekk miş ver ver hala da var ha
devammm kızlar direnmeye devammm eriyeceksin diyorum yağlarıma eriyeceksiiiinnnnn
dünyada yankılanan islamiyetin masumiyeti filminin fragmanını izledim googldan yazınca çıkıyor
ağladım hıçkıra hıçkıra ağladım
türkiyede bir zamanlar baş parmaklarını yukarıya kaldırıp birşeyler söyleyenler bugün obamanın tl ricası ile gündem değiştiriyor ki aşırı dindar biri değilim çok gücüme gitti
izlemenizi tavsiye etmem
yarım yamalak bildiğim ingilizce ile bilemediklerimi de gördüklerime yaptığım yorumla izledim
izlemez olsaydım
cinsell ilişkiler mi yok filimde peygamberimi hiç hayal etmediğim şekilde göstermişler olmadığı şekilde
o sadece allahtan korkardı o bilirdi ki sah damarımızdan yakın olan var insanlara da bunu tebliğ için seçildi dünya zevki için yaşamaz tüm malını mülkünü de bu uğurda harcadı lüks içinde yaşamadı fakirlik çekti
kızgınım kızlar
tavsiye etmiyorum izlemeyin sanki onurumla oynanmışcasına
dilimle dinimle ırkımla uğraşmayın
hosgeldinn hosgeldin sefalar getirdin valla missdance gulum yanliz o dediklerin nedir yenilecek birseymi ben almayayim yeniliyorsaao zman hemen kendimi tanıtayım beden eğitimi öğretmeniyim evliyim 15 aydır :) spor olarak jillian michael 30 shred 3. levele başladım aynı zamanda insanity 2. haftadayım. pazar günü isveç diyetini bitirdim 3 kilo verebildim. ama hayatımın sonuna kadar böyle şok diyetler yapamayacağımza karar verip düzenli beslenmeye karar verdim. şimdi yeni bir beslenme programı uyguluyorum.bugun ona başladım.
hosbulduk hosbulduk sende hosgeldinmeraba kızlar.burası çok yoğunmuş valla 2 gündür.dün uğrayamadım.ilk günün yorgunluğu aybükecim aynen dediğin gibi curcunaydı.bugün daha iyiydi.1.sınıflar benim valla akşama pestilim çıktı.sıranın alt tarafını gösteremeyen çocuklar vardı.bişeyi 10 defa söyletiyorlar.öğretecğiz işte ne yaoalım.
yeni gelenler olmuş.ceylin,neslihan,missdance hoşgeldiniz hepiniz.
kraker allah kolaylık versin canım.
karabiber nerelerde acaba.karabiber bu arada kıskanma seninde olur diyeceğim sadece.bu hızla devam edersen kısa zamanda hedefine ulaşacağına eminim.
valla bende direnc hala suruyor ben bile inanamiyorum yani eritecez insallah su yaglariiyadıklarınızı okudum ama internette sorun var sanırım yada benim bilgisayarda hepsi silindi 4/5 sayfa daha okuyamamm malesef vaktim yok ama cevap vermek istediklerime vereyim kısaca
hatırladığım kadarı ile dün akrebin lahmacunun sakıncası olmadığını yazmıştım gerekçesi ile hatta örnek de almayı düşünüyorum da miğdemle uğraştığım için miğdem müsait değil düzelsin evet akşamdan yaptırırım sabah 2 tane yiyebilirim tut ki sabah sucuklu yumurta yedik hatta yiyeceğiniz börekleri sabah öğününe ayırın hatta kavurmaları tabi sağlık sorununuz yoksa ben gibi
öğünlerimi şu prensiple ayırıyorum
1 vitamin genelde salatalarda olur yeşilliği bol limanla yada nar eşkisi ile daha da lezzet ve vitamin yükleyebiliriz
2 protein et peynir süt grubu
3 karbonhidrat ekmek un ve unla yapılan şeyler diyelim kek olur galeta olur makarna bulgur türü kısır falan mesela
tüm öğünlerde bu 3 grubun olmasına dikkat edin kızlar
menülerinizi buna göre ayarlaryın 10 kg vermiş birinin altın sözleri bunlar bu şekilde zayıfladım
5 ay oldu galiba rukgusss kaç ay oldu ikimiz aynı gün başlamıştıkkkk
kızlar ben bugün uzun zamandır giymediğim pantolonumu giyip geldim işe
mutluyummmm
mutluyum da mutluyummmm
heheee seni bekledim tabi simdi takilmayalim bombaya dedikSüpersin hemen harekete geçmişsin cok sevindim çok iyi olacak bak görecek akrep hanım bu arada burcumda akreptir.Artık birbirimize vurdukca taş sesi cıkar bu arada verdigini kilolarda gözümden kaçmadı uzun süre ama maşallah hiç pes etmemişsin
hoş gelsin canım sana dünür ben oldum beden hocası dedigin anda aklımı başımdan aldın ben bu gurupda degilim sadece gurupda neslinin baş belasıyım ama kim bilir gaza gelip dayanamaz bir anda girebilirimde.Spor hayatımdı benim dımdı diyorum çünkü artık yürüyemiyorum bile 3 sene step yaptım taybox ve kix box harika şeyler ne stres ne bişey asla zayıflamak için yapmadım ama bunu herkes bilsin ya hayat gibi bişey sitres sinir bişeycik kalmıyor ve zaman sonra farkediyorsunki kendine ayırdıgın tek vakit.tekrardan hoş geldin
mahsus durdu durdu ben cıktım o geldi o yokmu o
harikasın benimde bir kotum var kilo vermek isteyince o kotu cıkarır gözümün önüne koyarım
kitap okumakmı kutlarım bayılırım ben seni cok sevdim beeee
sabahtan beri 60 dakkamı yürüdün yuhhhh valla inanmam yemedigine söyleyim ben bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?