Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Rica ediyorum azcık öncelik tanıyabilirmiyiz

takımda mı yasak neden yasakk anlamadım
yasak degildir sanmıyorum ama bir akşam biraz turşu yedigimde ertesi gün kiloda resmen 1,5 kilo fazla görüldügüm günleri iyi bilirim resmen su tutuyor haberin olsun

sizi gidi gideiler neden merak uyandiriyorsunz canim aaaa
Aramızda çatla sen

işte şimdi oldu anladım harikasın.... akşama turşuyu kuruyorum... marketten kaya tuzu almak lazım iyi yürürken ordanda geçer yolu uzatırız ha ha :89:
çooooook teşekkür ederim canımcım...
Afiyet olsun

niye bu kadar gerildiniz kuşum... kim nişanladı ayol...

arzucum benm bi arkadaşım nişanlandı, ama bi gerginlik vardı kimse kimseye belli etmemeye çalışıodu, erkek tarafı haksızlıga ugramış gibi herşeyi alttan alıo gibi bi durum vardı, gelen hiç kimse neyin ne oldugnu anlamadı. benm görevim fotoğraf çekmekti 1000 kusur tane çekmişim :)

cumartesi günü sabah: yarım simit,peynir,çay

ara:1 fincan kahve

öğlen: tavuk döner, diet kola

ara:2 meyve

akşam: nişan menüsünden 2 adet mercimek köfte, 2 çatal patates salatası, 1 dilim ıspanaklı börek.

farkındayım kötü bi gündü.....

pazar günü: yarım simit, peynir,çay

ara:1 soda

öğlen: taze fasulye, salata,çorba
ara: yok
akşam: domates çorbası, 2 köfte,salata

bu arada benim diyetsiyen günüm cumartesi günü. cumartesi sabah tartıldıgımda 72.5 çıktım. gram gram iniyoruz hadi hayırlısı ( kilo kilo insek nolurdu kiii?????)

Son düzenleme:
ben spor listesinde miyim bilmiyorum ama birazcık yürüdüm onları da ekliyorum:

akrep:
aybuke:
bahire:
arzum:cuma 1 saat yürüyüş//c.tesi 1,5 saat yürüyüş//pazar 2 saat yürüyüş//
neslihan:
ceylin: cumartesi 30 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş

Nesliyle dalga geçtim geçtim sabah tartıldım 67,9 kilom :26: :26: :26: :26: :26: .Nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kına yakabilirsin
Akreppppppppppppp özeldende yazdım cevap yok tüzelden yazıyorum gurubda yer varmı huuuuuuuuuuuuuuuu

selam kızlar ........

c.tesi nöbet dün koşa koşa ev işi bugün yorgunluk çok fena

SON 30 SAYFADIR SPOR LİSTESİNİ ARIYORUM Aybik aybik olalı böyle işkence görmedi KAPTAN bakana yardımcı istiyorum
bakan yapmadığı işi yardımcısınamı yaptırıcak gir günlük taze taze birikmeden yap işini canikom
ben bu sonucu kabul etmiyorum çünkü benim liste eksik..yok öölee akrep canını dişine takaraktan spor yapsın hatta düşünün spor cd lerinin bitanesinde şınav bile vardı bağırmamak için zor tuttum kendimi üst kollar ciyyak ciyyak bağırıyodu amaa,cıkss canım benim menülerin altında da vardı..

4. HAFTA VEEEEEE YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk cardio fitness// c.tesi:90 dk yürüyüş // pazar: 150 dk yürüyüş //
aybuke:
bahire:
arzum:
neslihan:

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN, 3 HAFTADIR SPOR YARIŞMASINA KATILMAYAN ARKADAŞLARIN ADINI LİSTEMİZDEN ÇIKARDIM, YER İŞGALİ BAKIMINDAN HOŞ OLMUYOR, GURUBA YENİ KATILMIŞ ARKADAŞLAR DA OLDUĞU İÇİN ONLARA DA YARIŞMAMIZDA YER AÇILSIN, BU SEBEPLE ADINI ŞİMDİLİK LİSTEMİZDEN ÇIKARDIĞIM ARKADAŞLARDAN VE GURUBUMUZA YENİ KATILAN ARKADAŞLARDAN SPOR YARIŞMAMIZA KATILACAK OLANLAR VARSA, LİSTENİN SONUNA ADLARINI EKLEYEBİLİRLER

4. HAFTA VEEEEEE YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk cardio fitness// c.tesi:90 dk yürüyüş // pazar: 150 dk yürüyüş //
aybuke:
bahire:cuma yok /cumartesi 20 dk yürüyüş /pazar 20dk yürüyüş /
arzum:
neslihan:

haftasonum berbattıu
cumartesi sabah kolozet giriş borusunun musluk kısmından patlaması ile su sesi ile uyandım hemen vanayı kapattım
burada tesisatçıyı hafta sonu nerden bulacam derken hafta sonu sınavı bana yaradı dolmuşlar çalışıyordu çarşıya gittim bir tesisatçı buldum güç bela
adam keşfe gelecek keşiften dönecek çarşıdan malzemeleri alacak işini yapacak ve dönecek bu gidecek gelecek kısımlarında şahsi arabanız yoksa ticari taksi deyince hesaplarıma göre sadece taksi parası 30 tl tutuyordu işime gelmedi tabi neyse kalsın hafta içi bakalım çaresine dedim
eve geldim çok kızgınım
çekmeceleri karıştırırken çamaşır makinesini aldığımda kör tıpa söküp yerine musluk taktırmışım atmamıştım o kör tıpayı ayyy nasıl sevindim susuz bir cumartesinden sonra pazar günü sınav için görevliydim bizim okulun teknisyeni ile karşılaştım durumu anlattım obana görev bitimi biraz keten verdibirde musluk sökmek için kargaburun gibi bir alet tarif etti kendin dedi uğraş olmazsa ara ben gelip yaparım
uğraştım musluğu söktüm tıpaya keteni sardım vida gibi çevir o karga burunla sıkılaştır
tammammm
kızlar o tesisatçı gelseydi bana maliyeti
30 tl taksi +20 tl el emeği +20 tl alacağı güya malzeme =70 tl
insan zor durumda kalınca iş başa düşünce herşeyi yapıyor inanın
ben yaptım bundan sonra da yapabilirim
birkere su damlatıyor musluk diye tesisatçı çağırdım
içindeki lastiği değiştirdi sökti yerine yeni lastik taktı musluğu geri monte etti
30 tl para verdimdi ya
adamlar beni meslek sahibi yaptı sağ olsun
bundan sonra çeşeme tamiri itina ile yapılır
ama sağ olsun teknisyen arkadaş bana yardımcı oldu
musluk örnekleri gösterdi numune varmış
hangi bölgesi ne işe yarar anlattı
musluk deyip geçmeyin kızlar
hangi bölge nerden sökülür
falan

meraba kızlar.hafta sonu yoğundu.c.tesisabahtan evi sildim süpürdüm ayrıntılı.öğlene işim bitti.arkadaşa gittim.pazar ankaraya alışverişe gittim.avm gezdim alışveriş yaptım.bugün aynı yine okul.okuldan geldim.başım ağrıyor yorgunum.
c.tesi menüm
sabah yumurta,zeytin ,peynir,1 dilim ekmek,domates,salatalık,çay
ara yok
öğle arkadaşta poğaça,börek,sarma ,kurabiye ,çay
akşam yok

pazar
sabah patates kızartması,kahvaltılıklardan azar azar,çay,1 dilim ekmek
ara yok
öğle kiremitte köfte,ayran,ekmek,salata
akşam 4-5 kaşık yoğurt

bu sabah
1 dilim ekmek aynı kahvaltılıklar
ara 1 kupa çay
öğle yarım kase patlıcan,3-4 kaşık ıspanak,1 dilim ekmek
ara 2 küçük ahlat

pazar gününden beri de sular kesik inşallah bugün gelirde evde lavobo bulaşık doldu birgün daha kalırsa kokacam valla :18::18:
evime su gelmişse hafta başına temizlikle girecemmm ne güzellll

ama çok üzüldüm ben şimdi ilk defa bu hafta ekleyemedim sporlarımı
o da çok yoğun olduğum için zaten giremedim
3 hafta olur mu daha geçen hafta derece aldım ben
çok üzüldüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tamam canım çok sagol denicemmmmm akşam yemek yok cıs dicek zamanla vicudumda alışır
bugün regl oldum o 75 umarım şişkinliktir takıma girer girmez 1 kilo artıyla başlamak istemem

pazar gününden beri de sular kesik inşallah bugün gelirde evde lavobo bulaşık doldu birgün daha kalırsa kokacam valla :18::18:
evime su gelmişse hafta başına temizlikle girecemmm ne güzellll

ahhhh canıııı çok zor suların kesilmesi benimde sık sık kesilir herdefasında sinir kırizleri geçiririm kolay gelsin

kızlar merhabalar
misafirlerimi ugurladım çok yorgunum bileklerim şişti sabah 6 dan beri ayaktayım geçen haftanın yorgunluguda vardı hepten perişan oldum
ama bitti yarın biraz dinlenicem sonra yürüyüşe başlicammm :122::122::122::122::122::122:

aybuke:
bahire:cuma yok /cumartesi 20 dk yürüyüş /pazar 20dk yürüyüş /
arzum:cuma 1 saat yürüyüş//c.tesi 1,5 saat yürüyüş//pazar 2 saat yürüyüş//

neslihan:[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…