ama çok üzüldüm ben şimdi ilk defa bu hafta ekleyemedim sporlarımı
o da çok yoğun olduğum için zaten giremedim
3 hafta olur mu daha geçen hafta derece aldım ben
çok üzüldüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
haftasonum berbattıu
cumartesi sabah kolozet giriş borusunun musluk kısmından patlaması ile su sesi ile uyandım hemen vanayı kapattım
burada tesisatçıyı hafta sonu nerden bulacam derken hafta sonu sınavı bana yaradı dolmuşlar çalışıyordu çarşıya gittim bir tesisatçı buldum güç bela
adam keşfe gelecek keşiften dönecek çarşıdan malzemeleri alacak işini yapacak ve dönecek bu gidecek gelecek kısımlarında şahsi arabanız yoksa ticari taksi deyince hesaplarıma göre sadece taksi parası 30 tl tutuyordu işime gelmedi tabi neyse kalsın hafta içi bakalım çaresine dedim
eve geldim çok kızgınım
çekmeceleri karıştırırken çamaşır makinesini aldığımda kör tıpa söküp yerine musluk taktırmışım atmamıştım o kör tıpayı ayyy nasıl sevindim susuz bir cumartesinden sonra pazar günü sınav için görevliydim bizim okulun teknisyeni ile karşılaştım durumu anlattım obana görev bitimi biraz keten verdibirde musluk sökmek için kargaburun gibi bir alet tarif etti kendin dedi uğraş olmazsa ara ben gelip yaparım
uğraştım musluğu söktüm tıpaya keteni sardım vida gibi çevir o karga burunla sıkılaştır
tammammm
kızlar o tesisatçı gelseydi bana maliyeti
30 tl taksi +20 tl el emeği +20 tl alacağı güya malzeme =70 tl
insan zor durumda kalınca iş başa düşünce herşeyi yapıyor inanın
ben yaptım bundan sonra da yapabilirim
birkere su damlatıyor musluk diye tesisatçı çağırdım
içindeki lastiği değiştirdi sökti yerine yeni lastik taktı musluğu geri monte etti
30 tl para verdimdi ya
adamlar beni meslek sahibi yaptı sağ olsun
bundan sonra çeşeme tamiri itina ile yapılır
ama sağ olsun teknisyen arkadaş bana yardımcı oldu
musluk örnekleri gösterdi numune varmış
hangi bölgesi ne işe yarar anlattı
musluk deyip geçmeyin kızlar
hangi bölge nerden sökülür
falan
çok kötü bir gündü benim için, sabah küçük boyutlu ama maddi hasarı fazlaca olan bir kaza yaptımsabah çok moralim bozuktu, arabanın eğri yerlerini düzeltiverdim ama bu ilk kazam olunca resmen elim ayağım boşaldı, tabi benim tek derdim eşime ne diyeceğim korkusuydu, araba umrumda bile değildi. bugün okula gittim gitmesine amaaaaaaaa gel gelelim bugün akşam olmasın,eşimle karşılaşmayalım diye diye bitirdim günü nihayetinde kazayı eşim üstlenmiş, polis çağrılmış, hastaneye gidilmiş, alkol muayenesi yapılmış, karakola gidilip ifade verilmiş vs. vs. derken eşim o kadar yorgundu ki, bana kızmaya vakit bulamadı adamcağız , kızmaya bir üşendi bir üşendi kocacım bütün günü kendime zehir etmekle kaldım, eşim bensiz asla çıkma bir daha dedi o kadar
Allah a çok şükür ki, kızım da arabadaydı, ona ve bana birşey olmadı ya, Allah daha başkasını göstermesin inşallah...
çok kötü bir gündü benim için, sabah küçük boyutlu ama maddi hasarı fazlaca olan bir kaza yaptımsabah çok moralim bozuktu, arabanın eğri yerlerini düzeltiverdim ama bu ilk kazam olunca resmen elim ayağım boşaldı, tabi benim tek derdim eşime ne diyeceğim korkusuydu, araba umrumda bile değildi. bugün okula gittim gitmesine amaaaaaaaa gel gelelim bugün akşam olmasın,eşimle karşılaşmayalım diye diye bitirdim günü nihayetinde kazayı eşim üstlenmiş, polis çağrılmış, hastaneye gidilmiş, alkol muayenesi yapılmış, karakola gidilip ifade verilmiş vs. vs. derken eşim o kadar yorgundu ki, bana kızmaya vakit bulamadı adamcağız , kızmaya bir üşendi bir üşendi kocacım bütün günü kendime zehir etmekle kaldım, eşim bensiz asla çıkma bir daha dedi o kadar
Allah a çok şükür ki, kızım da arabadaydı, ona ve bana birşey olmadı ya, Allah daha başkasını göstermesin inşallah...
artık aktif olarak takımda olmayı çok istiyorum.
kilolar aldı başını gidiyor,motivasyonum çok düşük,ama bir yerden başlamam lazım.
hayat yenildiğin yerden tekrar başlamak demek.zaman sürekli akıyor,yetişemezsek gerisinde kalıyoruz..
bu hafta ilk adımlarımı attım hayata.yeni kitaplar aldım,bir kaç kurs için incelemelerim devam ediyor,çocuklarıma daha fazla yoğunlaştım,kendime acımakla bir yere varamayacağım gerçeğiyle yüzleştim.ya nasip...
dünkü menüm
sabah
domates söğüş salatalık söğüş kırmızı biber söğüş ,
tuzsuz beyaz peynir bir tutam fesleğen
ara
1 tane armut
öğle
8 yk patlıcan 1 subardağı yoğurt 5/6 tane süs biberi 1 dilim kepekli ekmek
ara
1 armut
akşam
8 yk böğrülceli pilav 1 su bardağı yoğurt
1,5 litre su
burda gizliden verilen bir mesaj var sanırımm...günaaayyydııınnnnn
dün giremememin nedeni anlaşılmıştır umarım sinir aybiiikkküstelik kızımda arabadayken olmuş çok şükür ikisindede birşey yok olur öyle şeyler diyorum insanın başına herşey gelebilir verilmiş sadakamız varmış. yolda doğru düzgün giderken sarhoş sorumsuz birisi gelir yandan sürtürür basar gider değilmi en iyi şöför olsan da sonuçta olabilir
araba sürmeyi öğrenmişken bırakmıyacaksın değil mi aybikkk devammmm değilmiiii
hoşgeldin canım..artık aktif olarak takımda olmayı çok istiyorum.
kilolar aldı başını gidiyor,motivasyonum çok düşük,ama bir yerden başlamam lazım.
hayat yenildiğin yerden tekrar başlamak demek.zaman sürekli akıyor,yetişemezsek gerisinde kalıyoruz..
bu hafta ilk adımlarımı attım hayata.yeni kitaplar aldım,bir kaç kurs için incelemelerim devam ediyor,çocuklarıma daha fazla yoğunlaştım,kendime acımakla bir yere varamayacağım gerçeğiyle yüzleştim.ya nasip...
günaydın herkeslere
dünkü menüm
sabah: otlu omlet, şekersiz çay, 4 tane cherry domates
öğle: bir dilim ekmek, bir tane salatalık ve 3 kepçe çorba
ara: bir tane küçük şeftali ve bir tane mürdüm eriği
akşam: 2 parça et, salata
ara: 10 tane fındık, 2 bardak şekersiz çay
2,5 lt su ve 2 fincan yeşilçay
çookkkkk keyifsizim bu ara yine. enerjim hiç yok hep bir koşturmaca ve telaş hali.
tatlım misafirin de varmış ama çok az paylaşım yapıyosun şekercik..iyi akşamlar
sabah: domates salatalık peynir zeytin 2 dilim ekmek
öğlen yemeği yemedim ama meyve kahve meyve suyu falan içtim
akşam. kıymalı patlıcan yemeği 2dilim ekmek 1 kaşık pilav salata yoğurt.
evde yatılı misafirim var spor yapamıyorum bu akşam.
geçmiş olsun canım..hemen sadak ver..Rabbim beterinden esirgesin..çok kötü bir gündü benim için, sabah küçük boyutlu ama maddi hasarı fazlaca olan bir kaza yaptımsabah çok moralim bozuktu, arabanın eğri yerlerini düzeltiverdim ama bu ilk kazam olunca resmen elim ayağım boşaldı, tabi benim tek derdim eşime ne diyeceğim korkusuydu, araba umrumda bile değildi. bugün okula gittim gitmesine amaaaaaaaa gel gelelim bugün akşam olmasın,eşimle karşılaşmayalım diye diye bitirdim günü nihayetinde kazayı eşim üstlenmiş, polis çağrılmış, hastaneye gidilmiş, alkol muayenesi yapılmış, karakola gidilip ifade verilmiş vs. vs. derken eşim o kadar yorgundu ki, bana kızmaya vakit bulamadı adamcağız , kızmaya bir üşendi bir üşendi kocacım bütün günü kendime zehir etmekle kaldım, eşim bensiz asla çıkma bir daha dedi o kadar
şimdi içim rahat etmedi, rukguscum, balım özür dilerim, fark edemedim seni, kızmakta haklısın dediğim gibi ekle güzelim ismini.
lütfen kimse alınıp darılmasın bana, niyetim kimseyi listeden çıkarmak değil, sadece yeni gelen arkadaşlarımız olduğu için listede yer açmak, tekrar söylüyorum, spor yapan herkes listenin altına adını eklerse sevinirim, burada hiç kimseye ambargo konulmamıştır, öyle bir hakkım da yok niyetim de tamam mı canlar,iyilik meleği aybikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?