Rica ediyorum azcık öncelik tanıyabilirmiyizbakmadım canım..
şu an itibari ile tam 82 adet bildirim görünüyor az önce 75 di ve ben fırsat bulup bakamadım hala..
bugün yoğun bir gün olacak bana belli oldu..
hafta sonuda hiç girmedim nete cumartesi sabah hariç..
bakarım şimdi şekercik..
yasak degildir sanmıyorum ama bir akşam biraz turşu yedigimde ertesi gün kiloda resmen 1,5 kilo fazla görüldügüm günleri iyi bilirim resmen su tutuyor haberin olsuntakımda mı yasakneden yasakk anlamadım
Aramızda çatla sensizi gidi gideiler neden merak uyandiriyorsunz canim aaaa
Afiyet olsunişte şimdi oldu anladım harikasın.... akşama turşuyu kuruyorum... marketten kaya tuzu almak lazım iyi yürürken ordanda geçer yolu uzatırız ha ha :89:
çooooook teşekkür ederim canımcım...
niye bu kadar gerildiniz kuşum... kim nişanladı ayol...
bakan yapmadığı işi yardımcısınamı yaptırıcakSON 30 SAYFADIR SPOR LİSTESİNİ ARIYORUMAybik aybik olalı böyle işkence görmedi KAPTAN bakana yardımcı istiyorum
ben bu sonucu kabul etmiyorum çünkü benim liste eksik..yok öölee akrep canını dişine takaraktan spor yapsın hatta düşünün spor cd lerinin bitanesinde şınav bile vardı bağırmamak için zor tuttum kendimi üst kollar ciyyak ciyyak bağırıyodu amaa,cıkss canım benim menülerin altında da vardı..BU HAFTAKİ SPOR YARIŞMAMIZIN SONUÇLARIIII:
akrep: 140 dakika
aybuke: 245 dakika
genic: yok
rukgus: yok
bahire:200 dakika
arzum: 276 dakika
nurceng : yok
karabiber : yok
kraker : yok
Neslihan:60 dakika
buna göre: birincimiiiiiizzzz 276 dakika ile arzuuuuuummm
ikincimiz 245 dakika ile aybiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk
üçüncümüz 200 dakika ile bahocaannnnnnn
BU HAFTADA SPOR YAPMAYAN VE YARIŞMAMIZI MAHZUUUNNN BOYNU BÜKÜK BIRAKAN ARKADİŞLER:
genic, rukgus, nurceng, karabiber, kraker
4. HAFTA VEEEEEE YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR
akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk cardio fitness// c.tesi:90 dk yürüyüş // pazar: 150 dk yürüyüş //
aybuke:
bahire:
arzum:
neslihan:
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN, 3 HAFTADIR SPOR YARIŞMASINA KATILMAYAN ARKADAŞLARIN ADINI LİSTEMİZDEN ÇIKARDIM,YER İŞGALİ BAKIMINDAN HOŞ OLMUYOR, GURUBA YENİ KATILMIŞ ARKADAŞLAR DA OLDUĞU İÇİN ONLARA DA YARIŞMAMIZDA YER AÇILSIN, BU SEBEPLE ADINI ŞİMDİLİK LİSTEMİZDEN ÇIKARDIĞIM ARKADAŞLARDAN VE GURUBUMUZA YENİ KATILAN ARKADAŞLARDAN SPOR YARIŞMAMIZA KATILACAK OLANLAR VARSA, LİSTENİN SONUNA ADLARINI EKLEYEBİLİRLER
he he gorursunuz bakem odevi yapiyormuyum yapmiyormuyumm
ohh calis aferim sana
sana iyi pazarlar canim
amanim durumlar fena dfesene bak sana akil verim dur
soyleki bende cok fena yiyip sisen biri olarak en iyi akili benden alirsin canim bak ben iki gundur soyle yapiyorm
sabah kalkiyorum kahvaltimi yapiyorum ama doyana kadar yok iki zeytin bir peynir degil bayagi doyuyorum soda iciyorum iyi sisiriyor limonlu
oglende saat 3 felan oluyor biraz fazla degil bak yemek yiyorumm doymadan kalkiyorum yemekten kalkar kalkmaz yemin ediyorum aksama meyve haric hic birsey yemiyecegime su ve bitki cayi iciyorum ve gayet iyi gidiyor bakalim yemin etmezsem ben kesin yiyorum oyuzden bu yontem bana cok uydu bilmem sende dene derim
pazar gününden beri de sular kesik inşallah bugün gelirde evde lavobo bulaşık doldu birgün daha kalırsa kokacam valla :18::18:
evime su gelmişse hafta başına temizlikle girecemmm ne güzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?